RIBE: UMETNIČKE DUŠE, KOJE IMAJU IZRAZITO IZRAŽENU INTUICIJU!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE ZAISTA SU VEOMA DOBRE, IMAJU VEOMA DOBRU DUŠU.

Osobe koje su rođene u ovpom horoskospkom znaku jesu osobe koje su zaista i više nego dobre. One su te osobe koje nikada u životu ne bi dozvolile sebi da na bilo koji način se ponesu drugačije. I to je stvar koja je zaista i više nego dovoljna kada su ove osobe u pitanju. Jednostavno treba da budete svesni u svakom smislu te reči da su ovo osobe koje će vam se uvek prve naći. I to je stvar koja zaista je izuzetno bizna kod ovih osoba. Jednostavno njihova dobrota je nešto što nema cenu. I generalno gledano treba da vam budu jasne neke stvari kada su ove osobe u pitanju. U njih nemate potrebu zaista nikada u životu da sumnajte u bilo kom smislu te reči. I to je ono što je zaista stvar koja je i više nego bitna.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 

Takođe, ono što je jako bitno kada su ove osobe u pitanju jeste naglasiti u svakom smislu te reči da su ovo osobe koje su veoma druželjubive. I to je ono što je jako bitno kada su ove osobe u pitanju. Uvek mogu svima da se usklade, Jednostavno nikada ne bi dozvolile sebi da se bilo koja osoba oseća loše u njihovom društvu. I to jeste stvar koja je definitivna generalno gledano.

Takođe, ono što je baš jako bitno kada su ove osobe u pitanju da gledaju uvek kakav je ko prema njima. Nikada ne slušaju druge ljude pa na onsovu njihovog mišljenja da donose svoje. I to je ono što je definitivno u svakom smislu te reči.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE ZAISTA SU VEOMA NEŽNE U LJUBAVI. UVEK SU SPREMNE NA BILO KOJU VRSTU ROMANTIČNIH DOGAĐAJA

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista u svakom smsilu te reči će uvek biti spremne na iznenđenja. I to je stvar koja je zaista kod njih za svaku pohvalu. Jednostavno romantični događaji su stvar koja je za njih jako bitna. I ove osobe su zaista veoma posvećene u svakom smislu te reči. Neke stvari ne treba nikada da zaboravite.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

ŽENA ŠKORPIJA: NEUSTRAŠIVA ŽENA KOJA JE IZUZETNA ZAVODNICA, FATALNA ZA SVAKOG MUŠKARCA U SVAKOM SMISLU TE REČI!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE SU ZAISTA IZUZETNE ŽENE, VEOMA ODANE I LOJALNE!

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje u svakom smsilu te reči su veoma odane. Generalno gledano one su onaj tip žene koji zaista nikada u životu ne bi na bilo koji način doveo to u pitanje. Pre svega zato što je to stvar koja je njima i više nego bitna u životu. U svakom smislu te reči.  Jednostavno treba da budete svesni da ove žene su osobe koje zaista nikada ne bi sebi dozvolile da to urade. Pre svega ovo su osobe koje zaista u svakom smislu te reči ne bi uradile ni osobama koje nisu više dobre sa njima. I to jeste ono što je  zaista i više nego bitno generalno gledano. Jednostavno treba da budete svesni da u svakom smislu te reči ove osobe i više nego korektne.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

U njih uvek možete imati maksimalnog poverenja. I to jeste ono što je pre svega i više nego bitno u svakom smislu te reči. Nemojte neke stvari uopšte da dovodite u pitanje. Takoda pre svega vi treba da budete svesni nekih stvari i to jeste ono što je generalno gledano veoma bitno. Takođe, ovo jesu žene koje ne bi nikada dozvolile sebi da na bilo koji način pogaze svoju ličnost. Tako da kada je ova stvar u pitanju kada su ove osobe u pianju nemojte ni dovoditi u pitanje.

TAKOĐE, ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE GENERALNO GLEDANO UVEK ĆE SE SNAĆI U SVAKOJ MOGUĆOJ SITUACIJI.

