Draga ANA, danas je tvoj dan! Želimo da te podsetimo koliko si DIVNA!

Draga naša Ana, današnji dan sa zadovoljstvom je posvećen tebi. Ti si žena koja je divna i koja ima prelepo ime. Mi smo tu da te danas podsetimo koliko si DIVNA i koliko treba da budeš ponosna na svoje ime.

Draga Ana tvoje ime je veoma popularno i veoma zastupljeno na našem području. Ono spada u top deset najpopularniji imena i na to budi ponosna.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Tvoje ime je veoma drago i dan danas izbor mnogih roditelja za svoje devojčice.

Iako tvoje ime potiče od davnina i dan danas se rado daje. Veoma popularno ime medju biblijski imenima.

Tvoje ime je poreklom prema verovanju iz hebrejskog jezika. Takofje se veruje da tvoje ime Ana je takofje popularno i zastupljeno u ruskom, starogrčkom i latinskom populacijom.

Tvoje ime draga Ana je izvedeno iz imena Hana. Takofje znaj da je tvoje ime izuzetno cenjen. Ono je u grčkoj mitologiji predstavljena kao boginja. Bkao nešto uzvišeno. Ana tvoje ime je vezano za ženu koja je izuzetno lepa, koja ima čari i manire, koju krasi harizma.

U korenu tvog imena Ana je značenje koje predstavlja dobrotu, blagostanje, milosrdje. Ti predstavljaš osobu koja je humana i draga. Ti si osoba koja bi sve učinila za dobrobit ljudi oko sebe. Ti si Ana žena koja je blažena zbog imena koje nosiš.

U hrišćanstva tvoje ime Ana nosi žena koja je blagoslov ena i za koju se kaže da će vaskrsnuti. Predstavljaš ženu koja je besmrtna. Ženu koja će ponovo da se rodi. Nosiš ime koje se smatra svetim. Znaj da se ime Ana u hrišćanstva smatra da ga nosi žena koja je rodjena bezgrešnim začećem.

Nastavak na sledećoj  stranici…

Vaš LJUBAVNI HOROSKOP za JUN mesec!

OVAN

Vi ćete biti veoma kreativni u ovom periodu. Ovo je vaše vreme. Pokažite svom partneru neke “lekcije” u spavaćoj sobi. Vi ste osoba koja će u narednom periodu imati veliku potrebu da dominirate. Pokazaćete veliku igru zavofjenja na koju partner neće biti imun. Takofje ćete imati potrebu za jednom čvrstom vezom i stabilnim odnosom. Nemojte se plašiti to da pokažete.

BIK

Prvo postavite sebi pitanje da li partneru kažete sve što želite? Vi ćete osetiti potrebu za jakom vezom. Vašim znakom će zavladati velika potreba za pravom ljubavlju. Takofje ćete osetiti privlačnost koju ćete veoma vešto ispoljiti u četiri oka. Samo se potrudite da budete otvoreni sa partnerom i da mu kažete otvoreno šta želite od vašeg odnosa. Zapamtite on ne može da predvidja sve što bi vi želeli. Ako ste slobodni druga polovina juna će u vaš život uvesti osobu koja će vas itekako zaintrigirati.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANAC

Vi ćete od sramežljive ljubavnice pretvoriti se u pravu tigrici. U junu ćete osetiti veliku hrabrost. Imaćete potrebu da pokažete svu svoju maštu i kreativnost partneru kada je vaša i tima u pitanju. Iskoristite ovaj mesec najbolje što možete jer su vam zvezde naklonjene.

RAK

Ponekada bi trebalo malo da se okrenete oko sebe. Potrebno je da otvorite oči i vidite ko je sve zainteresovan za vas. U junu vas očekuje prava vrela veza sa osobom koja vas dugo i jako želi. Oni koji su u vezi neće imati toliko nesugladica sa partnerom već će se okrenuti lepšim stvarima.

LAV

Trebali bi malo da usporite u junu meseci. Partner neće moći da vas razume i neće imati strpljenja. To bi moglo da donese probleme u vaš odnos. Slobodni Lavovi bi mogli u drugoj polovini jula da se zaljuve u osobu neposredno u vašem okruženju.

