DEVICA : Zna šta radi i UVEK VERUJE U SEBE!

U zivotu je jako dobro imati svest o odgovornosti i tememljnosti postupanja u svakom segmentu!

Pre svega u zivotu je jako bitno biti realan. Jako je bitno da se na pravi nacin sagledaju svi segmenti. I da se na pravi nacin ima svest o svemu sto se desava. Jer u suprotnom moze da dodje do jako velikih problema. Jako je bitno da u zivotu ne bezite od realn osti. Jako je bitno da znatge sta mozete iskreno da postignete. Odnosno sta je to sto mozete da uradite da biste sebe postavili na pravo mesti. Takodje, jasno je da se sigurnost i samouverenost grade vremenom. Jasno je da je jako bitno raditi na sebi uvek i u svakom momentu. Jako je bitno pokazati svoju realnu i pravu stranu uvek i u svakom momentu.

Takodje, postoje osobe koje su i vise nego posvecene odredjenim stvarima. Postoje osobe koje se bez ikakve potrebe istinski opterecuju oko sitnica. A to je sasvim jasno nesto sto osobe razlikuje po samom karakteru. Jasno je da se osobe razlikuju karakterno. I to je nesto sto je sastavni deo zivota. I nesto sto pre svega dolazi po samoj prirodi. Nesto sto ne moze da se menja. I nesto sto je i vise nego ocekivano.

Ali jasno je da su DEVICE u zivotu veliki perfekcionisti i osobe koje rade na sebi!

Pre svega ovo su osobe koje u nekim stvarima znaju iskreno da preteruju. Ovo su osobe koje u nekim situacijama nemaju realan pogled. I na taj nacin znaju znacajno da uticu na sebe i na svoju psihu. Tako da je jako bitno u svemu pronaci pravu meru i sam balan. Jako je bitno da se osobe ne opterecuju ukoliko nema potrebe za tim. Pa su ovo osobe koje u svakom momentu postupaju i vise nego odgovorno!

Nastavak na sledecoj strani…

Žena BIK: Koga jednom PRECRTA, taj više NE POSTOJI!

ZENA BIK

Ovo je neko ko ima stav, neko ko ima petlju i energiju. Neko ko ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli.

Ovo je zena koja zna da je  zivot jedan i ako postoji neko ko   ume u njemu   da uziva onda je to upravo ona.

Oni koji imaju zenu rodjenu u ovom znaku kraj sebe odlicno znaju da je ovo neko ko vredi. Neko ko   zivi za to da bi volela i da bi usrecila one do kojih joj je stalo. Ali, ovo ni u kom slucaju nece biti zena koja misli uvek samo na druge a njoj samoj kako bude. Ne.

 

Ona vazi za  zenu koja dobro zna kada  treba da slusa svoje srce, a kada svoj razum.

Kada  treba da razmislja o drugima,  a kad treba samu sebe da stavi na prvo mesto.

Moramo da kazemo da je ovo zena koja uvek kaze ono sto misli. Jednostavno receno, ona je  bice koje ce vam reci sve sto zeli cak i onda kada zna da ce ta  istina da vas  zaboli. Takva je, ali isto tako ocekuje i od drugih. Oni koji se usude da je slazu je  vrlo verovatno zbog toga   gube za sva  vremena.

Dalje,  kada pricamo o ljubavi…

Mnogi misle da je bik dovoljan sam sebi.

Da ne zeli nikog, da je prosto toliko umisljen. Da misli jedino o sebi i o svojim zeljama ali to je daleko od istine.

Samo, cinjenica je da   treba vremena da se ova zena zaljubi.

Nju nikad nece privuci samo neciji  izgled zato sto ona itekako ume da ceni prave vrednosti i zato kraj sebe zeli muskarca  koji ce joj biti odan.

Nastavak na sledećoj strani…

STRELAC : Ništa ne prihvata NA SILU! Ni ljubav, ni prijateljstvo!

