ŽENA JARAC: ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI, ODLUČNA UVEK FOKUSIRANA NA SVOJE CILJEVE!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE PRE SVEGA ČVRSTO STOJI NA ZEMLJI UVEK.

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje zaista uvek u životu su i više nego relane. Jednostavno nikada sebi ne dozvoljavaju da u bilo kojoj situaciji se ponašaju na način koji nije adekvatan. Takođe ono što je za  njih itekako karakteristično jeste da su ovo žene koje nikada niti maštaju niti sanjaju. Jednostavno treba da budete uvereni da će ove osobe u svakom smislu te reči biti protiv takvih ljudi. Jednostavno one su te koje smatraju da nikada ne treba da se sanjari niti da se priča o nečemu što nije realno. Mašta je stvar koja kod njih u život niti ne bi mogla da bude prisutna. Takođe ono što je jako bitno jeste da ove osobe u svakom smislu te reči će na taj način savetovati u druge osobe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si JARAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ne podnose ljude koji su stalno u fazonu šta bi bilo kada bi bilo. I šta je možda moglo nekada da bude. Jednostavno one su te koje će uvek biti zagovornice da se realno prihvati baš takva kakva jeste i da se živi u skladu sa njom. Jednostavno nemojte nikada da sumnjate u neke stvari što se tiče ovih osoba. To je ono što je definitvno i stvar koja je zaista očigledna u svakom smislu te reči. Treba da se pomirite sa nekim stvarima kada su ove žene u pitanju.

Takođe ovo su žene koje u sebi poseduju zaista izuzetno veliku jačinu. Nikada nećete moći da ih poljuljate u bilo kom smislu te reči. To je ono što je definitivno u svakom smislu te reči. Treba da budete svesni da u svakom momentu života se ponašate na način koji je bar približan njima. One su te koje će uvek da prebrode sve nedaće koje im život nanese. I to je nešto što zaista veliča ove osobe u svakom smislu te reči.

Ovo jesu žene koje će u svakom smsilu te reči da se ponašaju na način koji samo njima odgovara. A to je stvar gde se zaista nikada u bilo kom smislu te reči neće sramotiti. I to je ono što je sigurno kada su one u pitanju u svakom smislu te reči.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

VAGA: UVEK VODE GLAVNU REČ, SVE STVARI U ŽIVOTU DRŽE POD KONTROLOM!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE ZAISTA U SVAKOM MOMENTU VODE GLAVNU REČ

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje će zaista uvek ovo raditi. Pre svega ovo jesu osobe koje će u svakom momentu da se ponašaju na način koji je i više nego adekvatan. Nikada nemojte u bilo kom smislu te reči da mislite da ove osobe bilo šta rade prenapadno. I to je stvar koja je zaista i više nego adekvatna. Ni u jednom momentu u životu nemojte da neke stvari dovodite u pitanje kada su ove osobe u pitanju. I to je nešto što je zaista i više nego bitno. Generalno gledano u svakom smislu te reči vi treba neke stvari da imate na umu. I to je stvar koja je definitvna u svakoms smislu te reči. Jednostavno uvek treba da se ponšate na način koji je reala i adekvatan.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ovo jesu osobe koje vole da su uvek u pravu i da vode glavnu reč. Ali one to sve urade argumentovano. I to jeste stvar koja je zaista u svakom smislu te reči realna. Pre svega ove osobe nikada ne vole da se prave pametne kada nemaju razloga za to. I to je ono što u svakom momentu vi treba da imate u planu i na umu.

Ovo su osobe koje šta god radile u životu vole da to rade na kvalitetan način. Jendostavno nikada nećete od strane ovih osoba dobiti nešto što ne odgovara ni vama ni njima. Tako da zaista ovo je nešto što uvek u životu treba da imate na umu. I nemojte nikako da posustajete kada je ovo u pitanju. Veoma su realne i odmerene osobe koje sebi ne dozvoljavaju pogrešne korake u životu.

