10 PRAVIH ISTINA o RIBAMA: Evo zbog cega ih SVI VOLE!

10 PRAVIH ISTINA o RIBAMA: Evo zbog cega ih SVI VOLE!

21 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Pripadnici znaka ribe su osobe koje je veoma lako zavoleti, ribe su osobe koje veoma retko sta kriju, one su otvorene i iskrene pa zbog toga ih je veoma lako upoznati, ribe su osobe koje imaju mnogo kvaliteta, a ono sto se kod riba najvise ceni i postuje jeste svakako njihova dobrota, o ribama se govori zaista mnogo, a mi vam ovoga puta donosimo pravih deset istina o pripadnicima znaka ribe…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prva prava istina o ribama:

Ribe su emotivne osobe, emocije riba su uvek primetne, one veoma cesto znaju da budu tuzne zbog nekih ne preterano velikih razloga, ali isto tako ribe znaju da budu srecne zbog obicinih sitnica, ribe je veoma lako usreciiti.

Druga prava istina o ribama:

Ribe su humane osobe, ribe su osobe koje uvek zele da pomognu drugim ljudima, ribe vole da vide osmeh na licu drugih osoba pa zbog toga veoma rado pomazu drugim osobama i pokusavaju ih da usrece.

Treca prava istina o ribama:

Ribe su osobe koje ne podnose lazi, ribe su osobe koje zahtevaju od svake osobe da im kaze istinu, ribama je uvek mnogo bolje reci istinu zbog toga sto postoji velika sansa da ce riba oprostiti, a ako neko uporno laze ribe onda on nema prava da trazi oprostaj od njih.

Cetvrta prava istina o ribama:

Ribe su prijatelji za primer, ribama je mnogo stalo do prijateljstva i ne postoji nista sto ribe ne bi ucinile za nekog svog prijatelja, a sem toga ribe odlicno cuvaju tajne.

Peta prava istina o ribama:

Ribe su osobe koje karakterise vernost, nikada ribe ne varaju i one nikada ne izdaju svoje drage osobe, ljubav riba je tolika da ribe upravo zbog svoje ljubavi nikada ne bi mogle da izdaju neku svoju dragu osobu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2