HOROSKOP VAŽNIH VESTI! Neko treba da MISLI VIŠE NA SEBE!

Astro prognoza važnih vesti za sve znakove.

Saznajte šta vam poručuje horoskop važnih vesti!

OVAN

Ukoliko želite da ostvarite svoje ciljeve na pravi način jako je bitno da sagledate sve oko sebe. Horoskop važnih vesti vam poručuje… Da na pravi način procenite poslovno okruženje, kao i same saradnike. Na taj način postoji velika verovatnoća da sasvim realno dođete do željenih rezultata.

BIK

Osobe u ovom znaku zodijaka osećate se sve više umorno i iscrpljeno. A sam razlog svega je i vama sasvim poznat. Zato u što kraćem roku treba da se oslobodite nepotrebnih obaveza. Jer pre svega ne treba na sebe da preuzimate posao za koji znate da nemate vremena.

BLIZANCI

Jako je bitno da i u buducnosti radite na sopstvenim željama i ciljevima. Pre svega jako je bitno da ističete motivaciju i zaiteresovanost. I da je podižete na znatno viši nivo. Kako biste postigli sve ono što istinski želite. I ono što vas istinski čini srećnima i zadovoljnima.

RAK

Pre svega pokušajte da obratite pažnju na određenesegmente sa posla koji mogu da se povežu sa privatnim. Na taj način postoji velika verovatnoća da spijite lepo i korisno. I da istinski sebi, kao i dragim ljudima, priuštite potpuno zadovoljstvo.

 

 

LAV

Jako je bitno da iskoristite potencijal i prednost koju imate u odosu sa saradnike. Vi ste osoba koja jako dobro zna da utiče na druge ljude. Pre svega zato što izuzetno efikasno zna na pravi način da proceni situaciju. I samim tim da donese i više nego dobru odluku.

DEVICA

Izuzetno varirate u samom raspoloženju, kao i stavovima. I više ni sami ne znate u kom smeru treba da se fokusirate. Zato je jako bitno da pre svega budete usmereni na ono što vas ispunjava. I na ono što vas istinski čini srećnim i zadovoljnim osobama.

Nastavak na sledećoj stranici…

RAKOVI šta vas očekuje DO KRAJA OKTOBRA?!

Ljubav do kraja otobra:

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospko znaku do kraja oktobra će imati zaista povoljan period za ljubav. To zaista jeste stvar koja treba da vam bude na umu u svakom mogućem momentu. Nikako nemojte da dozvolite da u bilo kom smislu se ponašate onako kako ne bi trebalo. Jer ćete zaista imati jako povoljan period. Gde ćete trebati samo da uživate u svojoj ljubavi. To jeste stvar koja u svakom momentu treba da vam bude na umu. Odnosno to su stvari koje nikako ne treba da zaboravite. Budite osoba koja će znati da svoju ljubav pokažte partneru. Jer vaš partner će vam biti naklonjen i više nego što bi trebalo. To jeste stvar koju treba maksimalno da imate na umu.

 

Tako da nikada ne treba da se ponašate onako kako generalno ne bi ni trebalo. Budite osoba koja će pre svega biti pametn a za sebi i za svoju vezu. To su stvari koje treba da vam budu i više nego bitne. I stvari koje treba da radite kako bi svoju ljubav još više nadograđivali. Nikada i nemojte da budete osoba koja će pre svega da sumnja u neke stvari.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku, a slobodne su imaće period koji će im biti od značaja do kraja oktobra. Pre svega treba da budete svesni da ćete imati zaista adekvatnu pažnju ljudi. Ali sa jednom osobom će vas zaista hemija raditi. To je nešto što će biti i više nego izražajno za vas. Tako da treba zaista da budete osoba koja će biti svesna situacije u kojoj je se našla. Nemojte da vas taj osećaj nadvlada. To je nešto što je zaista jako bitno. Nikako nemojte da dovodite neke stvariu pitanje. Treba itekako da upoznate tu osobu. Jer to jeste ono što je zaista i više nego bitno. Nikako nemojte neke stvari da dovodite u pitanje. A to je da poznastvo sa osobom treba da bude realno, a ne zasnovano na trenutnom osećaju.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

HOROSKOP ČUDA! Ovi znaci će u narednom periodu doživeti ČUDO!

