Žena BLIZANAC: Dama čija će vas energija ODUVATI, a harizma OBORITI SA NOGU!

Žena rodjena u znaku Blizanca je dama koja kroz život korača sigurnim korakom. Svoja i drugačija od svih ona je žena koju krase mnoge lepe osobine.

Pre svega ono po čemu se ova dama razlikuje od svih drugih je neopisiv harizma kojom zrači. Ona je dama koja nikoga ne ostavlja ravnofušnim. Kada poželi da vam posveti malo samo svoje pažnje, njena harizma će vas očara ti.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ona je dama koja ima specifičan stav, pokret ruku dok priča, mimiku i pogled. Sve to zajedno će u vama izazvati lep osećaj i biće vam drago što stojite pored nje.

Ona je žena koja u sebi nosi vulkan energije. Baš ta pozitivna energija koju nosi u sebi ne može da ne utiče na ljude oko nje. Naprotiv, širi se i svako ko je u njenoj blizini osetiće te pozitivne vibracije.

Ova žena je posebna. Ona obožava da vidi osobe oko sebe srećne i zadovoljne. Ona je ta koja će u svakom momentu rado doprineti tome da vide osmeh na njihovom licu.

I sama je takva pozitivna i sa širokim osmehom korača medju ljude. Neko bi pomislio da ovoj dami sve u životu ide lako. Pomislili bi ljudi da ona nikada nema problema. Da joj u životu sve ide onako kako zamisli. Medjutim, to nije tako. Nju je život itekako šibaao i pokušao da lomi, ali je nije slomio! Ova žena vešto krije svoje probleme i sama se bori sa njima. Ne voli da ih prenosi na ljude oko sebe, zato se uvek ponaša sršćno, pa čak i kada to nije.

Nastavak na sledećoj stranici…

KUMA-Nije sestra samo ona koju ti majka rodi, veći ona KOJI TI ŽIVOT STVORI!

Lepo je u životu imati osobu pred kojom možeš biti ti ona prava ti. Osobu oka će te voleti sa svim tvojim manama i vrlinama i znati sa tobom.

Osoba koja sigurno je neko ko ti u potpunosti odgovara je tvoja kuma. Ona je dar od Boga da nikada ne budeš sama. Ona je dar i obećanje da ćeš uz sebe uvek imati podršku i pravog prijatelja.

Ona je sestra kakvu si oduvek želela pored sebe. Nije sestra samo ona koju dobiješ od majke, već i ona koju ti život dodeli.  Ona koju ćeš voleti i ceniti kao najrodjeniju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ono što može kuma da ti predstavlja u životu ne može niko drugi. Niko njeno mesto ne može popuniti, niko je ne može zameniti. Ona je ona koju je naše srce odabrao. Niko drugi do ono samo. Nju smo zavoleli baš zbog toga što jeste.

Nju smo prihvatili sa zadovoljstvom. Ona je osoba koja nam izuzetno prija. Sa njom se osećamo opusteno i pred njom smo skroz otvorene.

Veza koja vas spaja je tako nevidljiva, a tako čvrsta. Kuma je ta koja nam je značila mnogo i koja je zauzimala posebno mesto u našem srcu i pre nego što je ponela tu titulu. Kuma nam je kao deo porodice, ne kao, nego ona to i jeste.

Ona je ta kojoj beskrajno verujemo. Ona je sef za sve naše tajne, kao i mi za njene. Šta god poverimo jedna drugoj i u tajnosti ispričao ta tajna je zauvek sačuvana!