DEVICA

U junu vas očekuju ozbiljni razgovori sa partnerom. Mogući su problemi i nesporazum u vezi, ali ne brinite sve će se rešiti. Morate naći kompromis sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka treba da prihvate pozive prijatelja za izlaske. Postoji velika verovatnoća da ćete upoznati osobu sa kojom bi mogli da udjetš u jednu strastveni vezu.

Nastavak na sledećoj stranici…

Žena OVAN: Jaka i AMBICIOZNA dama, žena koja OSVAJA svojom ENERGIJOM i HARIZMOM!

Pripadnice lepšeg pola u ovom znaku zodijka su te koje su veoma dominantne i jake!

Pre svega ovo su žene koje su veoma samostalne i jake. Žene koje gotovo da mogu same protiv svih. One su te koje se ne plaše ničega. Nikada se neće povući ukoliko ispred sebe vide neki trnovit put. Ili put na kojem imaju jako komplikovane prepreke. To je upravo ono nešto što njih pokreće. Što im daje snagu i motivaciju. Što ih čini dosta boljim i zadovoljnijim ženama. Jer na taj način ove žene grade svoje samopoštovanje i sigurnost u samu ličnost. Žene su koje jako vode računa o svakom svom koraku i postupku. Jer nikada sebe ne žele svesno da dovode u neprijatne situacije. Ili situacije koje im svesno mogu naneti nepotrebni rizik ili problem.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, ovo su žene koje u nekim  segmentima mogu da budu pravi geniji. Jer kada u nešto veruju. I kada pre svega žele nešto da postignu, ove žene su i više nego uporne i ambiciozne. I to je negde razlog zašto ove žene oko sebe osećaju zavisnost i ljubomoru. Jer su veoma lukave i pametne žene. Žene koje mogu da procene i osete gde i na koji način treda da deluju. Kako treba da rade da im se njihov rad maksimalno isplati.

Pre svega žene su koje dosta ulažu u sebe. Kojima je jako bitno da se u potpunosti osećaju zadovoljno i ispunjeno. A to je jedino moguće ukoliko su zadovoljne svojom pojavom. i kompletnom ličnošću. Jer u suprotnom ove žene ne znaju da postupaju i da deluju. Žene su koje uvek i u svakoj situaciju slušaju svoje srce. I koje svesno znaju da na taj način nikako neće pogrešiti.

Jer pre svega sasvim je jasno da je ovo žena koja ne želi da zavisi ni od koga. Koja pre svega život uvek uzima u svoje ruke. I sa svakim  problemom se suočava. I to jeoma ozbiljno i zrelo. Tako da zna da je uradila sve kako bi bila spokojna. Kako bi vodila život baš onako kako ona to i želi. Bez bilo kakvog ograničavanja i problema.

Nastavak na sledećoj strani…

DEVICA: Verujte u svoje IDEJE i ne podležite PRITISKU okoline! VAGA: Sledi vam DINAMIKA kada su POSLOVNE mogućnosti u pitanju!

OVAN

Sasvim je očigledno da novo okruženje jako pozitiv no deluje na vas. Da vam pre svega vraća volju i elan. Da vas pokreće i tera da radite prave stvari. Da se fokusirate na ona polja koja su samo vaša. I da na njima blistate u odnosu na sve druge.

BIK

Jako je bitno da se ovdite unutrašnjim osećajem i samom intuicijom. Da u tom smislu znate šta je dobro za vas. I kojim smerom vi treba da idete. Da pre svega nikako ne dozvolite da vas zaslepe neke nerealne prilike ili mogućnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Ono što je ključno za veliki uspeh jesu informacije i podaci kada ste vi u pitanju. I to je svakako nešto na šta vi treba da obratite istinski pažnju. Gde vi treba da budete maksimalno posvećeni i disciplinovani. I da sve jako dobro izanalizirate i proučite.

RAK

Jako ste odgovorni i posvećeni kada je posao i sama karijera u pitanju. Jer vam je istinski stalo da se ostvarite u određenim stvarima. I zbog toga dajete sebe i više nego što je to potrebno. Ali na kraju ćete uživati u samim rezultatima svog rada.

