Ovim zankovima će se desiti nešto što će ih OSTAVITI BEZ TEKSTA!

Sudbina sprema neverovatna dešavanja pripadnicima znaka Bika i Jarca i njihov život bi se zbog svega toga mogao promeniti…

BIK

Dragi bikovi, vi nikada nikome niste dopuštali da vam se meša u život. Vi ste oduvek o svemu sami odlučivali. Međutim, ma koliko da vi bili oprezni, vi ipak nećete moći da izbegnete dešavanja koja vam je sudbina namenila. Upravo će se vaš život promeniti zahvaljujući sudbini, ali vi ne trebate da se plašite svega onoga što vas očekuje, jer je vama sudbina namenila čarobna dešavanja koja će vam se jako mnogo dopasti.

Vama je sudbina namenila dešavanja koja ste svakako i zaslužili. A ono što vam je sudbina pre svega namenila jeste to da se izborite za onu najveću ljubavnu sreću. Vama zapravo sudbina sprema susret tokom bliske budućnosti zbog kojeg vaš život hoće postati drugačiji, ali i lepši. Vama sudbina sprema susret sa vašom srodnom dušom.

Srodne duše baš i nisu nešto u šta vi verujete, ali ćete vi svakako shvatiti da one postoje tokom bliske budućnosti. Vi ćete to shvatiti već u trenutku, jer vas očekuje susret sa osobom sa kojom vam je sreća u ljubavi prosto pa obećana. Vi ćete tokom bliske budućnosti upoznati osobu koja će vam se jako mnogo dopasti i vi ćete u trenutku znati da je vašem lutanju došao kraj.

Vi ćete takođe sa tom osboom posle nekih dešavanja započeti ljubavnu priču u kojoj ćete razloga za onu najveću sreću imati jako mnogo i vi ćete sa tom osobom pronaći svoju sreću.

Zahvaljujući sudbini vaš život će se promeniti, ali će se on promeniti svakako na bolje. Čarobni trenuci vam stižu.

Nastavak na sledećoj stranici….

Izaberi GOLUBA PISMONOŠU i saznaj kakvu LJUBAVNU PORUKU ti nosi!

AKO SI IZABRAO GLUBA PISMONOŠU BROJ 1

Vi ste ubeđeni da još uvek niste upoznali osobu sa kojom vam je sreća u ljubavi prosto pa suđena. Vi smatrate da takva osoba još nije ušla u vaš život. Međutim, da vi niste u pravu vama će dokazati dešavanja koja će vam doneti bliska budućnost.

Ono što vas očekuje tokom bliske budućnosti jesu neka neverovatna dešavanja zbog kojih ćete shvatiti da ste vi već odavno upoznali osobu sa kojom vam je ljubavna sreća suđena. Naime, za vašu ljubav će tokom bliske budućnosti početi da se bori osobu koju vi jako dobro poznajete. Na koju ste oduvek gledali samo kao na prijaterlja.

Upravo će ta osoba početi da se bori za vašu ljubav i vi ćete posle nekih neverovatnih dešavanja odlučiti da toj osobi ukažete priliku. A vama će dešavanja na planu te veze dokazati da je vama upravo sa tom osobom sreća u ljubavi prosto pa zagarantovana. Bliska budućnost vam donosi neverovatna dešavanja.

AKO STE IZABRALI PISMONOŠU BROJ 2

Vi ste oduvek sanjali o onoj velikoj ljubavnoj sreći. Vi ste oduvek pokušavali za nju da se izborite. Međutim, vi ste obično bili u vezi sa osobama koje vas nisu bile dostojne. Koje nisu umele da cene sve ono što činite za njih. Baš zbog toga vi ne očekujete da će se situacija na planu ljubavi vašeg života uskoro promeniti. Ali će se upravo to desiti. Vi zasta jeste zaslužili da upoznate ”pravu” osobu. Zbog toga vas očekuje susret sa osobom sa kojom vam je sreća prosto pa zagarantovana.

Vama će bliska budućnost doneti susret koji menja sve. Vas tokom bliske budućnosti očekuje susret sa osobom sa kojom vam je sreća zagarantovana. Vi ćete tu osobu upoznati spletom čudnih okolnosti. Vi ćete tu osobu upoznati zahvaljujući sudbini, jer će upravo sudbina spojiti vas i tu osobu. Vi ćete već u trenutku znati da je ta osoba prava za vas i vi ćete tu osobu poželeti kraj sebe.

