STRELAC, JARAC, VODOLIJA: TEŽE SVOJIM CILJEVIMA, KORAČAJU UVEK SIGURNIM KORACIMA!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje su veima sigurne. Ovo su osobe oje zaista uvek u žiotu imaju svoje neke ciljeve. To je stvar koja je za njih svakako karakteristična. U svakom smislu te reči vama određene stvari treba da budu jasne. Nikada nemojte sebi da dozvolite da na bilo koji način se ponašate neprimereno. Jer ovo su osobe koje to sigurno neće dozvoliti. Nikada nemojte ni da pomislite na bilo koji način da se ponašate prema njima onako kako ne bi trebalo. I to jeste stvar koja je generalno gledano činjenična. U svakom momentu treba da imate određene stvari na umu uvek. Pre svega ovo jesu osobe koje nikada sebi ne bi dozvolile neke stvari. Kao pre svega da u bilo kom momentu u životu se ponašate na način koji nije adekvatan.

Ne vole upravo neodgovorne osobe koje bi na bilo koji način se ponašale na način koji nije adekvatan. Jednostavno u svakom smislu te reči ovo jesu osobe koje sebi nikada neće dozvoliti da na bilo koji način se ponašaju onako kako ne bi trebalo. Tako da u neke stvari što se njih tiče treba da budete sigurni u svakom smislu te reči. Takođe, ono što je jako bitno jeste da se ponašate veoma odgovorno ako vas neđto zamole. Ukoliko to ne možete da učinite nemojte se ni prihvatati toga. To je stvar koja je svakako ključna.

STRELAC

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje će da se ponašaju na način koji je adekvatan. Nikada nemojte da sumnjate u reč ovih osoba. Ukoliko one daju reč za bilo koju stvar to je nešto što će tako i biti. I u to svakako treba da budete sigurni. Jer u suportnom nećete moći da funkcionišete sa njima. Jednostavno uvek su te osobe koje su sigurne u svoje korake i koje pre svega koračaju sigurnim koracima. To je stvar koja je činjenična generalno gledano u svakom momentu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

JARAC

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje u svakom smislu te reči su tvrdoglave. I kada se zainate one će uraditi to što su naumile. To je stvar koja je činjeniča i u to nemojte nikako ni da sumnjate. Jednostavno treba da budete svesni nekih stvari kada su ove osobe u pitanju. Nikada nemojte da sumnajte da na bilo koji način možete da im parirate. Jer će osmisliti sve kako će da urade, sve do sitnih detalja. I to jeste stvar koja je činjenična generalno gledano.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Muškarci u ovim ZNACIMA ZODIJAKA su veliki ZAVODNICI, fatalni za svaku DAMU!

Svaka žena pored sebe želi muškarca na kojeg će uvek biti slaba!

A muškarac na kojeg je svaka žena slaba je upravo taj koji je i više nego siguran u sebe. Muškarac koji u tom smislu jako dobro zna ko je i šta je. Tačno zna sa čim raspolaže i koje su mu predosti. I shodno tome ima i više nego dominantan pristup i ophođenje prema ženama. To je muškarac kojeg u životu gotovo ništa ne može da poljulja. Uvek i u svakom momentu veruje u sebe i u svoju muškost. Prosto to su muškarci koji po samoj prirodi imaju taj izražen šarm i smisao za flert. U njihovom društvu se svaka pripadnica lepšeg pola oseća posebno. Jer su to muškarci koji pre svega obraćaju pažnju na sitnice i detalje. I kada je u njihom društvu žena, ona je i više nego sigurna i zaštićena. I to je u tom smislu nešto što ove muškarce izdvaja i ističe u odnosu na druge.

Pre svega ovakvi muškarci dosta rade na sebi. To su muškarci koji teže da u svakom momentu imaju sigurnost i stabilnost. Muškarac koji dosta radi i koji u tom smislu ne želi da zavisi. Prosto na svakom segmentu života želi da oseća samostalnost i nezavisnost. Što u tom smislu ujedno dosta govori o njegovoj ličnosti. Ovako siguran muškarac nikada neće imati problem da pokaže svoje emocije i svoje namere. Jer ovakvi muškarci se svkako ne plaše iskrene ljubavi. I gotovo uvek su spremni da stvari preuzmu u svoje ruke. Jer su ovo muškarci koji znaju da na pravi način osvajaju pripadnice lepšeg pola.

