MUŠKARAC ŠKORPIJA: U NJEGA MOŽETE IMATI BEZUSLOVNO POVERENJE, U SVAKOM MOMENTU SE MOŽETE OSLONITI NA NJEGA!

MUŠKARACI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ZAISTA VEOMA SAMOUVERENE. U SVAKOM MOMENTU VERUJU U SVAKI SVOJ POSTUPAK

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskospkopskom znaku jesu osobe koje zaista u svakom msislu te reči su veoma samouverene. Jendostavno ovo su muškarci koji umnogome rade na sebi. I to zaista čine u svakom smislu te reči. Jednotsanvo njima je zaista i više nego bitno u svakom smislu te reči da zaista vode računa o svakom svom postupku. Njima je jako bitno da u svakom omentu kda se oni pojave negde da se tačno zna da su oni došli. Nikada ne treba da u bilo kom smislu te reči sumnjate u njihovu samouverenost. Jer kada god to i budete pokušali da uradite jednostavno dićićete do nekih drugih zaključaka. A oni će vas uvek uveriti u suprotno i to jeste stvar koja je zaista izuzetno bitna generalno gledano.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

I u neke stvari kao što su te nemojte zaista nikada da sumjate. Jer generalno gledano nećete imati ni najmanje potrebe za tim stvarima.

Uvek treba da znate da od ovih muškaraca zaista dosta kvalitetnih stvari možete da naučite. Jer za njih čovek koji ne veruje u sebe ne može nikada ništa da uradi. I to jeste ono što je najveća istina od svega. Uvek treba da znate na koji način ćete da se ponašate u svakom smislu te reči. Ne treba uopšte to da na bilo koji način i dovodite u pitanje. I to je ono u šta generalno gledano treba da budete sigurni.

MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU MUŠKARCI KOJI U SVAKOM SMISLU TE REČI SU POŽELJNI KOD ŽENSKOG POLA.

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku jesu muškarci koji zaista u svakom smislu te reči su veoma šarmantni. Oni su onaj tip muškaraca koji zaista će uvek da pokažu sebe u najboljem mogućem svetlu.  I to generalno gledano jeste jedna najveća istina. ŠArm je nešto što zaista umnogome kod njih dolazi do izražaja. Nikada ne treba ni da sumnajte u neke druge stvari. Jendostavno oni su muškarci koji će uvek biti poželjni kod suprotnog pola i to je ono što je sigurno.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

ŽENA RIBE: ŽENA KOJE ĆE NAJBOLJE DA NAUČI DRUGE ŠTA JE VERNOST I ODANOST!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ŽENE KOJE ĆE UVEK DA POKAŽU ŠTA ZNAČI DOSTOJANSTVO.

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su žene koje će u svakom smislu te reči da pokažu na dostojanstvo. U svakom smislu te reči vi treba jednostavno da pokažete neke stvari. Nikada ne treba da bežite od stvari koje se tiču ovih stvari. To jeste jedna generalno gledano najveća istina. Jednostavno uvek su tu da vode računa o svom ponašanju. Baš iz tog razloga u svakom smislu te reči dostojanstvo je nešto što za njih nema cenu. Nikada ne bi dozvolile ove osobe u bilo kom smislu te reči da na bilo koji način ovo dovode u pitanje. I to zaista jeste stvar koja je izuzetno bitna. Nikada nemojte da mislite da ćete u bilo kom smislu te reči moći da utičete na najih u drugom smeru. I to je nešto u pta svakako treba da budete sigurni.

 

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu onaj tip žene koji će zaista da se ponaša uvek onako kako joj dolikuje. Ito jeste stvar koja je definitvna u svakom smislu. Nemojte nikada da mislite da ćete u bilo kom smislu te reči da utičete na njih. To jeste nešto što ćete uvek kod njih moći da vidite. Nijedan momenat kod njih nećete videti neke stvari koje jednostavno ne treba da se vide. I to jeste jedna ogromna istina generalno gledano u svemu. Budite spremni na sve, odnosno da vidite kako se ponaša neko ko ne pravi greške.

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE ZAISTA U SVAKOM SMISLU TE REČI SU AMBICIOZNE

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje će zaista uvek da sebi psotavljaju neke vioske ciljeve. I to jeste stvar koja je definitvna u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. Odnosno nikada nemojte da sumnjate u njihovu ambicioznost. Generalno gledano uvek su ovo osobe koje će mnogo toga da postignu u životu. I to jste jedna ogromna istina generalno gledano.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Žena ŠKORPIJA: Ambiciozna i FATALNA dama, žena koja uvek DOMINIRA i ostavlja TRAG iza sebe!

