Saznajte pomoću CIGANSKIH KARATA šta vas čeka u PRVOJ POLOVINI OKTOBRA! Jedan znak će pratiti SREĆNA ZVEZDA!

OVAN

Dragi ovnovi, vi zaista nikakvih vecih problema necete imati tokom prve polovine meseca oktobra, a razloga za srecu cete imati mnogo. Vama su zvezde namenile srecu tokom prve polovine meseca i zbog toga vas ocekuju brojna divna desavanja u kojima cete uzivati. Prelepi dani vam stizu.

BIK

Dragi bikovi, vama ce prvu polovinu meseca oktobra obeleziti nesto vezano za posao. Naime, vama ce se iznenada pruziti prilika da promenite zaposlenje i da pocnete obavljati posao koji vam zaista odgovara. Ipak, sve ce zavisiti od vase odluke.

BLIZANCI

Dragi blizanci, problema u zivotu u poslednje vreme imate zaista mnogo. Medjutim, vi tokom prve polovine meseca za probleme necete znati. Vi cete tokom prve polovine meseca oktobra uzivati u jako velikoj kolicini srece, a vi cete posebno mnogo razloga za srecu imati zbog dva novcana dobitka.

RAK

Dragi rakovi, vama prva polovina meseca oktobra nece ispuniti ocekivanja. Jako mnogo problema vas ocekuje i to na mnogim planovima vaseg zivota. Vas prvo problemi ocekuju na poslu i zbog njih cete cesto biti nervozni. Pavas posle toga ocekuju i veliki problemi na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, vi se trebate potruditi kako bi prvu polovinu meseca iskoristili na najbolji moguci nacin. Sreca zvezda ce vas apsolutno svuda pratiti i zbog toga ce vam sve polaziti za rukom. Vama ce prva polovina meseca aposlutno nadmasiti ocekivanja.

DEVICA

Drage device, vi dugo vremena cekate na srecu u vasem zivotu, a konacno ce sreca uci u vas zivot. Prva polovina meseca oktobra ce vam predstavljati nista drugo nego period za pamcenje. Vi cete tokom prve polovine meseca jako mnogo razloga za srecu imati i to zbog desavanja na svim planovima vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj stranici…

Izaberi sliku i saznaj šta ti je sudjeno u ljubavi: SREĆA ILI SAMOĆA?!

Izaberi sliku i saznaj šta ti je sudjeno u ljubavi…

 

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1

Ti ne bi mogao da zamislis svoj   zivot bez ljubavi i to je ono na sta si jako ponosan. Imas dusu kakva se samo moze pozeleti i to je cinjenica.

Ako  postoi neko cija je dusa iskrena i stvorena za emocije i za ljubav – onda si to ti.

Vrlo je vazno da kazemo da si neko ko ume da cuva ono sto ima, i   nema sumnje da ti ljubav sledi u danima koji su pred nama.

Dakle,vrlo brzo ces pronaci svoju srodnu dusu. Ako se to,    naravno, vec nije desilo…

U slucaju da si slobodan  – sledi ti jedan divan susret koji ce promeniti tvoj  zivot iz korena. Ono sto moramo da kazemo jeste  da treba da slusas svoje srce jer je sigurno da  te ono nece odvesti na pogresan put na kome bi patio.

Ako si sada u vezi znaj da bi vec tokom jeseni koja nam predstoji moglo da dodje do pocetka zajednickog zivota, braka i prosidbe.

Moguca je cak i vest o potomstvu a slozices se sa nama da nema nista lepse od toga  kada  se ostvarimo u ulozi  roditelja.

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 2

Ti neces lako pronaci svoju srodnu dusu. To je ono sto je cinjenica ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da odustajes od emocija. Bas  nikad i ni u kom slucaju. Nemoj da brines, jer tebi samoca ni u kom slucaju nije sudjena.

Samo, stvar je u tome sto ces morati da prodjes kroz pakao da bi dosao do raja.

Dakle prvo moras da  imas pogresne ljubavi i da ti srce bude slomljeno i povređeno. Pre nego dodje do toga da se u tvom  zivotu   pojavi prava ljubav.

Jako je vazno da kazemo da ce se to desiti onda kada najmanje budes očekivao. I to sa osobom sa kojom nikad nisi ni pomislio da bi mogao da  imas nesto vise od prijateljstva..

