MUŠKARAC STRELAC: VEOMA SNALAŽLJIVI, I UVEK ĆE SE ADEKVATNO IZBORITI SA SVAKOM VRSTOM NEPRAVDE!

MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE U SVAKOM MOMENTU VEOMA PRIVLAČNI MUŠKARCI. IMAJU ŠARM NA KOJI ETKO KOJA DEVOJKA OSTANE IMUNA

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku jesu muškarci koji su zaista izuzetno privlačni muškarci. Oni su onaj tip muškarca koji će generalno gledano u svakom mogućem momentu da se ponaša na način koji je itekako adekvatan. Nikada nemojte da dovedete neke stvari u pitanje što se njih tiče. I to jeste jedna ogromna istina generalno gledano. Žene su te koje na ove muškarce gledaju na veoma specifičan način. Tako da zaista budite uvereni u svakom smislu te reči da će ove žene u svakom mogućem momentu se opredeliti za ovog muškarca. Pre svega jer su to muškarci koji u svakom smislu te reči su zaista veoma šarmantni. Generalno gledano nikada nemojte u bilo kom smsilu te reči da sumnjate u njihov šarm.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku jesu muškarci koji u svakom smislu te reči ako se potrdue oko bilo koje devojke i osvojiće je. I to je definitvno stvar koja je u svakom smislu te reči istinita. Nikada nemojte u bilo kom smislu te reči da sumnjate u ove stvar kod njih. To je jako bitno da znate. Jer oni su muškarci koji su zaista veoma poželjni u svakom momentu ženskom rodu. Tako da nikada nemojte da dovodite u pitanje u bilo kom smislu te reči. Jendostavno imajte u svakom smsilu te reči prema njima samo poštovanje i to će njima biti dovoljno.

MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU MUŠKARCI KOJI ZAISTA SU VEOMA AMBICIOZNI. ZACRTAVAJU SEBI VISOKE CILJEVE KOJE ĆE NA BILO KOJI NAČIN OSTVARITI

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskospkom znaku jesu muškarci koji su zaista veoma ambiciozni. Nikada nemojte u bilo kom smislu te reči da da posumnjate da da će ove osobe odusitati od bilo kog svog cilja. Jer to je stvar koja zaista nikada ne može da se dogodi. I to jeste jedna najveća istina generalno gledano. Nikadko ne smete da ovo kod njih osporavate. Jer će reagovati na katastrofalan način i to je ono što je sigurno. Uvek treba da imate na umu neke stvari,

Nastavak teksta na sledećoj strani…

ŽENA LAV: DAJE SE CELOKUPNA U LJUBAVI, ALI ISTO OČEKUJE ZAUZVRAT!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE ZAISTA SU VEOMA KULTURNE. UVEK VODE RAČUNA O SVOM PONAŠANJU!

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje pre svega su zaista veoma kulturne. One su u svakom momentu tu da vode računa o svom ponašanju u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. Jednostavno treba da budete svesni da su one onaj tip žene koji zaista nikada neće vas izblamirati na bilo koji način. I to generalno gledano jeste jedna najveća istina. Tako da u svakom momentu vi treba da vodite računa o pojedinim stvarima. Nikada nemojte na bilo koji način da dovodite neke stvari u pitanje. Jednostavno treba da budete svesni u svakom mogućem momentu da će one uvek raditi na sebi. I to je generalno gledano jedna najveća istina od svih istina. U svakom smislu te reči one su taj tip žene.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje pre svega su tu da se ponašaju kao prave dame. Jer one nikda ne bi dozvolile da iko išta ružno priča o njima. I to zaista i jeste jedna najveća istina. Tako da tim stvarima se vode ove devojke u svakom momentu. Nemaju ni najmanji problem sa nekim stvarima zaista. Jednostavno uvek imate na umu neke stvari što se njih tiče. Nikada nemojte da sumnjate u njih. Jer zaista nikada nijedan pogrešan korak neće načiniti. To je ono što je sigurno što se ovih žena tiče.

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE SU VEOMA I SAMOUVERENE. ONE SU TE KOJE NIKADA NE BI SUMNJALE U SEBE I ONO KOLIKO MOGU.