LAV

Pokušajte na pravi način da uspostavite odnos i samu komunikaciju sa kolegama. Pre svega neka odnos među vama bude potpuno otvoren i jasan. Neka određene stvari idu veoma spontano i iskreno. Ukoliko želite da postignete kolektivni uspeh.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijka pre svega jako je bitno da verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Da u tom smislu budete i više nego istrajni i uporni. I da nikako ne padate pod pritisak same okoline.

Nastavak na sledećoj strani…

BLIZANAC: Veoma lukava osoba! NJEGA JE TEŠKO PREVARITI!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE PRE SVEGA SU VEOMA REALNE U SVAKOM SMISLU TE REČI

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje pre svega su veoma realne. U svakom smsilu te reči će u svakoj situaciji biti i više nego pravedne. I to jeste jedna najveća istina generalno gledano. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. Budite uvereni da ćete uvek da se ponašate veoma adekvatno. Jer pre svega nikada nele stvari ne treba ni da dovedete u pitanje u bilo koms msilu te reči. Budite uvereni da ćete se ponašati tačni na adekvatan način. i to je generalno gledano jedna najveća istina od svih istina. Uopše nemojte da sumnjate u neke stvari. Jednostavno treba da budete svesni da ćete od ovih osoba u svakom momentu da dobijete surovu istinu u lice i to je najveća istina u svakom smislu.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jednostavno takođe stvar koja je i više nego bitna jeste da u svakom smislu te reči. Generalno gledano nikada ne treba u bilo kom msislu te reči da posumnjate u bilo šta što vam ove osobe kažu. Takođe, ono što je jako bitno generalno gledano u svakom momentu. Jeste to da budete svesni nekih stvari. Kao što su upravo ove. One nikada neće stati uz onog ko nije u pravu. Nije bitno ko je ta osoba. Može da bude i neka koja generalno u svakom smislu te reči je njima bliska. To u tom momentu ne gledaju uopšte.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU OSOBE KOJE IMAJU OGROMNO SRCE. I TO NEKE OSOBE U POJEDINIM MOMENTIMA ZAISTA ZNAJU DA ZLOUPOTREBE

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano nikada nikoga ne bi izneverile. A takođe, ono što je jako i bitno nikada ne bi povredile na bilo koji način. To je generalno gledano najveća istina. U svakom smislu te reči vi treba da budete svesni da ćete u svakom momentu imati osobe pored sebe osobe koje nisu ni najmanje zlonamerne. Nikada nemojte da se ponašate prema njima loše zbog toga i da to zloupotrebljavate.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

BIK: SAM protiv SVIH može ako nešto želi!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU PRE SVEGA VEOMA SAVESNE , NIKADA VAS NEĆE IZDATI!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega u svakom momentu veoma savesne. Nikada se neće poneti na drugačiji način. I to jeste jedna ogromna istina generalno gledano. U svakom smislu te reči vi treba da budete svesni nekih stvari generalno gledano. Budite uvereni da ćete u svakom mogućem momentu da se ponašate na način koji je vama adekvatan prema njima. Nikada nećete imati ni najmanju potrebu da se ponašate drugačije. Jer generalno gledano u svakom smislu te reči ovo su osobe koje će vas sigurno ispoštovati i to je stvar koja je sigurna. Nikada ne treba da sumnjate u neke stvari što se njih tiče. Jednostavno treba da budete svesni u svakom mogućem momentu da ćete se ponašati na način koji je zaista adekvatan.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jednostavno ovo su osobe koje nikada neće ni pomisliti da vas izdaju na bilo koji način. Generalno gledano to jeste jedna ogromna istina u svemu ovome. Takođe, ono što je još dodatna stvar koja treba uvek da vam bude jasna. Svakako treba da znate u svakom momentu da ćete se ponašati na način koji je adekvatan. U svakom smislu te reči treba da budete uvereni u neke stvari. Jer jednostavno generalno gledano nikada nemojte da se ponašate na način koji nije adekvatan. Ako se one ponašaju na taj način odmah treba neke stvari da vam budu jasne.. Nemojte da kockate ljude ako nemate ni najmanje razloga za to.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE ZAISTA SU ODGOVORNE U SVAKOM POSLU KOJI OBAVLJAJU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista veoma odgovorne u svemu što rade. Nikada nemojte da sumnjate u njih i u neke stvari. Jednostavno u svakom momentu vi treba da budete svesni nekih stvari. Nikada nemojte na bilo koji način da bežite od bilo koje vrste realnosti. Jer generalno gledano u svakom smislu te reči vi treba da budete svesni da niko ništa neće odgovornije uraditi od njih. Jednostavno takve su osobe i to je nešto što ove osobe i cene od drugih ljudi.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