OVO je neko ko je jak i ozbiljan.

Neko kome je zivot bojno polje i neo ko se tokom celog trajanja istog bori na sve nacine da u njemu uziva. Jedan strelac je spreman bas na sve kada mu je do necega stalo. On je prosto bice koje zna da je zivot jedan i bice koje ume da se bori cak i onda kad deluje da je sve nemoguce.

Ne postoji ono sto osoba rodjena u ovom znaku nece uraditi onda kada joj je do necega stalo.Osim da naudi nekom jer on svoju srecu nikad ne gradi na tudjem bolu i na tudjim suzama. Strelac je neko ko ce umeti da se svima nadje u nevolji.

Da bude oslonac i rame za plakanje i pre svega vas prijatelj. Cak i ako ste emotivni partneri strelac ce u vama prvo zeleti prijatelja. I prvo ce prijatelja od vas traziti jer ako ne umete da ga cenite onda ga i ne zasluzujete. Moramo da kazemo da je kod osobe rodjene u ovom znaku na prvom mestu emocija. Dakle on sve radi sa emocojom.

Deluje kao neko ko je hladan i drzak ali oni koji ga imaju kraj sebe odlicno znaju da je zapravo bice koje ce vas iskreno voleti. Bice koje ce umeti da bude tu za vas i da vas na svaki nacin usreci, nasmeje i podrzi.

Velika je istina da je kod strelca na prvom mestu ljubav. On kada voli ne postoji ono sto zbog ljubavi nece biti u stanju da uradi.

Za voljenu ce osobu biti u stanju da ako treba okrene svet naopako i to je ono sto je za svaki primer i svaku pohvalu.


Nastavak na sledecoj strani…

Žena RAK: Svako ko misli da može da MANIPULIŠE SA NJOM-VARA SE! Koliko god da voli IZDAJU NE PRAŠTA!

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU SU DAME KOJE SU VEOMA OTMENE. ONE SU TE KOJE ZAISTA VODE RAČUNA O SVOM FIZIČKOM IZGLEDU UVEK.

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje zaista vode računa o svom fizičkom izgledu. One su te koje uvek maksimalno vode računa kako će izgledati. Jer to je stvar koja je njima i više nego bitna u svakom smislu te reči. Ne treba da dovvodite ništa u pitanje kada su one te koje su tema. Žele da su uvek otmene i da tako izgledaju. Jednostavno vi od njih možete uvek da naučite mnogo toga i to je jedna ogromna istina. Nikada ne treba da dovodite u pitanje određene stvari što se njih tiče. U svakom smislu te reči ovo jesu žene koje će da se ponašaju na način koji je adekvatan. Jednostavno vi treba da ste svesni nekih stvari kada su ove žene u pitanju. Uvek će biti na rhuncu kada je njihov izgled u pitanju.

Njihova otmenost je stvar koja zaista nema cenu. I to je nešto što je činjenično u svakom smislu te reči. Vi ne treba to da dovodite u pitanje neke stvari.

Tako da treba da znate tačno kako ćete se prema njima ophoditi. To je stvar koja je zaista od presudnog možda značaja kada su ove osobe u pitanju. Tako da nikako nemojte da se ponašate kao osobe koje će da se ponašaju na način koji nije adekvatan.

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE ĆE UVEK DA SE BRINU O DRUGIMA. TO JE STVAR KOJA JE JEDNOSTAVNO U NJIMA. ONE SU TAKVE

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje u svakom smislu te reči vode računa o drugima. One su te koje će uvek da vode računa o drugima. I to je stvar koja je definitvna u svakom smsilu te reči. Nikada nemojte neke stvari da dovodite u pitanje što se njih tiče. One su te koje nekada i ne žele da budu baš takve, ali jednostavno je tako. I to je takođe stvar koje vi treba da budete svesni. Uvek to treba da imate na umu kada su ove žene u pitanju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Horoskop za PETAK I SUBOTU! Jedan znak će dobiti NEVEROVATAN PRILIKU, dok će drugi osećati KAJANJE!

