DEVICA : UVEK ISKRENA, ma koliko god je to KOŠTALO! Ona NE VOLI LAŽ!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ŽENE KOJE SU VEOMA INTELIGENTNE I TO UVEK I POKAŽU KADA JE TO NEOPHODNO!

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje pre svega su uvek tu da se ponašaju na način koji je itekako za njih dobar. Veoma su promišljene često i tačno znaju u kom momentu će kako da se ponašaju. Jednostavno treba da budete neko ko će znati sa njima. One mnoge stvari itekako znaju dobro da pročitaju. I nikada nemojte ni da pokušavate da izmanipulišete sa njima. U svakom momentu budite neko ko treba da bude svestan ovih stvari, jer one nisu ni najmaje naivne.

OVO SU ŽENE KOJE ZAISTA U SVAKOM MOMENTU SU TU DA POKAŽU GENERALNO, ŠTA ZNAČI BITI ŽENA KOJA UVEK IMA SVOJ STAV!

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su neko ko zaista je tu da pokaže šta znači biti žena koja ima svoje ja. I to generalno gledano jeste jedna najveća istina. One su te koje nikada ne bi ni to dovele u pitanje ni zbog koga. Jednostavno takve su i nikada nemaju problem sa nekim stvarima. Pre svega one su tu da vam lepo pokažu šta znači biti žena koja zaista nema ni najmanje kompleksa. Veruju u svoje stavove i u svoja mišljenja i bez ikakvog problema ih svima predočavaju. One su zaista takve i to je jedan veliki plus kod njih. Njima nije potrebno da u bilo kom momentu  neko veruje u njih. One su te koje zaista itekako veruju u sebe i to je to.

Jednostavno to je stvar koju će one sigurno u žiotu uvek istaći i sa tim neće imati ni najmanji problem. Nikada nemojte da sumnjate u njih u bilo kom smislu te reči. Jednostavno bitno da se prema njima postavite baš onako kako bi trebalo. Jer one su te osobe koje zaista nikada ne bi dovodile u pitanje neke stvari. Tako da je zaista bitno da u svakom momentu se ponesete kao neko ko nikada ne bi imao nikakav problem sa njima na bilo koji način. Jer su one te od kojih mnogo toga vi možete da naučite i to je istina.

Nastavak na sledećoj stranici…

PRVI SIMBOL koji izaberete vam OTKTIVA SUDBINU!

Simboli koji su veoma moćni i mnogo otkrivaju! Simbol koji vam prvi zapadne za oko vam otkriva sudbinu!

AKO STE IZABRALI SIMBOL A:

Za razliku od mnogih drugih ljudi, vi ste nikada niste plašili promena. Vi ste pre svega jako inteligentni i vi znate da su aposlutno svakome čoveku nekada u životu potrebne promene.

Ipak, vi zaista ne možete ni da pretpostavite koliko će se vaš život promeniti tokom bliske budućnosti. A on će se promeniti iz korena. Vi ćete zapravo tokom bliske budućnosti odlučiti da ostavite aposlutno sve iza sebe i da krenete u nepoznato.

 

Vama će se tokom bliske budućnosti ukazati prilika za promenu okruženja, a vi ćete odlučiti da tu priliku iskoristite.

Na takav način ćete otići na jedno jako udaljeno mesto, ali će vama vreme pokazati i dokazati da niste pogrešili sa tom odlukom. Vi ćete na tom novom mestu uspeti da izborite za sreću.

AKO STE IZABRALI SIMBOL B:

Ne želite vi to nikome da priznate, ali ono što je činjenica jeste to da vi niste srećni. Ipak, vi ste i previše plemeniti kako bi mogli da opterećujete druge ljude sa svojim problemima i zbog toga se uvek smejete, pa čak i onda kada vam je najteže. Međutim, vas uskoro očekuju dešavanja zbog kojih će se vaš život promenioti na bolje. Vas zapravo sva ta dešavanja očekuju na planu ljubavi vašeg života.

