DEVICA: SAMOUVERENE, ODANE, LOJALNE, DO GROBA UZ PRIJATELJE!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ITEKAKO SAMOUVERENE U SVAKOM SMISLU TE REČI

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista izuzetno samouverene. Pre svega ovo su taj tip osobe koji nikada ni za koju situaciju nu životu ne bi posumnjali u sebe. to jeste jedna velika istina. Pored svega toga treba da budete uvereni da nikada nećete ništa postići ako im se budete suprostavljeni. Jednostavno treba da shvatite u svakom smislu te reči da su ovo osobe koje nikada ne bi dozvolile ponižavanje. Tako da zaista treba da budete svesni svi ovih stvari. Jer kada određene osobe koje žele njima da se suprostavljaju na jeftin način jako se suprostavljaju. Tako da nikada nemojte da se iznenadite kada vidite prave borce kada brane sebe i svoj ugled. Nikada nemojte da se ponašate na način koji nije nikako adekvatan realno.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jednostavno samouverenost je nešto što u svakom smislu te reči njih karakteriše. Jer previše poštuju sebe kako bi ikada ikome dozvolile da na bilo koji način se sramote. I to jeste stvar koja je zaista izuzetno bitna za njih. Jer nikada, ali nikada neće u bilo kom smislu te reči sebe potceniti. To jeste jedna ogromna istina u svakom smislu te reči. Tako da nemojte da se zapitate ikada zašto ove osobe mnogo toga ostvare u životu. Jednostavno nemojte nikada u bilo kom smislu te reči da ih osporavate. Jer to nikada nikome neće uspeti i to je ono što je sigurno.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE MNOGO TOGA OSTVARE U ŽIVOTU. JER AMBICIOZNOST JE NEŠTO ŠTO JE VEOMA IZRAŽENO KOD NJIH

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista mnogo toga mogu da ostvare u životu. Jer to jeste stvar koja je izuzetni bitna. Jednostavno njihova ambicioznost je nešto što je zaista i više nego izražajno kod njih. Mnogo toga mogu da ostvare jer imaju itekako velike ambicije u životu. Tako da budite uvereni da uvek ćete se ponašati kada ste sa njima baš onako kako treba. Jednostavno imajte neke stvari koje ćete kod njih poštovati.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

RAK: Sledite svoju INTUICIJU i očekuje vas pravo IZNENAĐENJE! STRELAC: Budite spremni na velike IZAZOVE, ali i PROMENE!

OVAN

Pokažite svoju snalažljivost i profesionalnost na pravi način. Budite i više nego odgovorna i savesna osoba. Osoba koja će na vreme završiti sve svoje obaveze. Jer to je svakako nešto što će vam doneti veiki uspeh. I one prave životne vrednosti.

BIK

Jasno je da neko svesno želi da vas sputa u vašim namerama. I da vi zbog svega toga gubite sigurnost. Zato je jako bitno da dobro razmislite o svemu. I da pre svega sebe stavite na provo mesto. Mesto zbog kojeg ćete se svakako osećati i više nego samouvereno.

BLIZANCI

Već duže vreme jasno je da upadate u veoma neprijatne situacije. Situacije koje dolaze samo od sebe. I uvek se nalazite u tako nekom čudnom okruženju. Zato je pametnije da se povučete i da pre svega dođete do nekih zaključaka. Šta je to što želite od života za sebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Osobe u ovom znaku zodijka pravo je vreme da sledite svoju intuiciju i svoj unutrašnji osećaj. Jer to je svakako način koji će vas odvesti na pravi put. Put u kojem ćete naići na velike izazove i mogućnosti. I koje će vam doneti pravo malo iznenađenje.

LAV

Jasno je da ste osoba koja ima jako puno energije i motivacoije. Koja prosto može na lep način da dođe do cilja. Koja je uvek rasterećena, vedra i nasmejana. I to je nešto što ostavlja veliki utisak na vaše okruženje. I na ljude koji žele sa vama da budu u kontaktu na bilo koji način.

DEVICA

U poslednje vreme dobijate dosta pohvala za svoj rad i trud. Ljudi prosto u vama vide pravi potencijal. Jer ste i više nego sigurna i produktivna osoba. Osoba koja ima osećaj da prepozna one prave stvari i vrednosti.

Nastavak na sledećoj strani…

Žena ŠKORPIJA: Dama koja OSVAJA šarmom, ženstvenost i FATALNOST su njeni sinonimi!

