VAGA, RAK I RIBE su EMOTIVNO STABILNE osobe koje znaju šta je LJUBAV I POŠTOVANJE!

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jeus osobe koje generalno gledano u svakom smislu su odane. To su osobe koje su maksimano privržene svojim ljudima oko sebe u svakom smislu. Poštovanje je nešto što ove osobe preferiraju i što nikada ne bi sebi dozvolile da prekrše. Trude se da maksimalno sve ljude oko sebe ispoštuju u svakom smislu te reči. I to je stvar koja je čijeninčna. Nikada i nemojte da sumnjate u supornto. To je ono što je zaista i više nego bitno u svakom smislu te reči. Jednostavno ovo jesu osobe koje u svakom smislu te reči određene stvari ne dovode u pitanje. Tako da njihova stabilnost je nešto pšto nema cenu u svakom smislu te reči. Uvek treba da imate na umu određene stvari kada su ove osobe u pitanju. Jednostavno određene stvari treba da vam uvek budu i više nego jasne u svakom smislu.

Generalno gledano ova tri horoskopska znaka jesu osobe koje nikada sebi ne bi dozvolile da se igraju sa nekim stvarima. Ljubav je za njih nešto najlepše što se bilo kojoj osobi može dogoditi. I ove osobe to shvate na način koji je i više nego jasan. Tako da u svakom smislu te reči neke stvari vama treba da budu jasne.

VAGA

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje sebi pre svega nikada neke stvari ne bi dozvolile. I to jeste stvar koja je i više nego jasna kada su ove osobe u pitanju. U svakom momentu vi treba da imate određne stvari na pameti. I to su stvari koje vama takođe streba da budu jasne. Veoma su stabilne osobe i uvek mogu da se ponašaju ba bačin koji je i više nego adekvatan. Tako da to su određene stvari u koje vi apsolutno nikada ne treba da sumnjate. U svakom momentu ovo su osobe koje će pokazati da znaju šta znače prave vrednosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano u svakom mogućem momentu su tu da se ponašaju na način koji je adekvatan. Uvek druge stavljaju na prvo mesti jer nikada ne žele da se iko zbog njih oseća loše u bilo kom smislu. I to je stvar koja je jasna kada su ove osobe u pitanju. nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se njih tiče. To je stvar koja je generalno gledano i više nego bitna u svakom smislu te reči. Jednostavno neke stvari vama treba da budu i više nego jasne.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

OVAN, LAV, STRELAC: VOLE SVOJU SLOBODU, NIKO NIKADA NE MOĆE DA UPRAVLJA NJIHOVIM ŽIVOTOM!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje u svakom smislu se ponašaju  adekatno. Nikada ne treba da određene stvari dovodite u pitanje i to je nešto što treba da vam bude jasno. U svakom smislu te reči vama određene stvari treba da budu jasne. Tako da generalno gledano nikda ne treba da dovodite ovo u pitanje. Ali ovo jesu osobe koje same sebi u svakom smsilu te reči kreiraju život. I to je nešto što nikako ne treba da dovodite u pitanje. U svakom smislu te reči ove osobe nikada ne bi sebi dozvolile neke stvari. Tako da u svakom mogućem momentu treba da se ponašate i više nego adekvatno. Jednostavno treba da se ponašate i više nego korektno prema njima. I to je ono što nikada ne treba da dovodite u pitanje u bilo kom smislu te reči.

Tako da najadekvatije da im se ni najamnje ne mešate u život. Mislite o tome u svakom mogućem momentu svog života. Tako da zaisat određene stvar ne bi dozvolile nikome. Jednostavno ma koliko god njima neka osoba značila ovo su onaj tip ljudi koji apsolutno nikada ne bi dozvolio da iko utiče na njihov mišljenje. Jernjima je to automatski kao da im neko upravlja njihovim životom. I tog su stava kroz ceo život.

