OVAN, BIK, ŠKORPIJA, JARAC su osobe koje NE ZNAJU ZA STRAH!

Oni su veliki borci medju znacima zodijaka. Kada nešto žele oni to i ostvare jer ne znaju za strah. Oni su osobe rodjene u znaku Ovna, Bika, Škorpije i Jarca.

OVAN

Čovek koji stvarno ne poznaje strah i koji ide i glavom kroz zid ako nešto želi. Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno u svakom momentu se ponašaju na način koji je i više nego adekvatan. Jednostavno imaju jake stavove u životu za sve, ali isto tako uvek se ponašaju veoma oprezno. Jer nemaju nikada taj stav da preko drugih treba da dolaze do svojih ciljeva. Ali kada osmisle svoj put kojim žele da idu, idu bukvalno glvom kroz zid po svoje interese. I nemaju sa tim apsolutno nikakav problem. Njima strah nikada nije prepreka.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

BIK

Hrabrost je njihov zaštitni znak. Strah nema mesta u njihovom životu. Oni su večiti borci. Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega u svakom mogućem momentu su tu da pokažu svoju hrabrost. Odnosno ovo su osobe koje zaista u svakom momentu vole to da pokažu. Nikada ne vole da ih iko potcenju u bilo kom smislu te reči. Tako da ne postoji ta stvar na svetu od koje se ove osobe plaše. I to je generalno gledano jedna najveća istina. Tako da je bitno da u svakom momentu znate kako ćete da se ponašate. Nikada nemojte ništa da dovodite u pitanje kada su ove osobe u pitanju u bilo kom smislu te reči. Jendostavno jako je bitno da pokažete da ste osobe koje su zaista i više nego hrabre. Ove osobe to vole, dive se takvim ljudima. Nikada slabiće nisu voleli da imaju pored sebe u životu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

STRELAC, VAGA, VODOLIJA: AMBICIOZNE OSOBE, KOJE UVEK SEBI POSTAVLJAJU VISOKE CILJEVE!

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje generalno gledano uvek su i više nego odgovorne. Ovo jesu osobe koje sebi pre sevga nikada neće dozvoliti određne stvari. I to je realno gledano jedna ogromna istina. Nikada nemojte da dozvolite na bilo koji način da se ponašate prema njima neadekvatno. Jednostavno uvek u glavi treba da imate određene stvari što se tiče ovih osoba. Ovo jesu osobe koje nikada, ali nikada sebi ne bi dozvolile pre svega da se ponašaju na način koji nije adekvatan. Teže izuzetno visokim ciljevima i to je ono što je i najveća istina u svemu ovome generalno gledano. Nemojte nikada da posumnjate na bilo koji način da će se ove osobe ponašati onako kako ne bi trebalo. I to je stvar koja je definitvna u svakom smislu te reči. Takođe, ono što je i više nego bitno je da su veoma hrabre.

Ovo jesu osobe koje zaista nikada sebi ne bi dozvolile da na bilo koji način se ponašaju loše u bilo kom smislu prema bilo kome. I to je definitvno stvar koja je ključna. U svakom smislu te reči određene stvari treba da vam budu jasne. Nikada nemojte sebi da dozvolite da na bilo koji način vas bilo ko omalovažava. To je stvar koja treba da vam bude jasna generalno gledano. Takođe ovo jesu osobe koje će sebi uvek postavljati visoke ciljeve. Jednostavno njihova ambicioznost je stvar koja zaista nema cenu. I to je nešto što će ove osobe uvek i isticati.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

STRELAC

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje su generalno gledano veoma odgovorne. Ovo jesu osobe koje uvek odgovaraju za svoje postupke u svakom smislu te reči. Nikada ne treba da dovedete u pitanje neke stvari i to je ono što je jako bitno. Tako da generalno gledano u svakom smislu te reči vama određene stvar treba da budu jasne. Ovo jesu osobe koje će se uvek boroiti za sebe. Ito je star koja je činjenična generalno gledano. Nemojte nikada da sumnjate u to.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

LAV: Budite OPREZNI, ne potencirajte SVAĐU sa partnerom! RIBE: Ukoliko imate ISKRENE EMOCIJE, pokažite ih DIREKTNO!

OVAN

Sasvim je jasno da ste pre svega veoma bliski sa emotivnim partnerom. I da je to svakako sada nešto što vam daje potpunu sigurnost i stabilnost u odnosu. Ali isto tako je jako bitno da se u tom smislu ne opuštate. Jer neprekidno morate da budete svesni da u odnos morate da ulažete i da se trudite.

BIK

Ukoliko želite da promenite neke navike u svom odnosu. Ukoliko pre svega smatrate da sam odnos ne ide pravim putem. I da je svakako došlo vreme da o nekim sitnicama otvoreno diskutujete. Budite i više nego sigurni i direktni. Pokušajte u potpunosti da partneru objasnite kako stvari u principu i stoje.

BLIZANCI

Nikako ne želite sebi da priznate da polako postajete slabi na prisustvo određene osobe. I da vam je pre svega jako lepo i prijatno. Ali ste ubeđeni ili sebe zavaravate u neke druge stvari. A to je da trenutno niste spremni za novi odnos. I da po svaku cenu želite da zadržite svoju slobodu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Pravo je vreme da se opustite i da u potpunosti uživate. Pre svega pravo je vreme da dozvolite čistim i iskrenim  emocijama da vas vode. I da pritom znate da ste u potpunosti postupili na pravi način. I da nema ni najmanjeg razloga da se opterećujete. Pa kroz sve to samo pokažite da ste u potpunosti posvećeni.

LAV

Jasno je da već duže vreme imate određene probleme u odnosu sa voljenom osobom. I da samim tim već duže vreme pokušavate neke stvari da rešite. Ali neophodno je da budete i više nego oprezni. Jer na grub način sigurno nećete ništa postići. Odnosno potenciraćem svađe nećete rešiti ništa.

DEVICA

Opustite se i na neki način radite na svom društvenom životu. Jer postoje velike verovatnoće da potpuno slučajno sretne osobu koja vas usrećuje. A možda se ta osoba nalazi jako blizu vas. A da toga vi u principu niste ni svesni. Zato opratite pažnju na stvari koje se dešavaju u vašem okruženju.

Nastavak na sledećoj strani…