JARAC: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020. GODINE!

LJUBAV

Nema potrebe da sebe opterećujete stvarima koje su i više nego očigledne. Pre svega jako je bitno da se postavite realno i zrelo kada je ljubav u pitanju. Da se ne plašite reakcija i otvorenih razgovora. jer ukoliko probleme stavljate po strani. I ukoliko na taj način ostajete u odnosu. Koji je sve samo ne iskren i jasan. Sasvim je prirodno da se ni po kom segmentu ne osećate srećno i zadovoljno. I to je upravo nešto zbog čega treba da dobro razmislite o svemu. Zbog čega treba da pre svega sa sobom da rešite neke stvari. Da dođete do zaključka šta je ono što vi želite. Da li je vredno da i dalje ostanete u odnosu. Odnosu koji očigledno nema perspektivu i samu budućnost. U kojem ne možete da se opustite i budete ono što jeste.

Zato je kao bitno da stvari preuzmete u svoje ruke. I da u odnosu na to preduzmete ključne odluke i korake. Stavite tačku i okrenite novi list ukoliko će vam to obezbediti mir. Ukoliko ćete se na taj način konačno osećati spokojno. Da biste mogli dalje da nastavite baš onako kako i treba. Jer nema potrebe da i dalje sebe stavljate u položaj koji nije ni najmanje prijatan.

Dok će slobodni jarčevi biti i više nego spremni za nove odnose. Za otpočinjanje veze koja može da bude i više nego stabilna. Samo je bitno da na početku ne forsirate sve previše ozbiljno. Već da prosto dozvolite da se sve dešava spontano. I da se u odnosu na to vi ponašete zadovoljno. Da vam odnos sam bude neki vid zanimlacije i mira. U kojem ćete imati pravu osobu za sve.

Takođe, u tom slučaju je jako bitno da od samog početka budete ono što jeste. Da iznesete sve svoje stavove i principe po kojima funkcionišete. Da pre svega budete spremni da sebe u potpunosti predate. I da se u tom slučaju maksimalno zbližite. Da se prepustite i da pokažete šta je za vas ljubav. Kako bi to pokazujete svoje emocije i svoja osećanja. Da biste na pravi način mogli da izgradite odnos sa partnerom.

Nastavak na sledećoj strani…

STRELAC: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020. GODINE!

LJUBAV

Osobe u ovom znaku zodijka koje pored sebe imaju emotivnog partnera pravo je vreme da se posvetite odnosu. Da pre svega pokažete da vam je stalo. Da verujete u sve ono što imate pored sebe. I da samim tim na pravoi način ojačate i sačuvate svoj odnos. Da pre svega budete svesni da je osoba pored vas i više nego kvalitetna i stabilna. Da imate ljubav za koju se vredi boriti. Da je to nešto što vas svakako čini srećnima i motivisanima. Osoba pored koje ste čini da budete u potpunosti ono što jeste. Da ostvarite sve svoje planove. Jer ste inspirisani i zadovoljni. Jer znate da u odnosu postoji poštovanje i poverenje. Da je ljubav svakako vredna da se za nju borite.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, jako je bitno da postavljate zajedničke ciljeve i planove. Da verujete u ono što zajedno donesete. Ida samim tim maksimalno poštujete sve principe i stavove koj postoje u vašoj vezi. Jer samo na taj način odnos možete da održite. odnos možete da učinite i više nego stabilnim i perspektivnim.

Strelac koji pored sebe enema emotivnog partnera treba da se opusti. Pre svega treba da verujete u sebe i u svoj stav. Treba da znate da oko vas postoje i više nego zanimljive osobe. Nema potrebe da se po svaku cenu povlačite u sebe. I da tim stavom distancirate osobe oko sebe. Da na taj način dozvolte osobama da vam priđu. I da budete i više nego svesni i zadovoljni svog položaja. Da znate da postoji osoba koja već duže vreme pokušava da vam priđe.

