OVAN, ŠKORPIJA, LAV: PRAVI RATNICI, NIKADA NE PRIHVATAJU PORAZ!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista u svakom mogućem momentu pokazuju svoju hrabrost. Zaista su su tu da se pokažu da su pravi ratnici u svakoj borbi. Oni ma koliko god bili često u nekoj teškoj situaciji, nikada ne odustaju. Jer generalno gledano za njih predaja nikada nije bila opcija. I to je stvar koja je njima i više nego jasna u svakom smislu te reči. Nikada nemojte da pomsilite da u bilo kom smislu te reči se ponašate prema njima onako kako ne bi trebalo. Jer jednostavno u svakom mogućem momentu ovo su osobeza koje predaja nikada nije bila opcija. I to je stvar koja je svima jasna generalno gledano. Jednostavno vi treba uvek da budete svesni određenih stvari. Nikada nemojte da na bilo koji način sumnjate u bilo šta. Pre svega ovo su osobe koje će vam uvek pokazati kako stvari stoje.

Jednostavno nikada ne dozvoljevaju da u bilo kom smislu te reči se ponašaju na način koji je zaista i više nego adekvatan. Nemojte ni da pomislite da će ove osobe ikada pokušati da odustani od bilo kog svog cilja. Jer to je nešto što je njima jasno kao dan. Pre svega vi uvek treba da budete svesni određenih stvari. Tako da u svakom mogućem momentu imajte na umu neke stvari. Oni zaista jesu pravi ratnici i poraz ne prihvataju nikada. To je stvar koja je činjenična generalno gledano. Tako da nikada nemojte ni da pomislite da u bilo kom smislu možete da se ponašate onako kako ne bi trebalo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

OVAN

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje generalno gledano u svakom momentu se ponašaju na način koji je adekvatan. Jednostavno uvek se ponaša na način koji je zaista adekvatan u svakom smislu te reči. Jednostavno uvek imajte na umu određene stvari. Ovo su osobe koje iz borbe ne izlaze ukoliko na bilo koji način nisu sigurne da će pobediti.

ŠKORPIJA

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista imaju jak karakter. I to jeste stvar koja je zaista činjenična. Nikada nemojte da dovodite u pitanje temperamentnost ovih osoba u bilo kom smislu te reči. Jednostavno vama neke stvari treba da budu jasne. Nikada nemojte da se zaluđujete nekim stvarima što se njih tiče. Tako da zaista u svakom smislu te reči vi treba da se ponašate pre svega adekvatno u svakom mogućem momentu. Jer ovo su osobe koje nikada neće dozvoliti sebi neke stvari.  Tako da istrajnost je ono što njih oslikava u pravom smislu te reči.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

RAK, VAGA i JARAC: NE IGRAJTE se sa njihovim EMOCIJAMA, to NIKADA ne zaboravljaju!

Ovo su osobe koje u ljubav ulaze potpuno iskreno i čisto!

Pre svega jasno je da je ljubav jedna veoma specifična, ali i inspirativna pojava. I prosto u njoj su osobe i više nego striktne i jasne. Baš iz razloga što kada je ona jaka i izražajna to ne može da se sakrije. Iskrene emocije i osećanja us svakako nešto što osobama daje neku novu i lepšu dimenziju života. I samim tim jasno je da u tim momentima osobe su znatno zadovoljnije i srećnije. Ali ono što je jasno jeste da se u ljubavi igranje sa emocijama i osećanjima nikako ne prašta. Naravno, postoje one osobe koje su po tom segmentu i više nego

triktne. Dok sa druge strane postoje isto tako osobe koje su spremen da se i žrtvuju.

Bez obzira na sve u ljubavi je neophodno da sve bude i više nego jasno i čisto. Jako je bitno da svaka ljubav bude utemeljena na jasnim i jakim osećanjima i emocijama.

Takođe, neophodno je da se zna da ljubav sama po sebi nije dovoljna da bi opstala. Ljubav zahteva znatno više pažnje i posvećenosti. To je svakako stvar koja zahteva ulaganje i požrtvevanost. Neophodno je stalno isticati svoje namere i svoja osećanja. Neophodno je biti u potpunosti posvećen i lojalan voljenoj osobi. Jer svaka osoba želi da zna i oseti da pored sebe ima pravu osobu. Osobu u koju može u potpunosti da veruje. Za koju apsolutno zna da je nikada i nigde neće izdati i izneveriti. Kroz sve to ljubav znači pojava koja stvara promene i budi inspiraciju.