Nastavak na sledećoj stranici…

ŽENA OVAN: ISKRENE, OTVORENE, MUŠKARCI PROSTO LUDE ZA NJIMA!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE SU ITEKAKO DAME ZA PRIMER. TO JE ZAISTA U SVAKOM SMILU TE REČI

Žene koje su riođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje zaista itekako vode računa o svemu. One su te koje žele da u svakom momentu se ponašaju sa stilom. Jednostavno u svakom smislu te reči  ovo jesu žene koje će zaista da se ponašaju na način koji priliči jednoj pravoj dami. Tako da zaista nikako nemojte da se ponašate prema njima na način koji nije adekvatan. Jednostavno ma kako god ove osobe vodile računa o svom ponašanju. Na isti način ove osobe vode računa o tome kako se i drugi ponašaju prema njima. Nikada nemojte da u bilo kom smislu te reči dovodite u pitanje neke stvari kod ovih osoba. I to jeste jedna ogromna istina vezano za njih. Tako da zaista nemojte nikada da pokušavate da na pogrešan nači pristupate njima.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

U svakom momentu imaju zaista sve manire koje tačno treba da ima jedna žena. I ti damski maniri su stvar koja je zaista izražajna kod njih u svakom smislu te reči. Jednostavno ovo zaista jesu osobe koje će u svakom momentu da da vode računa o mnogim stvarima. Dama je nešto što njih oslikava. Predstavljaju se zaista na adekvatan način i to jeste nešto što u svakom smislu te reči veoma adekvatno. Ni u jednom smislu te reči ne treba da dovodite u pitanje ove stvari. Tako da zaista se ponašajte na način koji je veoma adekvatan.

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU ISKRENE U SVAKOM MOMENTU. NJIHOVA ISKRENOST JE STVAR KOJA ZAISTA NEMA CENU

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su zaista veoma iskrene. Jednostavno to je stvar koju one uvek sitiču. I stvar je nešto što zaista u svakom smislu te reči traže i kod drugih ljudi. Kada neke osobe imaju bilo kakav kontakt sa njima traže kod njih ovu stvar. I to jeste stvar koja je zaista definitivno veoma bitna. Uvek će reći istinu ma kakva god ona bila. I to je ono što je sigurno.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

STRELAC: OTMENE OSOBE KOJE NIKADA DRUGIMA NE MORALIŠU, NITI VOLE DA OSUĐUJU!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE DRUGIMA NIKADA NITI SUDE. NITI MORALIŠU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje pre svega su veoma realne osobe. Jendostavno takve su da nikada nikome neće moralisati. Ma koliko god u svakom momentu vodile ove osobe računa o svom ponašanju. I pored toga imale pravo uvek da to urade. Jednostavno mogu vam uvek dati savet ako im to tražite. Ali nikada vas neće osuđivati i to jeste ono što je generalno gledano najveća istina. Tako da zaista u svakom smsilu te reči treba da budete svesni nekih stvari. Jednostavno jako je bitno da neke stvari imate na umu. U svakom smislu te reči treba da vam mnoge stvari budu jasne u svakom pogledu. I to generalno gledano jeste jedna istina koja je najveća. Uvek treba da budete svesni da ovim osobama možete reći apsolutno sve. A da vas pritom neće dočekati da vas osuđuju i glume moral.

 

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

To je zaista stvar koja je izuzetno bitna kada su ove osobe u pitanju u svakom smislu te reči. Jednostavno u svakom momentu treba da imate određene činjenice na pameti kada su ove osobe u pitanju. Tako da je jako bitno da njih shvatite na pravi način. I u momentima kada vam zaista pokažu ogromno razumevanje. Ne treba da imate potrebu u bilo kom smislu te reči da sumnajte u njih. I da smatrate u bilo kom momentu da se ove osobe foliraju na bilo koji način.

TAKOĐE, OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE NIKADA NE NAMEĆU SVOJE MIŠLJENJE, ALI NE PODNOSE NI KADA TO DRUGI RADE.

To je takođe stvar koja je za njih itekako karakteristična. Pre svega ni u jednom momentu u životu ove osobe neće na bilo koji način dozvoliti da im se neko meša u život. Odnosno u svakom momentu ovo jesu osobe koje nikada ne bi dozvolile u bilo kom smislu te reči mnoge stvari. Jednostavno treba da znate neke stvari koje su kod njih jako bitne. Ne podnose kada dođe bilo koja osoba u životu da im nameće mišljenje na bilo koji način. I to generalno gledano jeste jedna jako bitna stvar..