Ali to se sve dešava veoma suptilno i nenapadno. Jer ste osoba koja trenutno odaje jako hladan i distanciran stav. Stav koji prosto ne pokazuje da ste raspoloženi za bilo kakvog upoznavanje. Ili za otpočinjanje bilo kakvog odnosa. Tako da je i više nego bitno da se opustite. Da dozvolite sebi da uživate. Da se ne ograničavate. I da sebi dozvolite male avature i zabave. Baš te momente koji će vas i više nego pokrenuti. Koji će u vama uliti pozitivnu energiju i snagu.

Nastavak na sledećoj strani…

ŠKORPIJA: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega biti veoma napete i impulsivne u odnosu. Jednostavno treba da budete svesni u svakom mogućem  momentu da ćete se ponašati na način koji je adekvatan. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari, pre svega imajte na umu da nikada nećete sa takvim ponašanjem ništa postići. I to jste jedna najveća istina generalno gledano. Pre svega treba da vam bude jasno u svakom momentu da takvim ponašanjem samo ogrone probleme možete da stvorite u odnosu. i generalno gledano to jeste jedna najveća istina. Vi morate da shvatite da je neophodno da se kontrolišete, jer zaista tako ništa nećete postići. Jednostavno možete samo kontra efekat da proukzrokujete kod partnera i to je jedna celokupna stvar koju vi možete da uradite. Jednostavno neće ni partner želetito da trpi.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Nikako nemojte da mislite da ćete nešto pozitivno time prouzrokovati, jer to ne može nikako da se desi. U svakom mogućem momentu vi ćete se osećati baš onako kako ne bi trebalo. Jednostavno treba da budete svesni u svakom mogućem momentu da može da dođe sa takvim ponšanjem do raskida. I ne smete da budete nerealno i da vas iznenadi ako se to dogodi. Jer dešavaće se da u afektu zaista kažete partneru stvari koje su odvratne, a koje možda i ne mislite. Tako da nikako nemojte da dovodite u pitanje neke stvari ni u jednom smislu te reči.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su osobe koje će zaista veoma da variraju u ponašanju i to jeste istina. Generalno gledano ni u jednom momentu vi nećete dovesti neke stvari u pitanje. Jednostavno vama će sve biti ili crno ili bele. Pre svega nikako nećete moći da se odlučite u glavi. U jednom momentu će vam sve biti cveće i proleće. A već u sledećem momentu će vam biti sve crno i nećete videti izlaza niti volje za bilo čim. Tako da generalno gledano to jeste jedna ogromna istina.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

VAGA: HOROSKOP ZA JUN MESEC 2020-TE GODINE!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

 

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a zauzete su jesu osobe koje generalno gledano imati divan period. Ogromna harmonija će vladati između partnera u ovom mesecu. Tako da zaista nećete imati ni najmanjih problema da se n bilo koji način raspravljate sa partnerima. I to jeste jedna ogromna istina. Tako da u svakom mogućem momentu treba da vodite računa o nekim stvarima. Nikada nemojte da dovodite u pitanje bilo koji stvar koju partner uradi za vas. Jer definitvno je da će biti period koji će ići u vašu korist u svakom smsilu te reči. Nikako nemojte da stvarate bilo kakvi vrstu tenzije jer nećete imati ni najmanje potrebe za tim. Harmonija je nešto što će vladati između vas i vi ćete prosto uživati u odnosu. Što je svakako jako bitno za jednu vezu u svakom smislu te reči.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Patner će zaista biti tu za vas u svakom mogućem momentu. Pružaće vam  ogromnu podršku generalno gledano i u stvarima za koje se možda i ne razumeju toliko. To su stvari koje vama treba da budu jasne u svakom smislu. Nikada nemojte da dovodete u pitanje te tako neke stvari. To je zaista jako bitno da znate. Tako da to treba da poštujete kod vašeg partnera, jer to je stvar koja je zaista jako lepa. I ta upravo podrška vama će biti ogromna motivacija u ovim momentima. Nikako nemojte to da zanemarite i da partneru ne uzvratite u toj istoj meri.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega veoma u ovom mesecu prepoterećene. Želeće pošto poto da uđu  priču sa nekim. Što nije ni najmanje dobro. I to je stvar koja je jasna kao dan. Nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvari. Jednostavno treba da budete svesni u svakom smislu te reči da nećete se ponašati na neadekvata način. Budite uvereni da ćete samo nekim pozitivnim svarima uspti da se promenite. Nikako nemojte da u bilo kpom smislu te reči se ponašate neadekvatno.

