Žena JARAC: Ne pokušavajte da joj zamažete oči PRAZNIM REČIMA, ona je ŽENA koja računa samo DELA!

Žena rodjena u znaku Jarca je dama koja je stabilna, svoja i posebna.

Ovo je dama na koju bi mnogi mogli da se ugledaju. Ona nikada ne odustaje i nikada ne prihvata dno kao opciju. Dama koja je svesna sebe i koja kroz život se bori sama.

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ona je dama koja je veoma inteligentna. Nije neko ko će u životu da se ponaša kao klinka koja voli na silu da se ističe. Ne! Naprotiv, ona mrzi prazna hvalisanja, bitno joj je ono što se vidi i što osoba ostavlja iza sebe.

Nikada nemojte pomisliti da će dama rodjena u znaku Jarca pasti na reči. Ona nije lakoverna, šta više, veoma je pažljiva. Nju možete pridobiti isključivo delima.

Prijatelji je neće pridobiti praznim obećanjima. Neće se oduševiti ako neko od njih kaže da je tu uvek za nju. Njoj je važno stvarno stanje. Kada joj je teško, onaj prijatelj koji zaista je uz nju u takvim momenta zadobiće njenu naklonost i prijateljsku ljubav.

Ona smatra da kada je kašika u ledu nikome nije problem da bude tu, šta više. Pravi prijatelj je ona koji sa tobom deli kako lepe, tako i ružne trenutke. Takvi prijatelji mogu zadobiti ovu damu. Ko dobije njeno prijateljstvo ima ga za ceo život.

U ljubavi oba je veoma obazriv. Ova dama nikako ne želi da dopusti da bude i igrana i povredjena. Baš zbog toga u ljubavi su joj jako bitna dela. Nije dovoljno reći ovoj dati da je voliš i da ona ostane počinjena. Šta više. Nikada joj ne morate to reći, ako kroz dela pokazujete svoju ljubav.

Nastavak na sledećoj stranici…

Vaš znak zodijaka vam otkriva KOJI JE VAŠ PROLEĆNI CVET!

Horoskop je čudesna stvar. On vam može otkriti mnogo toga. Razna polja otvara i istražuje svaki znak pojedinačno. Ovog puta vaš znak zodijaka će vam otkriti koji cvet proleća vama najviše odgovara.

U nastavku saznajte koji nežno cvetak ste vi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

OVAN

Ako je vaš horoskopski znak ovan, vaš cvet je Lala. Sa proleće se bude i Lale. Pošto je proleće rpdjšndanski period za obnove, jasno je zašto je ovaj cvet idealan za vas. Lale sem što su odraz proleća, one predstavljaju i lepotu i čvrs stav.

BIK

Ako je vaš znak zodijaka Bik, vaš idealan cvet je ljubičica. One su ekstravagantne, odvažne, lepršave i mirisne. Cvetanje ljubičica u vama će probuditi čula i probudi najlepše u vama.

BLIZANAC

Ako je vaš znak zodijaka Blizanac, vaš idealan cvet je cvet limuna. Osvežabajući miris koji potpuno ide uz jednog Blizanca. Ovaj cvet će potpuno pročistiti vaša čula i dati vam dobru energiju koja ide uz vas.

RAK

Ako ste rodjeni u znaku Raka uz vas u potpunosti ide cvet Narcisa. Oni su jednostavno i prelepi. Potpuno očaraju i prosvete prostoriju u kojoj se nalaze. Ovaj cvet ima neodoljiv šarm. Kod jednog Raka ocvet Narcisa budi emocije, te će se on osećati ispunjeno i voljeno.

LAV

Roze azaleje u potpunosti odgovaraju osobama rodjeni u znaku Lava. Pri samom pogledu one ostavljaju bez daha i potpuno očaravajuće deluju, baš kao i jedan LAV. Ono što je neverovatno je njihova jačina i gustina koja se potpuno slaže sa ovim znakom zodijaka. U jednom Lavu ovaj cvet budi prolećnu energiju. To čini da ovaj znak zodijaka dodatno sija i dominira.

DEVICA

Ako je vaš znak zodijaka Devica, uz vas ide cvet dupla kamena ruža. Ovaj cvet potpuno leži pedantnoj i strpljivo Devici. Ovaj cvet cveta pri kraju proleća. Ali zato kada dodje pokaže se u pravom svetlu i potpuno izdominira.