U nastavku pročitajte koji znaci zodijaka nikada ne praštaju izdaju i samu manipulaciju u smislu emocija!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka prosto žive za ljubav. Ovo su osobe koje gotovo da ne mogu da funksionišu ukoliko po tom segmentu nisu zadovoljne. Međutim, baž zato što su u potpunosti posvećene partneru isto to očekuju i sa druge strane. Jako im je bitno da znaju da pored sebe imaju osobu koja se ne igra sa njima. Koja ne koristi njihova osećanja i emocije. Pa shodno tome ovo su osobe koje su veoma oprezne na samom početku. Koje se upuštaju u ljubavni odnos tek kada iskreno veruju u njega.

Nastavak na sledećoj strani…

SIMBOLI SREĆE: Onaj koga izabereš ti donosi VESTI koje će te ODUŠEVITI!

Mnogo magičnih simbola postoji, a neki od njih uz pomoć svojih moći mogu da nam omoguće uživanje u sreći…

AKO STE IZABRALI PRVI SIMBOL SREĆE:

Vama veoma često nedostaje samo malo sreće kako bi se izborili za sve ono do čega vam je stalo. Međutim, vama uskoro počinje jedan jako važan i prelep period tokom kojeg ćete vi moći da dobijete sve što poželite. Naime, vi se zaista trebate potruditi kako bi drugu polovinu meseca jula iskoristili na što je moguće bolji način. Vi to trebate učiniti, jer će vam simbol sreće omogućiti brojne prelepe prilike koje vi trebate na najbolji mogući način iskoristiti. Upravo će vas tokom druge polovine meseca pratiti sreća simbola i zbog toga ćete moći da dobijete aposlutno sve što poželite. Vi zapravo niste ni svesni koliko će vam značajna biti druga polovina meseca, jer će vam ona doneti prilike na koje vi jako dugo vremena čekate.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI DRUGI SIMBOL SREĆE:

Vama je za istinsku sreću oduvek bila potrebna ljubav. Vi nikada niste mogli biti srećni ako nemate sreće u ljubavi. A vi nažalost, u poslednje vreme baš i nemate razloga za sreću zbog dešavanja na planu ljubavi. Međutim, veoma lako bi se moglo desiti da se to promeni i to samo zahvaljujući simbolu sreće. Upravo će vama simbol sreće već tokom narednog perioda omogućiti da upoznate osobu sa kojom biste mogli da se izborite za onu najveću ljubavnu sreću.

Vama naredni period donosi divna dešavanja na planu ljubavi. Zapravo će u vaš život ući osoba sa kojom vam je sreća obećana, a vama će se pružiti neverovatna i jedinstvena prilika da sa tom osobom započnete vezu. Vama će se uskoro pružiti prilika koja se ne propušta.

Nastavak na sledećoj stranici…

ZVEZDE OTKRIVAJU: Ovi znaci će ZAPOČETI VEZU u periodu do kraja leta!

Jako mnogo vremena je ostalo do kraja leta, a nekim znacima će period do kraja leta doneti ništa drugo nego početak ljubavne priče. Naime, pripadnici znaka Blizanaca i Vage će upoznati jednu divnu osobu sa kojom će vremenom započeti vezu…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, ako je vama do nečega jako mnogo stalo, onda je vama mnogo stalo do ljubavi. Ali vreme prolazi, a vi nikako ne uspevate da se izborite za veliku ljubavnu sreću. Zapravo kako vreme prolazi vi sve više sumnjate da će ikada u vaš život ući osoba koja bi umela da ceni sve ono što vi činite za nju. Međutim, vi zapravo niste ni svesni koliko vas važna, a ujedno i neočekivana dešavanja na planu ljubavi očekuju. Vama će zapravo period do kraja leta doneti dešavanja zbog kojih će se situacija na planu ljubavi vašeg života promeniti i to iz korena.