 

Nastavak teksta na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18.maj: Neko MORA da CEKA PRAVO VREME za LJUBAV!

OVAN

Vas najveci problem je u tome sto niste sigurni u to sta je ono  sto zelite.

Silno vam je stalo do jednog raka ali je poenta u tome da njemu smetaju neke vase osobine.

Ljubav je kompromis i ako vam je dovoljno stalo onda morate malo da korigujete ponasanje.

 

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da imate nekog ko vas  iskreno voli.

Sto vise vremena prolazi to vam je jasnije da ste svoje srce dali pravoj osobi.

Sada vam samo ostaje da  uzivate  u svemu tome i da ne date na ono sto je vase.

 

BLIZANCI

Mozemo da kazemo da je osnova svega da ne obecavate ono sto ne mozete ispuniti.

Jako vam je stalo do jednog raka i normalno je da zelite da  ga usrecite ali nemojte to raditi tako sto cete obecavati nemoguce.

 

RAK

Cinjenica je da osoba koju zelite kraj sebe ne oseca isto.

Naravno da vam to jako tesko pada ali prosto sada nista  ne mozete   uraditi  kako bi ste to promenili.

Za vas je najbolje da ne budete negativni i da na svaki moguci nacin pokusate  da  zaboravite i krenete dalje.

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Pred vama je dan za razocarenja.

Dan tokom kojeg cete shvatiti da ste svoje srce dali nekom ko ne ume da vas ceni. Naravno da vam to nece lako pasti ali prosto receno    bolje je da znate na cemu ste nego da se nadate necemu sto ionako ne moze da se desi.

 

 

DEVICA

Za ljubav nikad nije kasno.

Cuvajte ono sto imate  i neka vam bude na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste sami.

Sada bi bilo najbolje da se posvetite poslu i zavrsite  svoje poslovne obaveze.

Nastavak na sledecoj  strani…

NASUMICNO IZABERI JEDNU JABUKU: Neces moci da verujes kakvo ona UPOZORENJE nosi!

AKO SI IZABRAO JABUKU BROJ JEDAN…

Moze se reci da imas mnogo   zelja…Ali da ovih dana nista nije onako kako bi ti zeleo da bude.

Svoje srce si dao nekome ko ne ume da te ceni i to je ono sto moramo da kazemo.

Potrebno ti je da te neko voli iskreno i da imas nekog na koga mozes da se oslonis… Ali ako pricamo realno onda moramo da kazemo da ta  osoba jos uvek nije dosla u tvoj  zivot.

Na neke se stvari ne moze   uticati.  Zato ti jedino ostaje da sacekas jos malo pre nego srodna dusa udje u tvoj  zivot.

To ce mozda biti onda kada se najmanje nadas a mozda i onda kada to najvise budes zeleo.

Samo je stvar u tome da  ne obecavas ono sto ne mozes da ispunis i da naucis da cekas da se neke stvari dese same od sebe.

Nema razloga da sumnjas da ce upravo tako   biti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO JABUKU BROJ DVA…

Vazno je da se boris za ono sto zelis.

Ma sta  ko rekao,  ma koliko da ti se cinilo da ono do cega ti je stalo nikad ne moze biti tvoje.

To je ono sto moramo da naglasimo.

Velike su sanse da si osoba koja je svoje srce dala nekome ko je za tebe  na neki nacin pogresan u ocima drugih… Ali ti zapravo najbolje znas sta zelis i sta je ono sto je za tebe najbolje i treba da se shodno tome vodis kroz  zivot.

To je tvoja stvar i samo ti  imas prava da biras sta ces i kako ces, jer je misljenje nebitnih ljudi bilo i ostalo nebitno.

Ono sto moramo da  kazemo jeste da je iskreno vazno samo da slusas svoje srce jer ne postoji ni najmanja sansa da ce te ono  odvesti na pogresan put.

Na kraju krajeva, iskreno je vazno da znas da si voljen i da  imas na koga da se oslonis.

Ljudi ce   uvek pricati.

Uvek ce biti onih koji se u necemu ne slazu  sa tvojim izborom.