Nastavak na sledećoj stranici… 

VAGE verujte u sebe. JARČEVI sve zavisi od vas! Jako je važno da jedan znak NE ODUSTAJE!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijka pravo je vreme da se maksimalno angažujete. Da pokažete pre svega ono što vi zaista i jeste. I u odnosu na to očekuje vas velika sreća i nagrada. Jer je ovo samo vaše vreme. Sreća je na svakom segmentu na vašoj strani. Zato budite lukavi.

BIK

Jasno je da uvek idete ispred drugih po sopstvenim mogućnostima. I da samim tim imate jaku potrebu da se dokazujete. Ali u svemu tome treba da budete odmereni i suptilni. Kako ne biste ostavili pogrešan utisak o sebi. I kako se ne biste baš iz tog razloga našli u neprijatnoj situaciji.

BLIZANCI

Nastavite da se trudite. Pokažite sve ono što možete da uradite i da postignete. Budite uvek prava verzija sebe. I svega onog što je u suštini vaša misija. I na onovu toga otvoriće vam se novo poglavlje. Odnosno polje u kojem ćete biti baš ono što jeste. U kojem ćete doseći sve svoje potrebe i ciljeve.

RAK

Pre svega morate na pravi način da organizujete svoje vreme i da se u odnosu na njega aktivirate. Nemojte na sebe preuzimati obaveze za koje znate unapred da nema vremena. Jer na taj način sigurno ništa dobro nećete postići. I nećete osetiti iskreno zadovoljstvo po bilo kom segmentu.

LAV

U vašem odnosu sa kolegama neke stvari se ne poklapaju. I prosto neke stvari ne idu onako kako bi trebalo. I samim tim treba da razmislite dobro o svemu. I treba pre svega da razgovarate sa njima o tome. Kako biste zajedno došli do nekog kompromisnog rešenja.

DEVICA

Jako je bitno da iskristite sav svoj potencijal i svu svoju snagu i sposobnosti. Jer pre svega sasvim je jasno da u vama leži veliki talenat. Talenat kojeg vi niakko niste svesni. Sve dok vam se ne pojave prilike u kojima možete da dominirate.

Nastavak na sledećoj strani…

Horoskop za PONEDELJAK I UTORAK! Jednom znaku dolaze JAKO LEPI DANI!

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka jako je bitno da na vreme postavite jasne ciljeve. Da pre svega budete fokusirani na stvari koje vas ispunjavaju i čine vedrim osobama. Da budete usmereni na stvari koje vas pre svega istinski interesuju. Jer samo na taj način vas sigurno očekuje veliki uspeh.

BIK

Jako je bitno da nastavite da se ponašate i više nego odgovorno i jasno. Jako je bitno da pokažete da ste zrela i savesna osoba. Da ste osoba koja pre svega zna šta želi u životu. I samim tim može jasno da se fokusira na striktne stvari. Na stvari koje su i više nego bitne u nastavku karijere.

BLIZANCI

Pre svega naučite da saslušate osoba koje vam žele dobro. Pokušajte da na pravi način razmotrite određene savete koji dolaze do vas. Jer na taj način sigurno možete dosta toga da naučite. A možete pre svega sebi dosta da olakšate. Tako što ćete svesno raditi na sebi i na svom razvoju.

 

RAK

Nema potrebe da se opterećujete tuđim problemima. Jer na taj način samo ćete sebi nauditi. Na taj način ćete se potpuno bespotrebno osećati neraspoloženo i nervozno. A takvo stanje će svakako negativno uticati i na vaš posao. Zato je bitno da se rasteretite i maksimalno posvetite sebi.

LAV

U životu je jako bitno da slušate unutrašnji osećaj i samu intuiciju. Jako je bitno da znate da prepoznate mogućnosti koje će vas u potpunosti zadovoljiti. Jako je bitno da naučite da na pravi način radite i ulažete u sebe. Da naučite sebi da udovoljite baš tamo gde i treba.

DEVICA

Potrebno je pre svega da pokažete znatno više kreativnosti i inovativnosti. Potrebno je pre svega da naučite da se maksimalno posvetite detaljima. Jer to je svakako način da pokažete svoj skriveni talenat. Da pokažete šta vas to u suštini razlikuje na pravi način od drugih osoba oko vas.

Nastavak na sledećoj strani…

ŠKORPIJE šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku će zaista imati i više nego dobar period. Pre svega u svakom mogućem momentu će užvati u ljubavi sa svojim partnerom. I to jeste generalno gledano stvar koja će njih ispunjavati. Zvezde su vam u ovom mesecu u potpunosti naklonjene. Samo ćete gledati na koji način ćete uživati u svojoj ljubavi. To i jeste ono što je najbitnije u vašem odnosu generalno gledano. Nikako nemojte da pomislite da će na bilo koji način da se ponašate kao osoba koja će biti nerealna.