Takođe, ovo jesu osobe kojima je ljubav u životu veoma bitan faktor. Kod njih je to itekako izraženo i nikada nećete da imate neke stvari u planu. Jendnostavno u svakom smislu te reči vi se poašajte prema njima kako je realno. Jer njima ma koliko god da je ljubav bitna, to nikako ne znači da će raditi nešto što im ide na štetu. I to je stvar koja zaista svima treba da bude i više nego jasna.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Muškarac ŠKORPIJA: Veliki DŽENTLMEN i ZAVODNIK, muževnost je njegova LIČNA KARTA!

Muškarac u ovom znaku zodijka je veliki zavodnik. Muškarac koji odše muženim i jakim stavom!

Pripadnici jačeg pola u ovoom znaku zodijaka su i više nego sigurni u sebe. To su osobe koje gotovo na prvi pogled odišu jačinom  i stabilnošću. Osobe koje uvek ističu svoje prednosti. I koje su svakako uvek sigurne u svaki svoj korak. Ovo je pre svega muškarac koji jako dobro zna šta je to što želi u životu. I šta je to što ga može u potpunosti ispuniti i zadovoljiti. Jer je ovo muškarac koji svakako dosta toga ulaže u samu ljubav. Muškarac koji prosto ima potrebu da pored sebe ima onu pravu ženu. Ženu sa kojom će se ponositi. I koju će sa punim srcem predstaviti gde god je to potrebno. Da bi bio siguran u ono što ima pored sebe ovo je pre svega jedan veoma lukav i mudar muškarac.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Muškarac koji zna kako i na koji način treba da se ophodi prema voljenoj osobi. To je muškarac kojem ni najmanje nije problem da svoju ljubav svakodnevno pokazuje. To je osoba sa kojom se žena pre svega oseća srećno i sigurno. On je taj koji je u stanju ženu da iznenadi na poseban način. Za pravu ženu koju voli spreman je na sve. Jer to je osoba koja uživa u ljubavi. I koliko je zreo i stabilan govore njegovi postupci. Govori činjenica da je ovaj muškarac pravi kavaljer i sam džentlmen. To je svakako osoba koja zna da učini one gestove koji se svakako pamte za ceo život. Gestovi koji su svojstveni gotovo samo ovom muškarcu. On je taj koji ženu zna da nauči šta u suštini znači biti voljen. Ali šta u suštini znači i voleti.

Ovo je muškarac na kojeg gotovo ni jedna pripadnica lepšeg pola ne može da ostane imuna. Jer njegovo prisustvo se jako lako oseti. I to je muškarac koji u odnosu na to dominira. Koji svoju sigurnost i samostalnost ni najmanje ne krije. Muškarac koji je svakako spreman da dosta toga utadi za samu ljubav. Za njega je jako bitno da u odnosu ima sreću. Da je sam odnos pun poverenja i razumevanja.

Nastavak na sledećoj strani…

OVAN: Prihvatite SOPSTVENE GREŠKE ukoliko želite da SAČUVATE LJUBAV! VAGA: Ne FORSIRAJTE odnos u koji ni sami NE VERUJETE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka jako je bitno da na vreme obratite pažnju i na sopstveno ponašanje. Određeni postupci od strane vas istinski smetaju emotivnom  partneru. I to je svakako nešto što negativno utiče na vašu ljubav. Kao i na stabilnost samog odnosa.

BIK

Nikako nema potrebe da menjate sebe i svoju iskrenost u ljubavnom smislu. Pre svega uvek je bitno da budete realni prema sebi. I da ne dozvolite da svesno budete povređeni. Jer na taj način ćete samo vi ostati razočarani. I u stanju u kojem svakako sebe ne želiteda vidite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Jasno je da vam u poslednje vreme nedostaje vreme koje ste provodili sa emotivnim partnerom. A u poslednjih nekoliko trenutaka nikako ne možete da se oraganizujete. I na taj način ispada da vam je dosta toga bitnije. Zato je sada pravi trenutak da sve ostavite po strani. I da ljubav stavite ispred svih i ispred svega.

RAK

Oseća se određena tenzija i sam pritisak kada ste u kontaktu sa emotivnim parterom. A vi sami ne možete da dođete do zaključka zašto se sve to dešava. I šta je u suštini razlog svega toga. Zato je bitno da pokušate iskreno i potpuno otvoreno da razgovarate sa voljenom osobom.