Nastavak na sledećoj stranici…

DEVICE: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje se ni najmanje neće truditi u odnosu. Pre svega ovo jesu osobe koje ni u kom msislu te reči se neće davati. Jednostavno nikada ne treba da dovodite u pitanje da pažnja je itekako bitna u vezi. Jer partner jednostavno kao i svaka osoba će da traži pažnju. A vi ćete biti previše hladni prema partneru. Mada to ne znači da vi nećete imati emocije prema partneru. Ali jednostavno vi ćete to ispoljaati na način koji uopšte nije adekvatan. Jednostavno šta god vam partner bude rekao u vezi vi nećete uopšte nešto mnogo pažnje obraćati na to. Jednostavno u svakom smislu te reči vi treba da budete svesni da ćete mnoge stvari možda posle uvideti. Mada treba da budete svesni da što pre to uviditite to bolje.

 

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Bićete zaokupljeni nekim stvarima koje nemaju veze sa vezo. Imaćete i dodatnih problema koje partneru nećete pričati. I jednostavno ako vaš poartner ništa ne zna o tim problemima, ne možete ni da očekujete u bilo kom smislu te reči da imaju razumevanje. Morate da znate u vezi šta je komrpomis i da imate razumevanje i za partnera. Jer partner ma koliko god vas voleo u jednom momentu će doći do tačke pucanja. I ta kulminiacija može da bude i više nego opasna upravo po vašu vezu. Jer itekako je otvorena mogućnost da partner kroz vreme dođe do zaključka da je najbolje da raskinete.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista u svakom smislu te reči će biti lođeg raspoloženja. Pre svega zato što u svakom smislu te reči vi treba da se sklonite od priča koje će vam stvarati negativnu energiju. To je najveća istina generalno gledano Budite uvereni uvek da ćete se ponašati baš na nakčin kako vama odgovara. Tako da nikada nemojte da budete pored osoba koje vama nanose zlo. Budite ubeđeni da ćete sa takvim ponašanjem uspeti da ostvarite mnogo toga.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

LAV: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje koje zaista će biti veoma impulsivne u ovom mesecu. U svakom smislu te reči ovo je osoba koja generalno gledano će biti veoma napone za psihu. Pre svega zato što u svakom smislu te reči ovo jesu osobe koje treba itekako da vode računa o nekim stvarima. Nikada nemojte u bilo kom smislu te reči da se ponašate na način koji nije adekvatan. Generalno gledano u svakom smislu te reči treba da vodite računa o nekim stvarima. Jednostavno uvek treba da imate na umu određene stvari. Nikako, nemojte toliko da samo prebacujete svom partneru. Jer u svakom smislu te reči vi treba da vodite računa upravo o stvarima koje se tiču i vas. A generalno u ovom mesecu vi ćete biti veći problem u vezi nego vaš partner.

Takođe, osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje u svakom smislu te reči će biti veoma sebične. Pre svega nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. Jer nikada, ali nikada nemojte da se ponašate na način koji nije ni najmanje adekvatan. I to jeste jedna ogromna istina u svemu tome generalno gledano. Vi ćete da prebacujete stvari koje generalno niko skoro ne bi prebacio. I to će sve biti do određenog momenta. Zato što vi ćete u nekom momentu naići na reakciju partnera koja neće biti ni najmanje  lepa. I to je ono što je najveća istina.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje treba pre svega neke stvari da reše sami sa sobom. Nikada nemojte da dovodite u pitanje to da li ćete da biti spremni za nešto novo. Iskreno nećete sve do momenta dok vi ne budete upravo rešili neke stvari u svojoj glavi. Kada ostavite neke stvari iza sebe onda ćete biti ealno svesni nekih drugih stvari. I to jeste jedna ogromna istina u svemu. Imajte na umu da ćete zaista kada uđete nešto biti sigurno ispunjeni i srećni. Jer su vam zvezde naklonjene.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

BIK: Sledi vam LJUBAVNA KRIZA ukoliko ne pokažete POSVEĆENOST! RAK: Budite DOSTOJANSTVENI i ne podležite LJUBAVNOM PRITISKU!

