ŽENA VODOLIJA: NIŠTA NE MOŽE da je UPLAŠI u životu, jednostavno ŽENA ZMAJ!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ZAISTA I VIŠE NEGO DUHOVITE. TO ZNAJU SVE OSOBE KOJE SE IKADA NAĐU U NJIHOVOM DRUŠTVU

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su žene koje u svakom smislu te reči su veoma zabavne, duhovite. Nikada od strane ovih osoba nećete videti neku drugu ličnost. Jer ore svega ovo su žene koje se vode u životu time da sve stvari treba da se reše na pravi način. Generalno gledano ne vole negativne ljude u svom životu i to jeste jedna velika istina. Uvek treba da imate na umu neke stvari što se tiče ovih osoba. Pre svega nemojte da se vodite nekim stvarima koje apsolutno nemaju veze sa nekim stvarima. Budite uvereni da ćete pored ovih žena da se ponašate baš na način koji njima je adekvatan. Pre svega ovo jesu žene koje apsolutno nikada nećete videti u nekom drugom izdanju.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Pre svega imajte na umu u svakom smislu te reči da su ovo žene pored kojih je provod zagarantovan. I to generalno gledano jeste jedna ogromna istina. Budite zaista uvereni u neke stvari kada su ove devojke u pitanju. Veoma su duhovite, i uvek će sve osobe koje se nalaze u njihovom društvu biti i više nego opuštene. I to jeste stvar koja je zaista izuzetno bitna. Nemojte da dovodite u pitanje neke stvari koje se tiču ovih osoba. U svakom momentu imajte na umu neke stvari kada su ove osobe u pitanju. Uživajte uvek pored njih baš onako kako treba.

 

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE SU FATALNE PO MUŠKARCE, UVEK IZGUBE GLAVU ZBOG NJIH

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista itekao fatalne po muški rod. Imajte uvek na umu neke stvari što se njih tiče. I nikada nemojte da dovodite u pitanje to da li će se ove osobe svideti nekom muškarcu. Hoće sigurno i to jeste jedna najveća istina što se tiče ovih osoba. Budite sigurni u neke stvari i te neke stvari se kod njih nikada, ali baš nikada neće promeniti. Svaki muškarac uvek poželi da ih ima pored sebe.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Žena VAGA: Dama kakvu samo MOŽETE POŽELETI PORED SEBE!

Žena rodjena u znaku Vage je dama koja ima čisto srce puno ljubavi. Ove dame su poznate po prirodnoj lepoti na koju niko ne ostaje ravnodušan.

Činjenica je da je žena rodjena u znaku Vage najlepša sama zodijaka. Njena lepota u sklopu sa njenom harizmom je nešto što obara sa nogu. Ova dama ne može da ostane neprimećena. Jednostavno njena lepota je ono što očarava na prvi pogled.

Medjutim, mi ne želimo da vam pišemo samo o spoljašnjoj lepoti ove dame, jer nju svi mogu da vide. Ono što će vas očarati je unutrašnja lepota koja je krasi. Nju ćete moći da spoznate ako vam ova dama dozvoli da je upoznate bliže. Shvatićete koliko se kvaliteta krije u ovoj dami.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ona je sjajan prijatelj, savršena partnerka u poslu i još bolja sapunica u ljubavnom životu. Ako je ova dama u bilo kom smislu deo vašeg života ne dozvolite da je izgubite. Ona je vredan dijamant koji treba da čuvate pored sebe. Ne dozvolite nikada da je izgubite, jer je jasno da se posle kajete.

Ona će vam svojim dobrim srcem obasjati svaki dan. Njena ljubav je ono što greje i pruža sigurnost. Ne postoji osoba kojoj nežnost, toplina i naklonost ove dame ne prija. Ona može biti kao melem na ranu, posebno kada vam je težak i tmuran dan.

Ona je dama koja živi za ljubav i ume da voli kao nijedna. Kada voli to radi celim srcem i svim silama. Njena ljubav pomera granice i čini vas neizmerno srećnim.

