DEVICE šta vam sprema mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ZAUZETE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku u ovom mesecu će zaista u svakom momentu da se ponašaju sumnjičavo. I to je zaista ono što će loše da utiče na samu vezu, to je sigurno. Tako da zaista je bitno da u svakom mogućem momentu vi budete tip osobe koji će znati da se iskontroliše. Jer zaista ulazićete u analizu bukvalno svega i svačega. U svakom mogućem momentu vi ćete biti tu da se ponašate onako kako ne bi trebalo. Ne bi trebalo da u svakom momentun vi budete tip osobe koji će da se ponaša toliko analizirajuće. Jer to je stvar koja će zaista da uguši sve to u svakom momentu. Tako da jeste jako bitno da vi pre svega mislite na svoje ponašanje.

Jer u odnosu sa partnerom zasita sve će da bude do vas u svakom mogućem momentu. I to je ono što je istina najveća od svega mogućeg. Realno samo vi možete da utičete na to da u svakom mogućem momentu dolazi do svađa sa partnerom. Nikada ne dovodite u pitanje neke stvari. Jer nemate potrebe za tim. Opustite se u odnosu generalno i uživajte, to je ono što je bitno. Tako da emojte da preispitujete stalno partnera. Jer zaista za tim nećete imati ni najmanje potrebe.

OSOBE KOJE SU SLOBODNE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a slobodne su osobe koje zaista u svakom momentu će imati razne solucije. I to je ono što će njih činiti opuštenima. Ukoliko budu hteli da imaju neku ljubavnu priču imaće je. Jer pre svega će bitio dosta kandidata za sve to. I to je ono što je sigurno. Tako da tokom celog meseca ovo su osobe koje će na sve načine pokušati da se opuste. I to je ono što će pre svega mnogo dobro da utiče na njih. Nikada nijednu stvar nemojte da dovodite u pitanje. Kao ni svoje odluke, nemojte preterano da ih preispitujete.

Nastavak teksta na sledećoj strani… 

BLIZANCI : Precizan MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu osobe koje pre svega ćete biti veoma smireni. Jednostavno u svakom momentu ćete biti i više nego proračunati.

Odnosno izgledaćete veoma smireno u svakom smislu te reči. Tako da je bitno da u svakom momentu se ponašate na način koji je zaista i više nego realan. Ali pre svega poneta je da će vam mnoge stvari u odnosu nervirati. Ali nećete želeti uopšte da se svađate sa partnerom. To će biti neki vap balans u celokupnoj toj priči. Tako da je zaista i više nego bitno u svakom momentu da ipak unesete malo i realnosti u odnos.

Tako da je jako bitno da se ponašate kao osoba koja u svakom momentu će se ponašati u najmnaju ruku realno prema pertneru. Jer partner će na osnovu svega toga steći možda i pogrešan utisak o svemu tome.

Odnosno na osnovu vaše tolike smirenosti, doćiće do totalno pogrešnog zaključka o vašem odnosu. Ma koliko god vi u tom momentu bili osoba koja generalno gledano u svakom momentu je tu da se ponaša izbalansirano zbog vašeg odnosa. Jednostavno treba da budete svesni u svakom momentu da ćete biti osoba koja pre svega se ponaša veoma hladno. I odavaćete takakv utisak između ostalog i vašem partneru. Što generalno gledano nije nikako dobro. U svakom smislu te reči treba da se ponašate kao osoba koja će biti realna. To je i više nego bitno u svakom smislu te reči. Treba da obratite pažnju na ove stvari, jer ćete zaista u svakom smislu te reči tako ugroziti odnos,

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jsu osobe koje pre svega u svakom smislu te reči će imati dosta udvarača. I to je zaista jedna generalno gledano velika istina. U svakom smislu te reči treba da se ponašate na način koji je i više nego adekvatan. I to je zaista jedna velika istna generalno gledano. Nikada nemojte da sumnajte u pojedine stvari u vašem životu. To je takođe, nešto što je i više nego bitno u svakom smislu te reči. Jednostavno pojaviće vam se osobama koja će zaista dosta toga uraditi za vas u svakom smislu te reči. I jednostavno treba da budete uvereni u neke stvari u vašem životu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

LAV: precizan MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR!