Vama će period do kraja leta doneti susret sa osobom koja će vam ukrasti srce. Vi ćete uskoro upoznati jednu zanimljivu osobu i to preko jednog vašeg prijatelj. A vas posle tog susreta očekuju neka jako lepa dešavanja. Vas posle tog susreta očekuju postupci te osobe sa kojima će vam ona staviti do znanja da vas želi kraj sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vi u početku nećete želeti toj osobi da ukažete priliku, ali ćete to učiniti posle određenog vremena. Vi ćete sa tom osobom započeti vezu i vi ćete na takav način doneti najbolju moguću odluku. Vi ćete na takav način konačno započeti vezu sa osobom koja će biti spremna na sve zarad vaše sreće i ta osoba će uspeti da vas usreći.

Period do kraja leta će vam doneti neke čarobne trenutke na planu ljubavi.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10.jul: Ribe danas imaju VELIKU SANSU da im se konacno DESI LJUBAV!

OVAN

Vama je odavno jasno da  osoba za koju ste vi spremni da ucinite i moguce i nemoguce prema vama ne oseca isto.

Vreme je da krenete dalje i da mislite  na svoje zelje i na svoje potrebe.

Jedna vodolija je luda za vama ali vi to ne vidite…

 

BIK

Ono sto je jasno, vi ste osoba koja ume da voli   iskreno i da se iskreno preda.

Mnogo vam je stalo do jednog raka   ali  vam je jasno da on ne zeli isto sto i vi i zato cete danas shvatiti da je za vas najbolje da krenete dalje.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je dan tokom kojeg cete shvatiti da je za vas  bolje da  zaboravite jednu devicu jer ona nikad nije ni umela da vas voli.

No, ono  sto je jasno jeste da je to lako reci a vrlo tesko uciniti.

Nikad vam niko nije znacio tako jako kao ona.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani tokom kojih cete vise misliti na sebe  nego na   druge i iako je to ono sto ne ide uz vas,to je u ovom trenutku pametna odluka.

Da konacno malo mislite na svoje zelje  i da ugodite sebi.

 

 

LAV

Ovo nije vreme za ljubav kad ste vi u pitanju i nece ni biti sve dok ne pocnete da slusate svoje srce i ne pocnete da se borite za jednu skorpiju koju nikad niste zaboravili.

Ona vam mnogo znaci – i prestanite da budete ponosni i da se inatite.

 

DEVICA

Ovo ce  biti jedan potpuno miran dan za vas.

Nista se posebno nece desiti u vasem  zivotu iako vi vise od icega zelite da se nesto promeni izmedju vas i jednog   bika.

No,moguce je da cete nazalost shvatiti da to ipak nije ono pravo.

Nastavak na sledecoj  strani…

STIŽU IM NEZABORAVNI TRENUCI: Ovim znacima će period do kraja meseca biti lep!

Period do kraja meseca jula će nekim znacima doneti kako pozitivna dešavanja na svim planovima njihovog života, tako i neke čarobne trenutke. Zvezde divne vesti donose Devicama i Ribama…

 

DEVICA

Drage device, vama dani od početka jula baš i nisu ispunili očekivanja. Međutim, zato će vama period do kraja meseca aposlutno nadmašiti očekivanja. Period do kraja meseca će vam doneti zaista mnogo trenutaka za pamćenje i vas očekuju dešavanja na koja već dugo vremena čekate. Period do kraja meseca će vam doneti uspehe na svim planovima vašeg života, jer će vas aposlutno svuda pratiti velika sreća zvezda. A vas naručito jako mnogo lepih dešavanja očekuje na planu ljubavi i vi ćete sa situacijom na planu ljubavi vašeg života moći da budete i više nego zadovoljne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Takođe ćete vi u periodu do kraja meseca uspevati da se izborite čak i za one stvari za koje u poslednje vreme ne uspevate da se izborite, a to će va biti od ogromnog značaja. Vama će zapravo dani do kraja meseca doneti samo lepe trenutke, dok vi kako za brige, tako ni za probleme prosto nećete znati.

A vas nesto posebno prelepo i čarobno očekuje pred sam kraj meseca. Vama će se pred sam kraj meseca ostvariti jedan vaš ljubavni san. Vama će se taj san ostvariti najviše zahvaljujući vašem partneru i nekim njegovim postupcima.

Jedno je sigurno, a to je da će vama period do kraja meseca jula biti nezaboravan. On će vam doneti niz prelepih dešavanja i zbog svega toga ćete blistati od sreće.

Nastavak na sledećoj stranici…

Dnevni horoskop za 10. JUL: Raka čekaju problemi, a Škorpiju bitan susret!