Nemojte da očekujete od odnosa i više nego što treba. Generalno gledano u svakom mogućem momentu vi treba da budete te osobe koje će biti realne prema sebi pre svega. Jer u svakom momentu vi ćete trebati neke stvari da razgraničite. I to jeste ono što je i više nego bitno.  To što će vama biti jako lepo u odnosu. To ne znači da vi sada u svakom momentu očekujete više. I nešto što možda i nije realno u istom tom momentu. Tako da zaista treba samo da se prepustite odnosu. Jer odnos sam po sebi će zaista biti i više nego dobar. Budite zadovoljni i bitno je da uživate u ovom mesecu. Jer za to vam je i predodređen zaista tokom celokupnog meseca.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su osobe koje će imati problema. Pre svega zato što će im se na prvu lopru svideti osoba sa kojom šriča neće biti dobra. Realno vi ćete ostvariti priču sa osobom za kojom ćete odmah odlepiti. I to jeste jedna jako velika istina u svemu tome. Ali isto tako vi pre toga treba da uvidite kako stvari stoje i kod te osobe. Kako ne bi došli u situaciju da budete na samom kraju priče izigrani. To je nešto što zaista treba da imate u glavi. Nemojte dozvoliti da sami svojom greškom budete izigrani. To je nešto što je zaista i više nego bitno.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

STRELČEVI šta vam poručuje mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje pre svega u svakom momentu će se truditi u svom odnosu. To je zaista stvar koja je i više nego bitna. Pre svega zatošto u svakom mogućem momentu vi ćete biti ta osoba koja će da se maksimalno zalaže za odnos. I to jeste stvar koja će biti od velikog značaja za vaš odnos. Tako da ćete zaista imati povoljan mesec za ljubavnu vezu. Pre svega zato što ćete niti osoba koja će zračiti pozitivnom energijom. I bićete u mnogo većoj privlačni svojim partnerima. Pre svega zato što ćete generalno gledano u svakom momentu biti osoba koja će da bude osveženje za svkaoga ko je u vašem društvu. Tako da nikako i ne treba da u svakom momentu budete neko ko će se previše preforsirati u odnosu.

Jednostavno treba da dozvolite da odnos bude prirodan i da se i gleda na taj način. Tako da je zaista jako bitno da u svakom mogućem momentu budete opušteni. Generalno gledano nikada nemojte da budete neko ko će se ponšati na taj način. Nemojte ništa da forsirate u odnosu. Samo lagano i biće sve i voiše nego dobro.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su osobe koje pre svega u svakom momentu će biti zanimljive drugima. Jednostavno zračiće neko i više nego pozitivnom energijom tokom celog meseca. Tako da ćete vi da budete neko ko će imati mnogo poziva na razne vrste zabave. I to je stvar koja vama zaista treba da bude jasna. Tako da jeste bitno da u svakom momentu se ponašate baš onako kako bi trebalo. Jednostavno treba da budete osobe koje će biti pametne za sebe. Nikada nemojte da dozvolite da u bilo kom smislu se ponašate onako kako vama ne ide u korist. Tako da jeste jako bitno da se ponašate u bilo kom momentu onako kako budete osećali. To jeste nešto što je izuzetno jako bitno u ovom mesecu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

JARČEVI šta vam sprema mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista u svakom mogućem momentu ćete se dokazivati. To je zaista stvar za koju ćete stalno imati neku potrebu. Jedna velika istina u svemu jeste ta da ćete se ponašati i više nego nerealno prema partneru. Želećete da ste u svakom momentu vi ti koji ste u pravu. Ali u redu biće momenata kada ćete biti. Ali biće momenata kada nećete stalno vi biti te osobe koje su u pravu. Iz tog razloga ćete zapadati često. Tako da zaista treba da pokušate da malo psustite loptu kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju. Nemojte da mislite da ćete postići nešto ponašanjem koje nije realno. Tako da zaista nikako nemojte da pokušavate da se dovodite u situaciju koja pre svega neće biti dobra za vas.