Nastavak na sledećoj stranici…

STRELAC: On je BISER kojeg trebate ČUVATI za PRIJATELJA!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ZAISTA IZUZETNO AMBICIOZNE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista izuzetno, ali baš veoma ambiciozne. Ovo su te osobe koje zaista nikada ne bi ni na koji način odustale od bilo kog svog cilja. To jeste zaista jedna velika istina. Takođe, ono što je izuzetno karakteristično za ove osobe jeste to da u svakom smislu te reči ovo su osobe koje se veoma trude. Pre svega nikada od strane njih nećete moći da čujete da će za bilo šta reći kako im je teško. Njima nikada ništa nije teško i time se vode u životu. Tako da zaista su veliki borci i u životu to će uvek dokazati svojim delima. Nikada neće imati ni najmanji problem sa tim. Tako da budite uvereni u svakom smislu te reči da su ovo osobe koje će se uvek ponašati i više nego realno.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Nikada u životu sa kim god da rade nešto neće potcenjivati i to jeste takođe jedna velika istina. Budite uvereni da ćete pored njih tačno znati kako da se ponašate  pre svega zato što su to osobe koje će vas uvek opustiti. Nikada nemojte da bežite od realnosti kada su ove osobe u pitanju. Jer ovo su osobe koje će sve da sagledaju realno. Nikada neće maštati o nekim stvarima, što je zaista i više nego bitno. U svakom smsilu te reči uverite se kako stvari stoje kod ovih osoba.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE NIKADA NEĆE U BILO KOM SMISLU TE REČI SE PONAŠATI NA NAČIN KOJI NIJE ADEKVATAN

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje nikada neće u bilo kom smislu te reči da ponašati nepristojno. Jer upravo vode računa o sebi i o svojim principima i stavovima. Tako da nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se tiče ovih osoba. Jednostavno pristojsnost je prva stvar na kojoj ove osobe potenciraju. Tako da zaista nikada nemojte u bilo kom smislu te reči da posumanjte i da uopšte njima pričate o nekim kodeksima.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

JARAC : Što obeća, to i ispuni! NIKADA NE GAZI SVOJU REČ!

Znak zodijaka koji u sebi krije ogromnu snagu i koga je nemoguće slomiti je definitivno Jarac.

Čovek koji ima jak karakter i jasne stavove u životu. On je odlučan i uporan i nikada ne odustaje od svojih ciljeva. Jarac je veoma ambiciozna osoba koja u životu teži ka mnogim uspesima. Svojim marljivim radom i trudom postiže sve što poželi. Problemi koji mu se nadaju na putu su izazovi koje prelazi.

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Postoje ljudi koji daju svoju reč što tako. Nije im toliko važno da li će je ispuniti ili ne. Medutim, jarac je izuzetno striktan po tom pitanju. On nikada svoju reč neće dati u prazno! Ali baš NIKADA! Previše mu je važan čist obraz da bi to učinio. Njegova reč mnogo vredi i uvek je ispunjava po svaku cenu. Zato obećanja jednog Jarca nisu prazna. Svako može da se osloni na ono što ovaj obeća. Njemu je njegova čast i data reč veoma vazna. I suviše da bi je tek tako pogazio.

Osoba rodjena u znaku Jarca je samouveren i izuzetno tvrdoglava. Oni su sigurni u svoje odluke i postupke i ne postoji način da ih uverite u suprotno. Jarcu nije problem da potraži savet za dobrobit i pogotovo za mišljenje osoba na koje utiče neka odluka.

Dok drugi misle da je bitna komunikacija i davanje nade drugima, pa makar i bila lažna, Jarac je striktno protiv toga. On vam ne daje nadu ako ne misli da je ispuni. On prezire laži i manipulacije i takve ljude ne podnosi. Ne razume osobe koje svoju reč uzimaju tako olako.

Nastavak na sledećoj stranici…

Žena BIK: Verna i EMOTIVNA DUŠA, ali ne pokušavaj da je IZDAŠ, to NE PRAŠTA!

Žene u ovom znaku zodijka su i više nego emotivne i svoju ljubav maksimalno pokazuju na sve načine!