LAV

Već duže vreme prija vam da provodite vreme sa osobom koja je neposredno došla u vaš život. Ali to sebi nikako ne želite da priznate. Jer prosto smatrate da i dalje niste spremni. I da prosto ne možete sada sebe da zamislite u nekom ozbiljnijem odnosu.

DEVICA

Opustite se i uživajte. Jer vam sledi jedan veoma zanimljiv i dinamičan period. Period u kojem svakako treba da iskoristite sve prednosti slobodnog života. Jer svakako da ne treba sebe da ograničavate. Jer kroz sve to imaćete priliku maksimalno da se opustite i zadovoljite.

Nastavak na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29.maj: Devica treba da UZIVA u onom sto ima!

 OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani tokom  kojih   treba da se  zapitate sta je najbolje za vas.

Ako vam prija samoca, to je potpuno u redu,samo nemojte nikome davati lazne nade.

 

 

BIK

Ono sto je najvaznije, vi ne treba da razmisljate o onom sto je bilo.

Jer   zivot je samo jedan i ako  budete i dalje gledali u proslost, nikad necete moci da budete srecni.

Neke se stvari ne mogu promeniti,to morate imati na umu.

 

 

BLIZANCI

Ono sto je najvaznije, osoba ste   koja dobro zna sta  zeli.

I tokom narednog dana su velike sanse da ce vam se jedna velika zelja ispuniti.

Da cete napokon moci da  uzivate u danima koji su  pred vama. Zasluzili ste da vam osmeh bude na usnama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da ste osoba koja  zna sta hoce.

Cekaju vas samo lepi  trenuci i u to nema nimalo sumnje.

Ali neka vam   bude na umu da onoliko koliko date isto toliko mozete i dobiti.

Ni manje,ni vise.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno,vi treba da imate na umu da je   zivot samo jedan.

Ako osoba koju     zelite ne oseca isto sto i vi, onda je za vas najbolje da krenete dalje.Ma koliko da to zeleli, to se prosto nece promeniti i vi  samo   gubite vreme.

 

DEVICA

Ono sto moramo  da kazemo jeste da je vrloi vazno da   znate da    treba da uzivate u svemu sto imate.

Jer  vi ste sada iskreno voljeni i to je ono sto moramo da kazemo.

Na kraju krajeva,nije bitno ko sta  kaze vec sta je ono sto vase srce  zeli.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

STRELAC I SKORPIJA: KADA su JEDNO UZ DRUGO oni su JACI od celog sveta!

SKORPIJA I STRELAC

Ako se pitate kako funkcionisu ova dva znaka  kada  su u emotivnoj vezi  u nastavku ovog teksta cete dobiti  informacije.

Mi se, naravno,   ogradjujemo od toga da kazemo da ovaj par moze   ili ne moze zajedno da ostvari   zajednicku  uspesnu komunikaciju, jer je karakter svake osobe razlicit.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Naime, kada pricamo o skorpiji i  strelcu prvo moramo da kazemo da su ovo dva znaka koja su iskrena.

Koja znaju  sta hoce, i koja se bore za ono sto zele.

To    je ono sto je cinjenica i ovo moze da  bude   itekako uspesna     jer se oba  znaka      iskreno trude da dobiju ono sto zele.

I da  usrece voljenu osou  jer  oni daju sve od sebe i spremni su na sve kada im   je do necega stalo .

Zato su ova dva  znaka na neki nacin divna kombinacija zato sto ce dati sve  sto  imaju kada im je do necega stalo.

Ono sto je vrlo vazno da dodamo jeste da su i strelac i jarac   u velikoj vecini slucajeva su potpuno odani i verni.Skorpija je neko ko ume da tera po svome ali ono sto moramo da kazemo  jeste da ona nije ni drska ni tvrdoglava kako se cini.

Samo je jedno krajnje nezno umiljato bice koje ume da voli iskreno i da pri tome daje sve za ljubav. Da cini sve kada  joj  je do necega stalo  i ona se bas tako i ponasa.

Vazno je da kazemo da oni koji   imaju strelca   u  zivotu imaju i nekog  ko ce ih voditi kroz isti.

Ovaj  znak je iskren i jak i spreman je na mnogo toga  kada mu je do  necega stalo.