Nastavak teksta na sledećeoj strani…

BIK: Opustite se i UŽIVAJTE u novim LJUBAVNIM SUSRETIMA: DEVICA: Sledi vam veliki LJUBAVNI PREOKRET!

OVAN

Ukoliko veruje u sebe i da je sve moguće tako i postupaje. Jer ljubav je baš to što vi i osećate. I to je svakako u tom smislu jako bitno. Jako je bitno da pokažete da ste i više nego odlučni i savesni. I da nemate problem da budete iskreni po tom pitanju.

BIK

Pravo je vreme da se opustite i da sebi date malo više slobode. Nema potrebe da se po bilo kom segmentu ograničavate. I da se uskraćujete i više nego zanimljivih mogućnosti. Jer ljubavni susreti koji vas očekuju su svakako nešto što će vam vratiti volju i samu motivaciju za dalje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Sami ste svensi da imate jako jak uticaj na emotivnog partnera i da ste po tom pitanju veoma stabilni. Jer pre svega ste osoba koja je i više nego posvećena svojoj ljubavi. I osoba koja pre svega nikada nije imala problem da pokaže u potpunosti svoja osećanja i svoje namere.

RAK

Sada vas očekuje veliko ljubavno zbližavanje kada je odnos sa partnerom u pitanju. I zato sada po tom segmentu treba da budete maksimalno posvećeni i fokusirani. Jer samo na taj način uspećete sam odnos da osvežite. I da ga po tom segmentu podignete na znatno viši i perpskeitniji nivo.

LAV

Istina je ono u šta nikada ne smete da sumnjate i nema potrebe da opravdavate neke postupke. Jer pre svega u tom smislu ćete samo raditi na svoju štetu. I u tom smislu nećete moći realno da sagledate čitavu situaciju. A to je i više nego bitno i važno.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijka imaju jako perpskeitvan period za samu ljubav. U tom smislu ljubavni preokret koji vas očekuje je svakako važan. I u tom smislu bitno je da se ne povlačite. I da u tom smislu nikako ne postavljate neki nerealan stav i neke nerealne kriterijume.

Nastavak na sledećoj strani…

Muškarac LAV: Spreman da ide PROTIV SVIH i da SAVLADA sve PREPREKE kako bi došao do svog CILJ!

Ovo je osoba koja je spremna da po svaku cenu brani svoje stavove i svoja uverenja!

Muškarac u ovom znaku zodijaka je taj koji veoma detaljno i temeljno korača u svom životu. Koji jako vodi računa o svakom svom koraku i o svakom svom postupku. I shodno tome sasvim je jasno da je ovo osoba koja ima jasan pogled na sve. Pogled koji je i više nego realan i jasan. Pogled koji njemu daje snagu i sigurnost u svakom trenutku svog postupanja. To je osoba koja sebi nikada ne bi dozvolila neke diskutabilne situacije. Ili situacije koje na bilo koji način mogu da dovedu u pitanje njegovu lučnost. Pre svega zato što čitav život vodi računa o tome kako se ponaša. Njemu je jako bitno da ima jako lepu sliku u javnosti.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

On je čovek koji u svakoj situaciji zna da se ponaša. I jako dobro zna da plasire sebe i svoju ličnost. Jako dobro zna da ostavi iza sebe dobar utisak. Utisak po kojem će ga ljudi pamtiti. Jer pre svega bez sumnje ovo je jedna veoma ostvarena i jaka ličnost. Osoba koja u životu ima jako visoke i zahtevne ciljeve i zahteve. Osoba koja se ni po kom segmentu u životu ne zadovoljava sitnicama. Jer smatra za sebe da je i više nego kvalitetna i vredna osoba. Osoba koja u životu zaslužuje sve najbolje. A ne zato što je to po samoj prirodi tako. Već iz prostog razloga što se ovaj muškarac i više nego trudi. To je osoba koja je maksimalno posvećena i odgovorna. Osoba koja se jako trudi kada je uspeh i sam cilj u pitanju. To je osoba koja je spremna da da sebe u potpunosti.