Isto tako su osobe koje će uvek biti svesne sebe i svoje ličnosti. Osobe su koje nikada neće dati da neko pokušava da njima manipuliše. Ili da ih vodi na neki potpuno loš put. Jer sve u svemu znaju jako dobro da procene ljude. I u tom smislu znaju da prepoznaju namere kakve ljudima imaju prema njima. Nisu ni najmanje te koje će sebe lagati ili koje će forsirati priče u svojoj glavi. Jer su pre svega ona ete koje ljubav pokreće i motiviše. Koje su u tom smislu veoma jake i stabilne. I kojima nije neophodno da po svaku cenu imaju nekoga pored sebe. Biće u potpunosti srećene i ispunjeno samo ukoliko veruju u to što imaju pored sebe. Samo ukoliko budu i više nego spremne da se po svaku cenu predaju osobi pored sebe. Jer to je u principu ljubav za ove žene.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, žene su koje nikada nikome izdaju ili prevaru neće oprostiti. I kada to kažu i više su nego striktne i jasne. Kod njih nema bilo kakvih varijacija kada je ova tema u pitanju. Jer ne dozvoljavaju da bilo ko manipuliše sa njima. A po najamnje da se neki igra sa njihovim emocijama ili osećanjima. Ne postoji mogućnost kako bi one prešle preko povrede. Ili ukoliko uvide da neko pokušava da se igra sa njima. Jer su ovo žene za koje su same emocije i osećanja jako bitni faktori. I to je svakako nešto što one ističu uvek i svugde.

Pre svega žene su koje su za ljubav spremne da urade mnogo toga. Kako bi osoba pored njih bila u potpunosti voljena i srećna. Kako bi osoba pored njih bila u potpunosti ono što jeste. Sa svim svojim manama i vrlinama. Ona voljenu osobu prihvata baš onakvu kakva jeste. Ne želeći ni po kom segmentu da je menjaju. Jer su baš ove žene koje se ne menjaju ni zbog koga. Jer znaju ko su i šta su. I samim tim jako dobro znaju koliko vrede. I koliko je u principu bitno biti ono što jeste i kada je sama ljubav u pitanju.

Nastavak na sledećoj strani…

OVAN: Kontrolišite sopstvenu ISHITRENOST, kako bi izbegli RIZIK! VAGA: Očekuju vas velike POSLOVNE MOGUĆNOSTI!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da na pravi način utičete na sebe. Da pre svega možete makismalno da iskontrolišete svoju brzopletost i ishitrenost. Jer u suprotnom postoji velika verovatnoća da sebe izložite riziku. Riziku u kojem nikako niste morali biti. Zato budite pametniji i kontrolišite seb.

BIK

Pre svega jasno je da treba da znate koliko i na koji način možete da ostvarite. Ali isto tako jako je bitno da u tom smislu ne budete napadni. I da prosto ne ostavite potpuno bespotrebno pogrešan utisak. Da ste i više nego sebična i nelojalna osoba.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Bitno je da istaknete sve svoje prednosti. I sve to što ste u neprocenljivom iskustvu naučili. Ali isto tako jako je bitno i da pokažete neke lične prednosti. Da ste osoba koja će rado svoje znanje podeliti sa drugima. I da vas to istisnki čini zadovoljnom osobom.

RAK

Ukoliko nastavite da se ponašate bezosećajno i distancirao jednostavno nećete uspeti ostvariti dobru komunikaciju. I samim tim jasno je da ćete biti nezadovoljni. I da nećete postići sve ono što ste istinski vi želeli. Jer sami definitivno ne možete sve da postignete ukoliko ste u kolektivu.

LAV

Osoba ste koja u pravom smislu daje motivaciju svim kolegama oko sebe. Jednostavno plenite sa stabilnim i jakim stavom. Da ste osoba koja će sve obaveze završiti baš na vreme. I onako kako je to i predviđeno.

DEVICA

Već duže vreme osećate se i više nego umorno i iscrpljeno. I to je nešto što vas dodatno opterećuje. I što vas prosto remeti u svakodnevnom funkcionisanju. Zato je jako bitno da na vreme dobro razmislite o svemu. I da pre svega nađete malo slbodnog vremena. Kako biste se makismalno opustili i odmorili.

Nastavak na sledećoj strani…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. maj: Ovan danas ima SVE RAZLOGE da BUDE SRECAN!

 OVAN

Jako je vazno da kazemo da imate sve razloge  za srecu.