Posao:

Dragi Lavovi,
U prvoj dekadi oktobra imaćete miran period gde neće biti smetnji tokom realizacije vaših radnih zadataka. Prema drugima ćete ispoljavati više ljubaznosti i umećete da se istaknete na polju svojih delatnosti. Odnosi sa kolegama i naređenima biće korektni.

Uspeh možete postići u oblastima menadžmenta i u svemu što je vezano za lepozu i dizajn. Dobar uspeh očekuje Lavove koji su po profesiji frizeri, kozmetičari i modni kreatori. U odnosma sa poslovnim partnerima može doći do prolaznih nesporazuma koje ćete uspeti da ublažite nalaženjem kompromisnih rešenja.

10. oktobra Venera ulazi u znak Device što je ujedno vaše polje novca. Kako je Venera slaba i u padu u znaku Device, biće potrebno da više pažnje obratite finansijskim planovima. Izbegavajte troškove koji nisu neophodni i prioritetni.Venera će praviti trigon sa Uranom i Saturnom, što će vam otvoriti nove kanale za ostvarivanje profita i delovaće stabilizujuće na vaše opšte finansijsko stanje.

Pokretanje novih projekata i proširenje poslovne ponude, posebno u oblasti raznih vrsta usluga, doneće vam dobitke.
Venera će 22. oktobra praviti sekstil sa Jupiterom. Bićete u mogućnosti da sredite zaostale administrativne obaveze, što će vam pomoći da ubrzate napredak aktuelnih poslovnih projekata. Imaćete uspeh ako se bavite prometom nekretnina, administrativnim radom, knjigovodstvom ili ako ste vlasnik privatne agencije.

24. oktobra će Venera praviti kvadrat sa Neptunom i upozorava vas da se čuvate prevara i da izbegavate investicije ali i transakcije koje nisu pod garancijom i sadrže bilo kakve sumnjive elemente.

26. oktobra će Merkur krenuti retrogradno u vašem znaku. Vaš autoritet može da bude poljuljan ako budete previše naglašavali. Umesto toga poradite na razvoju veština koje vam nedostaju u poslovanju.
Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave ili lepote. Najviše šansi će imati Lavovi sa smislom za lepotu i dizajn.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera se nalazi u vašem znaku početkom jula što može doneti dosta strasti i uživanja u vezi. Partner želi puno pažnje što vam neće biti teško u ovom periodu. Venera ulazi u racionalni znak Device 10. oktobra kada ćete početi da razmišljate o praktičnim stvarima, a ne samo o strasti. Uspećete da ostvarite nešto što ste ranije započeli, a što se tiče domaćinstva.
Počećete sa pravljenjem planova za zajednički odmor sa partnerom što će vas još vise zbližiti. Posle odmora ćete poželeti da se posvetite nekim temama koje su vam zajedničke, a kojima iz nekog razloga ranije niste imali mogućnosti da se zajedno pozabavite. Vaša bliskost sa partnerom će biti bolje nego obično do kraja meseca, što će vas ispuniti srećom.

Nastavak na sledecoj  strani…

JARAČEVI ovo je vaše vreme! BLIZANCI želite da ostvarite ono o čemu maštate! Jedan znak treba da donese VAŽNE ŽIVOTNE ODLUKE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da mislite o sebi. Pravo je vreme pre svega da se vodite čistim osećanjima i emocijama. I da u odnosu na sve to sebi obezbedite potpunu sreću i zadovoljstvo. Jer samo na taj način bićete i više nego ispunjena i zadovoljna osoba.