Saznajte kome će se desiti čudo u narednom periodu

Zvezde nekim znacima zodijaka nose važnu poruku. Saznajte za koje znake se predvidjaju pravo čudo u narednom periodu.

 

JARAC može da očekuje čudo:

Dragi jarčevi, da bi se vaš život promenio na bolje i da bi vi počele da uživate u sreći potrebne su vam neke promene. Malo toga vama trenutno odgovara u životu, ali će vam upravo do kraja oktobra doneti brojne promene i čudo. Vama će oktobar doneti pozitivne promene koje će vam biti od velikog značaja.

Prvo što ćete učiniti jeste promeniti zaposlenje. Niste vi ni malo zadovoljne sa poslom koga obavljate. Vi ćete tokom oktobra imati priliku da počnete obavljati veoma kvalitetno zaposlenje. Vi ćete tu priliku i iskoristiti i na takav način ćete početi da obavljate posao koji će vam po mnogo čemu odgovarati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ipak, vama će oktobar doneti jedno pravo čudo i to ljubavno čudo. Upravo će vama dešavanja na planu ljubavi obeležiti mesec oktobar. Vama će oktobar zapravo doneti nešto čemu se sada aposlutno ne možete nadati.

On će vam doneti ništa drugo nego početak divne ljubavne priče. Vi ćete tokom meseca oktobra upoznati osobu koju dugo vremena tražite. Ta osoba će vam se mnogo svideti u trenutku i upravo ćete vi sa tom osobom započeti i više nego kvlaitetnu ljubavnu priču pred sam kraj meseca.

Neka dešavanja koja vas očekuju na planu ljubavi će brzo dovesti do početka veze vas i te osobe. Vi niti jednog trenutka nećete zažaliti što ste toj osobi ukazale priliku.

Vama će sva dešavanja tokom oktobra vratiti veru u neko mnogo lepše i bolje sutra. Oktobar će vam biti ubedljivo najlepši mesec od početka godine i u to nema dileme.

Nastavak na sledećoj stranici…

VODOLIJE šta vas očekuje do KRAJA OKTOBRA?!

Vodolije saznajte šta vas čeka do kraja oktobra

LJUBAV do kraja oktobra:

Osobe u ovom znaku zodijak akoje pored sebe imaju emotivnog partbera pravo je vreme da se uozbilje. Poradite na tome do kraja oktobra. I da pres svega budu spremne da preduzmu neke ozbiljnije korake. Korake kao što je odpočinjanje zajedničkog života. Jer to je svakako nešto što nikako nije isključeno. i nešto što vas očekuje. Pre svega bitno je da pokažete da znate da pored sebe imate pravu osobu. Da ste sigurni u svoja osećanja i u svoje emocije. Kao i u to da želite da se odlučite na znatno krupnije stvari. Pre svega morate da zante da ćete se slagati dobro samo ukoliko pokažete razumevanje i poverenje. U nekim  slučajevgima budite i više nego uzdržani. Jer zajednički život svakako zahteva brojne kompromise. Više samo vaše potrebe i zahtevi ne mogu biti ptioritet.

Sa druge strane jako vam je bitno podrška porodice i dragih ljudič. Pa tako da je pravo vreme da u sve uputite i ljude oko sebe do kraja oktobra . Kako biste tačno znali kako stvari stoje. I špta u principu o vašoj ljubavi misle ljudi iz vašeg okruženja. Jer to je sigurno način da i sebe ustabilite. I da sebi maksimalno nugodite. Samo na taj način uspećete da nađete potpuni mir i stabilnost!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Slobodni pripadnici ovog znaka zodijaka pleniće nekim posebnim šarmom i samom energijom!