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje su zaista veoma samouverene. Nikada ne bi one pre svega posumnjale u sebe u bilo kom smislu te reči. Jer jednostavno one su onaj tip žene koje znaju koliko vrede i niko ne može da ih poljulja. Tako da jednostavno vi treba da tih stvari u svakom mogućem momentu budte svesni u svakom smislu te reči. One su te koje mogu mnogo i svesne su toga u svakom mogućem momentu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Muškarac ŠKORPIJA: Svoje NE DA, tuđe NEĆE, jer predstavlja oličenje JAČINE i SIGURNOSTI!

Muškarac koji u životu predstavlja pravu jačinu i stabilnost!

Muškarac u ovom znaku zodijka je taj koji se u životu vodi jasnim pravilima. Jako je striktan i jasan kada su životna pravila u pitanjuu. To je muškarac koji jako dobro čuva svoj privatni životu i svoju intimu. Prosto od onih je osoba koja nikako ne dozvoljava da bilo ko utiče na njega. Ili da mu se bilo ko meša u neke životne postupke ili odluke. Jer pre svega muškarac je koji zna šta radi u životu. I zna kako i na koji način treba da se postavi. Samim tim sasvim je jasno da nikako sebe ne dovodi u neprijatne situacije. Ili situacije koje na bilo koji način mogu da ugroze njegovu pojavu. Ili njegovu ličnost u bilo čijim očima. Jer samo ukoliko veruje u sebe. Ukoliko zna da je baš ono što jeste, ovaj muškarac dominira. Ovaj muškarac predstavlja sigurnost i temeljnost za sve drage ljude u svom životu.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Muškarac je koji nikada ne da svoje, niti da da bilo ko ugrožava njegovo okruženje. Po tom pitanju je veoma strastven i prvržen. Muškarac u čijem se društvu ogotovo svaka žena oseća sigurno. Jer je muškarac koji uvek veruje u sebe i u svaki svoj postupak. I samim tim  jasno je da ga nikada niko ne sputava. Niti bi to on bilo kome i bilo kada dozvolio. Prosto je od onih osoba koja svaku odluku donosi samostalno. Koji tačno zna šta je to što mu u životu treba. I kako i na koji način da dođe do svega toga. Kako bi pre svega osetio onu pravu toplotu i posvećenost.

Takođe, muškarac je koji nikada neće ići protiv drugih. U tom smislu da će nekom ići na štetu. U bilo kome pogledu ili u bilo kom segmentu života. jer ga prosto tuđe nikada ne zanima. Ni najmanje nije zavidna i ohola osoba. Baš iz razloga što je svestan sebe i svih svojih kvaliteta. Što u principu zna da može sve da ostvari. U bukvalnom smislu te reči. Bez obzira na sve prepreke i nedoumice. On je taj koji ide glavom kroz zid. I koji se u tom smislu maksimalno bori i zalaže.

Nastavak na sledećoj strani…

Žena BIK: Sa njom je ŽIVOT pravi IZAZOV, ali jednom kada je OSVOJIŠ, tvoja je ZAUVEK!

Ovo je pre svega jedna veoma realna i savesna žena, žena koja pre svega vodi računa o sebi!

Žena u ovom znaku zodijka je ta koja zna kako i na koji način život treba da posmatra. Shodno tome ovo je žena koja u većini slučajeva izgleda veoma nedodirljivo i nadmeno. Kao da je žena koja prosto stvara zid i samu barijeru oko sebe. Jer je žena koja svoj svet kreira baš onako kako ona to želi. Nikada nije bila ta koja će se po svaku cenu uklapati u masu. I koja će po svaku cenu pokušavati drugima da se dopadne. Ona je prosto sušta suprotnost tome. Nikada nije bila ta koja postupa napadno. Kao što se nikada ne nameće u nekim pričama ili u nekim stvarima. Jer na taj način ona bi samo radila i išla protiv sebe i svog stava. Stava koji je i više nego specifičan i unikatan.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Zato je ova žena ta koja sve jako dobro analizira i posmatra. Koja prosto za sebe ne želi nerealne ili neiskrene situacije. To su stvari koje ona svakako jako dobro može da prepozna. Kao i da proceni po samoj prirodi svoje ličnposti. I onda kada se sve tako posmatra sasvim je jasno da je ovo žena koja se teško osvaja. Žena koja ne pada na lake i lepe reči. Za nju je potrebno dosta više truda i požrtvovanosti. Ona je ta koja prosto nikada ne preduzima prvi korak ili samu inicijativu. Jer pre svega spada u onu kategoriju žena koja žele da su osvajane. Žena je koja veruje u one stare iskrene vrednosti i postupke.

