RAK: Neka vam ne IZMAKNE POSLOVNA PRILIKA koja osigurava USPEH! RIBE: Budite fokusirani na CILJ i osvojićete ceo SVET!

OVAN

Ukoliko nastavite da forsirate neke stvari. I ukoliko budete postupali nerealno nećete dosegnuti lično zadovoljstvo. Jer će vas sve to u nekom smislu istinski opterećivati i sputavati. I samim tim jasno je da neće moći u potpunosti da budete ono što jeste.

BIK

Očekuje vas veliki poslovni napredak i dobitak. Sada je sreća definitivno na vašoj strani. I ona vam u principu obezbeđuje da se osećate znatno ispunjenije. I da jasno dolazite do svojih prilika koje se nalaze oko vas.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Jako je bitno da na pravi način odredite polje koje vas zanima kada je posao u pitanju. I da u tom smislu uspete da se maksimalno posvetite i da se opustite. Da iznađete onaj balans koji vam daje potpuni mir i zadovoljstvo.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da na pravi način posmatrate svoje poslovno okruženje. I da nikako ne dozvolite da poslovne prilike prolaze pored vas. A naročito one koje vam donose i osiguravaju čist uspeh i napredak.

LAV

Jasno je da vama iskreno više prija sloboda kada je posao u pitanju. Kada ne postoje neki preterani uslovi i ograničavanja.  Jer na taj način vi možete maksimalno da pokažete svoju kreativnost i svoje sposobnosti. Što je svakako jako bitno za vas i vašu karijeru.

DEVICA

Nalazite se u jednoj veoma dinamičnoj, ali i nejasnoj situaciji. Jer ni sami ne znate šta je to što se dešava oko vas. I kako biste vi u principu trebali da se postavite. Da li je dobro što se i dalje držite po strani. Ili ipak treba da neke stvari preuzmete u svoje ruke.

Nastavak na sledećoj strani…

RAK: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku će imati zaista ogromnu dozu predanosti partnera u odnosu. I to generalno gledano jeste jedna najveća istina. Pre svega u svakom smislu te reči vi treba da buete svesni da ćete određene stvari upravi naučiti od tih osoba. Nikada nemojte da dovodite u pitanje određne stvari. A vi ćete konstantno biti te osobe koje će biti predmet da partnera proveravate za neke stvari. Tako da generalno gledano u svakom mogućem momentu vi treba da budete svesni da nikada nećete i ne treba da se bavite određenim stvarima. I to generalno gledano i jeste jedna najveća istina. Tako da u svakom mogućem momentu vi treba da budete svesne nekih stvari. I nikada nemojt da dovodite u pitanje. Pre svega nećete imati ni najmanju potrebu da bilo šta zamerite partneru. a to ćete neprestano raditi.

 

Pridruži se u našu grupu ako si RAK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

I to je generalno stvar koja će vašem partneru u određenom momentu itekako da dosadi. Tako da treba da budete svsni nekih stvari pre svega. Nikada nemojte po svaku cenu da radite neke stvari. I to je nešto što je jako bitno da znate. Imajte na umu da možete da dovedte partnera u mnogim momentima u naprijatne situacije. A da pritom uopšte ne znaju ni o čemu se radi. Tako da sve su to stvari kojih vi itekako treba da budete svesni. Nemojte da idete toliko daleko dapartner pored celokupnog razumevanja se okrene i ode. A to je jako bitno da znate u ovim pričama.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano će okupirati pažnju suprotnog pola. Jer pre svega vi ćete odisati neverovatnom harizmom. I samim tim nikoga nećete moći ostaviti ravnodušnim u mnogim situacijama u životu. Ni u jednom momentu ne treba da dovodite u pitanje određne stvari. I to zaista jeste jedna ogromna istina. Pored svega toga treba da imate na umu neke stvari. Imaćete mogućnost da birate i to i treba da radite u ptavom smislu te reči.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