Pripadnice lepšeg pola u ovom znaku zodijka su veoma fatalne dame!

Za njih prosto ne postoji neosvojiva tvrđava. To su žene koje uvek znaju šta žele u životu. I u čemu treba maksimalno da budu ono što jesu. Žene su koje svesno sebe predstavljaju u nekom tajanstvenom manipu. Uvek ostavljaju malo prostora da ljude razmišljaju. Jer prosto uživaju u toj svojoj mističnosti i tajanstvenosti. One su te koje osvajaju i zavode. Koje svoj šarm koriste na jedan veoma suptilan i prefinjen način. Način koji prosto ni jednog muškarca ne može ostaviti imunog.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jer su pre svega žene koje odišu lepotom.

Koje su i više nego lepe i primetne. To su žene koje maksimalno rade na svom fizičkom izgledu. Uvek žele da budu u svom najboljem izdanju i formi. Jer samo ukoliko su zadovoljne sa sobom mogu da dominiraju. To im daje sigurnost i samopouzdanje. To je nešto što ove žene ostavlja u životu. I što ih tera da budu još bolje i stabilnije.

Takođe, veoma su romantične i emotivne. Ženstvenost iz njih pleni i nežnost. Možda taj utisak nikada neće ostaviti odmah na prvi pogled. Jer na prvom utisku uvek ostavljaju malo grublji i jači stav. Kao da su žene koje mogu sve same. Koje su veoma samostalne i jake. Ali u suštini to su i žene koje teže da budu sigurne. Da pored sebe imaju pravu osobu koje će ih pratiti u životu. Jer im je jako bitno da pored sebe imaju isto toliko stabilnu ličnost. Ličnost pored koje će moći da bude ono što jeste u potpunosti. Muškarac koji neće imati potrebu da je menja ili ograničava na bilo koji način. Jer su svakako žene koje uživaju u svakom segmentu svog života.

Mnogo cene svoju slobodi i svoj način života. Ovo su žene koje kada imaju ljubav pored sebe bivaju potpuno lojalne. I to je nešto što ove žene nedvosmisleno ističu i potenciraju. Jako im je bitno da je ljubav utemeljena na pravim vrednostima. Na stvarima koje odnos čine jaki i perspektivnim. Neće sebi dozvoliti neke priče koje nisu vredne njene pažnje i njenog vremena.

Nastavak na sledećoj strani…

Muškarac LAV: Stabilan i ODGOVORAN, muškarac koji živi za KARIJERU koja mu daje SAMOUVERENOST!

Jačina ovih muškaraca ogleda se upravo u njihovoj stabilnosti i sigurnosti!

Osobe u ovom znaku zodijka su te koje teže u životu velikim stvarima. To su muškarci koji su i više nego amciozni i jaki. Njima je jako bitno da u životu imaju polje u kojem dominiraju. Pa je tako i više nego jasno da dosta ulažu u svoju karijeru. U svoj posao u koji iskreno veruju. Sa tim u vezi jako im je bitno da oko sebe imaju jako kvalitetne ljude. Ljude od kojih isto tako mogu dosta toga novog da nauče.

Pre svega to su muškarci koji dosta rade na sebi.

Kako na svom unutrašnjem stanju i miru. Isto tako i na svom fizičkom izgledu. Jer im je jako bitno da u potpunosti budu zadovoljne i ispunjene sa svojom pojavom. Njihova ličnost i karakter su i više nego dominantni. To je osoba koja jako vodi računa o svakom svom koraku. Ono što je takođe primetno jeste činjenica da uvek postupaju iskreno i otvoreno.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

U svom životu jako vode računa o odnosima koje imaju sa ljudima. Zato i istinski obraćaju pažnju na samu komunikaciju. I u tom smislu postavljaju veoma jasne i otvorene uslove i kriterijume. Svaki odnos je za njih jako bitan. Zato što oko sebe nemaju jako puno ljudi. Kako bi bili u potpunosti istrajni moraju da imaju pokretač. Posao sam po sebi ih normalno ne ispunjava u potpunosti. I tako da je jasno da postavljaju pravi balanst u životu. Kako između privatnosti, tako i samog poslovnog sveta. Jer su ta dva polja za njih i više nego povezana.

