STRELAC, BLIZANCI, RAK: NIKADA VAS NEĆE OSTAVITI NA CEDILU, SA VAMA I U DOBRU I U ZLU!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jeus osobe koje uvek znaju da se ponašaju na adekvatan način. Generalno gledano u svakom momentu su tu da pokažu kako se ponašaju prave osobe. I to je stvar koja je zaista i više nego očigledna. U svakom mogućem smislu ovo jesu osobe koje će se ponašati adekvatno. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se njih tiče. Takođe, ono što je i više nego bitno u svakom mogućem smislu jeste to da ove osobe nikada ne dovode neke stvari u pitanje.I to je ono što je očigledno. Jednostavno zaista postoje osobe koje vas nikada, ali nikada neće ostaviti na cedilu. Ma šta god da se desi uvek su tu da se ponašaju i više nego primereno i to je ono što je zaista definitvno. U svakom mogućem momentu vama određene stvari treba da budu jasne što se tiče ovoga.

Jednostavno to jesu zaista osobe koje i treba da se cene u svakom mogućem smislu. I nemojte nikako da sumnjate u to. Pre svega nikada nemojte da dovodite u pitanje Jednostavno u svakom mogućem momentu vi treba da imate određene stvari na pameti.Budite uvek uvereni da će se ove osobe slagati na zaista adekvatan način. Jer to su pre svega osobe koje su prave i iskrene duše. Nikoe ništa nikada neće raditi iza leđa.

STRELAC

 

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje u svakom mogućem smislu se ponašaju na način koji je zaista i više nego adekvatan. Nikada nemojte da dovodite u pitanje to da će ove osobe uvek biti tu za vas. Jer to generalno gledano i jeste jedna najveća istina. I nikada nemojte ni da pomislite da na bilo koji način izdati. Na cedilu vas neće ostaviti to je ono što je sigurno. Jednostavno kada se neki problem desi nekoj osobi koja je njima bliska to je isto kao da se desio i njima. Tako to gledaju, odnosno na taj način.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista su veoma samosećajne. Nikada nemojte da dovoidte u pitanje da će bilo koja trzavica njihovih prijatelja biti i njihova. I to generalno gledano jeste jedna ogromna istina. U svakom smislu te reči ovo jesu osobe koje u svakom smislu te reči treba da se čuvaju. Jer njih kada izgubite tek odna shvatite šta ste izgubili u životu. I to je stvar koja je definitvna. Zato pazite kako se ponašate prema njima.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

OVAN: Sačuvajte REALAN pogled na STVARNOST i pored brojnih IZAZOVA! RIBE: SAMOUVERENOST će vas dovesti do CILJA!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da realno sagledavate sve situacije. Jako je bitno da pre svega verujete u sebe i u svoje mogućnosti. Da tačno znate kako i na koji način treba da se ponašate. Jer postoje brojni izazovi koji će vas svakako na neki način u određenim situacijama zbunjivati.

BIK

Iskreno preterujete u nekim očekivanjima. Nema potrebe da u kolektivu bespotrebno stvarate napetost i tenziju. Nema potrebe da se zbog toga osećate i više nego nervozno. Pre svega morate da znate da za takvo stanje ste krivi isključivo i samo vi. Jer se ne ponašate realno.

BLIZANCI

Prihvatite samo one uslove i kriterijume koji vama odgovaraju. Nema potrebe da se po svaku cenu prilagođavate okolini. Jer na taj način nećete osetiti potpuno zadovoljstvo. Bićete svesni da niste ono što biste želeli da budete. To svakako nije nešto zbog čega treba sebe da krivite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Verujte u sebe i u svoju inticiju. Jer ona će vas sigurno dovesti do onog pravog puta. Do onog segmenta koji samo vama odgovara. Koji vas pre svega čini srećnom i zadovoljnom osobom. Osobom koja je spremna neke stvari da preuzme u svoje ruke. I u potpunosti da pokaže svoje mogućnosti i spsobnosti.

