OVAN, STRELAC, LAV: DAJU SE MAKSIMALNO U LJUBAVI, AKO IH IZDATE, OSVETA JE ONO ŠTO ĆE VAS SIGURNO DOČEKATI!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista u svakom smislu te reči su veoma odgovorne. Ovo su osobe koje nikada sebi ne bi dozvolile neke stvari. I to je stvar koja je činjenična. Jer ove osobe kada vole, vole zaista svim srcem. Ali ako se desi da na bilo koji način ih izdate okrenuće se i otići kao da nikada nisu ni bile. Jednostavno nikada sebe ne bi mogle da pogledaju u ogledalo i da budu sa osobom koja ih je izdala na bilo koji način. Ali pre nego što se totalno distanciraju od te osobe, ove osobe su te koje će se sigurno osvetiti. I to je stvar koja je za njih zaista kljulna. Nikada nemojte da sumnjate u te stavri kada su ove osobe u pitanju. Pre svega, takođe stvar koja treba da vam bude i više nego jasna jeste njihovo samopoštovanje.

Ove osobe zaista sebe poštuju maksimalno i to je nešto čega treba da budete svesni u svakom smislu te reči. Nikada nemojte d adovodite neke stvari u pitanje. Samim tim uvek će sve učiniti kako bi svoju ličnost zaštitili u svakom mogućem kontekstu. Jendostavno bolje je nemojte ni na koji način sebi da dozvolile da ih povredite. Tako da ovo je nešto što vama treba da bude jasno u svakom momentu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

OVAN

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje su zaista veoma tvrdoglave. Nikada nisu te osobe koje bi nekome nešto nažao učinile. Jendostavno u svakom smislu te reči vama neke stvari treba da budu jasne. Nikada nemojte da dovodite u pitanje da sve lođe što im uradite da će vam naplatiti. Tako da jendostavno u neke stvari treba da budete uvereni. I onda zaista nemaju granice. Tako da to su stvari koje vama treba da budu i više nego jasne. Ovo je stvar koja treba da vam uvek bude na umu i nikada ništa i ne pomišljajte loše da uradite.

STRELAC

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje će zaista uvek se ponašati i više nego realno. Jednostavno uvek će biti pravedne kako prema sebi, tako i prema drugima. I to je takođe stvar u koju ne treba nikada da sumnjate na bilo koji način. U ljubavi će se dati maksimalno i nikada se neće štedeti. Ali isto tako očekuju i zauvrat. Ništa manje ne prihvataju, i to je ono što je pre svega itekako pošteno.

Nastavak teksta na sledećoj strani..

BLIZANCI: Pustite OSEĆANJA da vas VODE i doživite iskrenu LJUBAV! VAGA: Očekuje vas DINAMIČAN PERIOD!

OVAN

Pravo je vreme da slušate svoj osećaj i da se po njemu i ponašate. Jer pre svega na taj način znate da idete onako kako vi želite. Pa čak i da pogrešite nećete se loše osećati. Bićete svesni da ste bili i više nego iskreni i realni. Zato je jako bitno da uvek slušate svoje emocije.

BIK

Nema potrebe da dozvoljavate drugima da vam se mešaju u ljubavni odnos. Isto tako nemojte dozvoliti da neko u mesto vas donosi odluke. Jer samo vi znate kako se osećate. vi najbolje znate šta i na koji način želite da imate u životu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BLIZANCI

Pustite osećanjima da vas vode u svet ljubavne čarolije. Budite osoba koja se ne plaši da se vodi emocijama. I ono što vas očekuje je svakako i više nego lepo i iskreno. Doživećete onu pravu i veliku ljubav o kojoj oduvek maštate.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje veliki ljubavni preokret. Samo je jako bitno da ne dozvoilite prošlosti da vas ograničava. Jer na taj način ćete samo ići na svoju štetu. I propustićete i više nego zanimljive trenutke i momente.

LAV

Budite sigurni da ukoliko razmišljate i postupate na pravi način nećete pogrešiti. negde je sasvim realno da dobro razmislite. I da zaključite šta je to što vi želite. nema potrebe da idete protiv svojim emocijama i osećanja.