OVAN

Jako je vazno da kazemo da cete vi u danima koji su pred nama dobiti poruku koja bi mogla da promeni mnogo toga  u vasem    zivotu.

Ali, ono sto treba da  kazemo jeste da nikao ne bi ste smeli da se vracate u prošlost.

 BIK

Vi sada imate mnogo problema na polju emocija  i nema    sumnje da patite zbog toga. Ali, nekako vam je jasno da sada ne mozete da radite bas nista osim da cekate da se sve zavrsi.

Nije do vas.

BLIZANCI

Treba da kazemo da nema sumnje da vi znate da budete borac onda kada je najteze.

Tesko vam pada to sto znate da je voljena osoba nesto sakrila od vas ali cete skupiti snage da sa njom o svemu pricate…

 RAK

Ono sto je vazno da znate jeste da je bitno da ne odustajete od osobe koju volite.

Ona oseca isto sto i vi i zato je nebitno sta misle ljudio koji su sada u vasoj blizini.  Slusajte svoje srce.

 LAV

Vas kajanje ne popusta.

I dalje vam jako tesko pada sto ste dozvolili sebi da izgubite osobu koja je po svemu posebna.

Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme da krenete dalje. Da nadjete nekog  drugog.

 DEVICA

Prija vam samoca.

Prija vam sto se sada nista  ne desava na  polju emocija.

Imate dovoljno vremena da se zapitate sta je ono sto zelite.   Vreme je da se posvetite malo svojim zeljama i onome sto vase srce kaze.

Nastavak na sledecoj   strani…

JARAC priznajte ljubav, RIBE znaju šta žele, a ovaj znak stiže KARMA!

OVAN

Sasvim je jasno da se već duže vreme osećate veoma nelagodno u poslovnom okruženju. Sasvim je jasno da ste zbog toga veoma umorni. I da nikako ne možete da pronađete neku slobodnu zonu. Odnosno zonu mira i stabilnosti. Zato je jako bitno da radite na sebi.

BIK

Jako je bitno da verujete u sebe i u svoje snov. Jako je bitno da verujete u sve ono što se dešava oko vas. I da u tom smislu budete osoba koja se pre svega ne plaši promena na bilo koji način. Niti se plaši izazova koji vas okružuju.

BLIZANCI

Većinu posla pokušavate da završite samostalno. I samim tim jasno je da zbog toga imate veoma loše oscilacije u ponašanju. Jer ste pre svega veoma umorni i  napeti. Pa u svemu tome je bitno da pronađete svoju poslovnu zonu. Odosno da pronađete način da se u potpunosti fokusirati.

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje veliko poslovno unapređenje. Očekuju vas pre svega stvari koje su i više nego značajne i uzbudljive za vas. Stvari zbog kojih ćete se u potpunosti unaprediti. I samim tim stvari zbog kojih ćete biti i više nego svesni svega.

LAV

Lav, budite ponosni na sebe, jer iza sebe imat velike rezultate. Budite osoba koja jako dobro zna šta i kada radi. Osoba koja je i više nego posvećena svojim obavzama i svom poslu. Što je svakako nešto na šta ćete vremenom biti i više nego predani.

DEVICA

Sasvim je jasno da ste osoba koja pokušava sve oko sebe da menja. Sasvim je jasno da ste osoba koja pre svega pokušava ljude oko sebe da promeni. Što je prosto nekada neizvodljivo. Zato je jako bitnoda pokušate da se fokusirate na stvari koje vam prijaju.

Nastavak na sledećoj strani teksta…

LAV: On svoje BITKE DOBIJA, jer NE ODUSTAJE!