A vas posle tog susreta očekuju neka čarobna dešavanja koja će dovesti do početka veze vas i te osobe. Vi ćete započeti vezu sa osobom koja će uvek biti tu za vas i ta osoba će uspeti da vas usreći.

Bliska budućnost će vam doneti samo mnogo divnih dešavanja. Vas tokom bliske budućnosti očekuje susret koji će sve promeniti u vašem životu.

Nastavak na sledećoj stranici…

RAK: Precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

Posao:

Dragi Rakovi,
Sunce koje prolazi kroz vaš znak praviće 5. oktobra trigon sa Jupiterom. Doći će do izražaja vaša kreativnost. Što će vam omogućiti da se probijete i ostvarite napredak u razvoju aktuelnih projekata. Ispoljićete autoritet i rukovodeće sposobnosti. Što će učvrstiti vaše poslovne odnose, a uspeh ćete postići u oblastima zabave, estrade i ugostiteljstva.

Opozicija Merkura sa Marsom će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Izbegavajte ishitrene poteze na polju novca. Zbog neizmirenih dugovanja dolazićete u napete i neprijatne situacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrebno je da se potrudite da postignete kompromis i dogovor. 10. oktobra Venera ulazi u znak Device i vaše polje komunikacije.

Kako je Venera u padu u Devici, moraćete da uložite više truda u poslovne pregovore. Da se posvetite detaljima kada bilo šta dogovarate. 12. oktobra Sunce pravi opoziciju sa Plutonom.

Što će dovesti do komplikacija u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe i do raskida jedne saradnje, a to će vam naneti gubitke. Potrudite se da učvrstite odnose sa dugogodišnjim partnerima.
Venera će 22. oktobra praviti trigon sa Jupiterom. Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti na polju novca. Isplatiće vam se ulazak u rizik ali samo ako je u razumnoj meri. Imaćete dobar osećaj za investicije.

Obratite više pažnje na odnose sa saradnicima jer ćete na tom polju imati neočekivane teškoće. 26. oktobra će Merkur krenuti retogradno u vašem polju novca. Što vam signalizira da je vreme da se posvetite rešavanju zaostalih dugovanja i drugih nerešenih finansijskih pitanja. 27. oktobra će Sunce praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Kako je Mars retrogradan i prolazi kroz vaše polje platnog prometa, to će ukazati na slabiji obrt novca i naglašava još veću opreznost u finansijskim transakcijama.

Nezaposleni Rakovi će imati više sreće u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Najviše mogućnosti za zaposlenje ćete imati u oblastima ugostiteljstva.

Nastavak na sledecoj strani…

VAGA : Precizan MESECNI HOROSKOP za OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje će svakom smislu te reči će biti proračunate. Jednostavno vi treba da budete osoba koja će pre svega biti svesna nekih stvari i to je ono što je i više nego bitno.

Budite uvereni u svakom smislu te reči da ste osoba koja nikako neće pokleknuti u nekim svojim pričama. I to je definitivno stvar koja je i više nego bitna u svakom smislu te reči. Generalno gledano nemojte ni u jednom momentu da se ponašate neprimereno kada su neke još dodatno stvari u pitanju. I to je stvar koja je zaista i više nego bitna u svakom smislu te reči. Budite zaista uvereni u neke stvari jer to jeste ono što je generalno gledano i više nego bitno. Tako da to treba da imate na umu.

Jednostavno treba da se ponašate u određenim momentima kao osoba koja će pre svega biti tu kako bi svoju vezu sačuvala. Ako je to nešto već što vama znači. I to uvek i treba da gledate na taj način. Nikada nemojte da sumnjate u neke stvari. To je ono što je i više nego bitno u svakom smislu te reči.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje zaista treba da se ponašaju u svakom smislu te reči opušteno. Jer to jeste ono što je itekako bitno u svakom msislu te reči. Nikada nemojte da sumnjate u neke stvari kada su ove osobe u pitanju. Jednostavno u svakom momentu je bitno da radite isključivo ono što vi želite.

Tako da jednostavno treba da budete neko ko će biti svestan nekih stvari. Uživajte u ovom mesecu, jer zaista ćete imati itekako prostora za tim stvarima. Tako da zaista treba da budete neko ko će se poneti prema njima tačno onako kako bi trebalo. I vi ćete se zaista i ponašati itekako odgovorno u svakom smislu te reči.  Tako da treba maksimalno da se opustite u svakom pogledu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Evo zasto je ŽENA JARAC ALFA ŽENA koja treba da se ponosi OVIM OSOBINAMA!