OVAN

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku veoma svojelave osobe. Ovo su osobe koje uvek žele da urade baš onako kako zamisle. Pa i ako padnu i donesu pogrešne odluke njihove su. I to je stvar koja je činjenična generalno gledano u svakom smislu te reči. Nikada ne treba da dovodite određene stvari u pitanje kada su ove osobe u pitanju. I toga pre svega vi treba da uvek budete svesni. Tako da nikako ne dozvolite sebi da pomislite da u bilo kom smislu te reči se njima mešate u bilo koju njihovu odluku.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje apsolutno nikada sebi ne bi dozvolile neke stvari. I to jeste stvar koja je činjenična u svakom smislu te reči. Ne treba uopšte te određene stvari da dovodite u pitanje. Generalno gledano treba da se ponašate kao neko ko nikada njima neće nešto pametovati. Jer pre svega ove osobe to nikada u životu ne rade. Pa isto tako ne vole da iko to njima radi u bilo kom momentu. I nemaju nikakav problem da to otvoreno priznaju, tako da nekih tih stvari treba da budete svesni.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Izaberi SIMBOL PROMENA i saznaj da li će se tvoj život promeniti na BOLJE ili na GORE!

Magični simboli mogu jako tačno da otkriju kako našu bližu, tako i dalju budućnost. A neki magični simboli mogu da nam otkriju da li nas očekuju pozitivne, ili negativne promene…

AKO STE IZABRALI PRVI SIMBOL PROMENA:

Vama će bliska budućnost doneti brojne promene. A vama se neke od tih promena neće dopasti. Vas zapravo prvo očekuju razlozi za tugu i to samo zbog toga što će se veza u kojoj ste trenutno završiti. Vas uskoro očekuje ljubavni kraj, a vaš partner će biti odgovoran za kraj vaše veze. Istina je da vama zbog toga neće biti ni malo lako. Istina je da ćete izgubiti veru u sreću. Međutim, posle određenog vremena će se u vašem životu pojaviti osoba zbog koje će se zaista jako mnogo toga promeniti na bolje. Vas jako velike promene očekuju i to na planu ljubavi. A naravno da će se zbog svih tih promena mnogo promeniti i vaš život. Ipak, vi ćete na kraju sa svim tim promenama moći da budete zadovoljni, jer će u vaš život ući osoba koja će uspeti da vas usreći.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGI SIMBOL PROMENA:

Za razliku od mnogih drugih ljudi, vi ste nikada niste plašili promena. Vi ste pre svega jako inteligentni i vi znate da su aposlutno svakome čoveku nekada u životu potrebne promene. Ipak, vi zaista ne možete ni da pretpostavite koliko će se vaš život promeniti tokom bliske budućnosti. A on će se promeniti iz korena. Vi ćete zapravo tokom bliske budućnosti odlučiti da ostavite aposlutno sve iza sebe i da krenete u nepoznato.

Vama će se tokom bliske budućnosti ukazati prilika za promenu okruženja, a vi ćete odlučiti da tu priliku iskoristite. Na taakv način ćete otići na jedno jako udaljeno mesto, ali će vama vreme pokazati i dokazati da niste pogrešili sa tom odlukom. Vi ćete na tom novom mestu uspeti da izborite za sreću.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 06.jul: Neko mora da SMANJI OCEKIVANJA ako ne zeli da se RAZOCARA!

OVAN

Vama ovaj dan nece doneti nista posebno.

Moramo da    kazemo da   ovo sada ni u kom slucaju posao ne moze da vam bude na prvom mestu jer ste zapostavili voljenu osobu.

To vam je velika greska,treba da shvatite da imate mnogo i da   treba da cuvate ono sto imate.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da je ljubav ono sto  vam fali ovih dana.

Nista vam ne ide onako kako  treba  i  to je cinjenica.

Ono sto moramo da  dodamo jeste da vam je  i dalje u mislima  jedna bivsa ljubav.

Dajte sve od sebe  da je     vratite.

 

BLIZANCI

Pred vama su dani za ljubav.Dani tokom kojih cete shvatiti  sta je ono sto zelite  i da dobro razmislite sta je ono sto vam je potrebno.

Ako je to jedna devica onda nema nimalo razloga   da   cekate.

Ucinite ono sto vase srce zeli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Pred vama je dan tokom kojeg     morate da razmislite o tome sta je za vas najbolje.

Jedna vaga je i dalje u vasim mislima iako vi vec dugo niste   zajedno.