OVAN

Jasno je da vam je u poslednje vreme u glavi potpuna zbrka. I da iz tog razloga nikako ne kožete da dođete do određenih zaključaka. Jer vam neke stvari nikako nisu jasne. I to je nešto što jako utiče na vaše raspoloženje i na vašu psihu. Pa samim tim bitno je da sami u svojoj glavi rešite neke stvari.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BIK

Osobe u ovom znaku zodijka očekuje ozbiljna ljubavna kriza. Očekuje potpuni preokret kada je sama ljubav u pitanju. Jer sasvim je jasno da ste u poslednje vreme bili i više nego uzdržani i povučeni. I da svoju emociju i da svoja osećanja niste pokazivali. I sve je to značajno uticalo na vašu vezu.

BLIZANCI

Već duže vreme imate određeni utisak da na vas voljena osoba vrši pritisak. I da pokušava da vam nametne neke svoje stavove. I neka svoja mišljenja. Zbog čega ste i više nego napeti i nervozni. A samim tim jasno je da to nikako ne treba da dozvoljavate.

RAK

Ne dozvolite da bilo ko pokuša da manipuliše sama vama i sa vašim osećanjima. Jer u tom slučaju se o ljubavi ne radi sigurno. To je svakako nešto zbog čega ćete se samo još više opterećivati. I nikako nećete osetiti šta istinski znači voleti i biti voljen.

LAV

Nastavite da slušate svoj unutrašnji osećaj i samu intuiciju. I u tom smislu budite i više nego istrajni i uporni. Jer nema potrebe da po svaku cenu forsirate neke stvari. I da se zbog toga osećate loše i neraspoloženo.

DEVICA

U poslednje vreme vam prija pažnja i posvećenost osobe koja se neposredno nalazo u vašoj blizini. Ali još uvek niste spremni da u potpunosti prihvatite sve to. I da svoja osećanja pokažete potpuno jasno i direktno.

Nastavak na sledećoj strani…

Žena LAV: Jaka i SAMOSTALNA, žena koja DOMINIRA svojim NAČINOM ŽIVOTA!

Žena u ovom znaku zodijka je ta koja život živi baš onako kako ona to želi!

To je žena koja svojim način života dominira u odnosu na ostale iz svog okruženja. Pre svega to je žena koja niakko ne dozvoljava da je bilo ko ograničava. Da joj bilo ko remeti njen način života. Da bilo ko pokuša da menja njene stavove i principe. Jer pre svega jako joj je važno da je ona sigurna u sebe. Da je sigurna u sve ono što radi. Da zna da u životu postupa isključivo i samo po sopstvenom osećaju. Jer samo na taj način ova žena može da dosegne sve što poželi. Može pre svega da ostvari sve što je i sanjala. Jer je žena koja se nikako ne zadovoljava sitnicama. I koja samim tim može dosta toga da uradi za sebe. Ona ima jako veliki uticaj na smau budućnost. Budućnost u smislu šta je ono što ova žena želi za sebe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takpođe, svako ko je upozna bude svestan njene ličnosti. Jer je žena koja odiše sigurnim i jakim karakterom i stavom. To je žena koja će uvek i u svakoj situaciji biti ono što jeste. Žena koja se ni najmanje ne sramoti bilo čega što se na nju odnosi. Jer je jako dobro svesna i svojih prednosti, ali i mana. I u odnosu na to žena je koja će sebe predstaviti u pravom svetlu. Sa druge strane teži velikoj i stabilnoj karijeri. Jer joj je u životu jako bitno da se oseća sigurno i samostalno. I da samim tim ni po kom segmentu ne zavisi.

Apsolutno da sve on o što želi, može sama sebi da priušti. Baš iz tog razloga ena je koja dosta ulaže u sebe. Kako u svoj fizički izgled, koji joj je i više nego bitan. Isto tako i u svoj unutrašnji mir i razvoj. Jer smatra da je žena zadovoljna samo ukoliko je kompletna. I ukoliko je žena koja je uvek sigurna i samouverena žena. Žena koja svojim pogledom može da pomeri planine.

Nastavak na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. maj:Bikovi,to sto vam neko NE POKAZUJE EMOCIJE ne znaci da vas NE VOLI!