DEVICA

Videćete ogromnu razliku u ponašanju voljene osobe. doživećete i više nego poletne trenutke. Jer ćete osetiti onu pravu povezanost i posvećenost. Voljena osoba će vam biti u potpunosti naklonjena. I to je svakako nešto što vama prija. Pa shodno tome treba to i nedvosmisle na pokažete.

Nastavak na sledećoj strani…

LJUBAVNI HOROSKOP za 01.07: Ribe, NEMOJTE ODUSTAJATI od VOLJENE OSOBE!

 OVAN

Pred vama je dan koji vam nece  doneti nista posebno.Mozemo cak da kazemo da je ovo prilika da mislite malo na sebe i na svoje zelje.

Dosao je kraj i ove sedmice i to se vidi na vama, jer  se umor na licu i neispavanost ne mogu sakriti…

 

BIK

Ako danas idete na neki sastanak onda je za vas najbolje da ne ocekujete puno.

Ako budete mnogo ocekivali na kraju cete se mnogo i razocarati,to je ono sto morate da znate. Smanjite ocekivanja.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Niste u pravu  zato sto sumnjate u voljenu osobu.

Ona vas  iskreno voli i zaista  nema toga sto ne bi za vas ucinila.

Nas iskreni savet je da cuvate ono sto imate i da uzivate u svakom tenutku umesto sto   sumnjama kvarite pravu srecu koja vam je  na dlanu.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ste zapostavili voljenu osobu.

Nemojte to da radite ma koliko da posla imali.Neka vam to bude na umu, jer je ona neko kome je  paznja preko potrebna.

 

LAV

Jako je  vazno da  kazemo da je jednom biku stalo do vas.

Mozda vi mislite da nije,ali je  istina  potpuno drugacija.

Da vas svako voli kao on, vi bi ste bili najsrecnije bice na ovom svetu.

Cuvajte ono sto imate.

 

 

DEVICA

Ceka vas jedan miran dan, dan bez   bilo kakvih promena na polju emocija.

I  to je zapravo u ovom  trenutku dobra opcija. Mislite malo na sebe i  na svoje potrebe, razmisljajte  pozitivno i gledajte da na neki nacin ugodite sebi.

Moze vam biti lepo i ako ste sami.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

KINESKI HOROSKOP otkriva svim znacima šta im donosi mesec JUL!

Kineski horoskop otkriva svim znacima zodijaka šta će im važno doneti mesec jul…

OVAN

Dragi ovnovi, vi ćete tokom meseca jula neke odluke morati da donesete i u to nema nikakve dileme. Vama će se prvo u život vratiti  bivši partner i vi ćete sa tom osobom moći da započnete novu ljubanvu priču, a sem toga vama će se tokom meseca jula pružiti i prilika za promenu zaposlenja. Zanimljiv mesec vam predstoji.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom meseca jula problema imati jedino na poslu i vi samo sa vašom poslovnom situacijom nećete moći da budete zadovoljni. Međutim, vi ćete tokom meseca jula zaista mnogo razloga za sreću imati zbog dešavanja na planu ljubavi i vama će u ljubavi cvetati ruže.

BLIZANCI

Dragi blizanci, mesec jul će vam pre svega doneti brojna neočekivana dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Vas tokom jula očekuju brojni novčani dobici zbog kojih ćete mnogo razloga za sreću imati. Međutim, vas će isto tako iznenaditi i vaš partner i to na negativan način sa jednim postupkom, a vi ćete povodom toga morati da odlučite da li ćete voljenoj osobi pružiti još jednu priliku ili ćete se odlučiti za ljubavni kraj.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će tokom većeg dela meseca jula zvezde biti naklonjene i zbog toga vas očekuje jako mnogo lepih dešavanja. Vama će jul zapravo doneti sve ono što vam je potrebno kako bi bili isitnski srećni i zbog toga ćete ceo mesec provesti u divnom raspoloženju.

LAV

Dragi lavovi, veoma lako bi se moglo desiti da se vaš život promeni iz korena tokom meseca jula. Vama će mesec jul bez dileme obeležiti prilika da promenite kako zaposlenje, tako i okruženje, a vi ćete povodom toga morati dobro da razmislite o svemu i da donesete neku odluku.