Takođe, velike su verovatnoće da će osoba iz prošlosti pokušati da se vrati u vap živvot. Ali jako je bitno da u odnosu na to ne ponavljate iste greške. I ukoliko ste i sami svesni da tu ne postoji nova situacija. Kao ni prilika koja je vredna ponovnog truda. Baš na taj način i postupite. Tako da će vam na ovaj način biti i više nego jasno zašto ta priča nije uspela. I definitivno ćete znati da nikada neće ni uspeti.

Tako da se fokusirajte na nova poznanstva. Dozvolite sebi nove prilike i situacije. Takođe, budite veoma komunikativna i pristupačna osoba. Osoba koja zna kako i na koji način treba da flertuje. I svakako kako da o sebi oda i više nego pozitivan i dobar utisak.

Nastavak na sledećoj stranici…

Izaberi jednog ANDJELČIĆA i saznaj kakvu važnu poruku ti šalje!

Svaki od ovih andjelčića nosi važnu poruku, saznaj koju.

AKO STE IZABRALI ANDJELČIĆA  A

Tokom ovog meseca sve je moguce  kada si ti u pitanju. Mozemo da kazemo da su   zvezde na tvojoj  strani. Da je vrlo moguce da ce ti se konacno desiti ljubav o kojoj si do sada mogao samo da mastas.

Nema nimalo sumnje da ce oktobar mesec biti savrsen kada si ti u pitanju. Takodje da ces uzivati onako kako dugo nisi.

Treba da razmislis o tome da li  vredi da das jos jednu sansu nekome iz tvoje proslosti,a ti ces  znati na koga mislimo.

Da li je ta osoba zasluzila da joj nakon svega das jos jednu sansu? To   je ono sto   samo ti znas, jer to je tvoj zivot i tvoja stvar ali nema nimalo sumnje u to da bi ta osoba mogla silno da te usreci.

Takodje, oktobar mesec ce biti vrlo lep i uspesan  i sto se posla tice. Zvezde su sada na tvojoj strani i moguce je sve. Pa cak i ono sto ti deluje kao nerealno. Vreme je da se kolo srece okrene i da ti se napokon dese neke lepe stvari..

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

AKO STE IZABRALI ANDJELČIĆA B

Neko   iz tvoje blizine nije iskren prema tebi.

Ili, bolje da kazemo, neko iz tvoje  blizine igra prljavo,prica da te voli ali to je daleko od istine. Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da razmislis o kome je rec.

Ko je u tvom  zivotu samo zato sto ima neku vrstu koristi. Ne zato sto  ima emocije prema tebi i sto  mu je  stalo do tvoje srece.

Ne treba ti neko ko nece umeti da ceni ono sto   mu dajes. Da ceni tvoju ljubav, tvoju odanost, tvoje prijateljstvo….

Nemoj nikome slepo da verujes,to  je ono sto moramo da naglasimo

Ne misle ti svi dobro, a moguce je cak i da ti neko slomi srce –   zato pazi kome svoje emocije poklanjas.

Nastavak na sledećoj stranici…

Saznajte za šta se JARAC najviše BORI?

Za sta se jarac neumorno bori

N uvek bori? Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su zaiszta osobe koje žive za ljubav. Veoma je dobro poznato svima koji imaju ove ljude u svom okruženju koliko je njima ljubav bitna. Oni će za ljubav uraditi sve, kao i zbog nje. Jednostavno se prepuštaju maksimalno i daće vam sve na dlanu.

LJUBAV OVIH LJUDI JE NAJVEĆA NA SVETU, NAJVEĆI BORCI ZA LJUBAV

To je zaista najveća istina koja se vezuje za ove ljude. Jarac se neumorno bori za ljubav. Normalna stvar je da kada se neko zaljubi i počne da zaista voli. Tu osobu smatra da su njegove emocije najveće na svetu. To je generalni i razumljivo. Isto tako mnogi treba da shvate da ako nius videli jednog zaljubljenog Jarca pored sebe zaista i ne znaju šta je ljubav ogromna.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Za njih ne postoji nijedna bitnija stvar od iste te ljubavi. Bori se bez prestanka. Oni zaista sve čine za istu ti ljubav. Za njih nema nikada nikakvih prepreka što se tiče ljubavi jer ne mogu da postoje uopšte. On se bori do zadnje kapi krvi. Za mnoge druge ljude postoje mnoge prepreke za ljubav, ali to nije slučaj sa ovim ljudima. Generalno većini ljudi može da bude velika prepreka razlika u godinam koja je isto velika. Ali njima nikako ne može, ali nikako.