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma miran dan tokom kojeg vas neka posebno značajna dešavanja ne očekuju. Vi ćete danas imati mnogo vremena kako za odmor, tako i za razmišljanje, a vi pre svega trebate pokušati da pronađete rešenja za probleme kojih imate zaista mnogo.

BIK

Dragi bikovi, vama će mnogo toga danas polaziti za rukom i to zbog toga što će vam položaj planeta odgovarati. Vi se trebate potruditi kako bi dan pred vama iskoristili što je moguće više i bolje. Vi ćete danas moći da dobijete sve što poželite.

BLIZANCI

Dragi blizanci, nazažalost, vama dolaze teški dani na planu ljubavi i to samo zbog toga što ćete saznati neke stvari o voljenoj osobi. Vi ćete zapravo saznati sa neke postupke vaše voljene osobe zbog kojih ćete u potpunosti izgubiti poverenje u nju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, pred vama je jedan od težih dana u poslednje vreme tokom kojeg vam neće biti aposlutno ni malo lako. Vas mnogo problema danas očekuje i to na mnogim planovima vašeg života i zato će vam biti jako teško. Budite oprezni koliko god je to moguće.

LAV

Dragi lavovi, jednoj osobi se jako mnogo dopadate. Jedna osoba vas želi kraj sebe, a vi toga niste ni svesni. Naime, osoba na koju vi gledate kao na prijatelja vas želi kraj sebe, a vama će dešavanja tokom narednog perioda pomoći da to shvatite.

DEVICA

Drage device, vas problemi danas ne očekuju nego vas očekuju razlozi za sreću. Zaista je pred vama jedan od lepših dana u poslednje vreme tokom kojeg vas mnogo lepih dešavanja očekuje i zbog toga ćete ceo dan provesti u lepom raspoloženju.

Nastavak na sledećoj stranici…

DO KRAJA DANA: STRELAC treba da ISKORISTI SANSU koja mu se pruza,Jarca ocekuje PRIJATNO VECE!

OVAN:

Ocekuje vas nesto vrlo prijatno, ali se morate strpeti do kasnog popodneva.

Bicete u drustvu svojih saradnika, gde ce te poglede ukrstiti sa jednom lepom vagom.

Varnice ce sevati na sve strane.

Pazite da se ne opecete!

 

BIK:

Snaga ce vam trebati da ne pokazete emocije tuge, pred onom koju volite. Vasa se veza skoro raspala, pa ste osetljivi i puni bolnih nadanja.

Imacete slucajan susret sa bivsim partnerom.

Reka emocija ce poteci i uskomesati sva vasa trenutna osecanja.

 

BLIZANCI:

Vasa prezaposlenost bice primecena od strane partnera.

Osetice se malo voljenim i previse zapostavljenim.

Nece proci bez prigovora, koje vec ocekujete,ali imate i opravdanje.

Ali mora se ziveti od necega, pa makar trpela i veza.

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK:

Danas je nesto specijalno, sto mozda i nemate u glavi.

Nekome je godisnjica, ili slican dan, koji treba obeleziti.

Ako zaboravite, ili se ne setite na vreme, eto vama suvisnih povoda za rasprave.

Razmislite, sta bi moglo biti?

 

LAV:

Od onih ste koji ne mare za tudja misljenja, ali ce vam danas  trebati savet. Radi se o vasem daljem toku veze, pa trazite savet starijeg prijatelja.

Partner i ne zamislja u kome pravcu ide vasa veza.

Mozda prema velikoj odluci!

 

DEVICA:

Vasa nada da cete danas sresti jedne drage oci, bice samo nada.

Bili ste sigurni da vas prati i da pravi vase susrete, kao slucajne.

Necete obracati paznju na okolinu, niti na ono gde budete.

Samo cete traziti jedan sneni pogled, u ocima svih prisutnih, jer takve se poznaju medju hiljadama drugih.

 

Nastavak na sledecoj strani…

MALO PROROCANSTVO: Izaberi sliku i saznaj STA TE CEKA DO KRAJA MESECA!

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ   JEDAN:

 

Ono sto moramo da kazemo jeste da ces tokom sledecih nekoliko dana morati da doneses neke vazne odluke. Inace  si  osoba koja prosto  to ne voli jer se  iskreno receno uvek   plasis da one ne bude  pogresne… Ali sada ti jedino ostaje da    to ucinis jer prosto neke stvari moras da dovedes na cistac.