Ovo je žena koja svakako veruje u večnost kada je sama ljubav u pitanju. I veoma je striktna po tom stvu. Bez obzira na to kakva ona do sada iskustva i iskušenja imala u životu. Jer nikada nije u fazi da gubi veru u ljubav i u onu iskrenost. Samo da bi do nje došla ona je ta koja vodi računa o svakoj sitnici i o svakom detalju. Jer joj je u tom slučaju sve i više nego bitno.

Nastavak na sledećoj strani…

Izgleda jednostavno, ali nije: Mozete li Vi doci do tacnog resenja ove mozgalice?!

Mi smo vam u poslednje vreme cesto pripremali neke skrivalice, a mi smo se ovoga puta odlucili da vam za promenu pripremimo jednu mozgalicu. Mi znamo da volite da resavate mozgalice i zbog toga se trudimo da vam ih sto je moguce cesce pripremamo. A kada je u pitanju mozgalica koju vam ovoga puta donosimo, ona ce mnogima od vas na prvi pogled izgledati jako jednostavno, ali ona nije jednostavna kao sto izgleda. Zapravo ce vam biti potrebno mnogo opreza kako bi je resili…

 

Izgled nekada ume da zavara, a da je to tako dokazuje i mozgalica koju vam ovoga puta donosimo. Sigurno da ce mnogi od vas pomisliti da je ona lagana i da je mogu lako resiti, ali svako ko bude na takav nacin razmisljao ce napraviti gresku pri resavanju ove mozgalice. Sigurno da ova mozgalica nije previse teska, ali ona zaista nije ni jednostavna.

Kako bi dosli do tacnog resenja ove mozgalice pre svega je potrebno da shvatite koliko ta nosi poena. Kao sto i sami mozete videti na slici se nalazi bracni par, tasna i djacka torba. Vi trebate da shvatite koliko sta nosi poena, a u tome najlakse mozete uspeti ako obratite paznju na primere. Upravo se primeri nalaze na slici kako bi shvatili koliko sta nosi poena. Ako obratite paznju na primere, onda cete sasvim sigurno uspeti to da ucinite.

Isto tako vi trebate povesti racuna o redosledu matematickih operacija kod ove mozgalice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, obratite paznju na svaki detalj ove mozgalice i pokusajte je resiti. Medjutim, i ako ne uspete da resite ovu mozgalicu, ne brinite, mi cemo vam tacno resenje ostaviti ispod.

Nastavak na sledecoj stranici…

LJUBAV TOKOM JUNA: Izaberi jedan SIMBOL LJUBAVI i saznaj sta te ceka!

Mesec jun uskoro pocinje, a ocekivanja svih nas od juna su velika. Svi se nadamo velikoj sreci…

AKO STE IZABRALI AMOROVU STRELU:

Vi ne verujete u cuda, ali da se cuda desavaju vama ce dokazati neka desavanja koja vas ocekuju tokom meseca juna. Upravo ce vama jun doneti desavanja koja se mogu nazvati pravim ljubavnim cudom. Naime, ono sto ce vama obeleziti mesec jun jeste susret sa jednom osobom i to ne sa bilo kakvom osobom. Upravo cete vi tokom meseca juna sresti i upoznati osobu koju celog zivota trazite, a vi cete se u tu osobu zaljubiti u trenutku. Upravo vas tokom juna ocekuje jako znacajan susret, kao i ljubav na prvi pogled. A na vasu veliku srecu i vi cete se mnogo dopasti toj osobi i iz tog razloga ce vam se pruziti prilika za pocetak ljubavne price sa tom osobom pred sam kraj meseca juna. Vas tokom juna ocekuju samo pozitivna desavanja na planu ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI RUZU:

Postoje stvari na koje vi dugo vremena cekate. A ako vi na nesto dugo vremena cekate, onda cekate na uzivanje u ljubavnoj sreci, kao i na ostvarenje vaseg velikog ljubavnog sna. Medjutim, kako vreme prolazi vi sve manje verujete da cete uzivati u ljubavnoj sreci i da ce vam se ostvariti ljubavni san. Medjutim, vama ce mesec jun doneti kako uzivanje u ljubavnoj sreci, tako i ostvarenje vaseg sna. Zapravo ce se tokom meseca juna situacija na planu vase veze potpuno promeniti i vas partner ce poceti da cini razna cuda zarad vase srece. A vama jun donosi i veliko ljubavno cudo, jer se velikim cudom moze nazvati to sto ce vma se ostvariti vas veliki ljubavni san. Jun ce vam biti zaista prelep mesec.

