10. nacina na koje mozes OSVOJITI OVNA: Lakse je nego sto mislis!

10. nacina na koje mozes OSVOJITI OVNA: Lakse je nego sto mislis!

30 Augusta, 2018 Off By luca

1.DUHOVITOST.

Ovan je po prirodi neko  ko zna da  zivi i da  uziva u zivotu i bez obzira na to koliko imao godina, on uvek voli da se smeje i da se sali na svoj racun. Shodno tome,male su sanse da ce osobu koja je voljna da se   uvek smeje i da  zivi punim plucima, osvoji neko ko je vecito   smrknut i ko je zapravo pravi   mrgud.

 

2. ISKRENOST.

Nema sumnje da su  osobe rodjene u znaku Ovna iskrene, pa shodno tome zele kraj sebe nekog ko je isti kao oni.Dakle,da bi osvojili srce osobe rodjene u ovom znaku pozeljno je da budete iskreni. Tako ce znati da on moze da vam veruje.

 

3. EMOTIVNOST.

U znaku Ovna se radjaju najbolji ljudi,tako da nije ni cudo sto su oni veoma emotivni.Imaju veliku dusu,zele svima da pomognu,da se svakome nadju…I oni to isto zele od svog partnera, tako da ce ih svakako razneziti ako     se prema njemu budete nezno ophodili.

 

4.   SARM.

Moramo   biti iskreni i reci da osobe rodjene u znaku Ovna bas i nisu neko ko je   veoma lep, ali zato ovi ljudi imaju neverovatan sarm.Shodno tome, ne mora osoba koja ih  zavodi imati izgled iz snova ali je neophodno da ima sarm,  harizmu, da ima neki presudni faktor…Nesto cime privlaci paznju.

 

5.    DOKAZI DA SI VERAN.

Jos jedna veoma bitna stavka.Naime, Ovan je neko ko je veoma ponosan  i ko sa vremena na vreme pozeli da nekome bude centar sveta.Upravo zato zeli da osoba sa kojom je  bude samo njegova i da  moze da joj veruje u potpunosti.

 

6. ZAVEDI GA.

Ovan je neko ko uziva u tome da zavodi, ali nema nista protiv ni da on prvi bude zaveden.Slaba tacka ovog zodijaka je  to da  osvojis njegovo poverenje,tako da nije losa ideja da mu prvo pokusas prici tako sto ces mu biti prijatelj te steci njegovo poverenje.To moze da  bude dobra taktika.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2