Žena u ovom znaku zodijaka je ta koja  zna kako i na koji način treba da postupa u životu!

Žena koja u svakom momentu svog života vodi računa o sebi. Vodi računa o tome kakve ciljeve i planove postavlja. Jer je žena koja po svakom segmentu teži da bude samostalna i nezavisna. Da pre svega bude sposobna da za sebe sve obezbedi. I da pre svega može da sebi priušti sve što poželi. Jer je žena koja svesno zna kako i na koji način treba da reaguje. Žena koja zna da dominira na pravi način. I koja je kao takva veoma fatalna i jaka za pripadnike jačeg pola. Ona je žena koja svakako ostavlja dosta jak utisak i sam uticaj. Žena koja pre svega svoju ambiciju nikada ne ostavlja po strani. Jer ovo je žena koja pre svega nikada ne sumnja u sebe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Nikada nije bila ta koja bi na bilo koji način posumnjala u svoje sposobnosti. I u ono što ova žena istinski može da uradi i ostvari. Jer pre svega žena je koja na veoma strastven način ulaže u sebe. Žena koja pre svega zna da je u životu potrebno dosta truda i rada. I da prosto ništa veliko i dugotrajno ne dolazi preko noći. I baš iz tog razloga je ta koja zna na pravi način da se žrtvuje. Ali isto tako zna i da na pravi način postavi samu granicu i balans. Kako ni jedan segment njenog života ne bi bio zapostavljan. Jer ona je kompletna i potpuna osoba samo ukoliko je istinski zadovoljna i ispunjena. Ali apsolutno svakim delom i svakom segmentom svoje ličnosti.

I kroz sve to sasvim je prirodno da je ovo žena koja je fatalna i koja je dominantna. Koja zna kako i na koji način može da dođe do svog cilja. i po tom segmentu je veoma jasna. Nikada nije bila ta koja je se držala po strani. Ili koja je neke stvari zadržavala u sebi kako bi je neko prihvatio. Pre svega žena je koja ni najmanju potrebu nema za tim. Jer je pre svega svesna svoje pojave i svoje ličnosti. I ne dozvoljava da je bilo ko u tom smislu pokušava da menja. Ili da bilo ko pokušava da manipuliše sa njom. I kroz sve to da pokuša da manipuliše sa njen emocijama i osećanjima.

Nastavak na sledećoj strani…

Muškarac RIBE: Brižan i POSVEĆEN, muškarac koji kod ŽENE poštuje PRIRODNE VREDNOSTI!

Muškarac u ovom znaku zodijka je taj koji svoju ljubav plasira veoma transparentno i jasno!

To je osoba koja pre svega ne zna da sakrije svoje emocije i svoju ljubav. Po tom pitanju ne zna nikako da ostane suzdržan i distanciran. Jer ovo je muškarac kojeg prosto emocije i sama ljubav pokreću. To je nešto što ovom muškarcu daje samu snagu i elan. Nešto zbog čega se on oseća i više nego poletno i zadovoljno. Tako da je samim tim osoba koja jako vodi računa o tome koga ima pored sebe. Jer je i više nego svestan sebe i svog ponašanja. Tako da za sebe želi isto toliko iskrenu i lojalnu osobu. Osobu koja će na pravi način da poštuje i da se daje u tom odnosu. Jer je za nju jako bitno ostati lojalan i posvećen. A on je svega toga i više nego svestan.

 

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Zato je osoba koja kog žene zna da prepozna one iskrene i prave vrednosti. Vrednosti koje će ženu da izdvajaju iz mase. I koje će je isto toliko činiti posebnom i unikatnom. On je muškarac koji kod žene ceni one prirodne i poletne vrednosti. Pa shodno tome kada sagledava osobu koja mu se sviđa to radi veoma suptilno. Jer pre svega želi za sebe osobu koja je isto toliko iskrena i jaka. Osobu koja se neće plašiti da pokaže svoju zrelost i jačinu kada je ljubav u pitanju. Koja se neće držati po strani, jer se u nekom segmentu boji osećanja. Ili stava da se plašida može ostati povređena i razočarana. Jer ovo je muškarac koji se nikako ne štedi kada je ljubav u pitanju.