BLIZANCI: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista u svakom mislu te reči veoma nervozne. Jednostavno nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvari. Jer generalno gledano u svakom momentu svog života ovo su osobe koje gledaju sve na pozitivan način. Ali sada zaista jeste drugačije. Jer nikada ne treba da sebe toliko dovodite u pitanje koliko ćete to sada raditi. Jednostavno imajte na umu da u svakom momentu treba da se ponašate na način koji je zaista adekvatan. Nikako nemojte biti osoba koja će se ponašati onako kako ne bi trebalo. A definitvno imate pogrešnu sliku o nekim stvarima. I to jeste ono što je najveća istina i što treba uvek da vam bude na umu. Nikako nemojte se ponašati na nalin koji pre svega nije adekvatan i to jeste najveća istina od svega.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jednostavno toliko loša nergija sa vaše strane će dovesti do ozbiljnih problma u vezi. A zaista bez neke preterane potrebe ćete dodoviti u pitanje mnoge stvari. I to jeste generalno gledano jedna najveća istina. Treba da budete svesni da u svakom smislu te reči vi treba da se opustite po svakom polju. Nikada nemojte biti osoba koja će to dozvliti u odnosu sa svojim partnerom. Jr zaista neke stvari radite bez  neke preke potrebe i to jeste ono što je najveća istina od svega generalno gledano. Treba da budete uvereni u neke stvari u svom životu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano u svakom smsilu te reči neće biti za bilo kakve priče. Uživaće u svojoj slobodi i to jeste ono što je zaista definitvno. Nikada nemojte ni da dovodite u pitanje mnoge stvari što se njih tiče. Jer jednostavno na njihove takve stavove neće moći apsolutno da utiče niko. I to jeste ono što treba da vam bude uvek na umu. Nemojte ni da pokušavate da u bilo kom smislu te reči utičete na njih na bilo koji način.

Nastavak teksta na sledećoj strani… 

BIK: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje će zaista u ovom mesecu da imaju relativno miran period. Pre svega ovo su osobe koje će  da se ponašaju baš na način koji je adekvatan. Nikada nemojte ni u jednom msislu te reči da dovodite u pitanje ljubav partnera prema vama. A to je nešto što će vam možda predstavljati i najveći problem generalno gledano od svega. Nikada nemojte da mislite da ćete postići nešto time što ćete se ponašati na način  koji je adekvatan relativno. Jer pre svega vi treba da budete svesni određenih stvari u svom životu. Nikako nemojte da dovodite u pitanje to da i ćete u određenom periodu vašeg života i vi malo biti nesigurni u sebe. A to će generalno gledano baš biti na ovaj način. Jednostavno imajte na umu neke stvari i to je ono što je itekako bitno.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jednostavno treba da se pomirite sa činjenicom što se tiče određenih stvari u vašem životu. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. Jer ako već imate određen period koji je zaista lep nemojte ga jvariti zbog nekih stvari koje i nisu bitne. A zaista umnogome ćete praviti neke probleme koji zaista nemaju osnova. Jendostavno samo je potrebno da shvatite da treba da se opustite i da uživate u ljubavi pored svog partnera. I to jeste jedna ogromna istina generalno gledano.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a slobodne su jesu osobe koje će zaista u svakom smisl te reči da uživaju. Nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvari što se njih tiče. Pre svega uvek imajte na umu neke stvari. Jer u svakom momentu treba da se ponašate na način koji je pre svega adekvatan. I zaista imaćete prostora u svalp, smislu te reči da uživate. Tako da time se vodite, a prilika ćete itekako imati. Jer jednostavno u svakom momentu ćete moći da krenete nešto ako to budete želeli. Nećete nikako oskudevati u tim nekim stvarima.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

ŠKORPIJA: Njena ljubav vas odvede u RAJ, ali ko je IZDA rado će mu pokazati put do PAKLA!

Škorpija su osobe koje imaju mnogo vrlina, ali i mana. Bas kao i svi drugi.