BIK

Na pravi način razmislite o svim stvarima koje se nalaze u vašoj okolini. Dobro razmisilite o svim pokazateljima koji dolaze do vas. I koji u odnosu na sve to imaju određen uticaj na vas. Jer pre svega neophodno je da u što kraćem roku iznađete sopstveni unutrašnji mir.

BLIZANCI

Istinski želite da se ostvare neki planovi o kojima maštate. A to su upravo oni planovi koje ste zajedno postavili sa voljenom osobom. I kroz sve to jako je bitno da pre svega naučite da uzmete stvari u svoje ruke. I da svesno pokrenete određene faze i segmente svog života.

RAK

Situacija u kojoj se već duže vreme nalazite sa voljenom osobom negativno utiče na vas. Pre svega to je sve što vas neprekidno opterećuje. Pa baš iz tog razloga jako je bitno da otvoreno razgovarate. Ida kroz sve to zajedno dođete do određenog kompromisa i samog rešenja.

LAV

Ono što je kod vas specifično jeste da ste uvek i u svakom momentu realni i savesni. I baš zato je bitno da tako postupate i u ljubavi. Jako je bitno da odnos sa voljenom osobom sagledate iz realnog ugla. I da pre svega naučite kako i na koji način treba da se ponašate. Kako biste odnos značajno unapredili.

DEVICA

Budite i više nego ozbiljni i striktni kada su odluke i sama pravila u ljubavi. Ukoliko se sa voljenom osobom nešto dogovorite toga se i pridržavajte. Jer samo na taj način možete da očekujete poštovanje. Ali isto tako samo na taj način možete da očekujete odanost i lojalnost.

Nastavak na sledećoj strani…

Šta je ono što jednog JARCA boli i potiv čega se UVEK BORI?!

OVO SU ZAISTA OSOBE KOJE SU UVEK U ŽIVOTU SLUŽE ISTINOM, LAŽ JE NEŠTO ŠTO NIKADA NEĆE OPROSTITI

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su zaista ososbe koje se itekako služe isključivo istinom. Nikada ne može da se desi da ove osobe na bilo koji način nekoga slažu. Jednostavno upravo su ove osobe te koje laži ne podnose. Uvek više vole da čuju istinu ma kakva god ona bila, nego da ih neko laže. Pored toga ove osobe su te koje ne podnose nepravdu u bilo kom obliku. Uvek će se boriti protiv iste te nepravde na sve moguće načine. To je jedna velika istina, i tako da je najbolje da ove tsvari znate kada su u pitanju ove osobe. Nikada nemojte da ih dovodite u situaciju da oko njih vlada nepravda. Znajte da će sigurno da reaguju na prvu loptu. Takve su generalno  kao osobe.

Nikada neće oprostiti laž i nepravda je ono sto jarca boli! On će uvek da se bori protiv nepravde,jednostavno ne može da se pomiri sa njom!

Pored svega toga, jako je bitno da nikada ne pokuavate da im nešto radite iza leđa. Jer u tim momentima su ove osobe neprepoznatljive, nećete ih ni prepoznati. To je nešto što je samo nekima poznato. Samo osobe koje ih imaju u svo okruženju jako dobro znaju kako one postupaju kada neko i pokuša da ih izda. Bolje je da tu stvar nemate ni u malom mozgu, jer generalno ne biraju sredstva u tim situacijama.

Laž je nešto preko čega sigurn, ali sigurno neće preći. Jer su takve ne vole uopšte takve ljude koji rade bilo šta manipulativno. Imaju svoje principe i vrednosti u glavi koje poštuju i preko kojih  nikada neće tako lako preći. To je jedna velika istina, jer takve osobe su zaista i previše očigledne svima, jer vole da uvek naglase pre svega ljudima šta je ono što one ne vole. Kako se niko ne bi iznenadio.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP! Jedan znak ove nedelje ŽELI SAMOĆU!