MNOGI CE NAPRAVITI GRESKU: Mozete li vi resiti ovu MOZGALICU?!

Znamo da volite da resavate razne matematicke zadatke, mozgalice i skrivalice. To smo primetili i zbog toga se trudimo da vam sto je moguce cesce pripremimo neku mozgalicu, zadatak ili skrivalicu. Mi smo se ovoga puta odlucili da vam pripremimo jednu mozgalicu, ali ova mozgalica zaista nije jednostavna. Upravo zato ce mnogi od vas napraviti gresku pri njenom resavanju…

 

Istina je da smo vam mi pripremali neke jednostavne mozgalice koje ste mogli veoma lako i u kratkom vremenskom roku resiti. Medjutim, mozgalica koju vam ovoga puta donosimo zaista nije previse jednostavna. Cak naprotiv, ona je jako teska. Da bi dosli do tacnog resenja ove mozgalice zaista je potrebno da dobro povedete racuna o svom detalju. Vi to trebate uciniti, jer vam se veoma lako moze desiti da napravite gresku koja ce vas odvesti do pogresnog resenja.

Kao sto i sami mozete primetiti na slici se nalaze kamioni, rakete i jedrilice. A vi pre svega trebate da shvatite koliko sta od toga nosi poena. Zapravo je potrebno da dobro obratite paznju na primere koji se nalazi na slici, jer samo na takav nacin mozete shvatiti koliko koji predmet nosi poena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

A ono sto je kljucno kod ove mozgalice jeste to da morate dobro da povedete racuna o redosledu matematickih operacija i da shvatite koja matematicka operacija ima prednost u odnosu na neku drugu.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, razmislite o ovoj mozgalici i pokusajte je resiti. Medjutim, i ako ne uspete, ne brinite, mi cemo vam tacno resenje ostaviti ispod.

Nastavak na sledecoj stranici…

PRAVA DUSA OD COVEKA – OVAN je nesto posebno i jedinstveno!

Ne govori on previse o sebi. Ne hvali se on ni sa cim. Cak naprotiv, drugi ljudi njega hvale i drugi ljudi o njemu govore lepim recima. Zaista je Ovan poseban i jedinstven covek, a on je pre svega covek sa kojim se svaka osoba veoma lako moze izboriti za veliku srecu…

 

Ljudi poput ovna se ne menjaju nego ostaju isti bez obzira na sve. Ljudi poput ovna ostaju dosledni sebi ma sta da se desavalo. Naravno da je i ovan imao mnogo razloga zbog kojih je trebao da postane drugaciji. Naravno da je i on imao mnogo razloga zbog kojih je trebao da se odrekne svoje dobrote, ali to on sebi nije dopustio. Previse je karakter ovna mocan kako bi on sebi mogao dopustiti bilo kakvu promenu. Ovan se ne menja nego ostaje isti kakav je oduvek i bio i to bez obzira na sve.

Ovan je pre svega covek od reci. On je to oduvek bio i to ce zavuek i biti. Ne govori on previse. Nikada on nije previse govorio. Medjutim, kada on kaze da ce nesto uciniti, onda se on potrudi da to zaista i ucini. Jako je se tesko razocarati u ovna. Skoro da ne postoji osoba koja je se ikada razocarala u ovna. Jednostavno je on covek koji ne obecava kule i gradove nego on obecava samo ono sto zaista i moze uciniti.