 

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

SAZNAJ SVOJE SRECNE VESTI: Izaberi jednu POTKOVICU i otkrij sta te ceka!

Potkovice su mocni magijski simboli, a one pre svega mogu da omoguce srecu ljudima…

AKO STE IZABRALI PRVU POTKOVICU:

Sreca je nesto cemu se vi nadate i za sta se borite. Medjutim, sreca nikako da udje u vas zivot i vi nikako da pocnete uzivati u velikoj sreci. Ipak, onaj ko zasluzuje srecu uvek bude nagradjen sa njom, pa cete i vi biti nagradjeni sa velikom kolicinom srece. Upravo ce vama potkovica omoguciti uzivanje u velikoj sreci, a vi cete uzivati u velikoj sreci tokom narednog perioda. Upravo ce vama naredni period doneti mnogo razloga za srecu i to zbog desavanja na svim planovima vaseg zivota. Vama za srecu nikada nije bilo potrebno mnogo, a vi cete zapravo tokom narednog perioda razloga za srecu imati izuzetno mnogo i to zbog brojnih prelepih desavanja. Vama ce naredni period doneti ogromnu kolicinu srece, a sve to vas ocekuje samo zbog toga sto ce vas pratiti sreca potkovice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGU POTKOVICU:

Da bi vi bili istinski srecni potrebno je da imate mnogo uspeha na planu ljubavi. Svaka osoba koja vas poznaje zna da vi ne mozete biti srecni ako nemate srece u ljubavi. A vi nazalost vec dugo vremena nemate srece u ljubavi. Vi nikako ne uspevate da se izborite za veliku ljubavnu srecu. Medjutim, vama ce srecna potkovica omoguciti priliku koju bi vi trebali iskoristiti. Vama ce srecna potkovica omoguciti priliku da zapocnete ljubavnu pricu sa jednom divnom osobom. Upravo ce u vas zivot vec tokom narednog perioda uci jedna jako interesantna osoba i vama ce se pruziti prilika za pocetak veze sa tom osobom. A ako vi odlucite da zapocnete vezu sa tom osobom, onda cete u vezi sa tom osobom samo mnogo razloga za veliku ljubavnu srecu imati. Vama stizu neki zanimljivi i lepi dani na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

O njihovoj dobroti bi se mogla napisati knjiga – Ribe su najbolji ljudi!

Neke ljude je jako tesko upoznati, ali njih nikada nije bilo tesko upoznati. Oduvek je njih odavala njihova dobrota i trenutak je dovoljan kako bi se shvatilo sa kolikom kolicinom dobrote one plene. Ribe su zaista najbolji ljudi, a to zna svaka osoba koja ih bar malo poznaje…

 

Oduvek su mnogo vise mislile na srecu drugih ljudi nego na sopstvenu. One nikada nisu umele da pokazu sebivcnost. Jednostavno su ribe i suvise plemenite kako bi mogle da misle samo na sebe. Ribe zaista veoma cesto zapostavljaju sopstvenu srecu zarad srece drugih ljudi. U ribama prosto postoji i previse dobrote kako bi one mogle da misle na sebe i zbog toga je njima obicno sopstvena sreca na poslednjem mestu.

Naravno da se o ribama mnogo govori. A o njima se mnogo govori pre svega zbog toga sto one vracaju veru u dobre ljude. Ribe su osobe koje stalno cine nesebicna i plemenita dela, a one sa tim svojim delima odusevljajvaju sve oko sebe.

Da je ribama dobrota donela previse toga lepog u zivotu, svakako da nije. Medjutim, ako se ribe sa necim ponose, onda se one ponose sa svojim delima. Mnogima su one uspele da omoguce uzivanje u velikoj sreci, a nema nikakve dileme da ce one mnogima omoguciti uzivanje u sreci i tokom buducnosti. Ribe ce prosto sve dok budu postojale ciniti sve sto je u njihovoj moci kako bi drugim ljudima omogucle srecu.