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje generalno u svakom smislu te reči će se uvek snaći. Jer one su onaj tip žene koje nemaju nikakav problem sa tim stvarima. Tako da uvek treba da vam bude na umu da će ove žene snaći čak i u najvećim problemima. I to je stvar koja je definitivna uvek. Jednostavno u svakom momentu treba da vam bude jasno da one nikada neće posustaći u životu. I kada im se nađu najveći problemi one su tu da sve reše. I to je ono što je za svaku pohvalu kada su ove osobe u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

OVAN: Budite OPREZNI sa donošenjem LJUBAVNIH ODLUKA! VAGA: Bitno je da PREVAZIĐETE PROŠLOST ukoliko želite NOVU LJUBAV!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da pokažete strpljivost i toleranciju. Jer ishitrenim i naglim odlukama kada je sama ljubav u pitanju nećete ništa postići. Nemate pre svega osnova da delujete u pogrešnom smeru. Jer na taj način ćete samo dodatno ugroziti odnos sa emotivnim partnerom.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BIK

Budite spremni na velike ljubavne promene. Budite spremni da vas očekuje prava ljubavna turbulencija u narednom periodu. Budite spremni da ćete imati jako zanimljive mogućnosti i prilike. Na vama je samo da prepoznate šta je to što je dobro za vas. I šta je to što će vas u potpunosti zadovoljiti.

BLIZANCI

Jako je bitno da slušate svoj unutrašnji osećaj. Jako je bitno da u tom smislu budete u potpunosti sigurni u svoje odluke. Da pre svega znate da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Da budete sigurni u svoje namere i u svoje emocije. Da budete u potpunosti sigurni u svaku svoju odluku i postupak.

RAK

Pravo je vreme da se opustite i da uživate u čarima ljubavnog života. Da budete sigurni da imate osobu kojoj u potpunosti možete da verujete. Da znate da ste iskreno voljena i zadovoljna osoba. osoba koja veruje u ljubav i u čiste emocije.

LAV

Imaćete osećaj da vam pažnju privlači osoba koja je nedavno u vašoj blizini. I to sve će iskreno smetati vama i vašem raspoloženju. Jer pre svega niste spremni sebi da priznate određene stvari. I u tom smislu bitno je da znate da morate da budete iskreni prema sebe. Nema potrebe da se ograničavate i distancirate.

DEVICA

Bićete i više nego napeti i depresivni. Jer vam je pre svega jasno da odnos sa emotivnim  partnerom ne ide u pravom smeru. Da pre svega niste zadovoljni samim odnosom. I po tom pitanju je sasvim jasno da treba da preduzmete prave korake.

Nastavak na sledećoj strani…

Muškarac RIBE: Ukoliko jednom IZNEVERIŠ njegovo POVERENJE, drugu šansu NIKADA NE DAJE!

Muškarac koji je pre sevga jedno izuzetno i lojalno biće, predano dragim ljudima!

Pripadnici jačeg pola u ovom znaku zodijka su ti koji znaju da prepozanaju prave vrednosti. Ovo su osobe koje jako dobro procvenjuju ljude kada ih puštaju u svoj život. Nikada nisu bili ti koji su lako osobu pustili u svoj život. I koji su na jako lak i kratak način svoje tajne nekome isppričali. Za njih je jako bitno da znaju koga imaju pored sebe. U svakom segmentu svog života. Kada govorimo o samoj ljubavi u tom segmentu su i više nego striktni. Ovo su muškarci koji su i više nego jasni i direktni. Muškarci koji će svoj stav i svoj standard reći odmah bez izuzetka. Za njib je jako bitno da znaju da pored sebe imaju osobu u koju mogu da veruju.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si RIBE i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Da je ljubav pre svega utemeljena na jakim i čistim emocijama i osećanjima. Da je osoba sa kojom može da planira samu budućnost. I da sa njom ima i više nego jasne i visoke planove. Jako mu je bitno da se razume i da voljenoj osobima može sve da kaže. Da može da bud ebaš ono što i jeste. Da može da prdstavi svoju ličnost i svoj karakter uvek na pravi način. Da ne mora da se lažno predstavlja. Jer na taj način ovaj muškarac nikako ne može da funkcioniše. Pa čak ni na kratke staze. Ovo je muškarac koji nikada niko ne prašta izdaju i prevaru. Za njega ne postoji objašnjenje za takav postupak. U tim slučajevima bez oklevanja stavlja tačku i okreće novi list.