Oni koji  strelca ne poznaju dovoljno  dobro ne mogu ni da  zamisle koliko je on nezan i iskren.

Da  ume da voli kao niko i da ce vam biti uvek odan i veran.

Misli se da je hladan kao led ali je istina potpuno drugacija jer u njegovom srcu ima mnogo ljubavi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

MESECNI HOROSKOP za JUN: Vage ce mozda morati malo da RIZIKUJU!

AKO STE SLOBODNI:

Veoma je vazno da smanjite svoja ocekivanja.

Vi bi ste itekako   mogli da  budete srecni ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete iskreno uzivati u danima  koji su pred vama.Velike su sanse da ce vam neko vec u prvim danima juna meseca izjaviti ljubav i da ce to biti bas osoba od koje to najmanje ocekujete.

Nemojte ni u kom slucaju razmisljati  o tome da li da  slusate glas svog srca ili svog razuma.

Nema nista lose u tome da nekad poslusate svoje srce pa cak  i ako znaci da  bi ste mogli  da rizikujete i pri tome da patite.

Vi ste  inace osoba koja je mirna i povucena i osoba koa prosto ne voli nikada da  ide na sve ili nista ali u ovom slucaju je to najbolja opcija.

Nemojte nikad zaboraviti  da je jako vazno da imate na umu  da  je nekad najbolje rizikovati   jer time mozemo da dobijemo srecu o kojoj smo mogli samo da mastamo.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je takodje jako vazno reci jeste da su pred vama dani za ljubav i da bi vam  mesec koji je pred nama mogao doneti samo lepe stvari.

Posebno ako ste  dugo sami moguce  je da ce vas   biti strah  od toga da ce vam  neko ponovo slomiti srce ali ne brinite…

Sve ce doci na svoje  i vi cete  uzivati iskreo i moci cete za sebe  napokon da kazete da ste srecna osoba.

Upravo je to ono sto je  u vasem slucaju najvaznije i ono sto ste bez imalo sumnje zasluzili.

 

Nastavak  na sledecoj   strani…

Mnogi nece uspeti: Mozete li Vi pronaci BROJ koji je vesto skriven na slici?!

Kako vreme prolazi mi vam sve vise mozgalica, skrivalica i matematickih zadataka pripremamo. A to cemo ciniti sve dok budete pokazivali veliko interesovanje za njih. Mi smo primetili da volite da ih resavate i zbog toga vam ih tako cesto pripremamo. A mi smo se ovoga puta odlucili za jednu skrivalicu. Vi ovoga puta trebate da pronadjete broj na slici, ali to bas i nije tako lako uciniti…

 

Razne vrste skrivalica vam u poslednje vreme pripremamo. Mi vam pripremamo skrivalice u kojima trebate da pronadjete skrivene predmete ili zivotinje, a mi vam ovoga puta donosimo skrivalicu kod koje trebate da pronadjete skriveni broj na slici.

Na ovoj slici se nalazi jedan jako vesto skriven broj samo sto ga bas i nije lako uociti. Da bi se broj na ovoj slici uocio pre svega je potrebno vreme. Kako bi pronasli skriveni broj potrebno da je obratite paznju aposlutno na svaki detalj ove slike. Jer samo na takav nacin mozete pronaci skriveni broj, a ujedno i resiti ovu skrivalicu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ova skrivalica bas i nije jednostavna kao sto se cini i zbog toga ce vam biti potrebno mnogo upornosti kako bi je resili.

Izdvojite malo svog dragocenog vremena za ovu skrivalicu, obratite paznju na sliku i pokusajte pronaci skriveni broj. Medjutim, ako u tome iz nekog razloga ne uspete, ne brinite, mi cemo vam ispod otkriti gde se skriveni broj nalazi, kao i o kojem broju je rec.

Nastavak na sledecoj stranici…

HOROSKOP ZA PRVE DANE JUNA: Ovim znacima ce mesec zapoceti na lep nacin!