Pokusajte ili da je zaboravite ili da je ponovo osvojite.

 

 

LAV

Ono sto je jasno jeste da vam je i dalje u mislima jedna skorpija.

Pokusali ste na svaki nacin  da  je zaboravite ali niste uspeli i sada vam je jasno da je ona sve ono sto vam je potrebno za srecu. Ucinite sve sto mozete da je ponovo osvojite i vratite u svoj   zagrljaj.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da  je pred vama dan za ljubav.

Ovo ce biti dan za emocije   i da dobro razmislite o svemu sto cinite.

Moglo bi konacno doci   do toga da vam neko izjavi ljubav.

Nemojte tu osobu odbijati jer ce vam biti velika greska.

 

Nastavak  na sledecoj  strani…

Ovi znaci će tokom leta započeti vezu sa svojom SRODNOM DUŠOM!

Period do kraja leta će nekim znacima obeležiti dešavanja za koja nedostaje reči kako bi se mogla opisati. Nekim znacima period do kraja leta donosi kako susret sa srodnom dušom, tako i početak ljubavne priče sa njom. Naime, život Raka i Bika se menja iz korena…

 

RAK

Dragi rakovi, vi ste na sve moguće načine pokušavali da se izborite za pravu ljubav. Vi ste oduvek za ljubav živeli, ali je vama ljubav do sada pre svega donela mnogo razloga za tugu i suze. Vi nikada u ljubavi niste bili preterano srećni, a vi krivite sebe zbog toga. Međutim, poslednje što vi trebate da činite jeste da krivite sebe zbog toga, jer vi za to niste krivi.

Jednostavno još uvek nije ušla prava osoba u vaš život. Ali će se to uskoro promeniti. Nije preterivanje ako se kaže da će vam period do kraja leta biti prosto pa magičan. To nije preterivanje nego je činjenica. Vas u periodu do kraja leta očekuje sudbinski susret. Vas očekuje prava igra sudbine i vi ćete upoznati vašu srodnu dušu. Vi ćete tu osobu upoznati na jedan fantastičan način, a ta osoba će uspeti da vam ukrade srce već u trenutku. Vi ćete zapravo u trenutku znati da je ta osoba vaša srodna duša.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vas posle tog susreta očekuju neka čarobna dešavanja i vi ćete posle svih tih dešavanja započeti vezu sa vašom srodnom dušom. Vi ćete započeti vezu sa osobom sa kojom vam je sreća u ljubavi prosto pa zagarantovana. A u vezi sa tom osobom ćete samo mnogo razloga za onu najveću sreću imati.

Vama će period do kraja leta doneti dešavanja zbog kojih će se vaš život promeniti. Vi ćete u periodu do kraja leta upoznati vašu srodnu dušu i sa njom započeti vezu.

Nastavak na sledećoj stranici…

HOROSKOP ZASLUŽENE NAGRADE: Ovim znacima će se DOBROTA ISPLATITI!

Istina je da dobrota ume da košta u vremenu u kojem živimo, ali isto tako dobrota uvek na kraju bude nagrađena. A upravo pripadnike znaka Strelca i Jarca tokom druge polovine meseca jula očekuju brojna dešavanja koja će im predstavljati prelepu nagradu za dobrotu…

 

STRELAC

Dragi strelci, istina je da vi nemate previše razloga za sreću u životu u poslednje vreme, ali će se to promeniti. To će se promeniti uskoro i to već tokom druge polovine meseca jula. Upravo će vama druga polovina meseca predstavljati nezaboravan period. Vama će druga polovina meseca doneti dešavanja koja se mogu nazvati prelepom nagradom za dobrotu.

Sve ono što vas očekuje tokom druge polovine meseca će vam upravo predstavljati jednu vrstu nagrade za sve dobro što ste činili u životu. Vama zapravo dolaze dani tokom kojih će vam se konačno vaša dobrota isplatiti.