LAV

Budite fokusirani samo na one stvari koje vas ispunjavaju. Naučite sebi da ugodite u pravom smislu te reči. Nema potrebe da zbog toga osećate grižu savest u bilo kom segmentu. Jer to svakako nije nešto zbog čega biste trebali sebe da ograničavate ili sputavate.

DEVICA

Nema potrebe da slepo slušate savete koje dobijate iz svog okruženja. Realno je da ih na neki način sagledate i razmotrite. Ali pre svega treba da verujete u sebe. Treba da znate da ste samo vi ti koji možete da donesete adekvatnu odluku. Odluku koja će vas u potpunosti ispuniti i zadovoljiti.

Nastavak na sledećoj strani…

SREĆA, IZNENAĐENJE ili ČAROLIJA: Izaberi jednu SLIKU i saznaj šta te čeka!

Svi želimo da čujemo neke lepe vesti i svi se nadamo nekim magičnim trenucima, ali je jako teško čekati na sve to. Međutim, onaj ko ume da čeka, uvek na kraju i dočeka…

AKO STE IZABRALI DETELINU:

Ako vi na nešto dugo vremena čekate, onda bez dileme čekate na veliku sreću u vašem životu. A sreća će konačno i ući u vaš život. Vi zapravo niste ni svesni koliko vam mnogo lepih dana predstoji. Vi niste svesni da vam dolaze trenuci koje prosto nećete moći da zaboravite. Vas u periodu do kraja leta očekuje ništa drugo nego uživanje u onoj najvećoj sreći. Situacija na svim planovima vašeg života će biti skoro pa idealna. Vi ćete beležiti brojne uspehe i to na mnogim planovima vašeg života, a vas takođe očekuju i neka dešavanja koja se mogu nazvati prelepim čudima. Period do kraja leta će vam doneti neverovatna dešavanja zbog kojih ćete vi samo za onu najveću sreću znati. Vama predstoji ništa drugo nego uživanje u velikoj sreći.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO STE IZABRALI RUŽU:

Ono što vas uskoro očekuje jeste jedno prelepo iznenađenje. A vas će ljubav iznenaditi. Vi ćete uskoro shvatiti da se strpljenje i vera u ljubav isplate, a vi ćete to shvatiti samo zbog toga što će vam se konačno pružiti prilika da započnete vezu sa osobom koju već jako dugo vremena želite kraj sebe. Postoji jedna osoba o kojoj vi imate samo reči hvale, a upravo će se vama pružiti prilika da započnete ljubavnu priču sa tom osobom.

Ta osoba će prosto početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje, a vas će to potpuno iznenaditi. Vi ćete posle određenog vremena sa tom osobom započeti prelepu ljubavnu bajku u kojoj ćete samo mnogo razloga za onu najveću ljubavnu sreću imati. Dolaze vam trenuci na planu ljubavi na koje vi sa velikim nestrpljenjem čekate.

Nastavak na sledećoj stranici…

HOROSKOP SUĐENE SREĆE: Ove znakove čeka SUSRET koji će promeniti sve!

Neki znaci će konačno dočekati susret na kojeg čekaju celog svog života. Neke znakove očekuje nešto neverovatno važno u periodu do kraja leta. Zvezde izuzetno značajne vesti donose Blizancima i Jarčevima…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vaša sreća je oduvek zavisila od ljubavnih uspeha. Jednostavno nikada nije postojao novac ili bilo kakav uspeh koji bi vama mogao da zameni ljubav. A vi nažalost nikada niste uspeli da se izborite za onu najveću ljubavnu sreću. Vi ste oduvek maštali o ljubavnoj sreći, ali se za nju niste uspeli izboriti. Ipak, sve se menja, pa će se i to promeniti. Zapravo vama period do kraja leta donosi neka dešavanja zbog kojih bi se vaš život mogao promeniti iz korena. Vama period do kraja leta donosi ništa drugo nego sudbinski susret.