Ono što vama bliska budućnost donosi jeste ulazak jedne jako zanimljive i kvalitetne osobe u vaš život. Konačno će u vaš život ući osoba koja će vas biti dostojna i ta osoba će početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. Vi u početku nećete želeti da toj osobi ukažete priliku, ali će ta osoba biti jako uporna i ona će uspeti da vas ubedi da joj ukažete priliku.

 

Sa ulaskom te osobe u vaš život zaista će se sve promeniti i to na bolje. Upravo ćete vi sa tom osobom uspeti da pronađete svoju sreću i vi ćete sa tom osobom uživati u brojnim prelepim trenucima. Vas očekuju brojne promene, ali će vam sve te promene doneti samo mnogo toga dobrog.

Nastavak na sledećoj strani…

OTKRIJTE POMOĆU CIGANSKIH KARTI šta vaš horoskop ski znak čeka u PRVOJ POLOVINI SEPTEMBRA! Jedan znak OPREZ!

OVAN

Dragi ovnovi, vi zaista nikakvih vecih problema necete imati tokom prve polovine meseca septembra, a razloga za srecu cete imati mnogo. Vama su zvezde namenile srecu tokom prve polovine meseca i zbog toga vas ocekuju brojna divna desavanja u kojima cete uzivati. Prelepi dani vam stizu.

BIK

Dragi bikovi, vama ce prvu polovinu meseca septembra obeleziti nesto vezano za posao. Naime, vama ce se iznenada pruziti prilika da promenite zaposlenje i da pocnete obavljati posao koji vam zaista odgovara. Ipak, sve ce zavisiti od vase odluke.

BLIZANCI

Dragi blizanci, problema u zivotu u poslednje vreme imate zaista mnogo. Medjutim, vi tokom prve polovine meseca za probleme necete znati. Vi cete tokom prve polovine meseca septembra uzivati u jako velikoj kolicini srece, a vi cete posebno mnogo razloga za srecu imati zbog dva novcana dobitka.

RAK

Dragi rakovi, vama prva polovina meseca septembra nece ispuniti ocekivanja. Jako mnogo problema vas ocekuje i to na mnogim planovima vaseg zivota. Vas prvo problemi ocekuju na poslu i zbog njih cete cesto biti nervozni. Pavas posle toga ocekuju i veliki problemi na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, vi se trebate potruditi kako bi prvu polovinu meseca iskoristili na najbolji moguci nacin. Sreca zvezda ce vas apsolutno svuda pratiti i zbog toga ce vam sve polaziti za rukom. Vama ce prva polovina meseca aposlutno nadmasiti ocekivanja.

DEVICA

Drage device, vi dugo vremena cekate na srecu u vasem zivotu, a konacno ce sreca uci u vas zivot. Prva polovina meseca septembra ce vam predstavljati nista drugo nego period za pamcenje. Vi cete tokom prve polovine meseca jako mnogo razloga za srecu imati i to zbog desavanja na svim planovima vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj stranici…

Horoskop za SREDU I ČETVRTAK! Nekome će ovih dana SAMOĆA BITI POTREBANA, a nekoga će MUČITI SUMNJA!

OVAN

Tokom ovog dana vi cete  dobro razmisliti o tome da li zelite drustvo jedne skorpije kao sto mislite.

Mozda su vase emocije prema njoj jake, ali   vi ste dva razlicita sveta i to medju vama prosto ne moze da   traje.

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom ovog dana nekako biti dovoljni sami sebi.

No,  to ne znaci da  je to pametno, ali svakako da treba da ucinite sebi. Bolje i sami     nego kraj pogresne osobe.

 

BLIZANCI

Ovo je dan za  uzivanje. Dan tokom kojeg ce vas jedna  vodolija iskreno     iznenaditi i obradovati jer ce vam prosto staviti do znanja koliko joj je stalo.