Osoba koja pre svega zna najbolje sa čim raspolaže i kakve vrednosti ima. Osoba koja neprkidno radi na sebi i na sopstvenom razvoju. Muškarac koji svakako uživa da uči i da stiče neke nove vrednosti i veštine. U tom smislu osoba je koja će rado saslušati tuđe mušljenje ili sugestiju. Svakaoko će sve to detaljno razmotriti. Ali to nikako neće uticati na njegovu sigurnost i na njegovo samopuzdanje. Jer je i više nego svestan sebe i svojih predosti.

Nastavak na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26.maj: Ovan mora da donese VELIKU ODLUKU!

  OVAN

Jako je vazno da kazemo da  morate da   se odlucite.

Da shvatite sta je ono sto zelite i sta je ono sto je najbolje za vas  i  ko je zapravo osoba koja vam je u srcu.

U redu je ako  i shvatite da  je samoca najbolji izbor.

Samo nemojte davati laznu nadu.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da  je najvaznije da ne mislite o tome sta je  bilo. Vreme se ne moze vratiti.

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da morate krenuti dalje.

Da jednu osobu konacno  zaboravite.

 

BLIZANCI

Mozemo da kazemo da su pred vama dani za emocije.

Konacno cete  uzivati u svemu sto dolazi jer ste mnogo patili zbog ljubavi ali je doslo pravo  vreme da uzivate.

Da se osmeh vrati na vase lice.

 

 

RAK

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ste i dalje silno ljubomorni.

Pokusali ste to da smanjite ali je prosto jace od vas.

Mnogo vam je stalo do nekog i vas strah da cete tu osobu na kraju  izgubiti je sada jaci od svega.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Pred vama su dani za ljubav.

Konacno se osmeh vraca na vase lice i konacno cete   uzivati onako kako dugo niste.

Nemojte bezati   ako vam je srce slomljeno.

Neko ce  umeti da vam ga izleci.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama    dani tokom kojih cete najpre shvatiti sta je ono sto zelite.

Mozda ce vam emocija  biti naglasena i nece vam   biti lako…

Ali,odluka je ono sto mora da “padne”   u danima pred vama.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

BIK – LJUBAVNI HOROSKOP za JUN: Moguce je ds cete biti USAMLJENI ali NEMA RAZLOGA da ODUSTAJETE od ljubavi!

AKO STE SLOBODNI:

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce tako i ostati u danima koji su pred vama. I moguce  je da vam je silno zao zbog toga. Da ste usamljeni, da vam tesko pada sto su ljudi oko vas srecni i ispunjeni, a vi sami.

No, nekad je     najbolje biti sam, a u svakom slucaju mnogo bolje  biti sam nego kraj ljudi do kojih vam nije stalo, ili koji ne   znaju da vas usrece. To je ono sto moramo da kazemo.

Ono sto je takodje    jako vazno da kazemo jeste da  treba da se fokusirate na ono sto zelite.

Neka vam    sada na prvom mestu ne  bude ljubav vec posao.

Mogli   bi se na ovom zivotnom polju da se ostvarite kao sto niste nikada ranije.

Jer, iako vas sreca ne sluzi na polju  ljubavi   kada je novac u pitanju sve moze da se  pokaze kao sjajna prilika da se dokazes  na   svom radnom mestu.

To je ono sto moramo da kazemo.

Inace, mnogi slobodni bikovi ce tokom juna meseca mnogo msiliti  o jednoj bivsoj ljubavi. To ni u kom slucaju ne znaci da treba da se pomirite sa njom ma koliko da to zeleli.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

JER, ako je nesto jednom puklo i ako vec nije uspelo onda jednostavno   treba da  zaboravte na to,

Naravno da nije lako.

