MUŠKARAC LAV: SAMOUVERENI, UVEK TEŽE DA BUDU PRVI U SVEMU, TEŽE UVEK DA SU NA SAMOM VRHU!

MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU MUŠKARCI KOJI SU VEOMA SAMOUVERENI. U SVAKOM SMISLU TE REČI ONO VERUJU U SEBE I U SVE ONO ŠTO URADE.

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskospkom znaku jesu muškarci koji zaista u svakom smislu te reči su veoma samouvereni. Jednostavno oni su ti koji svojom pojavom odaju takav utisak. Jer tačno se vidi u svakom momentu da su ovo osobe koje zaista nikada ne bi doveli neke stvari u pitanje. I to je ono što uvek treba da vam bude u glavi. Ovim osobama nikada niko ne može niti je mogao da man ipuliše. I to je ono što je i više nego bitno u svakom momentu. Nemojte nikada da dovodite neke stvari kod njih u pitanje. Strašno samouverene osobe koje će u svakom  mogućem momentu da se tako postave jer ove osbe itekako veruju u sebe. I to jeste stvar koja je i više nego dobra kod njih.

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Sve što rade u životu rade sa ogromnom dozom samouverenosti. Takoda zaista u svakom smsilu te reči vama neke stvari treba da budu jasne. Svaki posao koji ove osobe rade, rade sa ogromnom dozom samopouzdanja u svakom smislu te reči. Jednostavno uvek treba neke stvari da vam budu zaista veoma jasne. I to je ono što je zaista za svaku pohvalu kada su ove osobe u pitanju. Sve što urade urade maksimalno dobro, i to je ono što takođe uvek treba da vam bude na pameti. Znajte da ove osobe će uvek da se ponašaju na način koji je veoma specifičan. tolika samouverenost ih dovede zaista do velikih stvari. I to je nešto što je za svaku vrstu pohvale uvek.

TAKOĐE, MUŠKARCI KOJI SU ROĐENI U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU MUŠKARCI KOJI VOLE DA SE UVEK BORE U ŽIVOTU. I DA DRUGIMA POKAŽU DA SU NAJBOLJI U SVAKOM SMISLU TE REČI.

Muškarci koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku jesu muškarci koji zaista u svakom smislu te reči su veoma odgovorne osobe koje nikada ne bi dozvolile nikome da bude bolji od njih. I to je ono što zaista uvek se trude da se ponašaju  veoma primereno. U svakoj borvbi ovi muškarci su zaista i više nego primerni u svakom smsilu te reči.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

BLIZANCI: DRUŠTVENE OSOBE KOJE ZAISTA U SVAKOM MOMENTU SU POŽELJNE U SVAKOM DRUŠTVU!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE U SVAKOM SMISLU TE REČI SU VEOMA REALNE OSOBE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega veoma realne osobe. Ovo jesu osobe koje u svakom smislu te reči treba da u nekim momentima se ponesu kao osobe koje uvek razmišljaju racionalno. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se tiče ovih žena. I to je stvar koja treba da vam bude i više nego jasna. Nemojte nikada da dovdite u pitanje određene stvari u svom životu. Jednostavno treba da vam bude jasno da uvek treba da se ponašate i da učite od njih. To je ono što je  za njih karakteristično. Jendostavno nikada ne treba da dovodite u pitanje neke stvri što e njih tiče. I to je stvar koja treba uvek da vam bude i više nego jasna u svakom smislu te reči.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BLIZANAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Takođe ono što je jako bitno kada su u pitanju ove osobe jeste to da u svakom smislu te reči vi treba neke stvari vidite kod njih. Od ovih osoba niko nikada u životu vam neće dati bolji savet i to je ono što je definitvno. Jendostavno neke stvari u živpotu treba da vam budu i više nego jasne. U svakom smsilu te reči vi ne treba da dovodite neke stvari u pitanje. Pre svega zato što su ovo osobe koje će uvek da se ponašaju na pravi način. I to je ono što niko nikada kod njih ne može da ospori. Jednostavno treba da budete svesni nekih stvari kada su ove osobe u pitanju.