Škorpija je vesela i draga osoba koja može biti veoma druželjubiva. Velika sreća je što škorpija ima veliku samo kontrolu. Ona zna prema ljudima da se ograniči i ponaša upravo onako kako su zaslužili. To ne znači da se Škorpija ne prepušta emocijama. Naprotiv.

Škorpija je osoba koja ne pušta tako lako ljude u svoj život. Ne otvara tako lako srce nikome. Uvek dozu misterioznosti čuva za sebe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Medjutim kada Škorpija pusti neku osobu u svoj život i zavoli, znajte da je zbog te osobe spremna na sve. Ona će dati sve od sebe da se ta osoba oseća prelepo pored nje bilo da je partner ili prijatelj.

Prijatelji su Škorpija veoma bitne osobe u životu. Medjutim, Škorpija nema veliki krug pravih prijatelja. Ona ih bira pažljivo. Da bi neko postao prijatelj jednoj Škorpiji ona mora slepo da mu veruje. Zato on prave prijatelje drži kao malo vode na dlanu i ne pušta ih. Za njih je ona uvek tu i sve će dati da oni budu srećni.

Njihovi problemi su i njeni i uvek će želeti da im pomogne da ih reši. Zbog toga oni se osećaju sigurno pored nje. Njeni prijatelji veoma cene njenu ljubav i posećenost. Nikada ne bi dopustili tek tako da je izgube i veoma im je bitna osoba u životu. Svaka normalna osoba nikada ne bi dozvolila da izgubi Škorpiji kao prijatelja. Ona je pravi dijamant koji treba čuvati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Ono sto KAZE, to uvek i UCINI – OVAN je jako POUZDAN i VERAN covek!

Ako se on ponosi sa necim, onda se on ponosi sa cinjenicom da nije kao drugi ljudi. Zaista Ovan nije ni nalik drugim ljudima, jer je on pre svega veran, pouzdan i plemenit covek, a to za sebe ne moze reci vecina ljudi u vremenu u kojem zivimo…

 

Kod ovna je za sve oduvek postojala neka granica. On je oduvek za sve imao granicu preko koje nikada nije bio spreman da predje. Ovan je covek koji zeli da se izbori za brojne uspehe, ali on nije spreman da dodje do njih na neki neposten nacin. Nije ovan spreman da dolazi do uspeha tako sto ce drugim ljudima nanositi tugu ili tako sto ce ciniti dela koja mu uopste ne sluze na cast. Cak naprotiv, ovan je navikao da dolazi do uspeha na posten nacin i to se kod njega nece promenti.

Mnogi ljudi smatraju da dobrota i uspesi ne mogu ici zajedno, a ovan na sopstvenom primeru dokazuje da svi ti ljudi nisu u pravu. Upravo je on covek koji dokazuje da uspesi i dobrota mogu ici zajedno. On je oduvek bio jako dobar covek, a on je isto tako oduvek do svega dolazio na posten i fer nacin.

Ipak, ovan je svakako najvise omiljen zbog svoje pouzdanosti. U vremenu u kojem ljudi samo govore, a nista ne cine postoji i covek koji sve ono sto kaze, to i ucini. Upravo je takav covek ovan. On je covek koji nikada ne obecava previse. Cak naprotiv, on pokusava na sve nacine da izbegne bilo kakva obecanja. Ali kada se njemu desi da nekome nesto obeca, onda je on spreman na sve samo kako bi to svoje obecanje i ispunio. Ovan je zaista oduvek bio covek od reci i to se kod njega nece promeniti.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno da je tesko danas pronaci pouzdanog coveka. Ali se ako se neko moze nazvati pouzdanim covekom, onda se on tako moze nazvati. Upravo je ovan jako pouzdan covek u koga se niti jedna njegova draga osoba nikada ne moze razocarati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Draga NADO, danas je tvoj dan i tvoje ime je VRAĆA VERU U DOBRO!

Draga NADO, danas smo rešili da te podsetimo koliko je vredno ime koje te krasi. To savršeno ime koje vraća veru u dobro pri samoj zvučnosti.

Znaj da imaš prelepo ime i toga treba da budeš svesna i da se ponosi sa njim.