Sa tim u vezi jasno je da je svestan da ljubav nije uvek toliko poletna. I da se u životu svakako mogu dogoditi velika razočaranja i povrede. Ali isto toliko nije nerealan da pomisli da je ljubav osuđena samo na to. I baš iz tog razloga osoba je koja se u potpunosti daje u ljubavi. Ovo je muškarac koji je u stanju da uradi i nerealne stvari za osobu koju voli. To je muškarac koji svoju ženu drži kao malo vode na dlanu. Muškarac koji predstavlja pravu sigurnost i temeljnost.

Nastavak na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. maj: Neko je MNOGO RAZOCARAN i TUZAN zbog NEUZVRACENE LJUBAVI!

 OVAN

Vama u ljubavi ne ide vec neko vreme i nije tajna da ste na neki nacin ocajni  zbog toga.

Prosto receno,sve vam  je  u   zivotu onako kako bi  i  trebalo da bude ali ste vi  duboko u sebi prazni i razocarani i deluje vam da vam prosto nije sudjeno da imate nekog. Da sretnete svoju srodnu dusu…

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BIK

Moze se reci da vam ljubomora pravi velike probleme.

Vi ste inace neko ko je poznat kao neko ko svoje brani svim silama i sada ne mozete nikako da se kontrolisete.

Ali, istina je da nemate nijedan razlog  da sumnjate u voljenu osobu.

 

BLIZANCI

Pred vama je sjajan period za emocije. Vec od danas sve krece na bolje.

Ako ste u vezi imajte na umu da vam vasa voljena osoba sprema jedno neverovatno  iznenadjenje kao dokaz ljubavi.

Slobodnima sledi lep susret.

 

 

RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da nije vazno sta ko kaze vec sta je ono  sto vi osecate.

Prija vam drustvo jednog bika ali razlika  u godinama koja postoji medju vama vas sprecava da se opustite.

Plasite se osuda okoline.

 

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da su ovo poslednji pokusaji  da   vratite u svoj zivot osobu do koje vam je stalo.

Ona oseca isto ali je umorna od toga da vam daje nove sanse a da vi nju stalno iznova povredjujete. Sledi vam   ozbiljan razgovor.

 

 

DEVICA

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama da shvatite da je za vas najbolje da sada   budete sami.

Da  budete sami sa svojim mislima i da prosto jedino o svojim zeljama  mastate i mislite.

Nekada nam samoca daje sansu da donesemo vazne odluke.

Nastavak na sledecoj  strani…

Mozete li Vi doci do tacnog resenja ove zanimljive MOZGALICE?!

Skoro da ne prodje niti jedan dan u poslednje vreme, a da vam mi ne pripremimo neku mozgalicu, matematicki zadatak ili skrivalicu. Naravno da to cinimo, jer smo primetil ida volite da ih resavate. Upravo iz tog razloga vam ovoga puta donosimo jednu mozgalicu. Ipak, ono sto je cinjenica jeste to da ova mozgalica bas i nije teska kao neke predhodne nego je pre svega jako zanimljiva…

 

Da bi se doslo do tacnog resenja ove mozgalice bice vam pre svega potrebno mnogo opreza. Upravo je oprez kljucan kada je u pitanju resavanje ove mozgalice, jer vam se zaista lako moze desiti da napravite gresku zbog nedostatka opreza. Kako bi uspesno resili ovu mozgalicu pre svega je potrebno da shvatite koliko sta nosi poena. Kao sto i sami mozete videti na slici da se nalazi grozdje, banane i lubenice, a vi trebate da shvatite koliko sta od toga nosi poena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naravno da vam u tome najvise mogu pomoci primeri. Kao i kod svake mozgalice, pa tako i kod ove, primeri se nalaze na slici samo kako bi vam sto je moguce vise olaksali resavanje ove mozgalice. Ako obratite paznju na primere, onda cete vrlo lako i jednostavno moci da shvatite koliko sta nosi peona.

A naravno da vi kod resavanja ove mozgalice trebate da povedete racuna i o redosledu matematickih operacija.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena, razmislite o ovoj mozgalici i pokusajte doci do njenog tacnog resenja. Medjutim, ako iz nekog razloga ne uspete, ne brinite, mi cemo vam ispod otkriti koje je resenje ove mozgalice, kao i kako se dolazi do tacnog resenja ove mozgalice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Izaberi PROROCICU i saznaj sta te ceka, ali budi oprezan jedna otkriva da te cekaju problemi!