Nikada vi niste verovali u srodne duše, ali ćete vi na vašu najveću sreću shvatiti da one postoje. Vi ćete to shvatiti u trenutku. Jer vas očekuje susret sa osobom sa kojom vam je sreća obećana. Vi ćete uskoro upoznati jednu neverovatnu osobu koja će vam ukrasti srce već u trenutku. Vama će se ta osoba mnogo dopasti i vi ćete u trenutku znati da je ta osoba ona sa kojom vam je sreća obećana.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

A vi ćete takođe ne zadugo posle tog susreta imati priliku koja se ne propušta. Vi ćete imati priliku da sa tom osobom započnete ljubavnu priču. A nema dileme da ćete vi umeti da iskoristite tu priliku.

Ono što vas očekuje do kraja leta jeste nešto za šta nedostaje reči kako bi se moglo opisati. Vama predstoji susret koji će vam promeniti život.

Nastavak na sledećoj stranici…

Vagi stiže novac, Bika čeka poslovna ponuda, a ovaj znak će saznati istinu o nekim osobama!

Period do kraja meseca jula će pripadncima znaka Vage obeležiti novčani dobici, Bikovima jedna poslovna ponuda, a pripadnicima znaka Ribe negativna dešavanja koja će biti vezana za neke njihove drage osobe…

 

VAGA

Drage vage, vi u poslednje vreme jako teško stižete do novca. Vi zapravo imate mnogo poteškoća sa novcem, a zbog toga vam nije ni malo lako. Međutim, vaša finansijska situacija će se zaista promeniti u periodu do kraja meseca jula. Vi ćete u periodu do kraja meseca do novca dolaziti jako lako i to na razne načine. Vama će period do kraja meseca upravo obeležiti to što će se vaša finansijska situacija promeniti. A ona će se promeniti kako zahvaljujući brojnim uspesima koje ćete beležiti na poslu, tako i zahvaljujući nekim neočekivanim novčanim dobicima.

Zaista vas u periodu do kraja meseca mnogo važnih dešavanja očekuje. Vas zapravo očekuju novčani dobici koji će vam biti od ogromnog značaja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Dragi bikovi, ako vi sa nečim trenutno ne možete biti zadovoljni, onda ne možete biti zadovoljni sa poslom koga obavljate. Nažalost, vi već dugo vremena obavljate posao koji vam ne odgovara, a vi ste na trenutnom zaposlenju veoma često pod stresom. Međutim, lako bi se moglo desiti da vi promenite zaposlenje u periodu do kraja meseca. Zapravo će sve zavisiti od vaše odluke.

Vama će period do kraja meseca bez bilo kakve dileme obeležiti jedna poslovna ponuda. Vama će se iznenada pružiti prilika da promenite zaposlenje i da počnete obavljati mnogo kvalitetnije zaposlenje. Naravno da ćete vi o svemu morati dobro da razmislite i da donesete najbolju odluku. Ipak, sigurno je da će vas iznenaditi jedna poslovna ponuda koja će vam po mnogo čemu odgovarati. Vi ćete konačno biti u prilici da promenite zaposlenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

Dnevni horoskop za 11. JUL: Zvezde su Vagi namenile sreću!

OVAN

Dragi ovnovi, vi trebate danas povesti računa o svojim postupcima, jer samo na takav način možete izbeći probleme. Naime, vama položaj planeta danas neće odgovarati i zbog toga vas očekuju nega negativna dešavanja zbog kojih vam neće biti lako.

BIK

Dragi bikovi, vi niste svesni činjenice da vas bivša ljubav ponovo želi kraj sebe. Ta osoba nije odustala od vas i veliko je pitanje da li će se to ikada i desiti. Ta osoba će već tokom narednog perioda početi da čini razna čuda samo kako biste joj ukazali još jednu priliku.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dešavanja koja vas očekuju danas će kod vas izazvati podeljena osećanja. Mnogo razloga za nervozu vas očekuje zbog dešavanja na poslu. Međutim, vas isto tako neki veoma lepi trenuci danas očekuju na planu ljubavi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će se iznenada tokom narednog perioda pružiti prilika za promenu zaposlenja. Vas će jedna poslovna ponuda iznenaditi i vi ćete moći da počnet obavljati veoma kvalitetno zaposlenje. Ipak, sve će zavisiti samo od vaše odluke.

