Žena DEVICA: Ona je uvek ISKRENA, pa makar istina bila i surova!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE VOLE DA U ŽIVOTU IMAJU STABILNOG MUŠKARCA. JER ONE SU TE KOJE SE ITEKAKO BORE U ŽIVOTU I ŽELE NEKOGA KO ĆE IM PARIRATI

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje pre svega itekako vole jake muškarce. I one jesu te koje zaista u svakom smislu te reči vode računa o tim nekim stavrima. Pre svega nikada ne bi dozvolile da u bilo kom smislu te reči imaju pored sebe nekoga ko ih nije vredan. I to jeste stvar koja generalno gledano treba svima da bude i više nego jasna. U svakom smislu te reči vi treba da vodite računa o nekim stvarima ako planirate da imate ove žene pored sebe. Jer one zaista jesu te koje itekako gledaju čak i na neke stvari koje drugi zanemaruju. Njima su te stvari možda jako bitne. I sve je to što čini donekle ove žene specifičnima. To jeste jedna ogromna istina generalno gledano.

 

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Pored svega toga ovo jesu žene koje će u svakom smislu te reči još dodatno da viče računa o nekim stvarima. I to jeste stvar koja je zaista definitvna kada su neke stvari u pitanju. Nikada nemojte da dovodite u pitanje upravo te tamo neke stvari. I to jeste ono što je svakako i više nego bitno u svakom smislu te reči. Uvek imajte na umu da ćete u svakom smislu te reči da morate da znate šta je to što njih zanima.

Ovo jesu takođe žene koje će u svakom smislu te reči vode računa i o tome koliko neko vodi računa o svojoj higijeni. To je takođe stvar koja he ovim ženama jako bitna. Jednostavno one su te koje kada vide bilo koju osobu koja je aljkava i neuredna ne mogu da budu u njenom prisustvu. Neki to smatraju za preterivanjem kada su one u pitanju. ali to je nešto što je jače od njih i ne mogu da promene.

Takođe ovo jesu žene koje umnogome i vode računa o svom izgledu. Uvek se te koje će se tome zaista maksimalno psovetiti u svakom smislu te reči. I to jeste stvar koja je zaista itekako važna kada su ove osobe u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Žena VODOLIJA : Svojim šarmom OSVAJA sve! Ona je ljupka i neodoljiva!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ŽENE KOJE SU PRE SVEGA UVEK VERNE I ODANE. I TO JE NEŠTO ŠTO JE JEDNA OD NJIHOVIH NAJVEĆIJ VRLINA

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu su zaista veoma verne i odane. I to jeste stvar koja će njih uvek da uzdiže kada su ostale stvari u pitanju. U svakom momentu treba da budete svesni da će ove osobe u svakom smislu te reči da mnoge inpresioniraju. Jendostavno kada je ta stvar u pitanju nikada u životu sebi ne bi dozvolile bilo koji pogrešan korak u bilo kom smislu te reči. Tako da zaista nikako nemojte neke stavri da dovodite u pitanje kada su one u pitanju. Jednostavno uvek treba da imate na umu određene stvari. I ako se one tako lojalno ponašaju nemojte ni vi drugačije to je nešto što je zaista jako bitno. One su te koje neverstvo nikada u životu ne bi oprostile i to je ono što je sigurno.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VODOLIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe, ovo jesu žene koje u svakom smislu te reči će uvek u odnosu sa bilo kim da vode računa o ovim stvarima. Upravo iz tog razloga jer su im ove stvari i više nego bitne u svakom smislu te reči. Jednostavno uvek stavljaju ljude na test kada je odanost i lojalnost u pitanju u svakom smislu te reči. Tako da zaista neke stvari treba uvek da imate na umu i nemojte nikada da sumnjate u njih.

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku uvek sebi postavljaju u životu visoke ciljeve. I uvek su te koje će sve uraditi kako bi ostvarile iste te ciljeve. Jer jednostavno u svakom smislu te reči one su veuk veoma probleme u životu i ne odustaju tako lako nikada.