TAKOĐE, OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU OSOBE KOJE SU  U SVAKOM SMISLU TE REČI VEOMA ZNATIŽELJNE OSOBE

Jednostavno u svakom smislu te reči neke stvari treba da vam budu jasne uvek. nikada nemojte da se ponašate na način koji nije adekvatan prema njima. Jer one su onaj tip osoba koji će u svakom momentu  da se ponaša na način koji se nikada neće praviti prempaetan. Jendostavno u svakom momentu će ove osobe da znaju tačno neke stvari. Odnosno u svakom smislu te reči ove osobe su tu da uvek dodato uče.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Žena BIK: Sa njom NIJE LAKO, ali ukoliko je OSVOJIŠ, tvoja je za CEO ŽIVOT!

Žena u ovom znaku zodijka je dama koja za sebe oseća samo ono najiskrenije!

Dama u ovom znaku zodijka uvek zna kako i na koji način treba da postupa. To je žena koja je pre svega svesne svoje lepote i svog kvaliteta. Za nju je život i više nego lep i emotivan. Ali po pitanju ljubavnog života ova dama je i više nego komplikovana. To je žena koja pre svega obraća pažnju gotovo na sve detalje. I u tom smislu žena je koja se nikako ne zadovoljava sitnicama. Nu ni najmanje nija lako osvojiti i oćarati. Jer je žena koja pre svega zna da prepozna kako i na koji način joj neko prilazi.  I da li u tom smislu neko prema njoj ima iskrene i jake emocije i namere.

 

Pridruži se u našu grupu ako si BIK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Sa tim u vezi sasvim je jasno da je dama koja zna da ceni i požtuje sebe. Dama koja će pre svega biti voljena i srećna samo ukoliko je u potpunosti svoja. Ukoliko zna da pored sebe ima osobu koja je ceni i požtuje baž takvu kakva je ona. Koja nema potrebu da je menja ni po kom segmentu. Jer ova žena to svakako nikada ne bi dozvolila. Nikada neće biti spremna da sebe menja. Ovo je dama koja je u isto vreme za ljubav spremna da uradi mnogo toga. Dama koja pre svega jako dobro zna da ceni osobu koja je iskreno voli. U tom slučaju sebe daje u potpunosti. Nema problem da se posveti i da svoju ljubav plasira i više nego očigledno i transparentno. Nije od žena koja kada voli želi da ostane distancirana i nepristrasna. Ali to će uraditi samo onda kada je i više nego sigurna. Samo onda kada zna da pored sebe ima nešto čisto i nešto iskreno.

Jako joj je bitno da je ljubav u potpunosti utemeljena na poverenju. Na jakim i iskrenim emocijama i osećanjima. Na stvarima koje su i više nego očigledne i jasne. Nikada nije bila od onih žena koja će na bilo koji način da forsira neke odnose. Koja će da forsira odnos koji nije ni najmanje realan. Odnos koji pre svega nije utemeljena na emocijama. Na poverenju i na poštovanju.

Nastavak na sledećoj strani…

DANAS: 31. maj MNOGO TOGA MENJA u zivotima OVIH znakova!

 

   OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko dobro zna  sta  zeli.

Slede vam samo lepi dani   i uzivacete u njima onako kako nikada niste.

Samo nemojte  bezati od onog sto  zelite jer vas ocekuju neki lepi trenuci.

Vi ni sami ne  znate da li da slusate svoje srce ili svoj razum ali naredni dani vam donose resenje nekih dilema koje sada imate.

Iskreno cete  uzivati jer nema nimalo sumnje da ste osoba koja ume da volči i osoba koja je zasluzila da ima nekog na koga moze da se osloni.

Ovi zadnji dani maja     bi mogli da vam donesu samo lepe stvari, posebno 31 maj.

Dan koji menja mnogo toga i koji ce na svaki moguci nacin  biti sve ono sto ste ikad pozeleli. Jako je vazno da imate na umu da je nekome stalo do vas i da neko jedva ceka da vas ima pored sebe.