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Takodje su ribe osobe pune razumevanja. Poslednje sto se moze ocekivati od riba jeste da one nekome sude. Nikada ribe nikome nisu sudile niti ce ti bilo kada ciniti. Cak naprotiv, one ne zele nikome da sude nego poklanjaju veliko razumevanje drugim ljudima. A one osobe koje imaju ribu kraj sebe znaju da je ona uvek spremna i da oprosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

ZENA OVAN ce IMATI PETLJU da vam “saspe” ISTINU U LICE – po CENU SVEGA!

ZENA OVAN

Dama koja zeli da bude najbolja na mnogo nacina i to nije nikakva tajna.

Ona je vrlo  ponosna na sebe i jedna od onih zena koje ne odustaju od onog do cega im je stalo.

Odlicno zna da zivot nije lak ali ona ne ocekuje da bude vec se svim silama bori   da resi probleme kako  bik  u njemu mogla da uziva.

Da od njega    uzme sve ono sto joj se nudi.

Vrlo je vazno da kazemo da je osoba rodjena u ovom    znaku neko ko ima divnu dusu.

Volece vas     vise nego iko i dace vam svoju  dusu i sve sto ima.

Opste je poznato da se u ovom znaku radjaju najbolji ljudi i to  moramo da kazemo.

Inace je  vrlo vazno reci da oni koji imaju ovna kraj sebe uvek moraju da imaju na umu  da je on neko ko vredi.

On dobro  zna sta  hoce i nikada i ni u kom pogledu ne dize  ruke od svojih snova. Od svojih zelja i ciljeva,ali isto tako nikada ne   igra  prljavo.

Ako vam   treba neko na koga mozete da se oslonite onda vam  treba upravo osoba rodjena u ovom znaku.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovan ne vara, ovan ne igra prljavo.

On je tipicni primer nekog ko ce vas voleti do neba i do ludila ali   mora se reci da on isto tako jako i snazno ume i da mrzi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Raku ce krenuti u ljubavi, Devicu ce pogledati sreca, a ovom znaku stize novac!

Pripadnike znaka Raka, Device i Strelca tokom narednog perioda ocekuju neka jako lepa desavanja. Upravo njima zvezde donose divne vesti…

 

RAK

Dragi rakovi, na planu ljubavi vaseg zivota se vec dugo vremena nista posebno lepo ne desava. Medjutim, uskoro ce se to promeniti, jer cete vi vrlo uskoro upoznati jednu zanimljivu osobu. Ako vi nesto zelite, onda vi zelite da upoznate osobu sa kojom biste mogli da se izborite za veliku ljubavnu srecu, a to ce vam se uskoro i desiti. Upravo ce vama naredni period doneti susret sa jednom interesantnom osobom, a vi cete na tu osobu ostaviti jako lep utisak.

Upravo ce ta osoba poceti da se bori za vase poverenje i za vasu ljubav. Ta osoba ce vam jasno staviti do znanja da vas zeli kraj sebe u vezi i na takav nacin ce vam se pruziti prilika da zapocnete vezu sa tom osobom. A ako vi odlucite da toj osobi ukazete priliku, onda ce vam zbog toga ”krenuti u ljubavi”. Jako interesantna desavanja na planu ljubavi vas ocekuju tokom narednog perioda.

Vas ocekuje susret koji bi lako mogao promeniti situaciju na planu ljubavi vaseg zivota.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Drage device, vi u poslednje vreme bas i nemate previse razloga za srecu u zivotu. Vi u poslednje vreme pre svega mnogo problema i razloga za tugu imate. Medjutim, to lose sto vam se desava ce postati nista drugo nego proslost. Naime, vama ce zvezde biti naklonjene tokom narednog perioda i zbog toga vas ocekuje jako mnogo lepih desavanja. Vama ce prosto sve polaziti za rukom tokom narednog perioda i zbog toga vas ocekuju kako uspesi na poslu, tako i neki neki znacajni novcani dobici.

Medjutim, vama ce posebno mnogo znaciti to sto ce vas konacno pogledati sreca, a upravo zbog toga vas ocekuje ostvarenje jedne vase zelje. Vama ce se ostvariti jedna od vasih najvecih zelja, a vi cete zbog toga mnogo razloga za srecu imati. Konacno je doslo vreme da i vas ”sreca pogleda”. Vama predstoje brojni lepi trenuci.

Nastavak na sledecoj stranici…