Vlastito žensko ime Nada je veoma popularno. Samim tim što je kratko ime, a to je danas veliki trend. Ovo vlastiti žensko ime je veoma zastupljeno u zemljama regiona.

U ranija vremena se verovalo da je ime Nada nadimak od imena Natalija,Nadežda, Nastasija, Nataša… Medjutim, u današnje vreme ime Nada se koristi kao samostalno ime.

Ono što vas sigurno zanima je poreklo i značenje imena Nada. Zbog značenja veoma je popularnoedju roditeljima koji to prate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Prvo ćemo vam reći više o poreklu vlastitog ženskog imena Nada.

Etimolozi veruju u dve tpeijš porekla vlastitog ženskog imena Nada. Prva je da je ime nastalo od slovenske ili čak srpske reči “nada” što znači: verovati; imati vere; imati nadanja; očekivati; želeti ostvarenje nekih ciljeva ili želja.

Prema drugom verovanju etimologa o poreklu imena ono je nastalo od arapske reči Nadiyya. Ova reč u prevodu znači: plemenita; ljubazna; velikodušna; dobrodušna; draga; mila; darežljiva.

Sama osnova reči Nada ili korenska reč koja je nada označava verovanje u pozitivan ishod. Pozitivan stav. Znači rešenje bilo kok životnog problema.

Neki etimolozi pak smatraju da je ime Nada nastalo iz grčkog porekla. Nastalo od boginje nađe ili ti duha nade. Njeno ime je bilo Elpidu. U ovo poreklo iako malo njih veruje ipak postoji etimološka verovatnoća.

Nastavak na sledećoj stranici…

OVE MUSKARCE ZENE PAMTE CEO ZIVOT!

U zivotu svake zene postoje muskarci koji ostavljaju trag na njenom srcu zauvek i koje pamti ceo zivot. Pored toga sto upoznate vise muskaraca tokom zivota i mnogi pokusaju zadobiti vase srce, samo neki to uspeju i ostave svoj potpis na njemu. Mnogi pokusaju ostaviti snazan utisak na vas, vecina cak ostanu u dubokom zaboravu. Mi cemo vam navesti muskarce koji ostanu urezani u srcu jedne zene:

PRVA LJUBAV

To je ona ljubav koja nas obara sa nogu. Koja rusi sve nase predrasude, koja je intenzivna i najlepsa. To je ona cuvena prva ljubav. Ona se jednostavno ne zaboravlja i uvek ostane u srcu i pamcenju jedne zene. Ona je posebna, jer nas upravo ona uci o znacenju reci ljubav. Kroz nju spoznajemo prave vrednosti ovog divnog osecanja. u njoj ucite i sazrevate zajedno sa partnerom. U ovom odnosu saznajete sta zapravo znaci rec kompromis, ali takodje tu ucimo kako da sacuvamo svoje stavove i uverenja. Bezobzira koliko veza i ljubavi slede posle prve, uz ovu se definisete kao osoba i stvarate svoje kriterijume.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

PARTNER KOJI CE VAM POMOCI DA ZABORAVITE I DA SE OPORAVITE

Kada prvoj ljubavi dodje kraj, najobicnije se tada pojavljuje ovaj partner. Kada posle duzeg perioda ostanete sami, slomljeni i kada morate sve poceti ispocetka, tada nastupa ovaj partner. Osoba koja ce biti vase rame za plakanje, koja ce vam pruziti utehu i podrsku. On je spreman da vam ugadja i satima da slusa sve sto vas muci. Ovo vam je mostic kroz koji prolazite da bi shvatili sta zelite od nove ljubavi. On ostaje u vasem secanju i posle njega sebi priustite period za pauziranje i skupljanje volje i zelje za novu ljubav.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