Takođe, žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje će zaista uvek da se ponašaju na način koji je i više nego humano. One su te koje će uvek gledati na sve način kako nekome mogu da pomognu nekome. i zaista ako to mogu da urade na bilo koji način uradiće sigurno. Nikada ne treba da na bilo koji način dovodite neke stvari u pitanje. A pogotovo kada je ova stvar u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Muškarac VAGA: Jak i ISTRAJAN, muškarac koji je u stanju da POMERA PLANINE kako bi došao do CILJ!

Pripadnik jačeg pola u ovom znaku zodijaka je osoba koja svakako odiše veoma stabilnom i zrelom ličnošću!

Muškarac u ovom znaku zodijaka je taj koji jako dobro zna šta u životu želi. I samim tim jako dobro zna kako i na koji način može da dođe do svega o čemu razmišlja. Jer je svakako osoba koja je i više nego ambiciozna i uporna. Osoba koja po svaku cenu želi da ostvari ono što ima u planu. I u tom smislu bitno je da zna kako i na koji način sebe plasira. Jer je u suštini muškarac koji je veoma tvrdoglav. I koji će u tom smislu pomeriti sve granice. Koji će da odgovoran i zreo način da pristupi svakoj situaciji. I koji sve probleme rešava na adekvatan način. Rešava baš onda kada je to i potrebno. Jer u tom smislu je svakako bitno da bude temeljan i stabilan. Da veruje u sebe i u svoje procene.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jer pre svega ne postoji situacija u kojoj se ovaj muškarac ne bi mogao snaći. I više se nego lako uklapa iu novo okruženje i prilagođava se novim uslovima. Sa tim segmentima ova osoba nema ni najmanji problem. I samim tim bitno je da zna da je osoba koja postupa odgovorno. I da je osoba koja u tom smislu ne ide na štetu drugim ljudima. Jer u suštini pored svega ovoga muškarac u ovom znaku zodijka je svakako osoba koja vodi računa o svom okruženju. Kako privatnom, tako i poslovnom. I u tom smislu mu je bitno da je okružen zadovoljnim ljudima. Da je okružen ljudima koji veruju u sebe. I koji će ga svakako u određenim kriznim situacoijama pogurati napred i dati mu vetar u leđa.

Za njega prosto ne postoje nemoguće situacije ili problemi koji ne mogu da se reše. Baš iz razloga što je ovo muškarac koji najoštrije osuđuje ljude koji ne reaguju na vreme. Ljude koji su u tom smislu i više nego bezobzirni. I koji će svakako u određenim situacijama napraviti još veći problem nego što on zaista i jeste. Tako da kao kvalitetna i odgovorna osoba jako vodi računa isto tako o osobama sa kojim sarađuje. Jer sebe svakako nikada svesno ne izlaže nepotrebnom riziku i problemima.

Nastavak na sledećoj strani…

ŠKORPIJA: Vaše VREME tek DOLAZI, slede vam VELIKE PROMENE! BLIZANCI: Budite OPREZNI i donesite KONKRETNE ODLUKE!

OVAN

Pre svega sagledajte šta je to što vas istinski zanima. I u tom smeru fokusirajte sebe i svoju energiju. Kako biste na pravi način mogli da dođete do uspeha. I kako biste pre svega mogli da ostvarite ono o čemu oduvek maštate. Jer to je nešto čemu već dugo težite svakako.

BIK

Jako je bitno da na pravi način razvijate svoje kontakte i svoja poznanstva. I da na taj način pre svega budete u kontaktu sa osobama koje vam mogu dosta toga pomoći. Koje pre svega znaju kako i na koji način da dođu do fenomenalnih rezultata.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Osobe u ovom znaku zodijaka pokažite lukavost i opreznost. Pokažite da niste skloni ishitrenim i nepromišljenim postupcima. I da svakako nećete odati neke informacije zbog kojih ćete se na kraju kajati. Jer to je svakako nešto zbog čega možete da imate ozbiljne probleme u budućnosti.