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ipak, svi ljudi koji poznaju ovna znaju da njemu reci malo znace. Svi ljudi koji poznaju ovna znaju da je njemu pre svega mnogo stalo do dela. Upravo je on covek koji sve zeli da dokaze sa svojim delima. On je oduvek sve dokazivao sa svojim delima i nema nikakve dileme da se to kod njega nece promeniti. A ovan posebno svoju ljubav dokazuje sa delima. On ne voli recima vec srcem. A upravo zbog toga on jako mnogo dela cini zarad srece voljenih osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

DIVNI TRENUCI IM STIZU: Ovi znaci ce poslednje dane MAJA provesti u SRECI!

Mesec maj se polako blizi svom kraju, a nekim znacima ce poslednji dani meseca maja doneti samo mnogo toga lepog. Naime, zvezde donose jako lepe vesti pripadnicima znaka Strelca i Bika…

 

STRELAC

Dragi strelci, mesec maj vam do sada nije ispunio ocekivanja i to je prosto pa cinjenica. Medjutim, vama ce poslednji dani meseca maja doneti mnogo toga lepog i zbog svega toga cete uzivati u velikoj sreci. Zapravo cete vi tokom poslednjih dana meseca maja jako mnogo razloga za veliku srecu imati i vama predstoje divna desavanja.

Prvo sto cete uspeti da ucinite jeste da resite probleme. Vi cete uspeti da resite sve vece probleme kojih zaista u poslednje vreme imate jako mnogo u zivotu. Vi cete te probleme lako uspeti da resite, a to ce vam biti od velikog znacaja. Vas posle toga ocekuje jedan novcani dobitak koji ce vam zaista jako mnogo znaciti. Zapravo ce se zbog tog novcanog dobitka vasa finansijska situacija u mnogome promeniti i vi cete moci da budete zadovoljni sa njom.

Takodje ce vama na poslu sve polaziti za rukom tokom poslednjih dana meseca maja i vi cete beleziti i vise nego dobre poslovne rezultate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

A vi cete posebno mnogo razloga za veliku srecu imati zbog desavanja na planu ljubavi. Upravo cete vi u periodu do kraja meseca uzivati u velikoj ljubavnoj sreci. Situacija na planu vase veze ce biti jako dobra, a ljubav izmedju vas i vaseg partnera ce postajati sve jaca iz dana u dan.

Vama stizu divni trenuci u periodu do kraja meseca i vi cete poslednje dane meseca provesti u lepom raspolozenju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Dnevni horoskop za 19. MAJ: Vagu cekaju problemi, Strelac uziva u danu!

OVAN

Dragi ovnovi, vas partner je pre odredjenog vremena ucinio nesto sa cim se ne ponosi i zbog toga se u poslednje vreme ponasa cudno. A vi upravo zbog toga trebate zahtevati iskrenost od strane voljene osobe. Sem toga vi bi mnogo vise racuna trebali da povedete o vasim finansijama posto u poslednje vreme novac trosite olako.

BIK

Dragi bikovi, vas je dobrota jako mnogo kostala u zivotu do sada, a ona ce vas nazalost kostati i tokom narednog perioda. Upravo ce vama naredni period doneti neka desavanja koja vam se nece dopasti. Naime, neke osobe do kojih vam je mnogo stalo ce uciniti postupke sa kojima ce vam naneti tugu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kojeg ce vas aposlutno svi problemi zaobici, a tokom kojeg cete svakako imati jako mnogo razloga za srecu. Desavanja koja vas ocekuju danas ce vas iznenaditi, ali na jedan veoma lep nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, dan pred vama ce obeleziti problemi i zbog toga vam nece biti lako. Vi cete danas problema imati kako na poslu, tako i na planu ljubavi, a zbog toga cete biti nervozni. Pokusajte se pripremiti za tezak i naporan dan koji vam predstoji.

LAV

Dragi lavovi, vi niste svesni cinjenice da vas jedna osoba zeli kraj sebe u vezi. Zapravo je pre odredjenog vremena jedna osoba usla u vas zivot, vi ste nju upoznali, a vi ste na tu osobu ostavili jako lep utisak. Upravo ce ta osoba vremenom poceti da se bori za vasu ljubav.

DEVICA

Drage device, vi cete danas biti pod zastitom zvezda, a zbog toga nista lose nece moci da vam se desi. Zapravo je pred vama i vise nego lep dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo lepih trenutaka i to zbog desavanja na mnogim planovima vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj stranici…