15 stvari koje SVAKA žena zaslužuje od svog partnera: Devetu danas uživaju samo rijetke!

15 stvari koje SVAKA žena zaslužuje od svog partnera: Devetu danas uživaju samo rijetke!

August 3, 2018 Off By luca

Ulazak u vezu je velika stvar za svaku ženu. Uz sjaj na licu, leptiriće u trbuhu i ubrzanih otkucaja srca, postoje i druge stvari koje žene žele od svojih partnera.

Bez obzira na to što je svaki odnos drugačiji, te su stvari konstantne, koliko god kratko ili dugo s nekim bili u vezi. I riječ je o stvarima koje zaslužuje svaka žena.

O čemu je riječ, saznajte u nastavku teksta.

1. Komplimenti

Žene vole komplimente, kao i svi drugi. Bilo da je riječ o vašoj kosi, kuhanju ili osmijehu, od svog ste partnera zaslužili da vas povremeno obasipa takvim komplimentima.

2. Da vas dobro tretira

Bez obzira na to koliko ste dugo u vezi sa svojim partnerom, od njega ste zaslužili da vas tretira kako zaslužujete. Za sve je žene važno da ovu stvar uzmu ozbiljno. Nemojte dozvoliti partneru da viče na vas, da vas tuče ili da se prema vama ponaša loše na bilo koji drugi način. Takav muškarac nije dostojan vašeg vremena.

3. Pažnja

Sasvim je jasno da ne možete imati njegovu pažnju cijelo vrijeme jer je zauzet i drugim stvarima, ali važno je da vam tu i tamo pokloni posebne trenutke u kojima je sva njegova pažnja usmjerena samo vama. Također, vrlo je važno da je tu za vas kada vam je potreban. Ako ne možete dobiti njegovu pozornost kada vam je teško, koji je uopće smisao takve veze?

4. Iskrenost

Svaki bi se odnos trebao temeljiti na iskrenosti, a ako ju ne dobivate od svog partnera tada biste ozbiljno trebali razmisliti o svom odnosu.

5. Senzualnost i romantika

Kad je riječ o ljubavnom životu, ženama je prije “konzumacije” veze potrebna romantika, nježnost, senzualnost i erotičnost. Mnoge žene smatraju kako je to mnogo uzbudljivije od samog seksualnog čina i to je nešto što ste svakako zaslužile od svog partnera.

6. Maženje

Maziti se je vrlo zabavno i od svog ste partnera zaslužili da vas pazi i mazi. Osim toga, to je vrlo dobro za vaš odnos jer povećava intimnost.

7. Da budete njegova, službeno

Bez obzira na prirodu vaše veze, ako ste zajedno već neko vrijeme onda bi vaša veza trebala biti službena. Zaslužili ste mjesto u njegovom životu i ne bi vas se trebao sramiti, već bi s ponosom svima trebao govoriti da ste njegova.

8. Razumijevanje

Ako ste u vezi već neko vrijeme, onda se već dobro poznajete. Zacijelo je upućen u sve vaše faze, poludjele hormone i promjenjive emocije tijekom PMS-a, stoga bi trebao imati razumijevanje za vas u takvim danima.

9. Viteštvo/Gentlemansko ponašanje

Ovo je uvijek bilo i ostat će važno za žene, bez obzira na negodovanje brojnih feministkinja po tom pitanju. Ne mora vam uvijek otvarati vrata i pridržavati vam stolicu, ali mora učiniti da se osjećate posebno.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2