Svega nekoliko dana je ostalo do pocetka meseca juna, a nekim znacima ce mesec jun zapoceti na jako lep nacin. Naime, zvezde imaju zaista divne vesti za pripadnike znaka Ovna, Device i Strelca…

 

OVAN

Dragi ovnovi, mesec jun ce vam zapoceti onako kako ste samo pozeleti mogli. Naime, vas tokom prvih dana meseca juna problemi uopste ne ocekuju pa cak ni oni najmanji. A vi cete svakako imati mnogo razloga za srecu. Vama ce polozaj planeta tokom prvih dana meseca juna i vise nego odgovarati i upravo zbog toga ce vam mnogo toga polaziti za rukom. Vama ce prvi dani meseca juna doneti neke jako lepe trenutke i to pre svega na planu ljubavi.

Vas partner ce tokom prvih dana juna pokusavati na sve nacine da vas usreci i zbog toga ce ciniti neke jako velikodusne postupke. Vi cete mnogo razloga za ljubavnu srecu imati. A vi cete isto tako tokom prvih dana meseca juna moci da budete zadovoljni i sa vasim finansijama, jer vas ocekuje jako znacajan novcani dobitak.

Vama ce mesec jun zapoceti na jako lep nacin i vi cete tokom prvih dana samo za srecu znati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Drage device, vi ne zelite da imate velika ocekivanja ni od cega, jer zelite da izbegnete razocarenja. Upravo zbog toga vi ne ocekujete nista posebno lepo od prvih dana meseca juna. Ipak, vama ce mesec jun zapoceti na jedan izvanredan nacin. Vama ce prvi dani meseca juna doneti samo mnogo razloga za srecu i zbog toga cete biti odlicno raspolozene.

Prvo vas ocekuju desavanja na planu vase veze. Vas ocekuju neka desavanja zbog kojih cete shvatiti da vasa veza ima svetlu ljubavnu buducnost. Vi cete zbog desavanja na planu ljubavi mnogo razloga za srecu imati. Sem toga vi cete tokom prvih dana meseca juna isto tako uspeti da resite neke nesuglasice sa vasim dragim osobama sto ce vam biti od nemerljivog znacaja.

Vama prvi dani meseca juna donose samo lepe trenutke i zbog toga cete biti odlicno raspolozene.

Nastavak na sledecoj stranici…

LJUBAVNA KARTA koju izaberes otkriva sta ti ZNACAJNO donosi JUN!

Mesec jun uskoro pocinje, a magicne ljubavne karte otkrivaju u zavisnosti od naseg izbora sta ce nam on doneti…

AKO STE IZABRALI MAGICNU LJUBAVNU KARTU 1:

Mesec jun ce vam biti jako znacajan i to zbog jednog iznenadnog susreta. Iako vi pokusavate da budete spremni na sve, vas ce i pored toga ljubav iznenaditi tokom juna. Medjutim, vas ce ljubav iznenaditi na jedan jako pozitivan nacin. Vi vec jako dugo vremena cekate da neka zanimljiva osoba udje u vas zivot, a upravo ce se to desiti tokom meseca juna. Upravo vas tokom meseca juna ocekuje ulazak jedne jako zanimljive osobe u vas zivot, a vama ce se ta osoba mnogo dopasti. Vi cete tu osobu upoznati sasvim slucajno i sa njom cete uspostaviti kontakt ne zadugo posle toga. A vama ce poslednji dani meseca juna doneti cak i priliku da zapocnete vezu sa tom osobom. Mesec jun ce vam biti jako interesantan.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI MAGICNU LJUBAVNU KARTU 2:

Jun ce vam obeleziti povratak jedne osobe iz proslosti u vas zivot. Vama ce se tokom juna u zivot vratiti bivsi partner. Naime, vi ste u proslosti bili u vezi sa jednom osobom koju ste mnogo voleli, kao i ona vas. Medjutim, vasa veza sa tom osobom se zavrsila zbog nekih ne preterano vaznih razloga. A vama ce se upravo tokom meseca juna pruziti prilika da ponovo zapocnete vezu sa tom osobom. Vas tokom meseca juna ocekuje potpuno neocekivani susret sa tom osobom, a posle tog susreta vas ocekuju postupci te osobe zbog kojih ce vam biti savrseno jasno da vas ona zeli ponovo kraj sebe u vezi. Vama ce se pruziti prilika za pocetak nove ljubavne price, a vi cete neku odluku morati da donesete.

Nastavak na sledecoj stranici…