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su žene koje su jako inteligentne, odlučne, samostalne, jednostavno. Kada sebi zacrtaju neki cilj uvek dođu do njega i tek tada su srećne i zadovoljne. Nisi osobe koje maštaju o nekim stvari, nisu sanjalice. Veoma su reelne osobe, koje uvek žive u realnosti i gledaju da od nje najviše izvuku.

Preterano su ambiciozne i one kada sebi nešto zacrtaju to tako mora da bude. Dok to ne ostvare u stanju su da zapostave sve oko sebe, i da gledaju samo ono što se tiče ostvarenja njihovog cilja. Ali dok ga ne ostvare ne odustaju. Ljudi koji imaju ovu ženu u okruženju jednostavno nekada nisu ni svesni koliko je to neverovatna žena i nisu svesni koga to imaju pored sebe.

Često se njihovi emotvni partneru pored njih osećaju manjim muškarcima. Smatraju nekada da ih i nisu zaslužili jer ih nisu vredni. Ova žena koja je prvenstveno dama i to uvek ističe i stavlja u prvi plan. U stanju je da iznese bilo šta što joj nanese sudbina i život dostojanstveno. Što bi ijedan muškarac izneo na taj način.

Ukoliko ste sa njom u emotvnom odnosu stalno će održavati vašu vezu na najvišem mogućem nivou. Jer uvek je odgovrna, pa i ovde, veoma posvećena i odana. Sa njoj će vam svaki dan biti lepši i bolji i to je osoba u koju se svakim danom sve više zaljubljujete.

Pored nje ćete uvideti prave vrednosti koje jedna osoba treba da poseduje. Pa samim tim ukoliko su vam neke karakteristike falile postaćete dosta vrednija osoba koja će biti poštovana od strane drugih.

Njoj kod partnra je bitno da ima svoj karakter kakav god da je. Pored nje ćete sve ostalo naučiti i ona to zna, samim tim zna da će ishod vaše veze biti i  više nego dobar. Kao mama, svojo deci je izuzetna podrška, ali je itekako stroga. Ali pored nje će njena deca postati uvažene ličniosti koje svi poštuju.

Kakav god problem da je zadesi u životu, kako nju tako i njoj bitne ljude ona će sigurne rešiti. Ali uvek ostaje pribrana. Čim vidi neki problem nikada ne pravi dramaturgiju nego odmah počne da traži rešenje za isti.

Nastavak teksta na sledećoj strani..

HOROSKOP DO 15. OKTOBRA! Jedan znak će uspeti da reši SVE VELIKE PROBLEME!

OVAN

Dragi ovnovi, ono što je posebno bitno za vas jeste to da vam prva polovina meseca nikakve veće probleme neće doneti. Čak naprotiv, ona će vam doneti samo razloge za sreću. Vama će prvu polovinu meseca obeležiti brojna divna dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi vašeg života.

BIK

Dragi bikovi, vama dolaze divni dani tokom kojih ćete samo za sreću znati. Vi ćete tokom prve polovine meseca jula uspeti da se izborite za brojne uspehe, a sem toga vi ćete i više nego moći da budete zadovoljni kako sa situacijom na planu vaše veze, tako i sa vašom finansijskom situacijom.

BLIZNACI

Dragi blizanci, vi ćete tokom prve polovine meseca uspeti da učinite nešto što već dugo vremena pokušavate da učinite. Vi ćete zapravo uspeti da rešite sve velike probleme kojih imate mnogo u životu. A sem toga vas tokom prve polovine meseca mnogo lepih dešavanja, i to pre svega na planu ljubavi, očekuje.

RAK

Dragi rakovi, nažalost, vi nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima tokom prve polovine meseca. Naime, vama zvezde neće biti naklonjene i zbog toga vas očekuje jako mnogo problema, a vama će posebno teško pasti neki problemi koji vas očekuju na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, vama će bez bilo kakve dileme prvu polovinu meseca obeležiti jedan susret. Vas očekuje susret sa jednom zanimljivom osobom, a upravo će ta osoba početi da se bori kako za vašu ljubav, tako i za vaše poverenje. Interesantni dani vam predstoje.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom prve polovine meseca moći da shvatite nešto veoma važno. Vi ćete moći da shvatite da vas bivši partner još uvek voli i da vas ta osoba nije zaboravila. Upravo će se vama u život vratiti ta osoba i ona će početi da se bori za vaše poverenje.