U nastavku pročitajte koji znaci zodijaka važe za velike ZAVODNIKE!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

OVAN

Pripadnici jačeg pola u ovom znaku zodijaka su ti koji će osvojiti svaku ženu koja im se dopadne. Jer uvek prilaze sa veoma sigurnim i zrelim stavom. Stavom muškarca kojeg svakako svaka žena želi da ima pored sebe. I u tom smislu jasno je da su žene u odosu sa ovim muškarcima poštovane. Jer bez obzira na njegovu pojavu, ovaj muškarac je i više nego lojalan i veran. On nikada neće pokazivati svoje emocije po svaku cenu. Isto tako kada je ljubav u pitanju u potpunosti je iskren i otvoren. Jer je muškarac koji u tom smislu ima dosta iskustva iza sebe. Da može da kaže javno po čemu se muškarci razlikuju. I da je zrelost i samostalnost nešto što je ženama svakako i više nego važno.

Nastvak na sledećoj strani…

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU: Ovan će uživati, a ovaj znak će se boriti sa tugom!

Naredna nedelja će nekim znacima doneti sreću, a nekima tugu. Zvezde otkrivaju svim znacima koja će im dešavanja obeležiti narednu nedelju…

OVAN

Dragi ovnovi, vama uskoro počinje jedna od najlepših nedelja od početka godine. Naime, vas tokom naredne nedelje očekuju samo divna dešavanja i to aposlutno pa na svim planovima vašeg života. Mnogo lepih dešavanja i mnogo uspeha vas očekuje tokom naredne nedelje.

BIK

Dragi bikovi, vama će narednu nedelju svakako obeležiti to što ćete upoznati jednu jako zanimljivu osobu. U vaš život će ući osoba koja će na vas ostaviti jako lep utisak, kao i vi na nju. Neka nepredviđena dešavanja vas očekuju tokom naredne nedelje.

BLIZANCI

Dragi blizanci, nažalost, vama će naredna nedelja doneti samo mnogo problema i razloga za tugu. Narednu nedelju će vam obeležiti brojni problemi na planu ljubavi, a ti problemi vas očekuju zbog nekih postupaka vašeg partnera. Veoma teški dani vam predstoje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete tokom naredne nedelje imati razloga kako za sreću, tako i za tugu. Vi ćete razloga za tugu imati zbog toga što će vas povrediti jedna vaša draga osoba, dok vas razlozi za sreću očekuju zbog brojnih divnih dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, vama će biti potrebno jako mnogo opreza tokom naredne nedelje kako bi izbegli probleme. Nažalost, vama će naredna nedelja doneti mnogo negativnih dešavanja i vama zbog svega toga neće biti ni malo lako. Vi ćete tokom naredne nedelje morati da budete staloženi i oprezni.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom naredne nedelje samo za veliku sreću znati. Vama predstoje brojna divna dešavanja zbog kojih ćete biti i više nego dobro raspoložene. Vama će tokom cele nedelje položaj planeta odgovarati i zbog toga će vam mnogo toga polaziti za rukom.

Nastavak na sledećoj stranici…

SLIKA MAGIJE koju izabereš otkriva kada će ti doći BOLJI i LEPŠI dani!

Ne postoji ništa teže od čekanja na sreću. Sigurno da svaki čovek sa velikim nestrpljenjem čeka na sreću…

AKO STE IZABRALI PRVU SLIKU MAGIJE:

Ne verujete vi previše u karmu. Vi u nju ne verujete, jer vam se vaša velika dobrota do sada nikada nije isplatila. Vi ste zbog vaše dobrote samo mnogo razloga za tugu imali. Međutim, dešavanja koja vam uskoro predstoje će vam dokazati da karma postoji. Naime, vama uskoro dolaze mnogo lepši i bolji dani i to samo zahvaljujući karmi. Vama će zapravo druga polovina meseca jula predstavljati period za pamćenje. Upravo vas tokom druge polovine meseca očekuju brojna čarobna i nestvarna dešavanja u kojima ćete uživati. Vas će karma tokom druge polovine meseca jula nagraditi za sve dobro što ste činili u životu i to sa brojnim prelepim dešavanjima. Dolaze vam dani tokom kojih ćete samo za najveću sreću znati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGU SLIKU MAGIJE:

Vi ste u nekim situacijama i previše tvrdoglavi i vi ne želite sebio da priznate neke stvari. A vi pre svega sebi ne želite da priznate da se ne možete izboriti za sreću na mestu na kojem ste trenutno ma koliko da se borili. Jednostavno previše loših ljudi postoji u vašem okruženju i vama mnoge osobe samo kvare sreću. Upravo zbog svega toga vas očekuje promena okruženja. A vi ćete promeniti okruženje samo kako biste se izborili za sreću. Vama će već period do kraja leta doneti ogromnu promenu i vi ćete imati priliku da odete na jedno jako udaljeno mesto.

Vi ćete odlučiti da tu priliku iskoristite i na takav način ćete otići na mesto na kojem ćete uspeti da se izborite za veliku sreću. Vama će mnogo lepši i bolji dani doći čim promenite okruženje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Nekome sreća, a nekome tuga: Uticaj PUNOG MESECA će biti snažan na živote ovih znakova!

Noć punog meseca uskoro dolazi. Ona je već 5. jula, a uticaj punog meseca će biti negativan na život pripadnika znaka Raka i njima će doneti probleme, dok će uticaj punog meseca doneti mnogo sreće Strelcima i Lavovima…

 

RAK

Dragi rakovi, nažalost, uticaj punog meseca na vaš život će biti negativan i zbog uticaja punog meseca vas očekuje jako mnogo problema. Vi i sada imate mnogo problema u životu i zbog toga vam ni malo lako neće pasti novi. Naime, vi ćete problema u životu imati od noći punog meseca koja je 5. jula pa sve do 11. jula. Vama taj period ni po čemu neće ispuniti očekivanja i vama predstoje dešavanja koja vam se ni malo neće dopasti.

Vama zbog negativnog uticaja punog meseca zaista ništa neće polaziti za rukom i zbog toga vas mnogi problemi očekuju. A vas zbog uticaja punog meseca pre svega očekuju problemi na planu ljubavi zbog kojih će vam biti jako teško.

Nažalost, vama zbog negativnog uticaja punog meseca predstoje teški dani i zbog toga će vam biti potrebno mnogo opreza.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Dragi strelci, vama dolaze divni dani tokom kojih ćete biti odlično raspoloženi. A vama divni dani dolaze samo zbog toga što će uticaj punog meseca na vaš život biti izuzetno pozitivan. Vi već dugo vremena čekate na dane ispunjene srećom, a vama takvi dani konačno dolaze.

Naime, uticaj punog meseca na vaš život će biti pozitivan i vama će uticaj punog meseca omogućiti sreću. Vi ćete mnogo sreće u životu imati od noći punog meseca koja je već 5. jula pa sve do 15. jula, a taj period će vam biti prosto pa nezaboravan.

Vama će tokom tog perioda aposlutno sve pogodovati i polaziti za rukom i vi ćete moći da se izborite za sve ono do čega vam je stalo. A vama će taj period pre svega obeležiti neka divna dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 03 JUL: Nekome DANAS sledi NOVA LJUBAV!

 OVAN

U ljubavi nista nije onako kako  bu trebalo da bude i to je ono sto vam jako   tesko  pada.

Ali  prihvatite vec jednom da neke stvari ne mozete promeniti ma koliko da vi to zeleli.

 

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da je jednom raku stalo do vas.

Dakle samo od vas ovisi    hoce li se nesto medju vama desiti ali nema nimalo sumnje da on to zeli vise od  icega u ovom  trenutku.

Dajte mu priliku.

 

BLIZANCI

Ovaj dan vam nece doneti nista posebno na polju emocija ali   i ne treba. Vama je sada jako lepo  pa cak i ako ste sami i nemate  zelju da menjate bilo sta.

Mislite vise na svoje zelje i pokusajte danas ugoditi sebi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno jeste da je ovo prilika za ljubav.

Ovih dana su zvezde na vasoj strani i moguce je cak i ono sto vam deluje kao nerealno.

Jednom biku ste vrlo vazni iako je on osoba koja to pokusava da krije  zbog  straha od odbijanja.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas.