Mogu da pomeraju granice i planine ukoliko pored sebe imaju pravu osobu. Osobu koja će ih inspirisati i motivisati. Koja će ih voditi ka velikim rezultatima. Ka stvarima koje im zasigurno donose bolju i sigurniju budućnost. Jer su prosto muškarci koji ništa ne prepuštaju slučaju. I koji moraju da budu stabilni na svojim nogama. Prosto oni su ti koji moraju precizno da planiraju svaki svoj korak i postupak. Baš iz razloga da bi uvek bili sigurni u sebe.

Nastavak na sledećoj strani…

ŽENA RAK: Njih NAJČEŠĆE kroz život vodi SRCE, a ne GLAVA!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ŽENE KOJE SU ZAISTA VEOMA OSEĆAJNE I PUNE SU LJUBAVI

Stvar koja je karateristična za žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jeste upravo ta. Nikada nemojte da dozvolite u bilo kom smislu te reči da na bilo koji način ih povredite. Jer pre svega ovo su osobe koje to nikada neće ni od koga zaslužiti. U svaki odnos će ući i više nego iskreno i to jeste ono što je tačno. Nikada nemojte da pomislite u bilo kom smislu te reči da ćete ešto postići ako njih povredite. Jer pre svega veoma ćete se ogrešiti upravo o te osobe. I uvek treba da imate na umu određene stvari što se njih tiče. U svakom smsilu te reči ne treba da doedete neke stvari u pitanje kod njih. Jer treba da budete uvereni da što se tiče ovih žena one su te koje će uvek znati da se ponašaju na adekvatan način.

 

Pridruži se u našu grupu ako si RAK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Uvek će se prema svima ponašati i više nego dobro. Pre svega zato što će uvek biti iskrene i to je ono što je sigurno kada su one u pitanju. Jednostavo treba da imate na umu određene stvari što se njih tiče. U svakom momentu budite spremni da kada su ove žene u pitanju da nekih stvari budete svesni. Apsolutno nikada, ali nikada nećete biti svesni određenih stvari. Kada njih izgubite, videćete ogroman gubitak u životu. Jer apsolutno u svakom, ali svakom momentu vi treba da budete svesni određenih stvari.

TAKOĐE ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE SU VEOMA VREDNE. NJIMA NIKADA NIŠTA NIJE TEŠKO U ŽIVOTU DA URADE

Treba da ste svesni takođe, još i ove stvari što se tiče ovih osoba. Imajte uvek na umu da ćete se ponašati veoma nerealno ako posumljate da će one uraditi bilo šta što nije realno. Jer one su te koje kada se prihvate bilo kog posla, uradiće ga i više nego dobro. I to jeste ono što je sigurno. U svakom smislu te reči vi ne treba da dovodite neke stvari u pitanje. Jer nemate ni najmanje potrebe za tim. One su tu da o sebi uvek kažu sve.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

IZABERI svog MUDRACA i saznaj ZIVOTNI SAVET koji moze sve da ti PROMENI!

AKO SI IZABRAO MUDRACA BROJ JEDAN…

Prestani da mislis o drugima.  Prestani da razmisljas o tome sta ko kaze jer nekada moras samom sebi biti na prvom mestu.     Ti si neko ko je uvke vise mislio o drugima nego o sebi ali to moras da promenis. Da pocnes da zivis za sebe i za ono sto zelis bez obzira na sve drugo.  U redu je svima pomoci. U redu je biti covek za primer i sve sto  ide uz to ali nauci da cenis sebe pre svega.

Nauci da je jako vazno da shvatis da je zivot samo jedan i da ne smes da dozvolis da ti prodje  u tome da mislis na druge a tebi kako bude.

Osoba si koja jako mnogo vredi a fokusirao si se na   tudje  zelje i  potrebe.

Na tudje misli, na to da svima bude lepo a tebi kako  bude.

Ono sto moramo reci jeste da si neko ko zna sta  zeli i ko nikada i ni u kom pogledu ne odustaje od svojih snova.

Ali,   to nijne dovoljno.Ne smes odlagati svoje zelje i  uvek   cekati neko bolje vreme   za njih.

Kreni dalje.

Pocni vise da razmisljas o sebi.Divno je svima pomoci ali nemoj to da cinis    tako sto ces sebe da zanemaris.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO MUDRACA BROJ DVA…

Ono sto moramo da kazemo jeste da si osoba koja ne da na sebe i svaka ti cast na tome. Ti si neko ko se prema ljudima ponasa  bas onako kako oni zasluze i nikako drugacije.  Dakle sve dok  je neko  prema tebi  dobar ti ces biti mnogo bolji.