DEVICA

Drage device, vi već dugo vremena čekate na sreću, ali vi više nećete morati da čekate na sreću. Vama će jul biti ubedljivo najlepši mesec od početka godine i on će vam doneti prelepa i divna dešavanja na svim planovima vašeg života. Dolaze vam brojni čarobni trenuci.

Nastavak na sledećoj stranici…

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Život ovih znakova će se PROMENITI do kraja godine!

Do kraja godne je ostalo izuzetno mnogo vremena, a nekim znacima će period do kraja godine doneti neverovatne promene. Zapravo će se život pripadnika znaka Bika i Lava promeniti iz korena…

 

BIK

Dragi bikovi, vi se ne plašite promena nego smatrate da su svakom čoveku nekada promene potrebne. Međutim, vi zapravo ne možete ni da pretpostavite koliko će se vaš život promeniti u periodu do kraja godine. On će se promeniti zaista iz korena. Vama će period do kraja godine doneti brojna neverovatna dešavanja koja će vas aposlutno ostaviti bez teksta. Vama će period do kraja godine doneti neverovatne promene.

Prvo što vas očekuje jeste nešto što vam se ni malo neće dopasti. Vas prvo očekuje kraj veze u kojoj ste. Vama prosto sreća nije suđena sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi i zbog toga će se vaša veza završiti. A vas ne zadugo posle toga očekuje i promena okruženja. Vi ćete imati izvanrednu priliku da promenite okruženje i vi nećete želeti tu priliku da propustite. Upravo na takav način ćete vi otići na jedno jako udaljeno mesto, ali će se to ispostaviti kao najbolja moguća odluka.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Upravo ćete vi na mestu na koje ćete otići uspeti da se izborite za sreću. A vi ćete u tome uspeti najviše zahvaljujući tome što ćete upoznati jednu divnu osobu sa kojom ćete započeti vezu. Vi ćete na tom mestu upoznati divnu osobu sa kojom ćete uspeti da se izborite za onu najveću ljubavnu sreću.

Sve će se u vašem životu promeniti u periodu do kraja godine. Zaista više ništa neće biti isto.

Nastavak na sledećoj stranici…

KADA SUDBINA UMEŠA PRSTE: Ovi znaci će započeti prelepu LJUBAVNU BAJKU!

Period do kraja leta će nekim znacima doneti dešavanja na planu ljubavi koja će im promeniti život. Naime, pripadnike znaka Device i Strelca očekuje susret sa osobom sa kojom im je sreća zagarantovana…

 

DEVICA

Drage device, vi ste oduvek maštale o velikoj ljubavnoj sreći. Maštale ste da budete u vezi sa osobom koja bi bila spremna na sve zarad vaše sreće. Ali vi nažalost, još niste upoznale pravu osobu i zbog toga se niste uspele izboriti za veliku ljubavnu sreću. Međutim, sudbina za vas ima plan. Vama je sudbina namenila neka veoma važna dešavanja tokom leta, a vama će leto pre svega doneti sudbinski susret.

Ono što vas vrlo uskoro očekuje jeste susret sa jednom osobom. Vas uskoro očekuje susret koji bi mnogo toga mogao promeniti u vašem životu. Vi ćete uskoro na jednom mestu upoznati vašu srodnu dušu. Vi ne verujete u srodne duše, ali će vama trenutak biti dovoljan kako bi shvatili da one zaista postoje. Vi ćete već u trenutku znati da je ta osoba zaista vaša srodna duša.

Vi ćete tu osobu već u trenutku poželeti kraj sebe, a vas posle susreta sa tom osobom očekuju neka zaista čarobna dešavanja koja će dovesti do početka veze vas i te osobe. Upravo vas očekuju dešavanja koja će biti vezana za vašu srodnu dušu, a na vašu veliku sreću vi ćete sa tom osobom započeti prelepu ljubavnu bajku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vama je sudbina u periodu do kraja leta namenila neka dešavanja o kojima vi sada zaista ne možete ni sanjati. Vas u periodu do kraja leta očekuje susret sa srodnom dušom, kao i početak veze sa njom. Nestvarni trenuci vam predstoje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Dnevni horoskop za 1. JUL: Nekim znacima će početak meseca doneti sreću!