Nastavak na sledećoj stranici…

LJUBAVNI VIKEND HOROSKOP! Jedan znak je dao srce POGREŠNOJ OSOBI!

OVAN

Ovaj vikend ce proci  bez vecih promena kada ste vi u pitanju.

Mozemo da   kazemo da treba da se fokusirate na posao.     Postoje neke obaveze koje vec danima odlazete ali ako realno razmislite shvaticete da je krajnje vreme da ih  zavrsite.

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce u ljubavi sve doci na svoje.

No, to nece biti tokom ovog vikenda i vi to morate da shvatite. Osoba koju zelite kraj sebe oseca isto  ali trebace joj  jos neko vreme da vam to prizna.

Nemojte je   pozurivati.

BLIZANCI

Vi ste neko ko moze da se bori za ono sto   zeli i neko ko to u najvecem broju slucajeva i dobije.

Cinjenica je da ste sada dali svoje srce nekome ko ne ume da vas ceni ali vremenom ce sve doci na svoje.Dajte sebi vremena.

 

 

RAK

Ovo ce biti miran vikend kada ste vi u pitanju.

Proteci ce bez vecih promena bilo da  je rec o poslu ili o emocijama.

Moze se reci da cete imati vise nego dovoljno   vremena za sebe i za svoje zelje i potrebe. Ucinite sebi, nadjite nacina da udovoljite sebi i prosto sebe stavite na prvo mesto.

 

LAV

Zanimljiva desavanja na polju emocija.

Jedna skorpija koju vec dugo nemate kraj sebe vam daje odredjene znakove da bi  mozda  nekada mogla ponovo da vam da sansu.  I sami ste svesni da ste prosto ludi od ljubavi prema njoj. Ne mozete da se kontrolisete.

 

 

DEVICA

Mora se reci da vam je dosadila vasa zivotna monotonija i da ste zeljni nekih velikih promena u vasem  zivotu. Ovaj vikend je prilika za to.

Ocekuju vas neke zaista lepe situacije i vrlo je moguce da ce se nekim pripadnicima vaseg  znaka ovih dana desiti ljubav.

 

VAGA

Moramo da kazemo da ce u ljubavi sve doci na svoje onda kada vi odlucite da se borite za osobu do koje vam je stalo.

Vi   ne znate da li da slusate svoje srce ili svoj razum i to je najveca moguca istina.

Neka ovaj vikend bude prilika da razmislite sta je ono sto vase srce  zapravo zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

VIKEND HOROSKOP! Jednom znaku su potrebne PROMENE!

Vikend horoskop za sve znake

OVAN

Vi ste jako umorni ali ni sami ne znate zasto.To se mozda desava zato sto vam ne prijaju ovi praznicni dani. Vi ste inace osoba od akcije ali vam ovih dana fali mir i tisina i prosto zato ovog vikenda imate zelju samo da spavate i budete daleko od svega.

 

BIK

 

Ovo ce biti jako lep vikend kada ste vi u pitanju.Postoji mogucnost da se uverite u to da je nekome iskreno stalo do vas.

Da vam jedan rak prizna sta je ono sto zeli kad ste vi u pitanju a to ce jako da vas iznenadi.

 

BLIZANCI

 

Ono sto moramo da kazemo jeste da u ljubavi nece biti velikih promena tokom sledecih nekoliko dana,pa tako ni ovog vikenda.

Zato je najbolje da ne pravite velike planove jer onda slede i velika razocarenja a to je bas ono sto ne zelite.

 

RAK

 

U ljubavi veoma lepo tokom narednih nekoliko dana pa tako i tokom ovog vikenda.

Ako ste u vezi iskreno cete uzivati jer je voljena osoba spremna na sve kako bi vas usrecila.Ako niste,moguce je da se desi jedna fatalna romansa.

 

LAV

 

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce vam sada prijati da budete sami.

Ukratko receno,prijace vam da ovaj vikend prespavate i budete daleko od svih.Ako je to moguce onda tako i ucinite.

 

DEVICA

 

U ljubavi ovih dana nece biti vecih promena ali je cinjenica da vam one jesu potrebne.

Potrebno vam je da vas neko voli i da kraj nekog imate emocije i ljubav.

Ono sto moramo da kazemo jeste da bi jedan ovan zeleo sve da ucini samo da vas ima kraj sebe.

 

VAGA

 

Ono sto moramo naglasiti jeste da treba da prestanete da obecavate ono sto niste u stanju da ispunit.