Svi zelimo da znamo sta ce nam doneti bliska buducnost, a odgovore na nasa pitanja mogu da nam daju prorocice…

AKO STE IZABRALI PRVU PROROCICU:

Ono sto ce vama bliska buducnost doneti jesu neka desavanja koja bi mogla imati ogroman uticaj na vasu dalju buducnost. Vama ce bliska buducnost doneti neka desavanja o kojima vi ne mozete sada ni sanjati. Prvo sto vas ocekuje tokom bliske buducnost jesu desavanja koja ce biti vezana za jednu osobu. Vi cete upoznati jako zanimljivu osobu koja ce vam se dopasti i sa tom osobom cete zapoceti ljubavnu pricu. Vi cete u vezi sa tom osoobom mnogo razloga za srecu imati. Medjutim, vas posle odredjenog vremena ocekuje prilika na koju cekate celog zivota. Vi cete biti u prilici da odete na mesto na kojem ste oduvek zeleli da zivite, a upravo zbog toga cete morati da donesete odluku. Osoba sa kojom cete biti u vezi nece moci da krene sa vama na to mesto i vi cete morati da odlucite da li cete ostati na mestu na kojem je vas partner ili cete iskoristiti priliku na koju dugo vremena cekate. Vaznu odluku tokom bliske buducnosti cete morati da donesete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGU PROROCICU:

Vi ne trebate da se plasite problema i velike tuge tokom bliske buducnosti. Vi nemate razloga za strah, jer ce vama bliska buducnost doneti samo pozitivna desavanja. Zapravo se sve ono sto vas ocekuje tokom bliske buducnosti moze nazvati prelepom nagradom za dobrotu. Vas tokom bliske buducnosti ocekuje nista drugo nego pocetak veze sa osobom vasih snova. Vi cete upoznati osobu sa kojom vam je sreca prosto pa obecana i sa njom cete zapoceti vezu u kojoj cete mnogo razloga za veliku srecu imati. Isto tako ce vam bliska buducnost doneti i nesto na sta dugo vremena cekate, a to je ostvarenje vaseg velikog ljubavnog sna. Vama ce bliska buducnost biti ispunjena srecom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Vagi i Skorpiji ce naredni period doneti lepe trenutke, a ovom znaku ljubav na prvi pogled!

Neki znaci ce biti i vise nego lepo raspolozeni tokom narednog perioda. Nekim znacima dolaze lepi trenuci. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Vage i Skorpije da ce uzivati tokom narednog perioda, dok pripadnike znaka Strelca ocekuje ljubav na prvi pogled…

 

VAGA

Drage vage, vama uskoro dolaze neki mnogo lepsi i srecniji dani tokom kojih cete biti lepo raspolozene. Vama naredni period zaista nece doneti nikakve vece probleme niti na jednom planu vaseg zivota. Cak naprotiv, vama ce naredni period doneti samo mnogo lepih desavanja. Situacija na svim planovima vaseg zivota ce postati mnogo bolja nego sto je to sada slucaj. Prvo ce se promeniti vasa poslovna, pa vas posle toga ocekuje i promena finansijske situacije. Jednostavno ce vama na poslu sve polaziti za rukom, a vas zahvaljujuci sreci zvezda koja ce vas pratiti ocekuju i neki novcani dobici.

Ipak, vi cete posebno mnogo razloga za srecu imati zbog desavanja na planu ljubavi. Vasi ljubavni problemi ce tokom narednog perioda postati proslost, a vi cete uzivati u nekim prelepim desavanjima za koja ce biti zasluzan vas partner. Vama ce desavanja tokom narednog perioda nadmasiti ocekivanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Drage skorpije, vama se u poslednje vreme desavaju neke lose stvari, a isto tako vam se cesto desava da ne uspevate da dobijete ono sto zelite, jer vam nedostaje samo malo srece. Medjutim, vama ce naredni period biti prosto pa prelep i vi cete tokom njega moci da dobijete aposlutno sve sto pozelite i to veoma lako. Upravo su vama zvezde namenile samo veliku srecu, a vas ce velika sreca svuda pratiti tokom narednog perioda i vi cete moci da dobijete aposltuno sve ono sto pozelite.