Jednoj vodoliji je stalo do  vas i u danima koji su pred vama  ona ce vam i dokazati tu ljubav.

Samo krenite dalje i nemojte  mariti  sta ko kaze jer je voljena osoba  uz  vas  i osmeh je ono sto vam je sada zagarantovano.

 

 

BIK

Mozemo da kazemo da vam dolaze divni   trenuci.Trenuci  za ljubav tokom kojih cete napokon shvatiti da imate nekog ko  vas voli.   Prepustite se emocijama i nemojte strahovati da ce vam ponovo biti slomljeno srce.

Ovog puta su sanse za to toliko  male da nisu vredne pomena.

 

 

BLIZANCI

Ljubomora je i dalje ono sto vam  pravi velike probleme.

Vasa voljena  osoba  vam je dokazala svoju vernost ali vama to sada ne pomaze.

Zelite ga samo za sebe i smeta vam  bas svako ko je u njegovoj blizini ali takvim ponasanjem sami sebi kvarite srecu koju imate.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je  za ljubav potrebno dvoje.

Vreme je da pogledate istinu u oci i da shvatite da voljena osoba ne oseca i ne   zeli isto sto i vi.

Naravno da vam to tesko pada  ali ono sto   je jasno jeste da je konacno  vreme da prestanete da cekate  nemoguce.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Jako je vazno reci da nije vazno ko sta  kaze jer je osoba koju zelite spremna na sve  zbog vas.  Samo je to  bitno. Ne razmisljajte negativno i nemojte    brinuti   toliko,jer nema razloga za to.

Vazno je da ste voljeni i da volite – a  za sve ostalo ce biti  vremena, i  ne marite  za misljenja nebitih ljudi.

 

 

DEVICA

Moze da vam  bude jako lepo ako je jedan rak uz vas.

Dakle ne mislite toliko  o proslosti i nemojte brinuti  zbog onog sto je bilo  i zbog   oziljaka koje  imate na svom srcu.

Ne zaboravite   da   je to bilo, i da   ne mora znaciti da ce se ponoviti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

DO KRAJA MESECA neki zodijaci ce PRONACI PRAVU LJUBAV – da li ste spremni za IZAZOV?

OVAN

Do kraja meseca nemojte ocekivati cudo jer se ono nece desiti. Jako vam je stalo do jednog lava ali ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da krenete dalje jer on ne zeli i ne oseca isto sto i vi. Sto pre to shvatite to    ce   vam biti  lakse  da se sa tim pomirite.

 

 

BIK

Nije vazno sta ko kaze vec sta je ono sto vase srce zeli i oseca.

Zivot je samo jedan i ako  treba da rizikujete kako bi ste osvojili jednog bika onda upravo to ucinite.   Nemojte dozvoliti da ga neko drugi      zavede pa da   gledate kako neko drugi ima ono sto zelite da bude vase.

 

 

BLIZANCI

DO kraja meseca morate da se   zapitate da li je za vas najbolje da   ostanete u jednoj vezi ili da krenete dalje.

Odluka samo od vas  zavisi ali neka vam bude na umu da ako bude pogresna onda cete samo vi snositi posledice.

 

 

RAK

Ljubav je ono sto vam treba. Neko da vas grli, neko na koga mozete da se oslonite i neko da vas prati kroz  zivot.

Sada vam deluje da nista nije kako  bi ste zeleli ali ne brinite.

Emocija je oduvek bila cudo  koje se desi kada se najmanje nadamo.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Vazno je da kazemo da su pred vama dani  za emocije.

Cak i ako vam sada nista ne ide to ne znaci da ce tako i ostati.

Samo krenite dalje i  uzivajte u svim lepim stvarima koje vam slede.

Sigurno je da ce ih biti vise nego sto mislite.

 

 

DEVICA

Vazno je da znate da je jednom biku  i dalje jako vazno da vas ima kraj sebe. On to dobro krije zato sto misli da ste vi bez njega srecni.

Ali ne brinite jer u danima koji su pred vama sve moze da se promeni  i vi cete  napokon moci da kazete da ste srecni i da vas je krenulo na polju ljubavi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Ljudi koji imaju ZELENE OCI: VERNI, PRAVI PRIJATELJI i ljudi ZA PRIMER!