Za njih su nejasni ljudi za koje može da postoji ikakva granica ili prepreka kada je ova stvar u pitanju. Oni se trude da se maksimalno zalažu za tu vezu koju imaju. Da pored njih njihov partner ima apsolutno sve i zaista im je to jako bitno. Uvek se oni više daju i zalažu nego što očekuju, i zato sa njima partneri dožive nešto u vezi što još nisu nikada do sada.

Ta osoba koja je pored njih zaista zna šta znači osećati se kao najvoljenije biće na svetu. Samim tim svojim partnerima dižu jako samopouzdanje. Jer pored njih nauče koliko treba dase poštuju jer su zaista nekome nešto posebno u životu. Partner jkoji je u vezi sa jednim Jarcom je za njih i jedina osoba na svetu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

LJUBAV DO KRAJA NEDELJE! Nekoga čekaju POTEŠKOĆE!

Šta vas čeka u ljubavi do kraja nedelje

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih čeka tokom dana do kraja nedelje na planu ljubavi…

OVAN

Dragi ovnovi, situacija na planu vaše veze će se promeniti na bolje tokom dana do kraja nedelje. Vas na planu ljubavi ne očekuju problemi nego vas očekuju samo brojni lepi trenuci. Vama stižu divna dešavanja koja će vam omogućiti ljubavnu sreću.

BIK

Dragi bikovi, vi se ne trebate ni malo iznenaditi ako od bivšeg partnera dobijete poruku u periodu do kraja sedmice. Vi se ne trebate iznenaditi, jer vas ta osoba nikada do kraja nije uspela zaboraviti. Ta osoba i dalje gaji osećanja prema vama.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi trebate biti spremni na kompromis tokom dana do kraja sedmice. Vi trebate biti spremni na kompromis, jer će vam se konačno ukazati prilika da rešite brojne ljubavne probleme, a naravno da vi tu priliku trebate iskoristiti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi rakovi, vama će dani do kraja nedelje doneti razloge za tugu. Ako vi nešto ne volite, onda ne volite laži, a vi ćete do kraja nedelje shvatiti da vas je vaš partner sve vreme lagao o nekim veoma važnim stvarima. Vama neće biti lako.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete se u periodu do kraja nedelje sasvim slučajno zateći na jednom mestu i na tom mestu ćete upoznati jednu veoma zanimljivu osobu. Vas očekuje susret koji bi vaš život mogao učiniti drugačijim.

DEVICA

Drage device, tokom dana do kraja sedmice ćete prosto uživati u ljubavnoj sreći. Vas na planu ljubavi vašeg života ne očekuju apsolutno nikakvi problemi nego vas očekuju samo lepi trenuci. Dani do kraja sedmice će vam biti divni.

Nastavak na sledećoj stranici…

Horoskop do KRAJA NEDELJE!Nekome će se desiti ono sto DUGO ČEKA!

Šta vaš znak očekuje do kraja nedelje.