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU PRE SVEGA OLIČENJE ODGOVORNIH LJUDI

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su osobe koje pre svega u svakom momentu u životu ovo predstavljalju. Zaista i više nego odgovorne osobe u svakom smislu te reči. Jendostavno ovo su  osobe koje su spremne neke stvari da pokažu generalno gledano u svakom momentu svog života. Vi nikada ne treba da sumnajte u njihovu odgovornost na bilo koji način u životu. I to je takođe jedna velika istina. Pre svega ovo su osobe koje kada nešto kažu da će uraditi tako će i biti. Niko nikada ne treba da vodi računa o tim stvarima sem njih. Jednostavno pre svega nikada sebi kao ličnosti ne bi dozvolile da s eponašaju neodgovorno prema bilo kome. VIše su tip osobe da neće prihvatiti nešto da rade ako nisu sigurne da će to i moći da obave.

Tako da zaista treba da se ponašate kao neko ko će u svakom mogućem momentu da vodi računa o nekim stvarima. I To jeste ono što je generalno gledano i više nego bitno. Jer pre svega uvek i treba da se ponašate na način koji će da vam i odgovara. Jednostavno treba da se ponašate kao osoba koja će u svakom momentu biti odgovorna ako imate bilo kakve veze sa njima. Jer ovo su soobe koje drugačije ponašanje nikako ne žele da prihvate.

TAKOĐE OVO SU OSOBE KOJE PRE SVEGA U SVAKOM MOGUĆEM MOMENTU SU TU DA POKAŽU TAKOĐE STA ZNAČI IMATI STAV U ŽIVOTU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su osobe koje pre svega su zaista tu da u svakom momentu ovo pokažu. Jer pre svega ovo su zaista osobe koje će uvek tačno znati za sve u životu kakav imaju stav. Nikada ne ostupju od svojih stavova i mišljenja što je zaista i više nego bitno u celokupnoj ovo priči. Nikada nemojte da dozvolite da bilo koji način ovo bude nešto što će neko da dovodi u pitanje. Tako da je zaista i više nego bitno da u svakom momentu ovo imate na umu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

RIBE : Osob koja se NE IZDAJE i kojoj možete SLEPO VEROVATI!

Osobe u ovom znaku zodijka su te koje u životu imaju jasan princip i stav!

To je pre svega princip koji im govori da uvek idu prema svojim osoećanjima. Osobe su koej jedino na taj način  mogu da funkcionišu na pravi način. Način koji njima daje sigurnost i samopouzdanje. Osobe su koje žele uvek i u svakoj sittuaciji da stoje hrabrno na svojim nogama.

Takođe, pripadnci u ovom znaku zodijaka žele uvek da budu pozitivni i vedri.

Jer su osobe koje oko sebe okupljaju upravo takve ljude. Ljude koji plene pozitivnom energijom i harizmom. Sa druge strane osobe su koje osmeh nose kao zaštitni znak. Jer život vole i žele da ga žive na pravi način. Takođe, osobe su koje uživaju u društvu. I baš je to razlog zbog kojeg oko sebe imaju pravu ekipu. Druženje i dobar provod je ono bez čega ove osobe ne funkcionišu. To su događaji gde osobe u ovom znaku zodijaka skupljaju energiju. To njima služi za odmor i potpunu relaksaciju.

Takođe, ovo su veoma razumne osobe. Osobe koje će uvek biti tu da saslušaju prijatelja i drage ljude. I da im daju i više nego koristan i realan savet. Savet u kojem će biti potpuno ono što jesu. Nikada prijatelja neće po svaku cenu tapšati po ramenu. Ukoliko iskreno i svesno vidi da je to velika greška. Pre će reći samo istinu. I prijatelja vratiti na pravi put. Takođe, osoba je koja će motivisati i biti prava podrška. Uvek je tu da izađe u susret bilo kome. Kada nekom pruže pomoć osećaju se i više nego zadovoljno i srećno.