Vama će druga polovina meseca jula doneti mnogo nezaboravnih dešavanja i to pre svega na planu ljubavi vašeg života. Vas očekuju neka zaista prava čuda, a o čemu se tačno radi, vi ćete morati da sačekate i da vidite sami.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Takođe će se sve promeniti u vašem životu tokom druge polovine meseca, jer ćete uspeti da se izborite sa brojnim problemima, a to će vam biti od nemerljivog značaja. Ono što vas očekuje jeste ništa drugo nego uživanje u ogromnoj sreći. Vama će druga polovina meseca doneti zasluženu nagradu. A vama će nagradu predstavljati brojna prelepa dešavanja. Vama konačno dolaze dani na koje dugo vremena čekate. Dolaze vam dani ispunjeni srećom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Dnevni horoskop za 6. JUL: Ovnu i Vagi početak nedelje donosi sreću!

OVAN

Dragi ovnovi, vama će početak nedelje doneti samo mnogo pozitivnih dešavanja. Vas zapravo danas na svim planovima vašeg života očekuju dešavanja koja će vam mnogo značiti i zbog toga ćete aposlutno ceo dan provesti u više nego lepom raspoloženju. Jako zanimljivi trenuci vam predstoje.

BIK

Dragi bikovi, krajnje je vreme da se vi posvetite rešavanju problema kojih imate zaista jako mnogo na planu ljubavi vašeg života. Vaša veza ne funkcionise baš najbolje, a vi nešto povodom toga tebate učiniti. Vi ništa ne trebate prepuštati slučaju.

BLIZNACI

Dragi blizanci, vaš partner od vas zahteva promenu, a zapravo je vašem partneru potrebna promena. Upravo je vaš partner odgovoran za većinu problema kojih imate na planu ljubavi. Vi zaista trebate otvoreno razgovarati sa voljenom osobom o svemu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama danas položaj planeta neće odgovarati i zbog toga će vam malo toga polaziti za rukom. Zaista je pred vama naporan dan tokom kojeg će vam biti jako teško i tokom kojeg vas očekuju neka negativna dešavanja. Budite staloženi.

LAV

Dragi lavovi, vi bi pre svega trebali povesti računa o vašoj poslovnoj i finansijskoj situaciji. Vi u poslednje vreme previše olako trošite vaš novac, a takođe na poslu pravite greške koje uopšte nisu tipične za vas. Vama je potrebno mnogo više opreza.

DEVICA

Drage device, vas danas očekuju brojna lepa dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Ako se po jutru dan poznaje, onda će vama cela nedelja biti prelepa. Vama ništa danas ni na kakav način neće moći da pokvari raspoloženje.

Nastavak na sledećoj stranici…

DO KRAJA DANA: Skorpiji se javlja BIVSA LJUBAV,a nekome ce dan biti POTPUNA KATASTROFA!

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je pre svega jedan veoma miran dan. Pred vama je dan lisen bilo kakvih problema ili razloga za brigu, danas ste slobodni pa vas desavanja na planu posla ne ocekuju. Ipak postoji nesto sto ce koliko-toliko obeleziti dan pred vama,a dan pred vama ce obeleziti jedan postupak vase voljene osobe koji ce vam mnogo znaciti i koji ce vam doneti srecu.

BIK

 

Dragi bikovi dan pred vama vam nece ispuniti ocekivanja. U danu pred vama vas ocekuju neke poslovne obaveza na koje niste uopste racunali, a isto tako vas ocekuju brojne nesuglasice sa voljenom osobom za koje ce upravo vasa voljena osoba biti odgovorna. Veoma tezak dan vas ocekuje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Dragi blizanci pred vama je veoma lep dan na svim planovima zivota. Danas cete uspeti da resite brojne nesuglasice sa vasim dragim osobama, isto tako vas ocekuje i veliko ljubavno iznenadjenje, a ono sto ce vam ipak najvecu srecu doneti jeste novcani dobitak koji vas ocekuje danas. Prelep dan vam predstoji.

RAK

Dragi rakovi dan pred vama ce obeleziti desavanja na planu ljubavi, ali nazalost negativna desavanja. Pred vama je dan ispunjen tugom ,a tugu ce vam doneti postupak voljene osobe koji ce vas razocarati. Nista vas dobro ne ocekuje u danu pred vama.