Nastavak na sledecoj stranici…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Ovim znacima ce JUN doneti SRECU!

Pocetak meseca juna se polako priblizava, a ciganske karte donose divne vesti pripadnicima znaka Blizanaca, Raka i Jarca i njima otkrivaju da ce im mesec jun doneti jako mnogo srece…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi od pocetka godine cekate na mesec koji ce vam bar donekle ispuniti ocekivanja. Vama zaista niti jedan mesec do sada nije ispunio ocekivanja. Medjutim, vama ce mesec jun prosto nadmasiti ocekivanja. Upravo ce vama mesec jun biti ubedljivo najlepsi mesec od pocetka godine i to zbog mnogo razloga. Pre svega vam jun nece doneti nikakve vece probleme niti na jednom planu vaseg zivota, dok ce vam doneti zaista veliki broj razloga za srecu. Vama ce jun doneti mnogo lepih desavanja na planu ljubavi. Vi cete tokom celog meseca uzivati u velikoj ljubavnoj sreci i situacija na planu vase veze ce biti zaista dobra.

Medjutim, vama ce svakako mesec jun obeleziti novcani dobici. Upravo vas tokom juna ocekuje mnogo novcanih dobitaka i zbog svega toga cete biti i vise nego lepo raspolozeni. Vama ce mesec jun doneti jako veliku kolicinu srece i vi cete aposlutno moci da budete zadovoljni sa desavanjima tokom juna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama uskoro pocinje mesec na koga cekate dugo vremena. Vama uskoro pocinje mesec koji ce vam doneti srecu, a vi se ni sami ne secate kada ste polednji put uzivali u nekom prelepom mesecu. Vama ce jun biti prelep zbog mnogo razloga. A vi pre svega tokom juna problema sa zdravljem necete imati. Cak naprotiv, vasa zdravstvena situacija ce biti prosto pa savrsena.

Vi cete tokom juna imati razloga za optimizam zbog desavanja na poslu. Isto tako cete moci da budete zadovoljni sa vasim finansijama, ali ce vama mesec jun svakako pre svega obeleziti brojni razlozi za srecu koji vas ocekuju zbog desavanja na planu ljubavi vaseg zivota. Upravo cete vi tokom juna uzivati u ljubavnoj sreci. A vas tokom druge polovine meseca ocekuje i ostvarenje jedne vase zelje. Jun ce vam biti skoro pa savrsen mesec.

Nastavak na sledecoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Ako OVAJ znak bude SLUSAO TUDJA MISLJENJA on ce IZGUBITI SANSU za srecu!

OVAN

Vas najveci problem je to sto vi ne znate  sta  zelite.

Kada vam bude jasno ko je osoba koju zelite kraj sebe onda ce vam  biti mnogo lakse.

Ali sada je najbolje da budete sami i resite svoje emotivne dileme.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno reci jeste da vi dobro  znate kome je stalo do vas.

Osoba ste koja ima petlju da se  bori  za ono sto zeli i zato cete u danima koji su pred nama iskreno  uzivati.

Jedan rak cini sve da vam   osmeh stalno bude na usnama.

 

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da nije bitno sta je bilo.

Ako i dalje   budete gledali   u proslost jako su male sanse da cete biti srecni.

To je ono sto je  najvaznije i to sada  zavisi samo od vas.

 

 

RAK

Pred vama je dan tokom kojeg morate da donesete neke odluke.

Da se   uverite u to sta je ono sto   zelite i da li je  jedna osoba  iskrena prema vama.

To sto je vama stalo ne znaci da ona   zasluzuje da joj prastate i tolerisete toliko toga.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da  za ljubav nikada nije kasno.