Vama ce naredni period pre svega doneti zanimljiva, a prelepa desavanja na planu vase veze. Upravo ce vam sva ta desavanja koja vas ocekuju jasno staviti do znanja da se vasoj vezi smesi lepa ljubavna buducnost. Isto tako vas tokom narednog perioda ocekuju i neocekivani novcani dobici koji ce vam samo dodatno popravljati raspolozenje.

Naredni period ce vam doneti mnogo toga lepog.

Nastavak na sledecoj stranici…

Dnevni horoskop za 22. MAJ: Blizanci pod stresom, Vagu ceka nesto jako lepo!

OVAN

Dragi ovnovi, kako bi se promenila situacija na planu vase veze potrebno je da kako vi, tako i vas partner pokazete spremnost na kompromis. Previse razlicite stavove imate vi i vasa voljena osoba kada su u pitanju vazne stvari koje se ticu vase veze, a to se mora promeniti.

BIK

Dragi bikovi, vama ce naredni period doneti malo toga lepog. Nazalost, vama dolaze brojni teski dani tokom kojih vam nece biti aposlutno ni malo lako. A vama ce posebno tesko biti zbog toga sto ce vase zaposlenje biti pod znakom pitanja. Budite izuzetno oprezni.

BLIZANCI

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi blizanci, desavanja koja vas ocekuju danas vam nece ispuniti ocekivanja. Cak naprotiv, pred vama je izuzetno tezak dan tokom kojeg vas ocekuje jako mnogo problema i negativnih desavanja i zbog toga ce vam biti potrebno mnogo opreza. Vi cete danas biti pod stresom. Ali vi ne smete sebi dopustiti da zbog nervoze ucinite nesto nepromisljeno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, situacija na planu vase veze bi se u potpunosti promenila samo kada bi vas partner poceo da se ponasa prema vama onako kako se vi ponasate prema njemu. Nazalost, vas partner jako cesto cini postupke sa kojima vam nanosi tugu, a naravno da vam je zbog toga tesko.

LAV

Dragi lavovi, vi cete danas biti pod zastitom zvezda, a to znaci da vas aposlutno nikakvi problemi niti na jednom planu vaseg zivota ne ocekuju. Zapravo je pred vama jako miran dan tokom kojeg cete imati nekih manjih razloga za srecu i zbog toga cete biti lepo raspolozeni.

DEVICA

Drage device, vama ce naredni period doneti jako mnogo neocekivanih desavanja na planu ljubavi, a ta desavanja ce biti vezana za osobu sa kojom ste u proslosti bile u vezi. Upravo ce se vama u zivot vratiti bivsi partner i ta osoba ce poceti da se bori za vase poverenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. maj: Ovan shvata da NIJE VOLJEN,ali NE MOZE od te osobe da ODUSTANE!

OVAN

Ono sto je jasno jeste da vi odlicno znate da   osoba koju zelite ne oseca isto prema vama.

Ali to vama nazalost ne predstavlja dovoljan razlog da od nje odustanete.

Razum   zeli ali srce ne moze.

 

BIK

I dalje vam je jedna bivsa ljubav u srcu.

Dali ste sve od sebe da je zaboravite ali nazalost  nekada je lako reci a vrlop tesko uciniti.

Uzivajte u svemu sto sledi  jer ste osoba koja zna sta  hoce  i ako  vam je vec toliko  stalo onda  dajte sve od sebe da je ponovo osvojite.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da nije bitno sta ce ko da kaze.

Vazno je ono sto vase srce zeli.

Osoba  ste koja zna sta  hoce i u danima koji su pred vama konacno dobijate sansu da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko zna sta  hoce.

Iskreno vam je stalo do jednog  bika i dajete sve od sebe kako bi ste ga osvojili.

Vasa odluka je na mestu,ali vi i ne slutite da on samo ceka da vi ucinite prvi korak…

 

LAV

Imate velika ocekivanja od vase romanse sa jednim lavom.

Vi i on ste slicni i uvek idete na sve ili nista.

Nema sumnje da bi ova romansa mogla da uspe ali da morate imati  na umu da oboje morate pristati na neke kompromise.

 

 

DEVICA

Vazno je da znate da je zivot samo jedan.

Da se borite za svoje snove i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite.

Ljubav  vam je u srcu  i nemojte ni  u kom slucaju dizati ruke od osobe do koje vam je stalo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…