Samo do toga da vas ima, da ima nekog na koga moze da se osloni.

U danima koji su pred vama konacno dolaze neke  lepe situacije i vi cete napokon  uzivati onako kako dugo niste.

 

DEVICA

Ljubomora vam  nece doneti nista  dobro

Ako je to ono sto vas toliko muci onda sa voljenom osobom otvoreno pricajte o svemu.

Ona    treba da zna kako se osecate jer ako tako nastavite kraj   medju vama je neizbezan.

Nastavak na sledecoj  strani…

Dnevni horoskop za 3. JUL: Sreća prati Vagu, Vodolija nervozna!

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas ne očekuje previše važnih dešavanja. Zapravo je pred vama dan ispunjen sa velikom količinom mira tokom kojeg ćete imati mnogo vremena za razmišljanje. A vi trebate razmisliti o nekim manjim promenama u vašem životu.

BIK

Dragi bikovi, dešavanja koja vas očekuju danas vam se neće dopasti. Mnogo negativnih dešavanja vas očekuje, a vi ćete posebno mnogo razloga za nervozu imati zbog dešavanja na poslu. Budite smireni i staloženi koliko god je to moguće.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaš partner krije neke važne stvari od vas, a zbog toga se on u poslednje vreme ponaša jako čudno. Baš zbog toga vi trebate otvoreno razgovarati sa voljenom osobom o svemu, jer vi ništa ne trebate prepuštati slučaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vas će sreća tokom narednog perioda pogledati i očekuje vas nešto veoma važno, a ujedno i lepo. Naime, vama će naredni period doneti ostvarenje jedne vaše želje, a zbog toga ćete mnogo razloga za veliku sreću imati.

LAV

Dragi lavovi, ako želite da izbegnete velike probleme na poslu, onda morate pokazati mnogo veći oprez. Vi zaista niste dovoljno oprezni na poslu, a zbog toga kako vreme prolazi sve više grešaka pravite. Sem toga vi od vašeg partnera trebate zahtevati mnogo veću iskrenost.

DEVICA

Drage device, mnogo dešavanja vas očekuje danas, a sva ta dešavanja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Prvo vas jako veliki problemi očekuju na poslu i zbog tih problema ćete biti jako nervozne, ali će vaša voljena osoba danas učiniti nešto sa čim će vam popraviit raspoloženje.

Nastavak na sledećoj stranici…

DO KRAJA DANA: OVAN u VELIKOJ DILEMI jer NE ZNA da li da SLUSA SRCE ili RAZUM!

OVAN

Vi danas ne znate sta zelite.

Moze se reci da ste u velikoj dilemi  kada je vase srce i vas razum u pitanju ali ma koliko da vam to   tesko palo moracete da donesete odluk.

Dali ste nekome laznu nadu, i tu  gresku sto pre morate da ispravite.

Nece vam biti lako.

 

BIK

Vasa veza je ono sto moze da uspe. Imate jedan stabilan odnos i moze se reci da ste  vi i vasa voljena osoba pre svega dobri prijatelji.

Ali, vi ste na granici da sve pokvarite samo   zato sto vam je ljubomora veliki problem. Nema  razloga  za tim.

 

BLIZANCI

Prijace vam da razgovarate danas sa jednim lavom.

Otvorite mu svoje srce,kazite mu sve sto vam je na dusi i prosto cete i sami znati na cemu ste i sta je za vas najbolje.

Vase emocije prema   njemu odavno nisu prijateljske i on to dobro zna.

 

RAK

Ovo ce biti jedan veoma lep dan kad ste vi u pitanju.

Velike su sanse da ce vam neko  nenadano izjaviti ljubav a to je bas ono sto vam je potrebno.

Da vas neko iskreno voli, da vam neko bude oslonac  i rame za plakanje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Konacno je pred vama dan tokom kojeg ce sve doci na svoje.

A vi cete biti srecniji nego ikad do sada jer ce vam jedan rak konacno priznati sta je ono sto zeli sa vama.

Vasoj sreci nece biti kraja kada  se uverite da on zeli isto sto i vi.

 

DEVICA

Kada postoji problem,ma kakav on bio,najbolje resenje je razgovor.

Imajte to na umu.