Odluka je na vama i  samo od vas zavisi sta ce biti dalje i sta je ono sto vase srce   zeli.Ali neka vam bude  na umu da ste osoba koja zna sta hoce i osoba koja ni  u kom pogledu ne odustaje  od onog do cega vam je stalo. Samo  je jako vazno da ne ocekujete puno jer onaj ko mnogo ocekuje na kraju bude silnio i razocaran a nema nimalo sumnje u to da ste zasluzili da vas neko voli.

Da  imate nekog na koga mozete da se oslonite i na koga mozete da racunate bas uvek.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je jako vazno da dodamo  jeste da su   zvezde sada na vasoj strani i da  je  sve moguce kada su naredni dani u pitanju

U prvim junskim danima cete morati da donesete jako vazne odluke.

To je ono  od  cega ni u kom pogledu ne mozete pobeci.

No, cuvajte ono sto imate  i   dobro znajte… 31. maj je dan koji bi mogao da promeni sve kada ste vi u pitanju.

 

 

  Nastavak na sledecoj   strani…

LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 1. jun: Zvezde su danas uz OVNA!

OVAN

Ono sto moramo da  kazemo jeste da su pred vama dani za ljubav.

Dani tokom kojih cete uzivati u svemu sto imate i to je ono sto je najvaznije.

Sada su zvezde na vasoj strani i moguce je cak i ono sto vam sada deluje  nerealno.

 

 

BIK

Ljubav je ono sto vam   treba  i ono sto vam daje snagu.

Ono sto je jasno jeste da su sada vase emocije   uzvracene i to je ono sto je najvaznije od svega.  Uzivajte u svemu sto imate jer ste dugo patili i konacno je doslo vreme da se    malo   okrene kolo srece.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo  da  kazemo jeste da su pred vama dani za ljubav.

Ono sto  je jasno jeste da ste ovog puta dali  svoje srce   nekome ko ume da vas voli i nema nimalo sumnje   u to da    se sada napokon srecni.

Neka vam bude na   umu da  za ljubav nije    nikad kasno.

 

RAK

Ono sto  je jasno jeste da je jako vazno da imate na umu da je nekome stalo do vas.

Ne obracajte paznju na to sta ko kaze vec sta je ono sto vase srce  zeli.

Zasluzili ste svu ljubav ovog sveta.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Ono sto  je jasno jeste da ste jako  usamljeni.Sada vam nista ne ide od ruke ali ne  znaci da ce tako i ostati.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nije vazno sta ko kaze vec da  vi prosto morate da cinite ono  sto vase srce  zeli.

 

DEVICA

Konacno ste srecni.

Konacno ce sve biti onako kako zelite.

I ono sto je jasno jeste da nije bitno  ko sta kaze vec sta je ono sto vase srce zeli.

Uzivajte u svim lepim danima koji vam dolaze. Zasluzili ste.

Nastavak na sledecoj   strani….

LAV: LJUBAV mu je jako vazna ali ON NECE PREKO SVOG PONOSA!

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da  je ovo znak koji ume da voli kao nijedan iako svi misle drugacije.

Lav je neko ko ce vam dati sve sto ima i neko ko ce vam biti uzor i podrska i jos mnogo toga.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Jak je i snazan i neko ko ce vam dati svoje srce na tacni.

Volece vas kao sto vas niko nikad nije voleo i biti vam odan i veran bas uvek i u svakom slucaju. Ne postoji ono sto jedan   lav ne moze da   ucini kada mu je do  necega stalo.Ali ovo je znak koji nikad ne igra   prljavo i kojem nikad  nece pasti na pamet da vam naudi.

To je jako vazno da kazemo

Imati lava kraj sebe znaci imati nekog ko ce vam dati svoje srce na tacni ali isto tako nekog ko ce vam biti  uzor i podrska i rame za    plakanje.

Volece vas  kao sto vas niko nije voleo i biti vas  oslonac i vasa ljubav.

Vase rame za  plakanje i  jos mnogo toga.

Lav je neko ko nikad ne odustaje od ljubavi  i ko uvek  zivi za one koje voli. Jako je ponosan na sebe i na ono sto jeste.

Ponosan je na svoju emociju jer je ovo neko ko ume da voli do neba i neko  ko ume da bude sve ono sto niko drugi nije.