Shodno tome,  nadjite nacina da joj vratite istom merom jer ona to svakako zasluzuje.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno jeste da cete tokom sledecih nekoliko dana   imati priliku da vratite jednog bika   u svoj zivot.

Naravno da je odluka samo na vama  ali znajte da on silno zeli da vam dokaze koliko mu je stalo.

LAV

Ovo je dan  za   resavanje problema koje svakako imate na svom polju emocija.

Shodno tome, ma koliko da ti problemi delovali neresivo, ako vam je dovoljno stalo onda znajte da iskrenim razgovorom moze mnogo toga da se resi. Ucinite tako.

 

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dan  tokom kojeg cete   morati   voljenoj osobi da priznate da ste je slagali.

Vi ste to ucinili   jer niste zeleli da je povredite, ali nju ce to toliko zaboleti   jer ce smatrati da ste je izdali.Dajte joj  vremena.

Nastavak na sledecoj  strani…

VODOLIJE krenite dalje, VAGAMA treba odmor, a ovaj znak čeka veoma TEŽAK PERIOD!

OVAN

Ukoliko vam se već duže vreme dopada jedna osoba iz vašeg okruženja to i pokažite. Pre svega jako je bitno da zante kako i na koji nači da pristupite. I nikako ne smete sebe zaluđivati nerealnim pričama. Budite i više nego jasni i direktni kada je sama ljubav u pitanju!

BIK

Jednostavno osećate da već duže vreme niste spremni da nastavite ljubavnu vezu. A i dalje se ne usuđujete da na sve stavite tačku. Zato je jako bitno da preduzmete inicijativu. i o svemu veoma iskreno i otvoreno pričate sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Pred vama je jedan turbulentan i dinamičan period. Imaćete određene probleme u odnosu sa emotivnim partnerom. A razlog svega jeste definitivno nerazumevanje. I samim tim pojavljuju se problemi tamo gde ih i nema. Zato pokušajte odnos da malo više razvijete.

RAK

Nikako ne smete da dozvolite da bilo ko poljulja vaše samopouzdanje i sigurnost. Jer pre svega to niko nema pravo da radi. Čak i da osetite da postoji određena tenzija u odnosu. Nemojte odmah sve na sebe da prebacujete. I da mislite da ste samo vi krivi za sve.

LAV

Pravo je vreme da se maksimalno opustite i uživate. Jer sada je period u kojem nećete imati nikakve probelem u odnosu sa vljenom osobom. Pre svega emocije i sama osećanja su i više nego jasna. Vi ste ti kojima je stalo i koji se zajedno trude da odnos unaprede.

DEVICA

I više ste nego svesni činjenice da vam se dopada pogrešna osoba. Osoba koja iz asebe ima određene probleme. Zato je jako bitno da na vreme povedete računa o svemu. I da znate da kasnije ne možete nikoga da krivite. Jer ste sve već znali.

Nastavak na sledećoj strani..

Znaci čije je srce VREDNO SVAKOG BLAGA, a ljubav iskrena i ČISTA KAO SUZA!

RAK

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano u svakom mogućem momentu su tu da se ponašaju na način koji je adekvatan. Uvek druge stavljaju na prvo mesti jer nikada ne žele da se iko zbog njih oseća loše u bilo kom smislu. I to je stvar koja je jasna kada su ove osobe u pitanju. nikada nemojte da dovodite u pitanje neke stvari što se njih tiče. To je stvar koja je generalno gledano i više nego bitna u svakom smislu te reči. Jednostavno neke stvari vama treba da budu i više nego jasne.