RAK

Nema potrebe da po svaku cenu ulazite u rizik. I da sebe izlažete neprijatnim situacijama. Jer u tom smislu možete imati osbiljne probleme u daljem razvoju karijere. I na taj način možete znatno da ograničite svoje razvojne sposobnosti i mogućnosti. Koje su i više nego perspektivne.

LAV

Ne dozvolite da neko svesno manipuliše sa vama. I da vam pre svega neko nameće svoje mišljenje. Jerf vi jako dobro znate kojim pravcem treba da idete. I koji je vaš cilj i put ka svemu tome. I to je nešto zbog čega treba da budete i više nego odlučni i savesni.

DEVICA

Pokušajte u određenom periodu da postavite testove zbog određenih sumnji koje imate. I na taj način će vam se slika o poslovnim saradnicima istinski iskristalisati. I na taj način imaćete priliku da saznate šta drugi zaista misle o vama.

Nastavak na sledećoj strani…

OSTALI neka se sklone: Samo je OVAJ znak NAJBOLJI po svemu – ima i STAV i DUSU i KARAKTER!

 

Znak koji   ima najvece srce u celom   zodijaku je ovan.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovo je neko ko ume da voli do neba i neko ko ce vam dati sve sto ima.

Nema nista    sto bi smo mogli da kazemo za ovna a da to  pri  tome znaci   da je ovo znak koji  igra prljavo i koji je na bilo koji nacin los.

On ume da voli do neba i do ludila i ume uvek i u svakom  slucaju da da sve sto ima.

Ako vam   treba neko na koga mozete da se oslonite onda je upravo ovan najbolji moguci izbor.

On ce vas voleti kao niko.

Dace vam svoju dusu na tacni i bice uvek tu za va.

Svestan je toga koliko vredi i emocija je ono sto mu je na prvom mestu ali isto tako onoliko koliko da toliko zeli i da dobije.

Ovan je neko ko uvek ide na sve ili nista.

Spreman je da se bori za svoje snove i svoje zelje ali uvek na posten i iskren nacin.

Iskreno ce vam dati i ono sto nema ako mu dokazete da ste toga vredni.

Ali uvek       je neko ko igra fer i posteno i neko ko vam nikad srce nece slomiti.

Mnogi misle da je ovan neko ko je sebican i ko misli samo na sebe ali to je daleko od istine.

On ce vam dati i ono sto nema. Bice spreman na sve kada voli  ali isto tako kada       pozeli da ode, on ce to uciniti.

Takav je da  bas nikada ne ostaje u odnosu u kome nije srecan i to je ono sto je najlepse od svega.

 

Vazno je da kazemo da  nema nista lose u tome da date ovnu jos jednu sansu ako dodje do toga da vas povredi.

To je zato sto vas nece povrediti nikada namerno jer je ovo  znak koji je spreman   na sve  i znak koji ima divnu dusu.

Nastavak na sledecoj   strani….

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 28.maj: Pred Ovnom DAN ZA EMOCIJE,Biku sledi DAN IZ SNOVA!

OVAN

Ono sto moramo da  kazemo jeste da su pred vama dani za emocije.

Samo je jako vazno da se zapitate sta je ono sto zelite odnosno ko je osob a koju zelite.

Ako je samoca vas  izbor onda u tome nema nista lose.

 

BIK

Mozemo da kazemo da ce ovo za vas biti dan iz snova.

Konacno ce sve biti   onako kako  treba i osmeh vam se vraca na lice.

Dali ste sve od sebe da nekoga osvojite i ta osoba vrlo  brzo postaje    deo vaseg zivota.

 

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

VI ste neko ko ocekuje puno ali je poenta u tome sto se cini da ono sto  zelite ne mozete dobiti.

Dajte sebi dovoljno vremena da donesete neke odluke.

Da shvatite sta je ono sto zelite pre svega.   I da ne preterujete u tome.

 

 

 

RAK

Mozemo   da kazemo da ce ovo biti dan za promene.

Dan tokom kojeg cete shvatiti da je najbolje da krenete dalje jer osoba koju zelite ne ume da vas voli.