Ne treba da vi budete tao osoba koja će testirati strpljenja vašeg partnera. To ne treba da radite ni u jednom momentu. Jer možete da dovete vašu vezu zaista pred pucanje samo zato što ste vi ta osoba koja je previše nerealna. Tako da bitno je da se vi ponašate realno prema partneru i to će biti i više nego dovoljno. Tako da samo se prepustite u svakom momentu opuštenom odnosu.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje će pre svega tačno znati kako gunkcionišu u životu. Niko neće moći da ih nasamri jer će generalno biti spremni na sve. Tako da je jako bitno da se ponašate tako odgovorno prema sebi. I mnogo toga ćete postići u odnosu. Jednostavno nemojte nikako da dozvolite da u bilo kom momentu se ponašate manje od svojih kriterijuma. Treba da ih imate zacrtane i stvarno ćete daleko dogurati jer imate sve predispozicije za to. A pored toga zvezde će vam biti i više nego naklonjene.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 4 OKTOBAR! Jedan znak danas zeli NEMOGUCE!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani tokom  kojih   treba da se  zapitate sta je najbolje za vas.

Ako vam prija samoca, to je potpuno u redu,samo nemojte nikome davati lazne nade.

BIK

Ono sto je najvaznije, vi ne treba da razmisljate o onom sto je bilo.

Jer   zivot je samo jedan i ako  budete i dalje gledali u proslost, nikad necete moci da budete srecni.

Neke se stvari ne mogu promeniti,to morate imati na umu.

 

 

BLIZANCI

Ono sto je najvaznije, osoba ste   koja dobro zna sta  zeli.

I tokom narednog dana su velike sanse da ce vam se jedna velika zelja ispuniti.

Da cete napokon moci da  uzivate u danima koji su  pred vama. Zasluzili ste da vam osmeh bude na usnama.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da ste osoba koja  zna sta hoce.

Cekaju vas samo lepi  trenuci i u to nema nimalo sumnje.

Ali neka vam   bude na umu da onoliko koliko date isto toliko mozete i dobiti.

Ni manje,ni vise.

 

LAV

Ono sto je vrlo vazno,vi treba da imate na umu da je   zivot samo jedan.

Ako osoba koju     zelite ne oseca isto sto i vi, onda je za vas najbolje da krenete dalje.Ma koliko da to zeleli, to se prosto nece promeniti i vi  samo   gubite vreme.

 

DEVICA

Ono sto moramo  da kazemo jeste da je vrloi vazno da   znate da    treba da uzivate u svemu sto imate.

Jer  vi ste sada iskreno voljeni i to je ono sto moramo da kazemo.

Na kraju krajeva,nije bitno ko sta  kaze vec sta je ono sto vase srce  zeli.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

DNEVNI HOROSKOP ZA 4 OKTOBAR! Jedan znak će imati IZNENADNU POSLOVNU PONUDU!

OVAN

Dragi ovnovi, mnogo slobodnog vremena cete imati danas, a vi to slobodno vreme trebate iskoristiti za razmisljanje. Vi zaista trebate dobro razmisliti o svemu, jer vi morate pronaci resenja za probleme kojih imate zaista mnogo. Ako neko moze da resi sve probleme, onda ste to vi.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan kakav vam je i potreban. Vi cete danas biti pod zastitom zvezda i zbog toga vas problemi uopste ne ocekuju. A vi cete danas imati razloga za srecu i to pre svega zbog jednog veoma lepog postupka vaseg partnera. Jako lep dan vam predstoji.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vasa voljena osoba nema poverenja u vas. Ona se zapravo kako vreme prolazi sve vise udaljava od vas iz nekog razloga. Upravo zbog toga vi trebate biti oprezni i trebate uciniti nesto sa cim ce te urazumiti vasu voljenu osobu. Nemojte nista prepustati slucaju.

RAK

Dragi rakovi, vama ce naredni period doneti neke neocekivane prilike. Prvo ce vam se pruziti prilika da resite sve probleme koje imate u zivotu i to zbog polozaja planeta koji ce vam odgovarati, a vas posle toga ocekuje i neocekivana prilika za promenu zaposlenja.

LAV

Dragi lavovi, mnoge osobe vam nazalost nista dobro ne zele. Mnoge osobe su ljubomorne na vas, a vama ce upravo zbog toga tokom narednog perioda biti potreban oprez. Naime, neke osobe ce pokusati da rastave vas i vaseg partnera, a vi im ne smete dopustiti da uspeju u svojoj nameri.

DEVICA

 

Drage device, pred vama je jako naporan i tezak dan tokom kojeg vam nece biti ni malo lako. Vas danas brojna negativna desavanja ocekuju. Prvo vas ocekuju nesuglasice sa nekim vasim dragim osobama, pa vas ocekuje i rasprava sa vasim partnerom. Budite stalozene i smirene koliko god je to moguce.

Nastavak na sledecoj stranici…