Ovo su pre svega osobe koje u sebi imaju one prave životne vrednosti. Osoba je od poverenja. U nju uvek možete da imate sagovornika. I nekoga ko vas nikada neće izadati. Jer za osobe u ovom znaku zodijka izdaja i prevara su prosto neprihvatljive. To su stvari preko kojih osobe u ovom znaku zodijka nikada ne prelaze.

Nastavak na sledećoj strani…

JARAC : On sluša sebe i svoje srce, pa makar ga TO KOŠTALO!

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da na samom pocetku  naglasimo da je osoba rodjena u znaku jarca jedna od najboljih koje cete ikada upoznati.

Ovo je znak koji voli toliko jako da mu je ljubav uvek na prvom mestu.

Kada zavoli,  on daje sve od sebe i uvek je spreman da usreci one do kojih mu je stalo.  Moramo da kazemo da razlikuje od svih po tom pitanju sto  je cak u stanju da prevari. No, to ne znaci da on sedi na dve stolice vec da je znak koji uvek slepo slusa svoje srce pa cak i onda kad zna da nekog moze da povredi.

Jarac je znak koji je svestan toga da je zivot previse kratak i on  zapravo nikada ne odustaje od onog  do cega mu je stalo.

Daje sve od sebe da uziva u onome sto ima, i uvek se bori za ono sto zeli.

Ovo je znak koji je veoma posten sto znaci da nikada nece graditi svoju srecu na osnovu tudjih  suza.

On je neko ko ce biti tu  za one koje voli uvek na sve nacine i nastojati da usreci one  koje voli. Naravno, sve to pod uslovom da se oni trude da njemu  uzvrate istom merom.

Jarac je neko ko ce biti spreman na sve zbog ljubavi i on je zapravo veoma ponosan na  sebe  zbog toga.

Emocija koju ima je velika i jaka i uvek cini sve   za one  za koje dise.

Nastavak na sledećoj strani…

Žena VODOLIJA: Sa njenim osećanjima se NE MOŽEŠ IGRATI! Ona odlazi SAMO JEDNOM I NE VRAĆA SE!

Ako je nesto krasi onda je svakako krasi velika mudrost, žena vodolija je dama koja zna sta treba da učini. Ona isto tako zna sta ne treba nikada da ucini. Mnogi je smatraju previse ponosom, ali je ona zbog ponosa toliko i jedinstvena. Ona zbog ponosa ne ostaje kraj ljudi koji je nisu dostojni…

Sve je kod nje veoma jednostavno, ono sto ona ne zeli da se desi njoj, ona ne zeli ni drugim ljudima,

a isto tako onako kako se drugi ljudi ponasaju prema njoj, ona se isto tako ponasa prema njima.

Zena vodolija nikoga za ljubav ne moli, ona nikada ne moli neku osobu da ostane kraj nje, ona je

veoma dostojanstvena dama koja to sebi nikada ne bi mogla dopustiti.

Zena vodolija je dama koja svoj zivot zivi onako kako joj najbolje odgovara, nju apsolutno

ne zanima sta ce drugi ljudi reci o njenom ponasanju, ona se odavno ne obzire na komentare

drugih ljudi i zbog toga ona ima mnogo srece i mira u zivotu. Moze da kaze za nju sta god ko

zeli, ali ono sto je istina jeste da je ona veoma kvalitetna dama koja ima mnogo vrlina.

Zena vodolija se ponasa uvek isto, ona je uvek pravicna u svakoj situaciji i kod nje ne postoje

kompromisi kada je pravda u pitanju, ona jednostavno svima uzvraca sao po zasluzi.

Ponasanje zene vodolije u ljubavi je za svaku pohvalu i zbog toga je mnogi zele kraj sebe u vezi.

Ona kada je u vezi onda se prema voljenoj osobi ponasa neverovatno brizno i lepo, onda ona

svoju voljenu osobu na sve nacine pokusava usreciti, ali onaj ko je sa njom u vezi treba da zna

da mu ona nikada nece oprostiti prevaru niti izdaju.

Nastavak na sledecoj stranici…