Nemojte ocekivati cudo jer se srcu ne moze narediti.

 

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da nije vazno ono sto je bilo.

Da samo  treba da se   bazirate na ono sto tek sledi jer   najlepse su stvari sada pred vama.  I naravno pri tome najlepsi dani.

Nemojte ocekivati da se promeni ono sto se promeniti ne da, jer proslost je iza vas.Mislite   o novim danima koji ce biti lepi.

 

 

DEVICA

Jedna skorpija vam je i dalje u srcu. Mnogo vam je stalo do nje i iako ste dali sve od sebe da je zaboravite.

U danu koji je pred nama cete konacno imati sansu da se uverite u to da i ona nije ravnodusna.

I samo se opustite  jer najlepse stvari tek slede. Mozda i pomirenje.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Oci kriju pravu ISTINU! Izaberi jedno ”OKO” i saznaj istinu o svom zivotu!

Kazu da se sve menja ali da oci uvek ostaju iste, a da se u njima nalazi istina…

 

 

”OKO” A.

O vazem zivotu ne treba niko da govori, niti da komentarise, posto retko ko zna pravu istinu o njemu.

Ljudi su skloni tome da ”sude” ali u vasem slucaju to nema niko pravo, jer to niko ne zasluzuje.

Mnogo toga se izdesavalo kod vas, toliko situacija, toliko predjenih ”mostova” toliko problema.

Sve ste vi to prosli, a nekada vam je stvarno bilo mnogo tesko da to ucinite, ipak niko ne moze reci da ste se promenili, nego ste ostali isti.

Osoba ste koja na svet gleda ”drugim ocima” koja svet posmatra kao mesto koje je tu da ljude cini srecnim a ne nesrecnim.

Pa ste tako oduvek postupali, niste dozvolili nista da vas sputa, nista da od vas ”napravi” neku losu osobu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ostali ste dosledni sebi, kao i svojim idealima, ostali ste potpuno isti, iako ste kroz mnogo toga prosli.

Sada razmisljate drugacije razmisljate na nacin da moraju da pocnu da se desavaju dobre stvari.

A za to ste u pravu, takvoj osobi kao sto ste vi kad-tad moraju se poceti desavati prelepe stvari.

Nastavite da zivite svoj zivot na nacin na koji ste navikli, pa ce sreca morati jednom da vam dodje, sigurno je da ce sreca i vas pogledati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Izaberi jedno vatreno ”SRCE” i saznaj sta te ocekuje na planu ljubavi!

Ljubav je svakome bitna, a neko svoj zivot ne moze zamisliti bez nje…

 

 

 

VATRENO SRCE 1.

Od ljubavi ste oduvek trazili mnogo, a nije da ste to od nje zaista i dobijali.

Imali ste veoma cesto probleme koji su predstavljali neresive ”enigme” za vas, posto ih nije lako bilo resiti.

Trenutno je u vasem zivotu situacija malo drugacija, ali svakako da nije bas previse povoljna.

Ono sto vas ocekuje u ljubavi jesu brojne teske situacije koje cete morati resiti, a koje ce vam predstavljati veliku poteskocu.

Morate biti obaziri ali istovremeno i stalozeni, jer od njh vasa sreca u ljubavi zavisi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bice vam potrebna velika koncentracija posto svaka nepromisljenost bi mogla dosta da vas ”kosta”.

Istovremeno ako te situacije resite na pravi nacin oni bi mogle da vam donese mnogo koristi.

Moracete se izboriti za svoju srecu u ljubavi, od vasih ljubavnih uspeha zavisice vas ljubavni zivot.

Budite spremni na sve pa cete uspeti u svemu, a sebi obezbediti veliku kolicinu srece.

Nastavak na sledecoj stranici…

BIK: On za ISTINU ZIVI, a takodje do svega dolazi na POSTEN nacin!