Ljudi koji imaju ZELENE OCI…

Oni su nezni  i iskreni  i znaju da vole. Ljubav je ono   sto im je na prvom mestu.    No, bas onoliko koliko znaju da vole, isto tako ce  zeleti da budu voljeni. To je jako vazno da kazemo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ono sto moramo reci jeste da  ljudi koji imaju zelene oci vaze za one koji ce vas voleti do   neba. Bice spremni na sve zbog  emocija, ali isto  tako    ljubav   za njih  predstavlja  izvor zivota. Oni sebe ne mogu  da  zamisle kao osobe koje nisu voljene i koje pri tome ne vole. To je vrlo vazno da kazemo.

Kada pricamo o ljubavi  jako je vazno reci da su odani i verni. Ne igraju prljavo.

Emocija je ono sto im daje snagu i ono za sta zive. To je jako vazno da kazemo. Prijatelji su za pozeleti. Divno je imati ih kraj sebe ali  ono sto moramo da kazemo jeste da bas onoliko koliko  daju toliko zele i da dobiju.

Inace najmanji broj ljudi na svetu ima zelene oci. Zato se i kaze da su ljudi koji imaju  zelene oci posebni po mnogo cemu.   Znaju da vole. Znaju da   pate i placu i nisu osobe koje kriju svoje emocije. Ali, morate  da ih dobro poznajete da bi ste mogli o njima da pricate i da  pri tome budete  u pravu.

Ono sto moramo reci jeste da su ovo   osobe koje   znaju da je zivot samo jedan i koje umeju i znaju da  uzivaju  u njemu. Na neki nacin, cak od njega  uzimaju sve sto im se nudi i to je vrlo vazno da kazemo.

Ljubav im je ono sto im daje snagu ali  ne samo ljubav  u smislu da  imaju emotivnog  partnera.

Njima   je jednako vazno da imaju i prijatelje. Nisu  od onih  ljudi  koji se fokusiraju samo na ljubav ili samo na emocije.Njima  treba za srecu da imaju sve. I da vole i da budu voljeni i da imaju nekog na koga mogu da se oslone i   na koga mogu da racunaju.

Nastavak na sledecoj  strani…

VAGA: Zna sta HOCE od ZIVOTA i ume da VOLI DO BOLA ali i da jednako jako MRZI!

VAGA

Ovo je znak koji je spreman na sve i znak koji ume da voli kao nijedan. To je cinjenica i to je ono sto  je manje poznato   kada je vaga u pitanju. Zato sto, jednostavno, ona je znak koji ce vam dati dusu i koji ce uvek i u svakom slucaju biti uz vas iako se  cini da nije tako.

Ono sto moramo da naglasimo jeste  da svi misle da vaga ne zna sta zeli i da je neko kome je potrebno mnogo da donese i najmanju odluku. No,  to je istina, ali nije zato sto je osoba koja ne zna sta  hoce vec zato sto  je tipicni primer nekog    ko ne zeli nikoga da povredi. Jako je vazno da kazemo da je osoba rodjena    u   znaku vage  neko ko je spreman na sve i kada voli do neba i do ludila. No, nemojte ni u kom slucaju   misliti da je ona   neko ko ce   biti spreman   na sve  a da pri tome ne trazi nista  zauzvrat. Vaga je neko ko zna koliko vredi. Ona je neko ko  zna sta  zeli i neko ko pri tome ne  odustaje.

Samo je poenta u tome da   je osoba  koja     deluje mirno, ali ne znaci da je stvarno takva. Volece vas kao sto vas niko nije voleo.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Dace vam svoju dusu, bice spremna na sve kada joj je stalo. Ali, bas kao sto dusu ume da  da  tako zeli i da  je   uzme.

Ona zna sta hoce od zivota i ume da bude  andjeo cuvar onih koje voli. To je vrlo vazno da  kazemo. Iskrena je i neposredna  i jedna od onih        koje ce vam reci  sve sto misli. Ali ako dodje do toga da vas slaze… Ona to nije ucinila zato sto   je zelela da vas povredi.

 

Vec sto je zelela da vas zastiti od  necega sto je lose  i zlo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…