U NAREDNOM PERIODU.. Nekom slede DANI IZ SNOVA!

U narednom periodu astro prognoza

OVAN

U poslednje vreme osećate veliku dozu emotivnog zanosa i samog pokazivanja ljubavnih signala. Pa u tom segmentu nema potrebe da sebe uskraćujete dodatnog zadovoljstva i da se ograničavate. Jer je ljubav sama po sebi veoma lepa pojava i stvar koja vas svakako pokreće.

BIK

Imate osećaj da ste više nego ikada do sada spremni za određene romanse i same ljubavne priče. Ali iskreno niste sigurni u sve ono što vas očekuje. Zato je jako bitno da na pravi način budete iskreni prema sebi. I da se u tom smislu ne ustručavate.

BLIZANCI

Jako je bitno da se pre svega pokrenete. Da počnete znatno više da se družite. I da u tom smislu sebi dozvolite određene promene i izazove. Jer to je svakako nešto što može znatno više da vas motiviše i da vas u isto vreme i usreći.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Već duže vreme imate osećaj da voljena osoba neke stvari krije od vas. I da samim tim nemate potpuno otvoren i iskren odnos. Pa u tom smislu ni sami niste sigurni kako treba da se postavite. I iz kog razloga emotivni partner nema potpunu slobodu u vašem odnosu. Naredni period bi mogao da donese promene.

LAV

Osobe u ovom znaku zodijka već duže vreme kriju određene simpatije i sama osećanja. Jer istinski nikako niste sigurni kako treba da postupate. I da li je na vama da preduzmete prvi korak. Pa sa tim u vezi morate da slušate svoje srce i da mu se u potpunost posvetite.

DEVICA

Jasno je da vam samo raspoloženje u poslednje vreme značajno varira. I da samim tim nikako ne možete da dođete do određenih zaključaka. I nikako niste u stanju da donesete neke konkretne odluke. Odluke u koje ćete biti i više nego sigurni. U narednom periodu poradite na tome.

Nastavak na sledećoj strani…

Izaberi GOLUBA i saznaj kakve FANTASTIČNE VESTI TI NOSI!

Izaberi GOLUBA i saznaj kakve FANTASTIČNE VESTI TI NOSI!

AKO STE IZABRALI PRVOG GOLUBA!

Vi nikada niste bili bas poznati po strpljenju. Medjutim, postoje neke stvari na koje vi dugo vremena cekate i za koje smatrate da ce vam se desiti vremenom. Vi zapravo cekate na ostvarenje nekih vasih snova i zelja i to jako dugo vremena. Ipak, onaj ko ceka, obicno i doceka, a takav slucaj ce biti i sa vama. Ono sto vama predstoji jesu neka desavanja koja se mogu nazvati prelepim cudima. Vas uskoro ocekuje velika nagrada kako za vasu dobrotu, tako i za vase strpljenje.

Vama ce naredni period doneti mnogo divnih desavanja i to pre svega zbog ostvarenja nekih vasih snova i zelja. Upravo ce vas tokom narednog perioda sreca pogledati i vama ce se upravo zahvaljujuci sreci ostvariti neki vasi snovi i zelje. Vas prvo ocekuje ostvarenje jedne vase male zelje pa vas posle toga ocekuje i ostvarenje nekih vasih snova.

Upravo ce vas sva ta desavanja potpuno iznenaditi, ali na jedan pozitivan nacin. Konacno cete vi docekati magicne trenutke na koje toliko dugo vremena cekate. Jedno je sigurno, a sigurno je to da ce upravo zbog svih tih desavanja jako velika kolicina srece uci u vas zivot.

Vi cete tokom narednog perioda uzivati u magicnim trenucima i u brojnim razlozima za srecu u to nema apsolutno nikakve sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

AKO STE IZABRALI DRUGOG GOLUBA!

Vec jako dugo vremena vi cekate na srecu u vasem zivotu, ali sreca nikako da udje u vas zivot. Medjutim, sreca ce uskoro uci u vas zivot i to samo zahvaljujuci jednoj osobi koju cete tek upoznati. Upravo cete vi uskoro upoznati jednu jako zanimljivu osobu koja ce vam se mnogo dopasti i sa tom osobom cete zapoceti ljubavnu pricu.

Sve ce se u vasem zivotu promeniti sa ulaskom te osobe u vas zivot i upravo cete sa tom osobom poceti da uzivate u onoj velikoj sreci. Konacno i vama dolaze neki mnogo lepsi dani na koje vi vec dugo vremena cekate. Konacno je dosao red da i vas ”sreca pogleda”. Vama predstoje jako zanimljiva desavanja na planu ljubavi. Vi cete uskoro zapoceti vezu sa osobom sa kojom vam je sreca u ljubavi zagarantovana.

Nastavak na sledećoj stranici…

Horoskop za UTORAK I SREDU! Ova dva dana će nekome doneti PROMENE!

Saznajte šta vam zveze spremaju u naredna dva dana….