Ali kada krenes dalje… Kada shvatis da se neko igra u stanju si da zaboravis da je taj neko postojao.

To je ono sto moramo da kazemo.

Nemoj da razmisljas o tome sta ko kaze ili misli o tebi.

Ti si covek koji je cist pred Bogom jer nikome prvi bol   nisi naneo. A to sto umes da se branis je  samo zato sto ne das nikome da se igra sa tobom na bilo koji nacin. Oni koji te dobro  poznaju odlicno znaju koliko vredis.

Oni koji to ne znaju   gube mnogo jer je malo ljudi kao sto si ti.Samo ostanmi takav.

Nastavak na sledecoj  strani…

SKORPIJA: Ustaje sa dna ako padne, ocisti kolena i postaje KRALJICA PROMENA i POBEDA!

Ono sto je jasno kada pricamo o  skorpiji jeste da je ovo znak koji  ume da voli i da vam bude sve ono sto niko nikada nije bio.

Ljubav je ono sto ovom znaku daje  snagu i ona ne moze ni da  zamisli svoj  zivot bez nje.Ono sto moramo da kazemo jeste da je     skorpija znak koji ume da bude sve  ono sto niko drugi nije u stanju.

Dakle prijatelj je  za pozeleti ali je isto tako i osoba koja je savrsena kao partner.

Ume da vam bude se ono sto nije niko drugi i da  usreci  kao niko na ovom svetu. U to nema nimalo sumnje.  Inace ovo je znak koji je   jak sam po sebi i u stanju  je da bude pravi borac.

Da vas voli kao sto vas niko nikada nije voleo ali isto tako jako ume da mrzi.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Sve zavisi od toga kako se ponasate  prema njoj je sve dok ste prema nmjoj fer ona ce biti  mnogo bolja. Znak je koji ne pocinje prvi nikada nijednu svadju ali kada je napadnu umece da vrati istom merom.

To je ono sto moramo da kazemo kada je ovaj znak u pitanju.

Voli kao nijedan.

Spreman je na sve zbog emocije ali nikada i ni u kom slucaju nece ni pomisliti da    uzme ono sto je tudje.   Jaka je i sposobna  za mnogo toga i ono sto je njeno cuva, a ono sto nije    nikad nece  pozeleti.  Tudje ne dira jer je   svesna da je zivot cudo i da onoliko koliko das toliko ces i dobiti.  Vrlo je vazno da kazemo da je ovo  neko ko ce  biti jak cak i onda kada je sve    otislo   do djavola.

Itekako ume da   pati ali kada joj pukne film samo ce jednostavno   krenuti dalje i niko je nece   ubediti u to da ponovo nekome da sansu.

To je vrlo vazno da  kazemo.

Nastavak na sledecoj  strani…

ZENA VODOLIJA: Pada i ustaje, ali ne odustaje – Ona uvek dobije ono sto zeli!

Navikla je ona na borbu i borba joj ne pada tesko. Sve sto ima zena Vodolija u zivotu, ona ima samo zahvaljujuci svojoj borbi. Ona je do svega dosla na posten nacin i niko ne moze reci da joj je u bilo cemu pomogao…

 

Mogla je i ona da postane kao drugi ljudi. Mogla je i ona da sedi i da se zali na zivot i na okolnosti. Ali zena vodolija nikada nije bila takva. Ona zapravo nikada nije bila kukavica nego je bila hrabri borac. Aposlutno je jasno zeni vodoliji da joj nista dobro ne moze doneti to ako sedi i ako se stalno na nesto zali. Ona zna da ni do cega ne moze doci na takav nacin. Upravo iz tog razloga je zena vodolija odlucila da se bori i iz tog razloga se ona celog svog zivota bori za sve ono do cega joj je stlao.

Zena vodolija svakoga dana nesto novo nauci. Ona nije u oblacima, ona ne smatra da je najpametnija na svetu, cak naprotiv, ona je prosto svesna cinjenice da svaki covek moze nesto novo nauciti, a ako ona nesto stalno cini, onda ona uci. Ona je dama koja stalno uci i to kako iz svojih, tako i iz gresaka drugih ljudi. Mnoge stvari je zena vodolija morala da nauci na tezi nacin, ali bas zbog toga je ona sada toliko snazna.

