Ni ne znate koliki ste SREĆNICI ako pored sebe IMATE LJUBAV jedne VAGE, RAKA, DEVICE ILI RIBE!

Svako svoju ljubav pokazuje na svoj način. Neki su otvoreniji, neki pak transparentni. Neki svoju ljubav daju pomalo, a neki vole svim svojim bićem. Medjutim oni koji najlepše vole i koji se daju u potpunosti su osobe rodjene u znaku Raka, Vage, Device i Ribe.

RAK

RAK je osoba koja teško se zaljubi, Medjutim kada zavoli to je ljubav kakva se pamti. Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano u svakom mogućem momentu su tu da se ponašaju na način koji je adekvatan. Uvek druge stavljaju na prvo mesti jer nikada ne žele da se iko zbog njih oseća loše u bilo kom smislu. I to je stvar koja je jasna kada su ove osobe u pitanju. nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se njih tiče. To je stvar koja je generalno gledano i više nego bitna u svakom smislu te reči. Jednostavno neke stvari vama treba da budu i više nego jasne.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

VAGA

Osobe koje vole toliko nežno. Osobe koje su zaista posvećene dragim ljudima. Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jeus osobe koje zaista u svakom smislu te reči su veoma osećajne osobe. I uvek se saosećaju sa osobama koje su pored njih. Jer to jeste stvar koja je za njih karakteristična u svakom smislu te reči. Nikada nemojte te neke stvari uopšte da dodite u pitanje u bilo kom smislu te reči. Jednostavno osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje nikada ne dovode u pitanje kako će se ponašati prema drugima. Pa i ako to njima možda se nekada i obije o glavu.  Ovo su osobe koje imaju tu neku osobinu da su veoma privlačni ljudima. Ovo su osobe koje svoj temperament i sam karakter nikada ne kriju.

Nastavak na sledećoj stranici…

OVAN, JARAC, ŠKORPIJA: NJIHOVO DOSTOJANSTVO ZA NJIH NEMA CENU!

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno u svakom trenutku se ponašaju odgovorno prema sebi. To je svar koja je za njih itekako karkateristična. Generalno toga treba da budete svesni u svakom mogućem momentu. Nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari. U svakom smislu te reči vi treba da se ponašate na način koji je vama i više nego adekvatan generalno gledano. Tko da u svakom smislu te reči se ponašajte veoma odgovorno prema njima. Jer ove osobe to zahtevaju u svakom smislu te reči. Nemojte nikada da pomislite na bilo koji način da se ponašate neodgovorno prema ovim osobama. Jer one to sigurno neće dozvoliti, to je stvar koja za njih itekako karakteristična. Tako da u svakom smislu te reči oo jesu osobe koje drže do sebe maksimalno. I to je stvar koja je kod njih generalno gledano činjenična u svakom smislju.

Takođe, osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje u svakom smislu te reči se ponašaju na veoma odgvorno i prema drugima. U svakom smislu te reči vama određene stvari treba da budu što se njih tiče. Tako da sve treba da vam bude jasno generalno gledano uvek. U svakom smislu te reči se ponašate odgovorno prema njima. Jer ovo jesu osobe koje vode računa o sebi i o drguma. Tako da kada god neko na bilo koji način dovede njihovu ličnost u pitanje to je onaj kraj. Jednostavno ta osoba za njih više ne postoji ni na koji način.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

OVAN

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje su generalno gledano jako temperamentne. U svakom smislu te reči ovo jesu osobe koje na sve načine pokušavaju da i drugima dokuče kakve su. Jer kada neko dovede na bilo koji način njihovu ličnost u pitanjeone reaguju veoma žustro. I to je stvar koja je za njih definitivna u svakom smislu te reči. I to je ono što treba uvek da imate  na umu kada su ove osobe u pitanju. Jednostavno uvek drže do sebe i ne dozvoljavaju iko na bilo koji način poljulja njihovu ličnost.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

VAGA: Vaša OSEĆANJA će vam rešiti sve DILEME! VODOLIJA: Očekuje vas TURBULENTNA ljubavna KRIZA!

OVAN

Već duže vreme osećate da vam partner u odnosu krije određene stvari. Pa kroz sve to se još više dodatno opterećujete. Jer ni sami ne znate šta se tačno dešava. Pa tako da je jako bitno da po tom pitanju budete i više nego direktni. I da voljenoj osobi jasno pokažete da možete i sami da prepoznate odeređene razlike.

BIK

Pre svega svesno morate da radite neke stvari. Jer da biste došli do čiste istine nekada je istinski potrebno vreme. Jer vi pre svega jasno da nemate uticaj baš na sva dešavanja oko vas. I samim tim jasno je da na određene stvari prosto ne možete da utičete. I samim tim ne možete da ih kontrolišete.

BLIZANCI

Pravo je vreme da se u potpunosti posvetite voljenoj osobi. Jer jasno je da ste i sami svesni svog odsustva. I da u prednodnom periodu sam ljubavni odnos dosta trpi. I kroz sve to po malo ste se istinski i udaljili od emotivnog partnera. Pa sada se fokusirajte i potrudite da sam odnos osvežite na pravi način.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Nema potrebe da sve doživljavate previše lično. Jer možda neke sitnice nemaju veze sa vama i sa vašim postupcima. Sve je jako komplikovano. Zato je bitno da budete ograničeni. I da svoja osećanja kažete isključivo voljenoj osobi. Osobi koja vas pre svega u potpunosti razume i podržava.

LAV

Udovoljite sebi na pravi način. Priuštite sebi one trenutke koji vas u potpunosti opuštaju i usrećuju. Jer ćete na taj način sigurno i sam odnos sa voljenom osobom značajno ulepšati. Samo je bitno da znate da iskažete svoje emocije na jedan veoma svojstven i specifičan način.

DEVICA

Jjasno je da ste osoba koja je i više nego vezana za porodicu i drage ljude. Jasno je da uživate pre svega da vreme provodite sa njima. Pa shodno tome jako je bitno da sami organizujete neka dešavanja. I da na taj način budete još više povezani i bliski.

Nastavak na sledećoj strani…