OVAN

Dragi ovnovi, mesec jul vam neće započeti onako kako ste priželjkivali. Naime, vama danas zvezde neće biti naklonjene i zbog toga vas očekuje jako mnogo problema i to na mnogima planovima vašeg života. Upravo zbog toga će vam biti potrebno mnogo opreza.

BIK

Dragi bikovi, početak meseca jula će vam pre svega doneti mnogo lepih dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Pred vama je veoma lep dan tokom kojeg ćete razloga za sreću imati najviše zbog dešavanja na planu ljubavi. Vas će problemi danas zaobići.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi bi zaista trebali mnogo više računa da povedete o dešavanjima na planu vaše veze, jer se vaša veza u poslednje vreme ne kreće u pravom smeru. Jednostavno na planu vaše veze postoji i previše ponosa. A samo kada bi vi i vaš partner pokazali veću spremnost na kompromis, onda bi mnogi vaši problemi prestali da postoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas danas očekuju kako pozitivna, tako i negativna dešavanja. Pozitivna dešavanja vas danas očekuju na planu ljubavi i to najviše zahvaljujući vašem partneru i nekim njegovim postupcima, dok vas negativna dešavanja i to brojna očekuju na poslu i zbog njih ćete imati razloga za nervozu.

LAV

Dragi lavovi, problemi vas danas uopšte ne očekuju nego vas očekuju samo pozitivna dešavanja. Zaista je pred vama i više nego lep dan tokom kojeg ćete biti odlično raspoloženi. A vi danas trebate razmisliti o donošenju nekih odluka, jer vam svaka odluka koju donesete može doneti samo veliki uspeh.

DEVICA

Drage device, jedna osoba će već tokom narednog perioda početi da se bori kako za vaše poverenje, tako i za vašu ljubav. U vaš život će ući osoba koja će na vas ostaviti i više nego lep utisak. A vama će se posle određenog vremena pružiti prilika za početak veze sa tom osobom.

Nastavak na sledećoj stranici…

DO KRAJA DANA: STRELAC ce ISKRENO DA UZIVA, Blizanci ce dobiti DOKAZ LJUBAVI!

OVAN

Danas cete shvatiti da postoje i dalje   sanse da jednog raka vratite u svoj  zivot.

To je bas ono sto vam je sada   potrebno i nema razloga  za    brigu,samo  budite iskeni i recite da vam je i dalje stalo.

 

BIK

Ono sto je vazno,vi ste  usamljeni i  vi to dobro znate ali prosto kao da ne zelite da se borite da nesto promenite.

To vam je velika  greska jer je  ponos ono sto je zapravo totalno nebitna stvar kad je ljubav u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Danas cete imati priliku da se uverite u to da vas jedan rak voli.

I to ce vam biti  toliko  vazno da ce vas  pratiti  sreca tokom celog dana.

Vas dvoje niste  zajedno ali nema nimalo sumnje da su emocije medju vama iskrene i prave.

I da moze da   uspe.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi neko ko voli iskreno.

Neko ko cini sve kada se zaljubi i svaka vam cast na tome.

Ali ovog puta ste svoje srce dali nekom ko   ne ume da vas ceni i zaista je krajnje vreme da toj osobi ledja okrenete.

 

LAV

Pred vama je dan tokom kojeg cete iskreno   uzivati i to nema veze sa vasim statusom.

Jer cak i ako ste sami danas ce vam prijati ta samoca.

Zvezde su na vasoj  strani i moguca su neka prijatna iznenadjenja.

 

 

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da za ljubav  uvek   treba dvoje. Vi to znate odlicno ali se pravite da toga niste svesni.

Shodno tome,dajte  sebi     pravo da odete od nekog ko vas ne voli jer vasa ljubav nije dovoljna.

Nastavak na sledecoj  strani..

Izaberi sliku i saznaj sta ti je SUDJENO U LJUBAVI: PRAVA SRECA ili SAMOCA?

AKO SI IZABRAO SLIKU  BROJ JEDAN:

 

Ono sto moramo da kazemo jeste da vam slede  ljubavne drame. Vi ste inace osoba koja to ne voli i neko ko je okrenut emocijama i mirnom zivotu ali sudbina za vas  ima drugacije planove.