Nastavak na sledecoj  strani…

OVIM ZNACIMA CE JUN BITI MESEC VELIKE LJUBAVNE SRECE!

Mesec jun ce nekim znacima nadmasiti ocekivanja kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Naime, zvezde donose najlepse vesti pripadnicima znaka Ovna i Bika…

 

OVAN

Za ovnove u vezi:

Dragi ovnovi, vi bas i ne verujete preterano mnogo u uspesnu buducnost vase veze. Hteli vi to da priznate ili ne, ali to je cinjenica. Medjutim, vama ce mesec jun doneti toliko mnogo lepih desavanja na planu ljubavi da cete vi poceti istinski da verujete u uspesnu buducnost vase veze. Istina je da vi problema na planu vase veze imate i trenutno, ali ce vasi ljubavni problemi vec na samom pocetku juna postati proslost. Vi cete uspeti da ih resite, a vas posle toga ockeuje samo uzivanje u velikoj kolicini ljubavne srece. Vas partner ce se truditi tokom celog meseca kako bi vas usrecio i zbog toga ce on ciniti razna cuda zarad vase srece. Vama ce jun svakako biti najlepsi mesec od pocetka godine kada su u pitanju desavanja na planu ljubavi. Vi cete uzivati u ljubavnoj sreci.

RIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Za slobodne ovnove:

Dragi ovnovi, veoma lako bi se moglo desiti da vam mesec jun donese pocetak ljubavne price. Naime, vi cete vec tokom prve polovine meseca upoznati jednu divnu osobu koja ce vam se mnogo dopasti, kao i vi njoj. A ta osoba ce tokom druge polovine meseca na sve nacine pokusavati da se izbori za vasu ljubav i za vase poverenje. Vi cete moci sa tom osobom da zapocnete vezu tokom druge polovione meseca, ali naravno da cete vi o svemu morati da donesete odluku. A ako vi odlucite da toj osobi ukazete priliku, onda sa tom odlukom necete pogresiti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Izaberi SIMBOL INDIJSKE MAGIJE i saznaj svoju BLISKU BUDUCNOST!

Ne postoji covek koji ne zeli da zna sta ce mu doneti bliska buducnost, a simboli indijske magije mogu da nam otkriju sta ce nam vazno doneti bliska buducnost…

AKO STE IZABRALI PRVI SIMBOL INDIJSKE MAGIJE:

Cinjenica je da vi na sve nacine pokusavate da budete spremni na sve. Vi pokazujete oprez, jer ne zelite dopustiti da vas bilo sta iznenadi. Medjutim, vas ce i pored toga neka desavanja iznenaditi tokom bliske buducnosti, a malo je reci da ce ta desavanja imati ogroman uticaj na vasu dalju buducnost. Ono sto ce vama doneti bliska buducnost jeste jednu veliku promenu, ali ce vam ta promena vremenom doneti mnogo toga. Vi cete tokom bliske buducnosti promeniti okruzenje. Vi cete to uciniti, jer ce vam se pruziti neverovatno dobra i lepa prilika za promenu okruzenja. Vi cete otici na jedno mesto na kojem cete brzo uspeti da se izborite za srecu. Medjutim, vas zivot ce se zbog promene okruzenja svakako promeniti iz korena.

RIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGI SIMBOL INDIJSKE MAGIJE:

Vama ce bliska buducnost doneti vazna desavanja, a vas ta vazna desavanja pre svega ocekuju na planu ljubavi. Ono sto ce vam doneti bliska buducnost jeste nesto sto vam je sudjeno. Vama je sudjeno da upoznate jednu divnu osobu i to ne bilo kakvu osobu nego onu sa kojom vam je sreca u ljubavi prosto pa zagarantovana. Upravo ce vam bliska buducnost doneti susret o kojem vi mastate celog vaseg zivota. A zbog tog susreta ce se promeniti vas zivot. Vi cete posle odredjenog vremena zapoceti vezu sa osobom koju cete upoznati, a u vezi sa tom osobom cete jako mnogo razloga za veliku ljubavnu srecu imati.

Nastavak na sledecoj stranici…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU: Evo sta ceka znake zodijaka tokom prve polovine juna!