LAV

Dragi lavovi u danu pred vama vas ocekuju brojna desavanja, danas vas ocekuju pre svega desavanja na planu ljubavi, ali sva ta desavanja ce pozitivno uticati na vasu vezu. Prvo cete vi i vasa voljena osoba konacno uspeti da postignete kompromis i na takav nacin cete resiti brojne ljubavne probleme, a sem toga vas ocekuje veoma lepo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba.

DEVICA

Drage device danas cete shvatiti da vasa voljena osoba mnogo vise  veruje drugim osobama nego vama. Neke osobe su vasem partneru rekle mnogo toga loseg o vama, a on im je sve poverovao pa vas zbog toga ocekuje rasprava sa njim u danu pred vama. Vama ce biti veoma tesko da urazumite voljenu osobu, veoma naporan dan vas ocekuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 5. do 12. jula: Blizanci bi mogli biti JAKO POVREDJENI,Vagi slede VELIKE ODLUKE…

OVAN

Tokom sledece sedmice cete konacno imati priliku da se uverite u to da je nekome stalo do vas.

Ucinite to. Jedan rak je spreman da vas ima kraj sebe i u to nema nimalo sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BIK

Tokom sledece sedmice vama ce  vise od svega prijati drustvo jednog ovna.

Posvetite se tome da ga imate kraj sebe jer on itekako ima prava da   zna da  vam je stalo. Mozda se dese neke lepe stvari.

 

BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je zivot samo jedan i da ni u kom slucaju ne smete da  dozvolite da se neko igra sa vama.

Vi ste    osoba koja ume i moze da cuva ono sto ima.

Dakle ovog  puta cuvajte svoje srce.

 

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno jeste da je jednom  lavu stalo do vas i tokom sledece sedmice ce sve doci na svoje.

Dakle  ovo je prilika  da mislite na sebe  i na ono sto vase srce  zeli jer ono najbolje od svih zna sta je ono sto vam treba.

 

LAV

Ono sto je jako vazno jeste da morate imati na umu da je jedna vaga spremna da vas ima kraj sebe i ako vi zelite isto onda samo treba da joj se prepustite i tokom sledece sedmice ce se konacno  znati na cemu ste sa  njom.

Odluka je samo na vama.

 

DEVICA

Ono sto je jako vazno,  vi ni u kom slucaju ne smete  zaboraviti sta je ono sto vam  treba za srecu.

Ako je to jedan bik, onda mu to i recite pa cak i po cenu toga da vas odbije.

Bar se necete  uzalud nadati.

Nastavak na sledecoj strani…

TAROT KARTE PRORICU BLISKU BUDUCNOST – evo sta vam sledi sudeci po zodijaku!

 OVAN

Krajnje je vreme da pogledate istinu u oci. Ako ste sada u vezi shvaticete  i sami da to vise nije ono sto vam  treba.

Krenite dalje,  jer   neke stvari moraju da se zavrse da bi neke druge, lepse pocele.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da ste vi neko ko ima dusu kakva se samo moze pozeleti.

Iskreno receno,dali ste svu svoju ljubav osobi koja je pogresna i zato je moguce da cete narednih dana patiti.

 

BLIZANCI

Jako vam je stalo do jednog ovna,. Vi dobro  znate da on sada ne zeli i ne oseca isto sto i vi ali prosto morate da se pomirite sa tim da se to nece promeniti.

Krenite dalje,nadjite nacin da  prebolite i zaboravite.

 

 

RAK

Do kraja ovog meseca za vas je najbolje da se fokusirate na posao.Na ovom bi ste polju mogli biti jako uspesni dok kada je emocija u pitanju nista nece biti kako bi ste zeleli.

TO je ono sa cim morate da se pomirite.

 

LAV

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je pitanje dana kada cete  shvatiti kome je stalo do vas.

Jedna osoba iz vase neposredne blizine gaji emocije prema vama – dajte joj priliku da vam ih dokaze na delu.

 

DEVICA

Najbolje je da ne pravite velike planove.

Onda bi ste mogli jako i da se razocarate.

Ono sto je najvaznije od svega jeste da shvatite da je nekome stalo do vas,  i da    date i sebi i njemu vremena da se bolje upoznate pre nego mu date sansu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…