PRAVA  LJUBAV uvek BOLI… To sam sa tobom naucila…

PRAVA LJUBAV uvek BOLI… To sam sa tobom naucila…

16 Maja, 2019 Off By luca

 Znam da sa nama nista nece biti lako.

Znam da sa nama nista nece biti onako kako sam se mozda  nadala ali ja znam da ne zelim da odustanem jer ono sto osecam prema tebi je veoma jako.

Mnogo mi je stalo i spremna sam na sve kako bih te imala.  Zelim da te usrecim onako kako te nikad nije nijedna usrecila.

Mnogo mi je stalo i zelim na svaki nacin da tu stavim do znanja da si mi bitan i da cu umeti da ti budem tu i da cu moci da razumem ono sto niko ne bi mogao.

Znam da sa nama nista nece biti lako ali  hocu da se nadam,  i  hocu da  mislim da ce trajati.

Ne dam te bas nikome na ovom svetu jer su moje emocije prema tebi toliko velike i jake da ja jedino zelim da te imam. Zelim da osetim tvoje usne na svojima i da ti prosto dokazem da si ti sve ono sto mi treba na ovom svetu.

Ne dam te bas nikom  i ne zanima me koliko ce biti tesko da nam uspe jer se ova zena zaljubila i spremna je na sve kako bi te imala.  Previse te ima u mom srcu da bih bila  u stanju da rizikujem da te izgubim

 

Ti si zapravo sve ono sto ja u ovom  zivotu zelim. Ti si moja podrska i moj oslonac, ti si moja nada da ja sutra mogu da racunam na tvoju ljubav i na tvoju podrsku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2