Mesec jun uskoro pocinje, a ciganske karte otkrivaju svim znacima zodijaka sta ih ocekuje tokom prve polovine juna…

OVAN

Dragi ovnovi, vi zaista nikakvih vecih problema necete imati tokom prve polovine meseca juna, a razloga za srecu cete imati mnogo. Vama su zvezde namenile srecu tokom prve polovine meseca i zbog toga vas ocekuju brojna divna desavanja u kojima cete uzivati. Prelepi dani vam stizu.

BIK

Dragi bikovi, vama ce prvu polovinu meseca juna obeleziti nesto vezano za posao. Naime, vama ce se iznenada pruziti prilika da promenite zaposlenje i da pocnete obavljati posao koji vam zaista odgovara. Ipak, sve ce zavisiti od vase odluke.

BLIZANCI

Dragi blizanci, problema u zivotu u poslednje vreme imate zaista mnogo. Medjutim, vi tokom prve polovine meseca za probleme necete znati. Vi cete tokom prve polovine meseca juna uzivati u jako velikoj kolicini srece, a vi cete posebno mnogo razloga za srecu imati zbog dva novcana dobitka.

RIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama prva polovina meseca juna nece ispuniti ocekivanja. Jako mnogo problema vas ocekuje i to na mnogim planovima vaseg zivota. Vas prvo problemi ocekuju na poslu i zbog njih cete cesto biti nervozni, pa vas posle toga ocekuju i veliki problemi na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, vi se trebate potruditi kako bi prvu polovinu meseca iskoristili na najbolji moguci nacin. Sreca zvezda ce vas apsolutno svuda pratiti i zbog toga ce vam sve polaziti za rukom. Vama ce prva polovina meseca aposlutno nadmasiti ocekivanja.

DEVICA

Drage device, vi dugo vremena cekate na srecu u vasem zivotu, a konacno ce sreca uci u vas zivot. Prva polovina meseca juna ce vam predstavljati nista drugo nego period za pamcenje. Vi cete tokom prve polovine meseca jako mnogo razloga za srecu imati i to zbog desavanja na svim planovima vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj stranici…

Dnevni horoskop za 31. MAJ: Raku nece biti lako, Skorpiju ceka nesto lepo!

OVAN

Dragi ovnovi, vi ste imali jako tesku i napornu nedelju, a pred vama je dan koga trebate pre svega iskoristiti za odmor. Vas danas ne ocekuje previse bitnih desavanja i zbog toga cete imati mnogo slobodnog vremena. Vama danas nista nece moci da pokvari raspolozenje.

BIK

Dragi bikovi, vi ste pre odredjenog vremena upoznali jednu zanimljivu osobu, a vi ste na tu osobu ostavili jako lep utisak. Vama ce upravo desavanja vezana za tu osobu obeleziti naredni period, jer ce ta osoba poceti da se bori kako za vasu ljubav, tako i za vase poverenje.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi imate preterano mnogo razumevanja za vaseg partnera, a to vas jako skupo kosta. Vas partner upravo zbog vaseg velikog razumevanja cesto cini neke postupke koje ne bi uopste trebao da cini, a vi zbog toga imate jako mnogo razloga za tugu i nervozu.

RIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas danas ocekuje mnogo negativnih desavanja i zbog toga vam nece biti ni malo lako. Vama ce posebno tesko pasti problemi koji vas ocekuju na planu ljubavi, a vi cete zbog svih tih problema jako mnogo razloga za tugu imati. Pred vama je dan za zaborav.

LAV

Dragi lavovi, vas partner se kako vreme prolazi sve vise udaljava od vas i to samo zbog toga sto on sumnja u vasu ljubav. Vi nesto povodom toga trebate preduzeti, jer samo na takav nacin mozete izbeci one najvece ljubavne probleme.

DEVICA

Drage device, pred vama je dan kakav vam je zaista i potreban. Vas preterano mnogo vaznih desavanja danas ne ocekuje, ali vas zato ocekuje nesto jako lepo na planu ljubavi, a za sta ce biti zasluzan vas partner. Vi cete tokom celog dana biti odlicno raspolozene.

Nastavak na sledecoj stranici…