 OVAN

Ono sto moramo da  kazemo jeste da treba da imate na umu da je jako vazno da cuvate  ono sto imate.

Vasem partneru je do vas jako stalo i mnogo toga zeli da uradi  kako bi ste  bili kraj njega.

Igrajte pametno i dokazite mu svoju ljubav na delu.

 

 

BIK

Ono sto  je jasno jeste da je jednom lavu stalo do vas.

Mozda vama sada deluje da nije tako jer vam on bas i ne   pokazuje emocije na delu ali verujte nam  kada vam kazemo da je spreman na sve kako bi vas usrecio.

Cuvajte ono sto imate sa  njim jer je to ljubav koja je iskrena i prava.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Vrlo    je vazno da znate da ste iskreno voljeni.

No,  nije samo poenta u tome da  ste voljeni vec i da date sve od sebe kako bi osoba koju volite bila srecna kraj vas.

Vi se sada  ponasate  kao da sve ocekujete od nje….

 

 

RAK

Mozemo da kazemo da vas ceka jedan miran dan.

Dan  tokom kojeg nece biti vecih promena u vasem  zivotu.

Prijace vam da dobro razmislite o svemu,  i da shvatite ko je osoba koju zelite kraj sebe. Razmislite   jer pogresna odluka moze skupo da kosta.

 

 

LAV

Ono sto je bitno jeste da ste i dalje slobodni,i da vam ta sloboda i dalje jako tesko pada.

Pokusajte nesto da ucinite povodom toga ali imajte na umu da se nista nee i ne moze desiti samo od sebe.

Dani odluke su pred vama.

 

 

DEVICA

I dalje ste jako ljubomorni.

Voljena osoba vam je dokazala da nema razloga  za tim ali vama je dovoljno stalo da  vam smeta svako ko je samo pogleda.

Necete je  izgubiti zbog  trece osobe vec zbog vaseg nepoverenja.

To je ono sto je sigurno.

Nastavak na sledecoj  strani…

DRVO,RUZA,KRISTAL: Simbol koji odaberes otkriva jednu VAZNU ISTINU!

 AKO SI IZABRAO RUZU…

Moras da se  pomiris sa tim da ne mozes nikada  dobiti sve sto zelis.Zivot je jedna velika borba i to je cinjenica ali ono sto mormao da kazemo jeste da je nekad jedina opcija da dignemo ruke od nekih ljudi.

Osoba koju zelis ne oseca isto prema tebi.

Naravno da je ovo ono sto te boli i ono sto ti tesko pada ali to je jednosta vno jedinol sto ovog  puta mozes.

Da se pomiris i da odes dalje,  i da sebi das dovoljno vremena da se pomiris da prosto neke stvari nisu uspele  i da ne mogu da se dese.

Naravno da  ti sve to tesko pada  iz prostog razloga sto si svoje emocije dao nekome ko ne ume da ih ceni… I da vrati istom merom. Ali, u tome i jeste poenta.Zivot je samo jedan i ne smes da dozvolis da ti prolazi u   pogresnim stvarima.

Pomiri se sa tim da neke stvari nisu moguce.

 

AKO SI IZABRAO DRVO…

Jako  su velike sanse da ti se ostvari jedna velika zelja. Samo je potrebno da se boris za to i da ni u kom pogledu ne   odustajes od onog sto  zelis.

Zivot je samo jedan, i ti ne smes ovog puta d a budes ponosan  jer su velike sanse da   ces na taj nacin da izgubis priliku za srecu.

Vrlo je vazno da kazemo da je nekome do tebe iskreno stalo i da su jako velike  sanse da ces tokom narednog period moci iskreno da   uzivas  u svemu i da ti se napokon vraca osmeh na lice.

Mnogo si toga   u zivotu ucinio i mnogo si    pomagao kome god si mogao tako da nema nijedan jedini razlog da  brines  i ocajavas.

Samo se bori za ono sto zelis.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Neka ti ponos sada  bude najmanji problem i najmanje vazan i nemoj da  krijes svoje emocije. Zasluzio si da te neko iskreno voli.

Nema nimalo sumnje da sve polako dolazi na svoje….  I da ces    uzivati u svemu sto sledi, jer te je napokon sreca pogledala i sve polako ali sigurno dolazi na svoje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Ako savrseni ljudi na ovom svetu postoje, onda je OVAN SAVRSEN COVEK!