VAGA

Ovo su veoma harizmatične i šarmantne osobe. Osobe koje imaju u svojoj ličnost onaj faktor koji ih čini unikatnim i specifičnim ličnostima. Ovo su osobe koje se pamte gotovo čitav život. I samim tim osobe su koje znaju koliko vrede. I šta u principu zaslužuju u životu da imaju. To su osobe u čijem se društvu svi osećaju i više nego prijatno i poželjno. Jer znaju jako dobro da vladaju svakom situacijom. Jako dobro znaju da se ponašaju i u specifičnim situacijama. Ovo su osobe koje imaju tu neku osobinu da su veoma privlačni ljudima. Ovo su osobe koje svoj temperament i sam karakter nikada ne kriju. Jer su jako dobro svesne sebe i svoje ličnosti. I sa tim u vezi nemaju ni najmanji problem da budu baš o no što i jesu. U svakom segmentu svog života jako dobro znaju šta rade.

Nastavak na sledećoj strani…

Znaci zodijaka koje NE MOŽETE SLOMITI! Oni su NAJMOĆNIJI ZNACI!

OVAN

Čovek koji stvarno ne poznaje strah i koji ide i glavom kroz zid ako nešto želi. Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno u svakom momentu se ponašaju na način koji je i više nego adekvatan. Jednostavno imaju jake stavove u životu za sve, ali isto tako uvek se ponašaju veoma oprezno. Jer nemaju nikada taj stav da preko drugih treba da dolaze do svojih ciljeva. Ali kada osmisle svoj put kojim žele da idu, idu bukvalno glvom kroz zid po svoje interese. I nemaju sa tim apsolutno nikakav problem. Njima strah nikada nije prepreka.

BIK

Hrabrost je njihov zaštitni znak. Strah nema mesta u njihovom životu. Oni su večiti borci. Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega u svakom mogućem momentu su tu da pokažu svoju hrabrost. Odnosno ovo su osobe koje zaista u svakom momentu vole to da pokažu. Nikada ne vole da ih iko potcenju u bilo kom smislu te reči. Tako da ne postoji ta stvar na svetu od koje se ove osobe plaše. I to je generalno gledano jedna najveća istina. Tako da je bitno da u svakom momentu znate kako ćete da se ponašate. Nikada nemojte ništa da dovodite u pitanje kada su ove osobe u pitanju u bilo kom smislu te reči. Jendostavno jako je bitno da pokažete da ste osobe koje su zaista i više nego hrabre. Ove osobe to vole, dive se takvim ljudima. Nikada slabiće nisu voleli da imaju pored sebe u životu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

JARAC : Jednostavno njega NE MOŽETE SLOMITI! On je NEUNIŠTIV!

Ovo je znak kojem je ljubav na prvom mestu.Znak koji ume da voli kao nijedan i koji pri tome sve cini za ljubav.

Nemojte nikad i ni u kom slucaju zaboraviti da je ovo cist primer nekog ko ce vas voleti i biti vam podrska i oslonac i sve sto ide uz to.

Jako je vazno da kazemo da ce   ovo biti tipicni primer nekog  ko zna sta  hoce od zivota i ko pri tome bas nikad ne   odustaje od svojih snova.  Ono sto je  bitno jeste da je ovo znak koji  zna da je  zivot samo jedan    i da nikad i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli.

U ljubavi je ovo neko ko je poseban i iskren.     Neko ko zna da je    emocija najvaznija na svetu i da   nema nista lepse od toga kada nekog volis.  Ali, bas kao sto ume da voli, on isto tako  zahteva i da bude voljen.

Inace, ovo je bice koje ce biti odano i verno uvek  i na svaki moguci nacin.  No, cak i da dodje do toga da prevari, jarac to nikad nece sakriti.

On je jednostavno neko ko je    iskren i ko ce reci istinu ma koliko da ona bila  bolna.Takav je.

Ne cini drugima ono sto ne zeli da se desi licno njemu.

Inace, ovo   je tipicni primer nekog ko ce biti   uzor i podrska i rame za  plakanje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Žena koja se zove IVANA je PRAVI ANDJEO NA ZEMLJI!

IVANA

Draga naša Ivana današnji dan smo posvetili tebi. Da upravo danas želimo da te podsetimo koliko si ti posebna, mila, draga i voljena. Tvoje ime ima prelepo značenje i govori najlepše o tebi.