Kroz sve ovo možete zaključiti da su ovo muškarci koji jako poštuju sebe. Koji pre svega znajuda cene svoju ličnost i svoj karakter. Za njih prosto nije realno da zbog bilo koga sebe potcenjuju. Jer su pre svega osobe koje dosta rade na sebi. Koji ulažu u svoju sigurnost i stabilnost. Jako su saouvereni i shodno tome uvek su spremni da budu direktni. Jako im je bitno da su oni preduzeli prvi korak kada je osvajanje devojke u pitanju. Jer su na taj način prema sebi i više nego savesni. I znaju da su postupili kao pravi muškarci. Muškarac iz kojeg pleni muževnost i šarm.

Nastavak na sledećoj strani…

Možete li Vi pogoditi koja je REČ skrivena na slici?!

Trudimo se da vam što je moguće češće pripremamo skrivalice, mozgalice i matematičke zadatke. To činimo, jer smo primetili da mnogo volite da ih rešavate. Ipak, mi smo posebno primetili da mnogo volite da rešavate skrivalice, a iz tog razloga vam jednu skrivalicu donosimo ovoga puta. Ali ova skrivalica zaista nije teška kao što su to bile neke predhodne…

 

Zaista nam je drago što volite da rešavate razne igre koje vam pripremamo. Mi vam pripremamo razne igre samo kako bi se vi što je moguće više zabavili. A mi vam nešto interesantno i ovoga puta donosimo. Mi vam ovoga puta donosimo jednu skrivalicu. Ipak, vi ovoga puta ne trebate da pronađete neki broj ili životinju na slici nego je potrebno da pronađete reč na slici i da pogodite o kojoj reči se radi.

Neke skrivalice sa rečima su bile i više nego teške. Međutim, mi zaista ne možemo reći da je skrivalica koju vam ovoga puta donosimo previše teška, jer to ona nije. Čak naprotiv, ova skrivalica je jedna od lakših.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ipak, vama će svakako biti potrebno malo vremena i truda kako bi pogodili koja se reč nalazi na slici.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, obratite pažnju na sliku i pokušajte pogoditi koja se reč nalazi na slici. Ali ako u tome iz nekog razloga ne uspete, ne brinite, mi ćemo vam ispod otkriti koja se reč nalazi na slici. Nadamo se da ćete se zabaviti dok budete rešavali ovu skrivalicu.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNO DRVO koje izabereš otkriva šta će ti značajno doneti LETO!

Leto je kao stvoreno za ljubav i za ljubavnu sreću, a svakako da svi mnogo očekujemo od predstojećeg leta…

AKO STE IZABRALI PRVO LJUBAVNO DRVO:

U vaš život još nije ušla prava osoba. Vi još niste upoznali osobu sa kojom biste mogli da se izborite za najveće ljubavne uspehe. Međutim, dešavanja tokom leta će se pobrinuti da se to promeni. Vama će leto doneti upravo to. Vama će leto doneti susret sa osobom koju celog vašeg života tražite. Ne verujete vi previše u ”prave” osobe, ali će vam leto dokazati da one postoje. Vi ćete upoznati jednu osobu i to sasvim slučajno, a vi ćete posle određenog vremena sa tom osobom započeti vezu. Upravo će vam dešavanja u vezi sa tom osobom dokazati da je ta osoba ona ”prava” za vas. Vama će leto doneti mnogo čarobnih dešavanja na planu ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGO LJUBAVNO DRVO:

Leto će vam doneti promene na planu ljubavi. Vama će leto doneti dešavanja o kojima vi sada ne možete ni razmšljati. Vi ste već dugo vremena u vezi sa jednom osobom, ali vaša veza nikada nije funkcionisala na najbolji mogući način. A veza u kojoj ste trenutno će se završiti zbog postupaka vašeg partnera. Vi preko nekih postupaka nećete moći da pređete i zbog toga ćete se odlučiti za ljubavni kraj. Vama hoće zbog toga biti teško, ali ćete vi posle određenog vremena upoznati osobu koja će zaista uspeti da vam vrati veru u ljubavnu sreću. Vi ćete upoznati osobu sa kojom ćete pred sam kraj leta započeti ljubavni priču. Vas tokom leta očekuju ogromne promene na planu ljubavi. Očekuju vas neka dešavanja koja će vas iznenaditi kao pozitivno, tako i negativno.