OVAN

Morate da znate da kroz ljubomorne postupke samo udaljavate voljenu osobu od sebe. Nema potrebe da se na taj način suočavate. I da na taj način stvarate tenziju i napetost u samom odnosu. Jer budite sigurni ništa korisno niti dobro kroz takvo ponašanje nećete dobiti.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da se suočite sa čistom istinom u oči tokom ova dva dana. Pravo je vreme da pre svega budete potpuno iskreni prema sebi. Da na pravi način sagledate odnos koji trenutno imate u svom životu. I da dođete do nekih bitnih zaključaka koji će dosta toga promeniti u vašoj glavi.

BLIZANCI

Blizanci, sasvim je jasno da u svoj glavi imate neke planove koji nisu baš izvodljivi. I da na taj način samo sebi otežavate. Stvarajućii u svojim mislima potpunu zabludu. Jer pre svega da biste bili srećni istinski morate da budete i realni.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Osećate da se u vama budi iskrena emotivna hemija i zanosnost. I sve to u vama dodatno budi motivaciju i želju da velikim promenama. Pa u tom smislu jako je bitno da pratite svoj osećaj i svoje srce. Jer ćete na taj način biti pre svega sigurni u sebe, ali i u sve ono što radite.

LAV

Jako je bitno da sada pokažete znatno više razumevanja i poverenja. Jako je bitno da pre svega naučite da se u nekim segmentima kontrolišete. I da u svemu tome budite u potpunosi posvećeni. Da budete svakako ono što jeste, ali da u nekim situacijama znate jasno da postavite granicu.

DEVICA

Već duže vreme imate osećaj da odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba. I da prosto postoje određeni problemi koji vam u tom smislu stvaraju napetost. Pa shodno svemu tome jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da pre svega budete spremni da se suočite sa realnim odnosima.

Nastavak na sledećoj strani…

STRELAC: Sta vas očekuje do kraja OKTOBRA?!

Koje su vrline koje krase Strelca?

Posao:

Dragi Strelčevi,
Mars koji se nalazi u vašem polju komunikacija praviće kvadrat sa Uranom u vašem polju usluga. Kako je Uran stacionaran, a Mars retrogradan suočićete se sa iznenadnim teškoćama nastalim zbog od ranije započetih. A odloženih i nedovršenih projekata čiji je cilj bio proširenje vaših poslovnih usluga, sa posebniom naglaskom na servisne usluge. Usmerite se ka ranije započetim pregovorima koji su naišli na zastoje. Potrebno je da uložite više napora kako biste postigli sporazum i mogli da planirate predstojeće projekte.

Dok ovo sve ne rešite, nailazićete na prepreke i otežani napredak vaših poslovnih planova. Između 8. i 9. oktobra ćete uspeti da postignete dogovor sa više od jedne zainteresovane stranke zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem otvoriće vam nove mogućnosti za saradnju sa inostranim partnerom. Sledeći korak će od vas zahtevati veliki oprez po pitanju dogovora o finansiranju i raspodeli zarade,. Jer će Venera 10. oktobra praviti kvadrat sa Saturnom u vašem polju novca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Merkur će 11. oktobar praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju tajni. Što vas upozorava da se čuvate spletki. Obratite pažnju šta se dešava iza vaših leđa. Kako ne biste zbog nedobronamernih glasina izgubili posao koji je na korak do ugovorenog.

Mars će se vratiti retrogradno u znak Jarca i vaše polje novca, pa ćete biti primorani da više vremena posvetite rešavanju zaostalih finansijskih obaveza. Merkur će krenuti direktno 19. oktobara, što će vam omogućirti da se bolje organizujete i budete efikasniji u ispunjavanju planiranih radnih zadataka. Uspećete da poboljšate saldo na vašem računu ali ćete imati i povećane izdatke. Izbegavajte da trošite novac na ono što nije prioritetno krajem meseca.
Nezaposleni Strelčevi će imati najviše mogućnosti da dobiju stano zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija i trgovine. Bićete snalažljivi u nalaženju novog posla.

Nastavak na sledecoj strani…

JARAC: precizan horoskop do KRAJA OKTOBRA!

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početak meseca oktobra vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Mars koji je retrogradan praviće kvadrat sa Uranom. Ako ste u ranijem periodu investirali u nešto što je važilo za rizičnu investiciju, suočićete se sa nepovoljnim rezultatima i situacijama koje nisu buile u planu, a koje bi mogle da vam nanesu gubitke. 7. oktobra će Venera ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera u sedištu u znaku Vage, dobićete veliki podsticaj za napredak u razvoju aktuelnih poslovnih planova.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Trigon Venere sa Marsom će vam omogućiti da poboljšate zaradu nalaženjem bolje saradnje i sklapanjem profitabilnih dogovora. Uspeh vas očekuje u oblastima elektronske industrije i u trgovini alaltima, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo i industrijskim mašinama. 10. oktobra će Venera praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku. Suočićete se sa izazovima na polju dugorčnih poslova koji će vas motivisati da uložite više truda i vremena kako biste ih uspešno rešili. Od rezultata će zavisiti vaš uspon u karijeri.
Mars će se 13. oktobra retrogradno vratiti u vaš znak, što će dovesti do očekivanja drugih da potvrdite svoj autoritet i da dokažete da ste spremni da vam se povere odgovorniji zadaci na poslu. Vaše rukovodeće sposobnosti će se naći na ispitu, pa vam se savetuje da više vremena posvetite poboljšanju samostalnog rešavanja potencijalnih izazova i problema na poslu.