Kako vreme prolazi on je sve blizi savrsenstvu. On je covek koji tako malo mana poseduje. Ovan zapravo pre svega poseduje mnogo vrlina. Tesko je o njemu bilo sta lose reci, jer o njemu lose mogu govoriti samo ljudi koji su ljubomorni na njega…

 

Nikada nije bio nicija kopija nego je oduvek bio pravi original. Ovan je rodjen kako bi se isticao i kako bi bio drugaciji. On se ponasa drugacije u odnosu na druge ljude i njega zaista krase neki ljudski kvaliteti koji mnoge ljude u vremenu u kojem zivimo ne krase.

Ovan je pre svega covek od reci. On je to oduvek bio i to ce zauvek i biti. Kada ovan nesto obeca, onda se ne postavlja pitanje da li ce on to svoje obecanje i ispuniti. Ovan zaista pokusava da izbegne obecanja, ali kada on nekome nesto obeca, onda to on uvek na kraju i ucini. Upravo iz tog razloga je se jako tesko razocarati u ovna. U njega se niko ne moze razocarati.

Takodje ovan nikada ne pokusava da sakrije istinu, a on posebno ne govori neistine. Ovna je oduvek krasila jako velika iskrenost i to se kod njega nece promentii. Ne zeli ovan nikoga da laze, bas kao sto on ne zeli da drugi ljudi lazu njega. Upravo iz tog razloga je ovan uvek spreman da sopsti pravu istinu. Ne ustrucava se ovan, on ne pokusava da ulepsa istinu nego je on govori ma kakva da ona bila.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Medjutim, nema nikakve dileme da se o ovnu govori lepim recima najvise zbog njegove velike dobrote. Upravo je dobrota ovna nesto sto uopste ne poznaje granice. Ovan je tako mnogo puta do sada dokazao svoju dobrotu, a nema nikakve dileme da ce to on ciniti i u buducnosti. Upravo je dobrota nesto sto vodi ovna kroz zivot.

Nastavak na sledecoj stranici…

Sta ljudi najvise postuju kod tebe, zbog cega te vole? Izaberi jedan KLJUC i saznaj!

Sigurno da svaki covek poseduje nesto zbog cega ga ljudi postuju i vole. Svakako da je svaki covek zbog necega poseban…

AKO STE IZABRALI PRVI KLJUC:

Vi imate veliko postovanje od strane drugih ljudi, a nema nikakve dileme da vi veliko postovanje i zasluzujete. Vas drugi ljudi mnogo postuju zbog vase pravicnosti. Upravo ste vi uvek spremni da uzvratite svakom coveku po zasluzi, a upravo zbog toga vi dobrim ljudima uvek uzvratite na neki mnogo lepsi nacin. Ali ipak postoji nesto zbog cega vas drugi ljudi posebno mnogo vole, a vas drugi ljudi mnogo vole zbog toga sto se uvek na vas mogu osloniti. Vi ste neverovatno pouzdani i vi nikada ne odlazite od dragih osoba onda kada im je tesko nego ostajete uz njih ma sta da se desavalo. Nije preterivanje ako se kaze da bez vas mnoge osobe prosto ne mogu zamisliti svoj zivot.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGI KLJUC:

Dobrota je nesto sto vas krasi i zbog cega ste posebni. Upravo ste zbog dobrote omiljeni i mnoge osobe prosto bez vas ne mogu. Zaista ste vi oduvek cinili brojna dobra dela, bas kao sto ih cinite i sada. Vi ste cinili dobra dela najvise zbog toga sto imate veliko srce, a vi za vasa dobra dela nikada niste trazili bilo kakvu nagradu. Zapravo vi mnogim ljudima vracate veru u dobrotu i u dobre ljude. A one osobe koje imaju vas kraj sebe ni ne pomisljaju na to da odu od vas. Cak naprotiv, one zele da vi budete uz njih zauvek. Za vase poverenje se jeste tesko izboriti, ali ona osoba koja u tome uspe zapravo dobije plemenitu, saosecajnu i pouzdanu osobu. Kada bi drugi ljudi bili poput vas, onda bi ovaj svet bio mnogo lepse mesto.

Nastavak na sledecoj stranici…