Nastavak na sledećoj stranici…

Bika i Lava čekaju lepi trenuci, a ovom znaku će biti SLOMLJENO SRCE!

Nekim znacima dolaze jako lepi dani, dok jednom znaku stižu teški trenuci. Naime, zvezde lepe vesti imaju za Bikove i Lavove, dok zvezde loše vesti imaju za pripadnike znaka Strelca…

 

BIK

Dragi bikovi, konačno će i vas pogledati sreća i konačno i vama stižu lepi dani tokom kojih ćete uživati u divnim trenucima. Naime, vama će naredni period biti prelep i to pre svega zbog toga što ćete biti pod zaštititom zvezda. Upravo iz tog razloga vama ništa loše neće moći da se desi. Vama će naredni period doneti promenu na mnogim planovima vašeg života. Prvo će se promeniti vaša poslovna, pa vas posle toga očekuje i promena finansijske situacije.

A nema nikakve dileme da ćete vi tokom narednog perioda najviše razloga za sreću imati zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Vas očekuje zaista jako mnogo lepih trenutaka na planu ljubavi i vi ćete zbog svega toga uživati u jako velikoj količini sreće. Vi ćete zaista mnogo razloga za sreću i za optimizam imati tokom narednog perioda.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Dragi lavovi, vi jeste jako snažni, ali čak ni vama nije lako da se borite sa problemima sa kojima morate da se borite u poslednje vreme. Međutim, vi nećete to morati još dugo vremena da činite. Naime, vama će naredni period doneti samo lepe trenutke, kao i brojne razloge za sreću. Upravo su vama zvezde namenile veliku količinu sreće tokom narednog perioda i zbog toga vas očekuju dešavanja na koja vi već dugo vremena čekate.

Vi hoćete imati mnogo razloga za sreću tokom narednog perioda zbog dešavanja na planu ljubavi, ali nema dileme da ćete vi imati najviše razloga za sreću zbog nečega što vas očekuje, a na šta čekate dugo vremena. Vama će zapravo naredni period doneti ostvarenje jedne vaše želje, a vi ćete zbog toga izuzetno mnogo razloga za sreću imati.

Vama će dešavanja tokom narednog perioda nadmašiti očekivanja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Dnevni horoskop za 1. JUN: Ovim znacima će mesec početi na lep način!

OVAN

Dragi ovnovi, dešavanja koja vas očekuju danas vam neće ispuniti očekivanja. Vas danas pre svega očekuju problemi i to na mnogim planovima vašeg života. Vama će posebno teško pasti neki problemi koji vas očekuju na planu ljubavi, a za koje će biti odgovoran vaš partner.

BIK

Dragi bikovi, mesec jun će vam započeti na lep način. Vas danas ne očekuju aposlutno nikakvi problemi i to zbog toga što ćete biti pod zaštitom zvezda, dok vas danas očekuju brojni razlozi za sreću i to pre svega zbog nekih jako lepih postupaka vašeg partnera.

BLIZANCI

Dragi blizanci, ako se po jutru dan poznaje, onda će vama mesec jun biti prelep. Naime, vas tokom celog dana očekuju samo razlozi za sreću, a oni vas očekuju zbog dešavanja na svim planovima vašeg života. Vama su zvezde namenile jako veliku količinu sreće.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, pred vama je jako miran dan tokom kojeg vas baš i ne očekuju neka posebno važna dešavanja. Vama će danas na trenutke biti čak i dosadno. Međutim, vi trebate dan pred vama iskoristiti za razmišljanje, jer su vama neke promene u životu potrebne.

LAV

Dragi lavovi, vaš partner veoma često ne vodi računa o svojim postupcima. On često čini neke postupke koje uopšte ne bi trebao da čini, a vi nešto povodom toga trebate preduzeti. Vi imate i preterano veliko razumevanje za vašu voljenu osobu.

DEVICA

Drage device, vama će se već tokom narednog perioa pružiti jedna jako lepa prilika i to prilika da promenite zaposlenje. Vi ćete biti u prilici da počnete obavljati posao kakav vam i odgovara. A sem toga vama naredni period donosi i jedan jako značajan novčani dobitak.

Nastavak na sledećoj stranici…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. jun: Ovnovi, NISTE DALI SVOJE SRCE PRAVOJ OSOBI!