LAV

Dragi lavovi, situacija na planu vaše veze već duži vremenski period nije dobra, ali će se to uskoro promeniti. Naime, vama dolaze mnogo lepši i srećniji dani na planu ljubavi tokom kojih će situacija na planu vaše veze postati bolja nego ikada pre.

DEVICA

Drage device, vas danas neki veći problemi niti na jednom planu vašeg života ne očekuju. Čak naprotiv, dan pred vama će obeležiti razlozi za sreću, a oni vas očekuju na mnogim planovima vašeg života. Predstoji vam lep dan.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11.jul: Ovo je dan za VELIKE ODLUKE i NOVE KORAKE!

OVAN

Ako danas idete na neki sastanak bilo  bi pametno kad ne bi ste ocekivali puno od istog.

Moze da vam bude lepo imali vi nekog kraj sebe ili ne a danas pokusajte to da  posmatrate kao   prijateljsko druzenje.

 

BIK

Vama ovaj dan nece doneti nista posebno.

Samo priliku da se uverite u to da je    jednom raku jos uvek jako stalo  do vas iako se medju vama dugo nista nije desilo. To je samo dokaz da daljina kao ni bilo sta drugo ne moze da    unisti pravu emociju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Imate vi mnogo vise obaveza ovih dana nego  inace  tako da  su vam emocije sad nekako na zadnjem mestu.

Najbolje bi bilo da ne  ocekujete puno ali i da ne zapostavljate voljenu osobu jer joj to iskreno receno vrlo tesko pada.

 

RAK

Mozemo da kazemo da ce ovo  biti dan za ljubav.Dan da konacno shvatite da je   jedna vaga bila iskrena kada je rekla da joj je stalo do vas.

Nije sve onako kako se cini ali na vasu srecu sada je sve onako kako  i treba da bude i cuvajte to sto imate.

 

LAV

Ovo ce  biti jedan sasvim miran dan koji vam nece doneti nista posebno.

I zapravo je bolje sto nece jer cete imati priliku da se posvetite malo sebi ali i da razmislite o nekim stvarima.

Nema nimalo sumnje u to da vam je i dalje jako stalo do jednog lava.

 

DEVICA

Ako je ovo  dan za ljubav onda mu se i posvetite.Posvetite se voljenoj osobi koja je sada  uz vas i kojoj je do vas iskreno stalo.

Ona razume da vi imate mnogo obaveza ali    ne moze da razume da vam je uvek na zadnjem mestu i potpuno je u pravu.

Nastavak na sledecoj strani…

DO KRAJA DANA: Mirni sati za Vodoliju,Blizancima obaveze na prvom mestu….

OVAN

Dan koji je pred vama iskoristite da kraj sebe imate one koje volite. Neka vam sve drugo  bude u drugom planu i ako ste u vezi onda se posvetite voljenoj osobi a ako ste slobodni onda   svoje vreme poklonite prijateljima.

 

BIK

Bice da vi ne mozete da budete srecni ako jedna osoba nije u vasoj blizini i iako vi dobro znate da je ona krenula dalje i da prosto kraj nje vise nemate sta da trazite,vama ni sam zivot vise nema smisla je od kako niste sa njom kao da nista nema svrhu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

BLIZANCI

Ovo ce biti dan kada  vam ljubav nece biti  u prvom  planu. Prosto  cete imati neke druge zelje i planove i velike su sanse da cete se posvetiti poslu. Kao da ste na neki nacin odlucili da nikom ne dozvolite da vam raspolozenje kvari. Posveceni ste drugim stvarima.