Nemojte dozvoliti sebi da    izgubite  ono sto imate   zbog nekog ko ne zna da vas ceni i ako sada niste srecni krenite dalje.

Doci ce prava osoba  i za vas.

 

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je iskreno vazno samo ono sto vi osecate.

Jednom biku ste i dalje   u mislima i spremni ste na sve zbog njega.

Ovo  bi mogla biti sansa za pravu ljubav.

Nastavak na sledecoj  strani…

Dnevni horoskop za 21. MAJ: Lava ceka mnogo problema, Devica raspolozena!

OVAN

Dragi ovnovi, vama danas nista lose nece moci da se desi zbog toga sto cete biti pod zastitom zvezda. Upravo iz tog razloga bi trebali da se potrudite da dan pred vama iskoristite na sto je moguce bolji i lepsi nacin. Ako planirate da donesete neke odluke, onda je to najbolje da ucinite danas.

BIK

Dragi bikovi, vasa poslovna situacija ni malo nije dobra, a vi zaista morate pronaci resenja za poslovne probleme. Isto tako bi vi trebali da budite manje ponosni kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Vi trebate preci preko obicnih sitnica.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi cete vrlo uskoro imati jako lepu priliku za promenu zaposlenja, a samo od vas ce zavisiti da li cete tu priliku i iskoristiti. Sem toga vama naredni period donosi i neka lepa desavanja na planu ljubavi zbog kojih cete ponovo poceti da verujete u uspesnu buducnost vase veze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, desavanja koja vas ocekuju danas ce kod vas izazvati potpuno podeljena osecanja. Vas na poslu ocekuje jako mnogo problema i zbog toga ce vam biti tesko. Medjutim, vas partner ce danas uciniti nesto lepo zarad vase srece i na takav nacin ce vam popraviti raspolozenje.

LAV

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi lavovi, pokusajte se pripremiti za tezak dan koji vam predstoji. Naime, vas danas ocekuje jako mnogo problema i zbog toga ce vam biti i vise nego tesko. Vama danas skoro pa nista nece polaziti za rukom i to zbog toga sto vam zvezde nece biti naklonjene.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device, vi cete tokom celog dana uzivati u velikoj kolicini srece. Pred vama je jedan od lepsih dana u poslednje vreme tokom kojeg ce vas pratiti velika sreca zvezda. Upravo iz tog razloga cete vi biti i vise nego lepo raspolozene. Mnogo razloga za iskrene osmehe vas ocekuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

KARTE TVOJE BUDUCNOSTI – ona koju izaberes otkriva tvoju BLISKU BUDUCNOST!

AKO SI IZABRAO KARTU BROJ JEDAN:

Ti ne smes da ocekujes puno jer ce  onda i tvoje razocarenje biti veliko.

To je ono sto moramo da kazemo.

Dakle vrlo je vazno da imas na umu   da  je zivot samo jedan i da   treba da uzivas u malim stvarima.

Moguce je da si sada jako nezadovoljan i da ti se cini da tvoj  zivot nema svrhu.

Nisi u pravu. Ti imas nesto o cemu mnogi mogu samo da sanjaju… Imas dom i porodicu.

Tokom narednih nekoliko nedelja dolazi do ostvarivanja tvoje najvece zelje.

Konacno se moze reci da ti se osmeh vraca na   lice i da ces napokon  biti potpuno srecan.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO KARTU BROJ DVA…

U narednih nekoliko sedmica u tvoj se zivot vraca osoba  iz proslosti.

To je mozda neka bivsa ljubav  ali postoji mogucnost i da je to osoba koja ti je    bila prijatelj… Ili clan porodice… Kako god, to je neko sa kim   trenutno nisi u odlicnim odnosima ali ti bez imalo summnje ta osoba  jako fali.

Odluka da li ces joj dati jos jednu sansu je samo na tebi ali nema nimalo sumnje u   to da je njoj stalo do tebe i da je spremna na mnogo toga kako bi  te imala kraj sebe.

Sve ostalo je u tvojim rukama ali  postoji jos nesto…

Ako ti je do nje iskreno stalo i ako ti je falila njena ljubav i njeno prisustvo u tvom zivotu onda nema razloga da odustanes.

Mozda je nova sansa za srecu pred tobom i pogresices ako je propustis.

Nastavak na sledecoj  strani….