Budi ponosna što si baš ti Ivana.

Draga IVANA ti imaš predivno ime koje ima posebnu draž. Tvoje ime je izuzetno popularno i moderno iako postoji decenijama unazad. Želimo da znaš da se veliki broj roditelja i dan danas sa radošću opredeljuje za tvoje ime. To ime koje je simpatično i neodoljivo. Starije žensko ime koje se i dan dans veoma često i rado čuje na svakom koraku.

 

Draga Ivana tvoje ime spada u kategoriju biblijskih imena. Ime koje je ženski oblik od muškog imena Ivan.

Tvoje tako dragoceno ime je poreklom iz hebrejskog jezika. U tom jeziku ono se piše kao Jojohana. Takodje želimo da naglasimo da se muško ime Ivan piše kao Yohanan, a iz toga je poteklo tvoje vlastito ime.

Takodje postoji još jedno verovanje etimologa da je tvoje ime nastalo iz grčkog jezika i to izvedeno iz reči Iona ili Ioannes. Takodje znaj da ovo ime iz grčkog jezika predstavlja i ime velikog broja svetaca. Baš to je razlog što tvoje ime spada u velika hrišćanska imena.

Draga IVANA tvoje prelepo ime u prevodu i sa starohebrejskog i sa grčkog jezika ima potpuno isto značenje. Ono je jedinstveno i posebno. U nastavku teksta ćemo ti reći tačno šta tvoje ime govori o tebi i kakvo mu je značenje.

Nastavak na sledećoj strani…

Horoskop do KRAJA NEDELJE! Jednom znaku će SREĆA BITI NAKLONJENA, dok će drugi imate TEŽAK I STRESAN PERIOD!

OVAN

Sasvim je jasno da ste pre svega veoma bliski sa emotivnim partnerom. I da je to svakako sada nešto što vam daje potpunu sigurnost i stabilnost u odnosu. Ali isto tako je jako bitno da se u tom smislu ne opuštate. Jer neprekidno morate da budete svesni da u odnos morate da ulažete i da se trudite.

BIK

Ukoliko želite da promenite neke navike u svom odnosu. Ukoliko pre svega smatrate da sam odnos ne ide pravim putem. I da je svakako došlo vreme da o nekim sitnicama otvoreno diskutujete. Budite i više nego sigurni i direktni. Pokušajte u potpunosti da partneru objasnite kako stvari u principu i stoje.

BLIZANCI

Nikako ne želite sebi da priznate da polako postajete slabi na prisustvo određene osobe. I da vam je pre svega jako lepo i prijatno. Ali ste ubeđeni ili sebe zavaravate u neke druge stvari. A to je da trenutno niste spremni za novi odnos. I da po svaku cenu želite da zadržite svoju slobodu.

RAK

Pravo je vreme da se opustite i da u potpunosti uživate. Pre svega pravo je vreme da dozvolite čistim i iskrenim  emocijama da vas vode. I da pritom znate da ste u potpunosti postupili na pravi način. I da nema ni najmanjeg razloga da se opterećujete. Pa kroz sve to samo pokažite da ste u potpunosti posvećeni.

LAV

Jasno je da već duže vreme imate određene probleme u odnosu sa voljenom osobom. I da samim tim već duže vreme pokušavate neke stvari da rešite. Ali neophodno je da budete i više nego oprezni. Jer na grub način sigurno nećete ništa postići. Odnosno potenciraćem svađe nećete rešiti ništa.

DEVICA

Opustite se i na neki način radite na svom društvenom životu. Jer postoje velike verovatnoće da potpuno slučajno sretne osobu koja vas usrećuje. A možda se ta osoba nalazi jako blizu vas. A da toga vi u principu niste ni svesni. Zato opratite pažnju na stvari koje se dešavaju u vašem okruženju.

Nastavak na sledećoj strani…