Naravno da je  moguce da ce vam biti tesko  zbog svega toga ali   nekad je najbolje ne rizikovati.

Ono sto moramo priznati jeste da je samoca najbolja opcija za vas kada je  jun mesec u  pitanju.

Posvetite  se karijeri   jer vam dolaze veliki  uspesi na ovom  zivotnom polju.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP za JUN: Ovo je PRILIKA da se nesto ZNACAJNO PROMENI!

AKO STE SLOBODNI

Dragi LAVOVI,ovo je prilika da se nesto    promeni.

Neka vam bude  jasno da osoba do koje vam je stalo nije nimalo ravnodusna iako se ona ponasa kao da jeste.

No, to je samo  zato sto je poenta u tome da   se ona plasi da ce vas izgubiti zauvek i da  vama nije stalo.

Da ona zeli da vas ima kraj sebe ali da joj je samo potrebno da   se uveri u to   da     ste ozbiljni i da vam nece pasti na pamet da joj  slomite srce.

To je ono sto je vrlo vazno da kazemo.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Inace, ono sto moramo reci jeste da je ovo vreme za ljubav ali  da vam nista nece pasti sa neba. To je jako vazno da kazemo.

Inace, ono sto je bitno da dodamo jeste da su pred vama dani   tokom kojih mozete mnogo toga da promenite.     Velike su sanse  za ljubav i za srecu i sada je konacno sve u vasim rukama.

Lavovi koji su  malo stariji   moguce je da gube veru u   ljubav.

U to da ce doci do toga da se prava ljubav pojavi ali niste u pravu.

Samo ne smete ni u kom slucaju  gubiti veru.

Dajte sebi dovoljno  vremena za sve ali nemojte ni dozvoliti da se   opustite.

Ljubav je ono sto se desi kada se najmanje nadamo i to je najvaznije od svega a nema sumnje da bi vam mesec jun mogao doneti pravu ljubav.

Ako vi budete dali sve od sebe da  uzivate u svim lepim stvarima koje vam slede!

 

Nastavak na sledecoj strani….

LJUBAVNI HOROSKOP za JUN: OVNOVI, LJUBAV postaje pravo UZIVANJE!

 AKO STE SLOBODNI:

Imajte  na umu da sve moze da se  promeni onda kada to  najmanje ocekujete.

Cinjenica je da vam je sada jako stalo   do jednog lava ali jos uvek nije doslo pravo vreme da se medju vama nesto desi.

Sacekajte jos malo,a  bilo  bi pametno cak da se posvetite sebi    u narednom periodu.

 

Pridruži se u našu grupu ako si OVAN i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Da vam  vase   zelje  budu na prvom mestu.

Moze vam biti jako   lepo cak i  ako ste sami i to je ono sto moramo da kazemo.

No, ono sto je  takodje jako vazno da kazemo jeste da ako sada zelite osobu  koja je slobodna onda morate da se  pomirite da od toga nema nista.

Da pre svega nije ni fer ni posteno da  zelite nesto sto vam  ne  pripada.

Zamislite kako bi vama bilo  da imate nekog, pa da neko drugi zeli ono sto je vase.

Shodno tome, nemojte   biti    takvi i nemojte ni  u kom slucaju igrati onako kako nije fer ni posteno.

To je ono sto je vrlo vazno.

Sa druge strane, treba da kazemo da je moguce da ce jedna riba pokusati da vas osvoji.

Ona ne zeli sa vama   nista ozbiljno. Samo bi da se malo zabavi pa ako vam je sada stalo do avanture onda nema nimalo sumnje da vam se pruza sansa da se malo   zabavite.

Samo nemojte ni u kom   slucaju dozvoliti sebi da se zaljubite jer ako dodje do toga ta osoba ce vas samo  zavesti i   iskoristiti na neki nacin.

Ono sto dalje moramo da naglasimo  jeste da je   ipak bolje da sacekate jul mesec za ljubav.

Nastavak na sledecoj  strani…