Dakle danas iskreno pricajte sa    osobom do koje vam je stalo.

Vreme je da shvatite na cemu ste sa njom.

Nastavak na sledecoj  strani…

TVOJA SRECA OVOG LETA: Izaberi simbol i saznaj zbog cega ces se RADOVATI!

AKO SI IZABRAO SIMBOL BROJ JEDAN:

 

Ti si osoba kojoj nikada  nije  trebalo mnogo za srecu i ponosan   si na sebe zbog toga. Moze se cak reci da si osoba koja imja veliku dusu, ali ti je najvaznije od svega da  imas kraj sebe one koje volis. Ljubav je ono sto  ti greje dusu i ma koliko  da problema imao, ako su kraj tebe voljeni ti sve to umes da podneses.

Ovo leto ce ti  biti u znaku emocija.

Ako si sada u vezi znaj da ce voljena osoba dati sve od sebe da te ima kraj sebe i da te pri tome jako usreci. Zapravo,desice se  nestio zbog cega ce ona da shvati koliko vredis i koliko vredi ono sto ima sa  tobom. Spremi se za ljubav kakvu jos nisi osetio, za paznju i za srecu koja prati sve to.

Ako si sada ipak slobodan.. Znaj da ti to ovog leta nece pasti  tesko. Ti itekako kraj sebe imas ljude koji te vole – i  uzivaces kraj njih dok se ne pojavi prava osoba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO SIMBOL BROJ DVA:

Ovo leta se u tvoj  zivot vraca neko iz tvoje proslosti.Osoba koja ti je nekada jako   znacila i koja ti vrlo verovatno i sada predstavlja nekog posebnog iako nije pored tebe.

Moguce je   i da je to neka stara ljubav ali prosto i prijatelj  ili clan porodice    koji nije deo  tvog zivota, iz ovog ili onog razloga.

Nema nimalo sumnje da ti vrlo uskoro sledi poziv od te osobe u kojem ce ti otvoriti dusu i reci ti sta je ono sto zeli, sta je ono sto oseca… A onda ce ti sve to dokazati i na delu. Bilo kako bilo, jako ces se radovati sto je ta osoba shvatila koliko vredis… Cak i ako je ne zeolis ponovo kraj sebe.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

KARMIČKA SREĆA dolazi u život ovih 5 znakova…

Karma se nekome osmehuje i donosi srećne momente. Karmička sreća će pokušati na vrata ovih pet znakova zodijaka.

RAK

Dragi Rakovi vi možete konačno da odahnetš i dišete punim plućima. Iza vas je težak period. Pred vama je period pun lepih dešavanja i sreće na svim poljima. Na polju karijere očekuje vas veliki napredak, priznanje, titula, pa čak i unapređenje. Šefovi će shvatiti koliko ste efikasni kada sve radite na svoj način. Kada je u pitanju ljubav, Rakovi će uživati bukvalno u rajskoj atmosferi okruženi ljubavlju i toplinom. Sudbinsko vreme za Rakove počinje 14. jula. Neće biti dugačko, ali će biti veoma, veoma srećno.

LAV

Dragi lavovi vas će od početka jula pratiti velika sreća. Taj period u kome ona bude zastupljena za vas će biti nezaboravan. Bukvalno šta god odlučite, pokušate i uradite biće uspešno za vas. Karmička sreća vas neće napuštati. Vaša nesebicna dobra dela koja ste činili u prošlosti sada će vam se vratiti. Karma će vam vratiti pozitivno. Na poslu ćete biti i te kako primećeni, ali i nagrađeni. Imaćete podršku čitave svoje okoline. Ljubav će biti kao iz bajke, a i zdravlje je savršeno. Zaista period u kome ćete maksimalno uživati.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

DEVICA

Drage Device vi niste svesne kakva sreća vas čeka. Desiće se posebna, vrlika i retka sreća koja će zakucati baš na vaša vrata. Svi nesporazumi koje ste imali nestaće. Posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Sva tenzija će nestati i medju vama će zavladati mir i harmonija. Na poslu ćete dobiti zaslužena priznanja, zbog čega će vam i samopouzdanje porasti. Zbog toga ćete više verovati u sebe i nizati nove uspehe. Moguće je unapređenje i povišica.

Nastavak na sledećoj stranici…