 

RAK

Nedostaje vam jedan ovan iako vi to uporno poricete.  Bez njega je sve u vasem zivotu totalno pogresno i nema potrebe da mislite da je za vas kasno vec  da pogazite ponos i pokusate da ga osvojite ponovo. To je najbolje sto zapravo i mozete da uradite.

 

DEVICA

Vi cete danas jedino zeleti da zaboravite da ljubav postoji, jer cete konacno shvatiti da osoba  kojoj ste dali svoje srce ne  ume da ga cuva onako kako vi to zelite. Ma koliko da joj vi ljubavi dali,prosto je njoj  malo.

 

VAGA

Mirni ste i raspolozeni cak i ako ste slobodni. Shvatili ste da nista ne moze na silu i zato prosto zelite da    sacekate da prava osoba i prava ljubav udju  u vas zivot umesto da se dajete pogresnima cisto da  ne bi ste bili sami.  Konacno ste doneli pravu odluku.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

LJUBAVNI HOROSKOP od 9. do 16. jula: Ovan GAJI LAZNE NADE,Raku ce LJUBOMORA PRAVITI PROBLEM…

OVAN

Sedmica pred vama ce biti period u kome cete moci da dokazete koliko ste zapravo  dobri u onome sto radite i na poslu ce cvetati ruze,ali kada je u pitanju ljubav bolje je da ne  gajite lazne nade.

 

BIK

Ovo je period kada cete imati mnogo problema na radnom mestu tako da cete morati da se koncentrisete da resite sve to,sto znaci da necete imati puno vremena za ljubav,ali ako ste u vezi vas partner ce to umeti da razume.

 

BLIZANCI

Vi ste neko ko ce itekako znati da resi svaki problem koji se pojavi ako je kraj vas osoba koju volite. Upravo ce tako biti tokom ove nedelje, i sve i da  budete imali problema na vama se to nece videti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ukoliko ste u vezi velike su sanse da cete tokom nedelje koja  je pred vama imati problema sa voljenom osobom …   I  sve to zbog ljubomore. Jer je ona pocela da sumnja u iskrenost vasih osecanja mada realno nema razloga za to.

 

LAV

Nedelja koja je pred vama ce vam biti i vise nego zanimljiva sto se ljubavi tice….  Jer ce slobodni lavovi imati priliku da dozive jedno zanimljivo vece sa jednim Rakom,dok ce oni koji su u vezama tokom ovog perioda uzivati.\

 

DEVICA

Ovo ce  biti nedelja kada ce neko od vas da zahteva da donosite neke odluke sto vam nimalo lako nece pasti   buduci da  to nikako ne volite.

Ne savetujemo vam ulaske u nove poslovne dogovore.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

ZENO, NE VERUJ mu, MUSKO je to, SLAGACE, IZDACE, PREVARICE…

  Tesko mi je. Boli me. Uvek i jeste i uvek i hoce.

Ti si bio jedan   od onih muskaraca kojima ljubav ne znaci bas nista. Tebi moja ljubav nije znacila, i ma sta ja da uradim    tebi to nece nikad ni znaciti jer si prazan i jer je sve  u tebi nebitno i prazno. Kad se rodis bez duse onda ne mozes ni da volis niti mozes da osetis srecu. Kad bolje razmislim shvatim da sam  ti dala i ono sto nisam imala. I da nije vredelo. Stvarno nije, jer si covek koji nije vredan nicega na ovom svetu a kamoli moje ljubavi. Mnogo toga si propustio kad sam ja u pitanju.

Moglo je to sa nama da  traje. Moglo je to sa nama da uspe.

Moglo je samo da nisi bio  los covek  vec pametan muskarac koji je znao da ceni ono sto ima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Zapravo nisi morao ni to.

Ja bih te vise  postovala i bio bi  veci u mojim ocima da je samo doslo do toga  da si mi rekao u oci da ti nije stalo.

Nikad niko nije mogao da naredi srcu koga ce voleti.Da si mi rekao da ti nije stalo ja bih mogla da razumem.

Nastavak na sledecoj  strani…