OVAN

Ove nedelje Ovnovi mogu očekivati znaimljivu ljubavnu nedelju, slobodni pripadnici znaka više će se družiti i mogu upoznati nove ljude, a moguć je susret sa osobama iz prošlosti, pa se neki kontakti mogu obnoviti. Zauzeti će imati utisak da je partner u svom svetu.

BIK

Bikovi ove nedelje sa partnerom mogu razmatrati neke stare ljubavne teme, a međusobni odnosi postaće tema konstantnog preispitivanja. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da sretnu osobu koja im je značila u prošlosti, a neki mogu poželeti da obnove kontakt.

BLIZANCI
Blizanci će ove nedelje biti okrenuti dešavanjima u svojoj porodici, mnogi će imati susrete sa nekim dragim ljudima, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Slobodni pripadnici znaka postaće raspoloženiji za druženje i izlaske i imaće više zanimljivih poznanstava

RAK

Rakove ove nedelje ne očekuje previše događaja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka biće skloni melanholiji i analiziraće svoje emotivne odnose. Slobodni Rakovi više novih kontakta mogu imati preko posla, ali ozbiljnijih ljubavnih šansi neće biti mnogo.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu imati naglašen društveni život, biće mnogo kontakata i novih poznanstava, a mnogima će goditi da privlače intersovanje okoline. Zauzeti će želeti da dominiraju u emotivnim odnosima, pa ponekad partneru mogu postavljati prevelike zahteve.

DEVICA

Device ove nedelje mogu zaokupiti neobični ljubavne situacije. Neke mogu ponovo razmišljati o osobi iz iz prošlosti, neke će biti u ozbiljoj emotivnoj dilemi, šta i kako dalje, a većina neće znati šta zapravo želi od emotivnog odnosa. Oni u tajnoj vezi najbolje će se provesti.

Nastavak na sledecoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP! Jednom znaku se ove nedelje preporučuje ŠTEDNJA!

OVAN

Ne nervirajte se ako nemate dovoljno eneregije za baš sve što ste zamislili. Bitno je da odradite sve što je prioritetno. Neka ženska osoba može da bude od pomoći, a imaćete podršku od nadređenog. Moguća je nervoza tokom vikenda, pa zato ne bi trebalo da se preforsirate tokom nedelje. Slobodni, moguća je nova ljubav, želite da se zaljubite. Zauzeti, priredite partneru neko iznenađenje.

BIK

Odlično se osećate. Sve vam ide lako i uspešni ste. Ne opterećujte se previše poslom nego odradite ono što je prioritetno. Moguć je problem u komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni, ove nedelje ćete biti skloni zaljubljivanju.

BLIZANCI

Slobodni, napravite kompromis sa partnerom. Zauzeti, budite otvoreni prema voljenoj osobi ako vas nešto muči. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko posla i da uradite sve na vreme. Štednja je obavezna ove nedelje. Niste baš raspoloženi za poslovnu saradnju.

RAK

Slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku novu osobu, ali možda neće da vam se dopadne odmah, na prvu loptu. Zauzeti, nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje nosi veza. Dajte ipak sve od sebe da ugodite partneru. Pomalo ste napeti, ali ne dozvolite da vam to utiče na posao. Fokusirajte se na obaveze. Bavite se sportom ove nedelje

LAV

Usredsredite se na ljubavni život, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Budite posvećeni voljenoj osobi, ako ste u vezix iako ste zauzeti. Na poslu je sve idealno i mogući su novi projekti. Nemate dovoljno energije za sve što radite.

DEVICA

Nije vam lako da ugodite voljenoj osobi. Strastveni ste ove nedelje i skloni flertu. Veoma ste vredni i znate da će svaki trud da se isplati. Dajte sve od sebe i iskoristite nedelju za moguću saradnju sa drugima, iako neće baš sve da ide jako lako i brzo. Budite uporni.

Nastavak na sledecoj stranici…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 3. OKTOBAR! Jednom znaku posle mnogo tuge DOLAZI SREĆA!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

OVAN

Ono sto je jasno jeste da  vama za sada prija samoca.