U trećoj dekadi oktobra Sunce će praviti trigon sa Saturnom. Uspećete da učvrstite svoje pozicije i imaćete dobitaka od poslova koji su povezani sa građevinarstvom, poljoprivredom i rudarstvom. Uspeh vas očekuje i u poslovima transporta na duge relacije. 27. oktobra Mars kreće direktno i omogućuje vam brži napredak i bolji profit od očekivanog.
Nezaposlene Jarčeve očekuje pogodna prilika za dobijanje novog posla u oblastima građevinske industrije i dizajna. Stalno zaposlenje ili posao u struci vam je na dohvat ruke.

Nastavak na sledecoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11 OKTOBAR! Tokom dana jedan znak neka RAZMISLI ŠTA DALJE!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

 OVAN

Ma koliko to zvucalo surovo za vas je sada  najbolje da  budete sami i da malo uzivate u svojoj samoci.

Ako ste sada  u vezi onda pokusajte objasniti voljenoj osobi da to sto vam treba malo tisine ne znaci da vam nije stalo.

 

BIK

Ono sto je jasno jeste da jedna vodolija prosto ludi od zelje za vama. Vi ne mozete ni da zamislite koliko je njoj stalo do vas ali ako joj date samo mrvicu vase paznje ne samo da ce vam dokazati vec ce vas i usreciti.

Ne razmisljajte puno…

 

BLIZANCI

Danas nece doneti nista posebno na polju emocija.

Ali vi bi ste trebali da razmislite sta je ono sto zelite u ovom trenutku odnosno koga  zelite.

Ako vam prija vasa sloboda onda nemojte nikome davati lazne  nade.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Danas necete imati vremena za emocije i to je u ovom trenutku jako pametno.

Jer tako necete moci ni da se razocarate niti ce moci da vam bude slomljeno srce. Cinjenica je da je samoca sad najbolji izbor.

 

LAV

U  zivotu se nekada mora i odustati. Osoba koju zelite prosto nije ona prava. Danas razmislite o tome. Ona ne zeli isto sto i vi i nema iste emocije.

Dali ste sve od sebe i nije uspelo tako da je krajnje vreme da se pomirite sa tim i krenete dalje.

 

DEVICA

Ono sto je velika istina jeste da vi ni sami ne znate sta je u ovom trenutku za vas najbolje. No, razmislite pre nego  nekome slomite srce.

Istina je da istina jako boli ali sumnja muci a laz ume da  slomi srce. Imajte to na umu danas.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

DNEVNI HOROSKOP ZA 11 OKTOBAR! Jedan znak će PRATITI SREĆA tokom dana!

OVAN

Dragi ovnovi, previse ste se vi opustili u poslednje vreme. Vi zapravo veoma malo vodite racuna o svojim postupcima, a zbog toga tako cesto pravite greske. Vi u poslednje vreme imate mnogo problema na poslu, kao i na planu ljubavi upravo zbog nedostatka opreza.

BIK

Dragi bikovi, vas zivot nikako da se promeni na bolje, ali cete vi uskoro imati priliku da mnogo toga u vasem zivotu promenite. Naime, vama naredni period donosi jednu veoma kvalitetnu poslovnu ponudu koja ce vam po mnogo cemu odgovarati, a ta poslovna ponuda ce biti vezana za inostranstvo.

BLIZANCI

Dragi blizanci, potrebno je da ucinite nesto zarad srece vase voljene osobe. Vas partner ima mnogo problema i zbog toga su mu potrbeni neki razlozi za srecu. Vi trebate biti uz voljenu osobu i trebate joj pomoci da se izbori sa negativnim desavanjima, jer ako to ucinite onda nema dileme da ce to vas partner umeti da ceni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Dragi rakovi, tokom celog dana ce vas pratiti velika sreca zvezda i zbog toga vas ocekuje mnogo lepih trenutaka. Na mnogim planovima vaseg zivota vas danas ocekuju razlozi za srecu i zbog toga cete ceo dan provesti u divnom raspolozenju.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je veoma zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo desavanja. Vama ce jedino danas vase kolege uspeti da pokvare raspolozenje sa nekim postupcima, ali vas isto tako danas ocekuje i mnogo razloga za srecu i to pre svega na planu ljubavi.

DEVICA

Drage device, problemi koje imate u zivotu se sigurno nece resiti sami od sebe. Ako zelite da problemi iz vaseg zivota nestanu onda se protiv problema prosto morate boriti. Pocnite od ovog dana. Vi u poslednje vreme skoro da i ne pokusavate da resite probleme.

Nastavak na sledecoj stranici…