On je oduvek pokusavao da bude jedinstven i nema dileme da je u tome i uspeo. Nikada on sebi nije zeleo dopustiti da postane kao drugi ljudi nego je oduvek zeleo da se istice. A Bik se u vremenu u kojem zivimo pre svega istice zbog brojnih ljudskih kvaliteta…

 

Svi oni ljudi koji ga poznaju se slazu u jednom, a svi ljudi koji ga poznaju se slazu da je on neiskvareno bice. To je zaista ona najveca moguca istina o biku. On je covek koji ne cini bilo kakva losa dela, a kod njega se isto tako ne moze primetiti kako ljubomora, tako ni sebicnost.

Bik je oduvek bio jako tvrdoglav, ali da to nije bio slucaj sigurno da bi se on promenio. On da nije bio tvrdoglav mozda bi postao kao drugi ljudi. Medjutim, upravo zbog svoje tvrdoglavosti on je ostao isti onaj covek kojem je jako mnogo stalo do pravih vrednosti.

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Da bi se bik upoznao nikada nije bilo potrebno previse vremena. Svaki covek je oduvek mogao lako upoznati bika. A njega je oduvek bilo lako upoznati zbog toga sto on nema vise lica nego ima samo jedno. Bik nije dvolican covek nego je potpuno prirodan. Onaj covek koji upozna bika zapravo moze biti ubedjen da se on nece promeniti. Bik se ne menja zajedno sa okolnostima nego ostaje isti bez obzira na sve.

Medjutim, biku zaista neke stvari izuzetno mnogo smetaju i on preko nekih stvari ne moze da predje. Svako ko poznaje bika zna da on lazi prosto ne podnosi. Svako ko njega poznaje zna da je za njega laz nesto najgore sto postoji. Upravo zbog lazi su mnoge osobe ostale bez bika. Ona osoba koja ima bika kraj sebe zapravo mora biti spremna da mu u svakoj situaciji saopsti pravu istinu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Krasi je LEPOTA, a takodje je i DOBAR COVEK – Zena VAGA je divna dama!

Nema ona nikakvih razloga zbog kojih bi trebala bilo sta da skriva o sebi. Cak naprotiv, ona je zapravo prirodna dama koja sve o sebi otkriva. Svi ljudi koji upoznaju zenu Vagu ubrzo pocnu da joj se dive, a nema dileme da ona zasluzuje divljenje. Ona divljenje zasluzuje kako zbog svoje lepote, tako i zbog toga sto je dobar covek…

 

Jos se nije rodio covek koji bi mogao upravljati sa njom i koji bi njoj mogao govoriti sta da cini. Zena vaga nikada u svom zivotu nikoga nije slusala nego je oduvek cinila sve ono sto je zelela i za sta je smatrala da je ispravno. Ona je oduvek pokusavala na sve nacine da bude potpuno nezavisna, a nema dleme da je u tome i uspela. Nikada uspesi zene vage nisu zavisili od drugih ljudi, bas kao sto ni njena sreca nije zavisila od drugih ljudi. Cak naprotiv, zena vaga je oduvek zavisila samo od sebe i ona je oduvek zavisila samo od svojih dela.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Da je zena vaga uspesna svakako da jeste, ali nju ljudi cene i postuju pre svega zbog toga sto je ona veliki i dobar covek. Nista zenu vagu nije moglo promeniti. A nju posebno nisu mogli promeniti uspesi. Ona jeste dosla do uspeha, ali se ona nije odrekla svojih ljudskih kvaliteta. Svi ljudi koji dugo vremena poznaju zenu vagu znaju da je ona oduvek bila postena, iskrena i pravicna dama, a upravo je ona i sada takva. Ona je dama kojoj nista ne treba ako to moze dobiti na naposten nacin, a zena vaga isto tako nema bilo kakvih razloga zbog kojih bi nekog coveka trebala da laze. Ona aposlutno nikoga ne laze nego svima govori istinu.

Mnogi ljudi se zapravo uzdaju u pomoc zene vage. Mnogi ljudi se uzdaju u njenu pomoc, jer su svesni da im ona uz pomoc svoje inteligecnije uvek moze pomoci.

Nastavak na sledecoj stranici…