Nema razloga da je sebi ne pruzite jer ako vec zelite da budete sami  i da  budete u svojoj tisini onda tako i uradite.

Jedan rak   zeli mnogo toga sa vama ali on za sada nije spreman da vam to kaze.

 

BIK

Konacno ste srecni.

Prava osoba je kraj vas i dokazala vam je da oseca isto sto i vi.

Niste  ni sami svesni koliko je zapravo lepo imati kraj sebe  prave ljude dok se sve ovo nije desilo.Nema sumnje da ste zasluzili da uzivate.

 

BLIZANCI

Iako vi to krijete na vama se vidi da patite zbog ljubavi.

Jedna osoba je spremna na mnogo toga zbog vas ali vi zelite onu koja prema vama ne oseca bas nista.

Jasno vam je da je to greska ali vi ste  izabrali i ne postoje sanse  da    od te osobe dignete ruke.

 

RAK

Ljubomora je ono sto vas muci ovih dana.

Dakle  morate to da resite ako vec zelite da budete srecni.Jer nema nimalo sumnje u to da  osoba koju zelite oseca isto sto i vi i   krajnje je vreme da se smirite i da  uzivate u svemu sto sada imate.

 

LAV

Ljubomorni ste i to se vidi na vama.

Jedan rak je spreman na sve kako bi vas imao kraj sebe i samo od vas zavisi hoce li se medju vama nesto desiti.

Ali,jedno je sigurno: Ljubav je ono sto se desi kada se najmanje nadamo i neka vam bude jasno da su vam sada emocije  uzvracene.

 

DEVICA

Ono sto je jako vazno jeste da ste vi sada sa pravom osobom.

Ona vas iskreno voli i nema nimalo sumnje da ce tako ostati i tokom sledecih nekoliko dana.

Konacno, pravo je vreme da  uzivate  jer ste to  zasluzili i zato nemojte slusati druge ljude.

Nastavak na sledećojj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 3. OKTOBAR! Jedan znak bi mogao da doživi VELIKU PROMENU!

OVAN

Dragi ovnovi, vi morate otici od nekih osoba ma koliko da vam bilo tesko to da ucinite. Vi ste i sami svesni da vam neke osobe samo tugu stvaraju. Ali vi i pored toga ne mozete da odete od njih. Vas veliki problem je u tome sto se i previse olako vezete za druge ljude. Naravno da je to zbog toga sto ste emotivni.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan tokom kojeg ce vas neka desavanja iznenaditi i to negativno. Vama danas polozaj planeta nece odgovarati. Zbog toga vas ocekuju veliki problemi na poslu, a sem toga vas ocekuje i jedan manji novcani gubitak.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vasem partneru savrseno odgovara situacija na planu vase veze. Vi se zapravo prema partneru ponasate na jedan veoma brizan nacin. Ali on vasu ljubav i briznost iz dana u dan sve vise koristi na negativan nacin. Nazalost, vas partner je se promenio.

RAK

Dragi rakovi, vama ce naredni period biti veoma zanimljiv i to zbog desavanja na planu ljubavi. Vi cete uskoro upoznati jednu osobu koja ce na vas ostaviti izuzetno pozitivan utisak. Vama ce se posle odredjenog vremena pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom.

LAV

Dragi lavovi, vama su zvezde danas namenile samo veliku kolicinu srece i zbog toga vas ocekuje prelep dan. Vi cete uspeti da se izborite za manji uspeh na poslu. A vas posebno nesto lepo ocekuje na planu ljubavi i to sve zahvaljujuci vasem partneru.

DEVICA

Drage device, vi ste oduvek jednu osobu zelele kraj sebe u vezi. Vi ste oduvek zelele osobu o kojoj imate samo reci hvale, a vama ce se posle mnogo vremena pruziti prilika da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu. Vama ce se za to prilika pruziti pre nego sto vi to mozete ocekivati.

Nastavak na sledecoj stranici…