Moguce je da ces ako si nedavno prekinuo jednu emotivnu romansu imati priliku da tu osobu vratisa u svoj  zivot. Odnosno, da ce ona da  izrazi svoju  zelju da  ponovo   bude  deo tvog   zivota jer je u medjuvremenu shvatila koliko ti vredis i da si uistinu jedna posebna osoba.

Odluka je kao sto smo rekli samo na tebi… Ali moras da imas na umu, ako te je ta osoba vec jednom povredila onda postoje realne sanse da ce to da uradi ponovo i ti nikada  i ni    u kom slucaju neces moci sebi da oprostis ako ponovo dodje do toga…  Vodi racuna o tome sta radis jer posledice mogu da budu bolne.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI IZABRAO SLIKU BROJ  DVA:

Tebe tokom narednih nekoliko dana, pa cak i sedmica, ocekuje mnogo posla. Zapravo se moze reci da ce ovo biti   najburniji    period ikada kada je o   poslu rec. No, bas zato sto ce biti mnogo obaveza i samim tim i mnogo radnih zadataka tebi ce se pruziti prilika da se dokazes na radnom mestu. Ako ovog puta ne budes cutao vec    budes jasno izneo svoje  ideje   i pred kolegama i saradnicima   pokazao koliko si kreativan….

Odnosno, koliko si dobar u onome sto radis, nema nimalo sumnje da ces umeti da se dokazes  i da ostvaris neke velike i znacajne rezultate.

Naravno da ces imati mnogo posla i da ce zbog toga da trpi tvoj privatni zivot. Ali,     bas zato sto ti sledi toliko posla sledi ti i materijalni dobitak i nagrada za sve to. Imaj na umu da je ovo jedna  od onih  zivotnih prilika koje se ne desavaju cesto i da nema nimalo sumnje da moras da ih iskoristis pod uslovom da zelis da     budes srecan. To je ono sto  je jako vazno.

Moguce je da sada imas  problema sa novcem ali   ako budes dao sve od sebe i uradio ono sto se od tebe ocekuje ti   ces  uspeti da ostvaris svoje snove bez imalo sumnje.

Nastavak na sledecoj  strani…

HOROSKOP DO 15. JULA: Ovan jako umoran,Bik u obavezama,Blizanac LUD OD LJUBAVI…

 OVAN

Ovaj mesec je tek poceo ali vi se osecate kao da traje vec godinama. To je zato sto od prvog jula prosto nemate odmora.

Imate mnogo posla i jako velike ciljeve i onda nemate vremena ni za sta, pa ni za sebe. Ne smete zapostaviti svoje   zdravlje.

 

BIK

Ono sto je cinjenica,vi ste postavili sebi isuvise velike ciljeve.TO  nije nista lose ali imajte na umu da ne  vredi nista da    budete uspesni na polju  karijere ako zbog toga izgubite voljenu osobu. Nju ste sada zapostavili i pitanje je do kada ce ona moci to da tolerise.

 

BLIZANCI

Vi ste ludi od ljubavi. Nekome ste dali svoje srce i nema nimalo sumnje da nikad ni  za kim niste toliko ceznuli.

Ovo je za vas nepoznat teren jer  ste vi neko ko je navikao da se vodi razumom a sada srce igra glavnu ulogu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vama tokom narednih nekoliko dana slede neke promene.

Moracete da donesete neke odluke iako  su velike sanse da vam one bas i nece  lako pasti.No, ono sto se mora – mora se, i to je   sada sastavni  deo vaseg zivota.

 

LAV

Vama se na licu vidi da patite.

Vi ste neko ko prosto  ne ume to da sakrije iako svi misle da ste hladni kao led  i da  mislite  samo na sebe i samo sebe volite.

Vi ste neko ko je emotivac  i sada vam jako tesko pada  sto jedna skorpija nije sa vama ali ste sami krivi.

 

DEVICA

Tokom narednih nekoliko dana nece biti velikih promena u vasem zivotu.To je ono sto moramo da naglasimo.

Moguce je da imate velika ocekivanja ali pogledajte  realno i shvaticete da neke stvari nisu moguce iako ih vi zelite.

Nastavak na sledecoj  strani…