Vi cete  tokom ovog leta konacno moci da kazete da    ste voljeni, ispunjeni i srecni ali tek krajem avgusta.

Jer, ovo leto ce vam biti     burno

Prvo ce vam biti slomljeno srce a onda  cete na jedan poseban i lep nacin shvatiti na cemu ste  kada je emocija u pitanju. I ko je osoba  kojoj je zapravo  vase srce  sudjeno, koja ce umeti da ga usreci.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da imate na umu da    ne smete svakome verovati – jer  ako ste vi neko ko ima cisto i iskreno srce  ne znaci da su svi takvi.

Dalje,moramo da kazemo da je vrlo vazno da imate na   umu da vam je sudjena prava ljubav. Nemojte ma sta da vam se desi  nikada izgubiti veru u to.

Mozda cete morati da prodjete kroz pakao,ali sreca u ljubavi vam je obecana.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

AKO SI IZABRAO    BROJ DVA:

Ti ne bi mogao da zamislis svoj   zivot bez ljubavi i to je ono na sta si jako ponosan. Imas dusu kakva se samo moze pozeleti i to je cinjenica.

Ako  postoi neko cija je dusa iskrena i stvorena za emocije i za ljubav – onda si to ti.

Vrlo je vazno da kazemo da si neko ko ume da cuva ono sto ima, i   nema sumnje da ti ljubav sledi u danima koji su pred nama.

Dakle,vrlo brzo ces pronaci svoju srodnu dusu. Ako se to,    naravno, vec nije desilo…

U slucaju da si slobodan  – sledi ti jedan divan susret koji ce promeniti tvoj  zivot iz korena. Ono sto moramo da kazemo jeste  da treba da slusas svoje srce jer je sigurno da  te ono nece odvesti na pogresan put na kome bi patio.

Ako si sada u vezi znaj da bi vec tokom leta koje nam predstoji moglo da dodje do pocetka zajednickog zivota, braka i prosidbe.

Moguca je cak i vest o potomstvu a slozices se sa nama da nema nista lepse od toga  kada  se ostvarimo u ulozi  roditelja.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

CIGANSKE KARTE PREDVIDJAJU: Vodolija ce se TOKOM JULA ZALJUBITI,a evo kome sledi RASKID!

VODOLIJA

Vi ste osoba koja  odlicno zna sta  hoce i koja nikad i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli.

Moramo da kazemo da  su pred vama dani za emocije i dani tokom kojih cete  moci da se posvetite sebi,svojim  zeljama  i ciljevima.

No, ono sto je sasvim sigurno je to da za ljubav   ovo leto predstavlja savrsen  spoj   emocija i uzivanja.

Ne mozete ni da zamislite kakve vas sve lepe stvari ocekuju  tokom sledecih nekoliko sedmica.

Pre svega  u vas zivot  ulazi jedan jarac.

Istina je,vasi karakteri su potpuno razliciti ali ono sto moramo da kazemo jeste da vam slede neke iskrene i lepe emocije.

Ono sto je jako vazno jeste da ce  on umeti da vas razume kao i vi njega,a nema nista lepse od toga  kada se dvoje  zavole a oni su pre svega prijatelji.

Ovog    jula cete biti van sebe od srece i nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

Jako je vazno da kazemo da   treba da slusate glas svog srca cak i ako vam  bude delovalo da je to  greska, jer nije.

Iskreno receno, ako   date  tom jarcu i najmanju priliku da vam dokaze koliko mu  je stalo do vas vi cete  zbog toga   doziveti najlepse   zivotne trenutke ikad.

Bicete srecni,nasmejani i voljeni i  sve ono sto vam je ikad   trebalo vi cete  i pronaci kraj  njega.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Uzivajte u letu koje vam dolazi i u samoj cinjenici da ste napokon pronasli svoju srodnu dusu.

Dalje, ono sto moramo da kazemo jeste da vam slede neki jako lepi trenuci i u slucaju da ste sada  zauzeti.

Mozda se tokom ovog leta necete ostvariti kao bracni drug ili roditelj, ali nema nimalo sumnje u to da ce voljena osoba dati sve od sebe da kraj nje budete iskreno srecni

Nema nista lepse od toga, i to je ono sto  treba da cenite i postujete.

 

Nastavak na sledecoj  strani…