 OVAN

Ono sto je jasno jeste da ovog puta niste dali svoje srce pravoj osobi.

Zao nam je sto to moramo da kazemo ali  vi konacno morate da krenete dalje i da date svoju  ljubav nekome ko ce  znati i umeti da vas  ceni i da vas cuva.

Jako je vazno da kazemo da  morate   ovog puta slusati razum.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Jako ste ljubomorni ali nema razloga za to.

Vasa voljena osoba je  iskrena prema vama i stalo joj  je mnogo tako da nema razloga da brinete o svemu  i da se toliko opterecujete.

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste  da   za ljubav   sada itekako ima nade.

 

 

BLIZANCI

Mnogo ste fokusirani na posao.

Na ovom polju vam dugo ne ide onako kako  bi ste zeleli   i sada cinite sve sto mozete kako bi to promenili.

Nije bas sve onako kako  se nadate i kako  zelite i to je ono sto moramo da kazemo.

Ne ocekujte nemoguce.

 

 

RAK

Ono sto moramo reci jeste da je za ljubav uvek potrebno dvoje. VI sada dobro  zna te da je jednom raku stalo do vas i to je cinjenica.

Zato vam sada samo ostaje da  uzivate u onome sto vas dvoje zajedno imate.

A to je prava i iskrena ljubav.

 

 

LAV

Ono sto   je vrlo vazno da kazemo jeste da vi dobro  znate sta zelite.

Odluka je na vama da li cete dati jos jednu sansu nekome iz vase proslosti ali nema nimalo sumnje da upravo      to morate  sto pre da     razlucite.

Na koju cete stranu, da  li slusati razum ili srce a pri tome malo i rizikovati? Sve je na a vama.

 

 

DEVICA

Ljubav je ono sto vam je sada sastavni deo   zivota.

Uzivajte u svemu sto vam se nudi.

Uzivajte u ljubavi koja vam je sada na dohvat ruke.

Zasluzili ste da imate nekog ko ce vam dati svoje srce na dlanu.

Nastavak na sledecoj  strani…

PRSTEN SUDBINE: Izaberi jedan i saznaj svoju BLISKU BUDUCNOST!

AKO SI IZABRAO PRSTEN BROJ JEDAN:

Ti si neko ko ume da voli i neko ko ce uvek i na svaki moguci    nacin biti i ostati osoba koja se bori  za ljubav.

To je ono sto moramo da kazemo  jer ti umes da volis kao niko na ovom svetu i kada ti je do necega stalo spreman si na sve.

No,moras da shvatis da osoba koju sada zelis kraj sebe ne oseca i ne zeli isto sto i ti.

I ma  koliko da zeleo i ma    koliko da pokusavao to se prosto nece i ne moze promeniti.To moras da  shvatis i moras da krens dalje. To je jako vazno da kazemo.

Neko si ko  ume da bude odan i veran i neko  ko zna sta je  prava ljubav.

Samo nastavi da verujes u nju i samo nastavi da dajes sve od sebe   kada ti je do necega stalo.

Nema nista lepse od toga   kada znas da si svoje srce dao  pravoj osobi a u tvom slucaju ce  biti upravo tako.

Samo, potrebno je da sacekas jos neko  vreme.

I da se pomiris sa tim da neke stvari   moras da  zaboravis da   bi neke lepse dosle.

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO PRSTEN BROJ DVA:

Vrlo uskoro se u   tvoj  zivot vraca jedna osoba iz proslosti.

Cinjenica je da ti to mozda sada cak i ne    zelis ali to je ono sto ne mozes da   izbegnes i to je ono sto ce se desiti.

Velike su sanse da je rec  o nekoj  bivsoj ljubavi koja je jednostavno shvatila da ne moze bez   tebe i koja ce pokusati ponovo da osvoji tvoje srce.

Sve ostalo je na tebi… Da li ces joj dati sansu ili ces  ipak   odluciti da krenes dalje.

Da li ces joj ipak dati priliku da se bori   da te vrati u svoj  zivot i da osvoji  tvoje srce jos  jednom… Sve je na tebi ali nema sumnje da te vrlo brzo  ocekuje njen povratak.

Sve ostalo  zavisi samo od tebe.

Pazi sta radis, jer pogresne odluke mogu jako skupo da kostaju.

 

Nastavak na sledecoj  strani…