JARAC: Čovek koji SE NE BOJI RADA I OBAVEZA!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ZAISTA VEOMA DOSTOJANSTVENE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista su veoma dostojanstvene. Pre svega treba da budete u svakom momentu svesni da su ovo osobe koje svoje dostojasntvno itekako ističu. Jer pre svega ovo jesu i osobe koje na tome itekako dosta rade. U svakom momentu one su te koje vode računa o svom ponašanju. Apsolutno nikada u životu na bilo koji način ne treba da dozvolite da to iko ospori. Jer ovo jesu osobe koje nikada ni zbog koga na ovom sveti ne bi ništa uradile što bi porušilo njihovo dostojanstvo. Tako da zaista treba da budete svesni ovih stvari. Nikada nemojte da dozvolite da bilo ko u vašem životu ove stvari osporava kod vas. Jer vi ste ta osoba koja toliko radi na tome. Tako da niko nema pravo to da dovodi u pitanje kod vas.

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Budite uvereni u svakom smislu te reči da su ovo osobe koje itekako vode računa koje osobe imaju u svom okruženju. Nikada nemojte da se ponašate kao osoba koja će ljude odmah u startu da ocenjuje. Neophodno je da neke stvari prođete kod njih. Tako da jednostavno u svakom momentu budite svesni nekih stvari. Jednostavno nemojte nikada da osuđujete ljude koji nemaju veze sa nekim pričama. Tako da jako je bitno da im se predstavite u pravom svetlu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU VOLE UVEK DA BUDU BROJ JEDAN, NE PLAŠE SE NIJEDNOG IZAZOVA U ŽIVOTU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku zaista imaju neki takmičarski duh u sebi. Pre svega ovo su osobe koje nikada se ne plaše nijednog izazova u životu. Tako da uvek vole da budu broj jedna kada je bilo koji segment njihovg žiota u pitanju. Jednostavno uvek treba da budete uvereni u neke stvari što se tiče ovih osoba. Nikada dok ne dođu do svog glavnog cilja neće odustati. Budite uvereni kao osoba da ćete od ovih osoba moći da naučite ša je prava borbenost u životu. Tako da zaista nikada nemojte da se ponašate prema njima na bilo koji način ako nije skladno.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. maj: Ovan i Ribe ce danas biti NAJSRECNIJI!

OVAN

Jako je vazno da kazemo da je najvaznije to da su tvoje emocije   uzvracene. Ti i tvoja voljena osoba sada imate neke probleme i to je jasno ali nema sumnje da   zelite i osecate isto  i da imate jednako jake emocije.

Vasa ljubav ce sve da pobedi.

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Ljubomora vam i dalje pravi velike probleme.

To je jasno kao dan ali vi ma koliko da se trudili ne mozete da  se oduprete.

Svega vas je strah a  najvise toga da   bi ste mogli ostati bez voljene osobe.

Nemojte sumnjati u nju.

 

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da  nije bitno sta ko kaze vec sta je ono sto vase srce zeli.Ako vam je stalo do jednog raka onda se  borite svim silama  za njega. Ucinite prvi korak,stavite mu do znanja da vam je stalo..

Radite sve sto mozete,samo da ga   imate kraj sebe.

 

 

RAK

Mnogo ste pogresili sto ste ponovo pustili jednu skorpiju da ode o vas.

Ona vam je dala toliko sansi a vi sve uvek pokvarite i na kraju uvek  jako patite.

Nema nimalo sumnje da je jako volite ali vase ponasanje  ona prosto nece i ne moze da trpi…

 

LAV

Niste srecni i to se vidi na vama.

Postali ste senka  stare  osobe  od kako vam je srce slomljeno ali niko nije kriv za to osim vas.

Niste umeli da cuvate ono sto imate i sada vam niko nije kriv   za to.

Da postoji nacin da vratite vreme…Sve bi ste drugacije,ali ne moze…

 

 

DEVICA

Usamljeni ste.

Jako vam tesko pada ta samoca.

Jako vam tesko pada sto sada nemate nikog na koga mozete da se oslonite i nikog kome mozete da verujete.

Sve   bi ste ucinili da se to promeni ali sacekajte jos malo dok se pojavi prava osoba.

Nastavak na sledecoj  strani…