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Zena vodolija obicno dolazi do zivotnih pobeda uz pomoc svoje upornosti. Zaista je neverovatna njena upornost. Zaista bi cak i mnogi muskarci mogli pozavideti zeni vodoliji na njenoj upornosti. Moze se zeni vodoliji desiti da zastane, ali joj se nikada ne moze desiti da se preda. Zapravo je zena vodolija dama koja ”pada i ustaje”, ali aposlutno nikada ne odustaje.

Nastavak na sledecoj stranici…

U SRCU ovog znaka je DOBROTA,ali onaj ko ga bar MALO POVREDI uvek SILNO ZAZALI!

 Postoji   nesto vrlo vazno sto osobu rodjenu   u znaku bika razlikuje od ostalih.

To je sto on ide glavom kroz  zid.

Sto nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli ma koliko da zivot bio  tezak.

Sto nikada i ni u kom slucaju ne igra prljavo.

On dolazi do svog cilja na pravi nacin,ali nikada preko tudjih suza i to je ono sto moramo da kazemo.

Ako vam   treba neko ko ce   vam  biti oslonac i podrska ona necete ni u kom slucaju pogresiti ako svoje srce date jednom biku.

On je odan i veran i ume da voli kao retko koji drugi  znak.

Spreman je na se kada mu je do necega stalo ali moramo da naglasimo da bas onoliko koliko da, on toliko zeli i da dobije.

Nemojte nikada zaboraviti da je ovo  znak koji ce vas voleti kao sto   nije niko ranije,ako zasluzite njegovu ljubav.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

To je vrlo   vazno da kazemo.

Inace, bik vazi za osobu koja ce uvek pokusati da vas razume pa cak i  onda kada vam deluje da  ste sami  na svetu.

Daleko je to od toga.   Bik  ne ostavlja nikoga  ” na cedilu”  i ako moze na bilo koji nacin da pomogne on ce to vrlo rado i da ucini. To je ono sto ga razlikuje od svih.

 

Nastavak na sledecoj strani…

BUBAMARA CE TI OMOGUCITI SRECU: Izaberi jednu i saznaj sta te ocekuje!

Bubamare su jedan od najmocnijih simbola srece, a ako je svakom coveku nesto potrebno u zivotu, onda je to upravo sreca…

AKO STE IZABRALI BUBAMARU 1:

Vama je jako tesko da cekate na srecu u zivotu. A vama je to tesko da cinite, jer na srecu cekate vec jako dugo vremena. Medjutim, vi necete morati jos dugo vremena da cekate na srecu, jer ce se zaista jako mnogo toga u vasem zivotu uskoro promeniti na bolje. Naime, vas ce pratiti velika sreca bubamare tokom narednog perioda i zbog toga ce vam prosto ”krenuti u zivotu”. Prvo sto vas ocekuje jeste jedan jako znacajan novcani dobitak koji ce vam promeniti finansijsku situaciju, a vas posle toga ocekuje uzivanje u velikoj kolicini ljubavne srece. Upravo cete vi tokom narednog perioda jako mnogo razloga za onu veliku ljubavnu srecu imati i vama ce naredni period doneti mnoga prelepa desavanja zbog kojih cete biti i vise nego dobro raspolozeni. Vama ce bubamara omoguciti srecu, a vi cete mnogo srece imati na mnogim planovima vaseg zivota.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI BUBAMARU 2:

Vama nikada nije bilo potrebno bas previse za srecu. Vi umete da uzivate u sitnicama. Vi i sada imate manjih razloga za srecu u zivotu, ali svakako da postoji nesto sto vam je potrebno kako bi bili istinski srecni. A vama je potrebna ljubavna sreca. Upravo vi nikada ne mozete biti srecni ako nemate srece u ljubavi, a vama ce srecna bubamara omoguciti ljubavnu srecu. Ona ce vam omoguciti ljubavnu srecu tako sto ce vas spojiti sa jednom divnom osobom. Zaista vi nikako da upoznate neku osobu sa kojom biste mogli da se izborite za ljubavne uspehe, ali ce se to uskoro promeniti zahvaljujuci srecnoj bubamari. Upravo vama naredni period donosi susret sa tom osobom i vi cete upoznati jednu zaista divnu osobu sa kojom cete biti u prilici da zapocnete vezu. Vama dolazi jako lep period na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…