Vi ne zelite nekome da slomite srce pa mu zato dajete laznu ali svakako cete ga povrediti kada sazna istin.

 

Nastavak na sledecoj strani….

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 2. OKTOBAR! Pred jednim znakom je ODLUKA KOJA MENJA SVE!

OVAN

Nema razloga za brigu.

Vama slede  samo lepe stvari kada je danasnji dan u pitanju.

Dakle cak i ako ste slobodni danas su zvezde na  vasoj strani i moguce je cak i ono sto smatrate nerealnim.

Mozda se bas danas ludo zaljubite.

 

BIK

Ovo ce biti veoma lep dan za vas.

Imali vi nekog kraj sebe  ili  ne prijace vam polozaj zvezda pa su danas moguca cak i neka iznenadjenja.Posvetite se sebi i svojim zeljama jer nema nimalo sumnje da ste zasluzili da uzivate.

Nekome je do vas iskreno stalo a danas cete shvatiti  i kome.

 

BLIZANCI

Ono sto je najveca istina jeste da nema razloga  za brigu kada je polje emocija u pitanju.

Vi mozda sada jeste sami ali to ni u kom slucaju ne znaci da ce tako i ostat.

Neka vam danas na prvom mestu  ipak bude  posao.

 

RAK

Cuvajte svoje srce jer vas ono nece    odvesti na pogresan put.

Jako je vazno da   radite onako kako vam ono nalaze jer je to   pametno i ispravno.

Jedan rak je spreman na sve  kako bi vas osvojio i treba da mu date sansu.

 

LAV

Drugi ljudi previse uticu na vas i to je velika  greska.

Ne smete nikoga da slusate jer vase srce sada najbolje zna ko je vasa prava  ljubav.

Posvetite se tome i slusajte svoj unutrasnji glas umesto ljudi koji vam samo zele zlo.

 

DEVICA

Nema razloga za brigu danas.

Mozda sa voljenom osobom  sada nista nije kako treba ali sve to moze da se promeni u najkracem periodu.

Vas problem je to sto vam sada fali mnogo strpljenja i sto bi ste vi sve sada i odmah a to nazalost nije moguce.

 

VAGA

Konacno ste zadovoljni vasom emotivnom situacijom.

Prosto vam prija sto jedan bik na sve nacine pokusaa da  vas osvoji ali jos uvek niste spremni da mu date priliku.

Za neke stvari treba vremena i sasvim je u redu sto ga sada od  te  osobe   zahtevate.

Nastavak na sledecoj strani…

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR! Jednom znaku predstoje TEŠKI TRENUCI!

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jako zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo desavanja. Na vasu srecu sva ta desavanja ce biti pozitivna i zbog njih cete imati razloga za srecu. A dan pred vama ce obeleziti jedan potpuno neocekivan novcani dobitak.

BIK

Dragi bikovi, vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce na vas ostaviti lep utisak. Vi cete isto tako biti u prilici da zapocnete vezu sa tom osobom, ali ce mnoge vase drage osobe biti protiv toga. Medjutim, vi ne trebate slusati nikoga nego trebate slusati svoje srce.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vas danas ocekuje mnogo problema i zbog toga vam nece biti ni malo lako. Prvo vas veliki problemi ocekuju na poslu i to zbog vasih kolega, pa vas posle toga ocekuju i neka negativna desavanja na planu ljubavi. Izuzetno tezak dan vam predstoji.

RAK

Dragi rakovi, vi trebate biti spremni na sve. Naime, vama naredni period donosi nesto sto vam se nece dopasti. Vi cete zapravo vec u narednom periodu shvatiti da vam neke osobe do kojih vam je mnogo stalo nikada nista dobro nisu zelele. Teski trenuci vam predstoje.

LAV

Dragi lavovi, vi ubedljivo najvise razloga za nervozu imate zbog desavanja na poslu. Vi obavljate posao sa kojim uopste niste zadovoljni. Upravo zbog toga vi trebate razmisliti o promeni zaposlenja i vi trebate prestati da obavljate posao na kojem niste srecni.

DEVICA

Drage device, danas cete biti pod zastitom zvezda i zbog toga vas nikakva negativna desavanja ne ocekuju. Zapravo je pred vama jako miran dan tokom kojeg cete imati nekih manjih razloga za srecu. Iskoristite dan pred vama onako kako vam najvise odgovara.

Nastavak na sledecoj stranici…