OVAN

Dragi ovnovi, vama period do kraja nedelje baš i neće doneti preterano mnogo važnih dešavanja. Čak naprotiv, vama predstoje veoma mirni dani koje će obeležiti samo jedno važnije dešavanje. Naime, vas tokom vikenda očekuje nešto divno na planu ljubavi, a za šta će biti zaslužan vaš partner. Vas partner će učiniti nešto divno zarad vaše sreće.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete morati da pokažete jako veliku količinu opreza u periodu do kraja sedmice ako želite da izbegnete velike probleme i razloge za tugu. Nažalost, vama zvezde neće biti naklonjene i zbog toga vas očekuju negativna dešavanja. Vi zaista trebate dobro povesti računa o vašim postupcima.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dešavanja koja vas očekuju u periodu do kraja nedelje će vam se svakako svideti. Vi ćete u periodu do kraja nedelje uspeti da rešite jako veliki broj problema. A sem toga vama će period do kraja nedelje doneti i jedan manji, ali za vas potpuno neočekivan novčani dobitak.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi rakovi, vama nažalost dolaze jako teški dani u periodu do kraja sedmice tokom kojih ćete mnogo razloga za tugu imati. Naime, prvo će jedna vaša draga osoba učiniti nešto jako loše, pa vas posle toga očekuje i jedan postupak vašeg partnera zbog kojeg vam ni malo neće biti lako.

LAV

Dragi lavovi, vi ćete u periodu do kraja nedelje biti pod zaštitom zvezda i zbog toga vas neki veći problemi niti na jednom planu vašeg života uopšte ne očekuju. Vama ništa loše neće moći da se desi u periodu do kraja nedelje i zbog toga naredne dane trebate iskoristiti što je moguće više i bolje.

DEVICA

Drage device, vama će ovaj period doneti kako razloge za nervozu, tako i razloge za sreću. Vi ćete razloga za nervozu imati mnogo zbog dešavanja na poslu. Ali vas pred sam kraj nedelje očekuje jedno lepo ljubavno iznenađenje zbog kojeg ćete imati razloga za sreću.

Nastavak na sledećoj stranici…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12 OKTOBAR! Nekome će da CVETAJU RUŽE U LJUBAVI!

Dnevni ljubavni horoskop za sve znakove desavanja u ljubavi

 OVAN

Vazno je znati da je u ljubavi borba uvek pozeljna.

Pa cak i kada  je sve  u redu i kada ste najsrecniji i najvoljeniji,   uvek se treba truditi i davati sve od sebe da osoba kraj koje ste bude srecna.

Neka to  bude koliko danas. Posvetite se njoj.

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vi ovih dana ne znate sta  zelite.

Ne znate sta je najbolje za vas ali  ako dobro razmislite o svemu onda ce  vam biti jasno da je neminovno da donesete neke odluke.

Na kraju krajeva,nije lepo nekome davati laznu nadu.

 

BLIZANCI

Vazno je znati da ste sada zadovoljni i srecni.

Jedan bik zeli isto sto i vi i to je ono sto je na prvom mestu.

Ubuduce  znajte da  je vredno cekati na prave stvari  i da nekada kada deluje da nista nije u redu zapravo sve jeste.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ne dobijate nista time sto sumnjate u voljenu osobu. Ona vas iskreno voli i na sve je spremna kako bi bila pored vas.

Dakle  uzivajte u svemu tome sto imate sa njom.  Nema   razloga da unistavate ono sto je lepo i sto itekako moze da traje.

 

LAV

Ono sto je cinjenica jeste da vasa voljena osoba oseca isto sto i vi.

Ali ona sada prolazi kroz neke ne bas lepe trenutke i  potrebna joj je vasa podrska.

Uzivajte u svemu onome sto sada  imate i neka vam  bude jasno da joj je vise nego ikad  potrebna ljubav.

 

DEVICA

Konacno ste srecni. Prosao je onaj period vase tuge   i sada vam se polako ali sigurno vraca osmeh na lice.

To je ono sto je najvaznije i ono sto ste dugo cekali.

Ovaj dan vam donosi lepe vesti.

Nastavak na sledecoj strani…

DNEVNI HOROSKOP za 12 OKTOBAR! Danas je za neke TEŽAK DAN!

Astro vam otkriva šta vas danas čeka.

OVAN

Dragi ovnovi, trebate dobro povesti racuna o tome kome govorite o vasim problemima, a narucito trebate dobro povesti racuna o tome kome govorite vase tajne. Nazalost, u vasem okruzenju postoji i previse osoba kojima vi verujete, a mnoge od tih osoba vam samo glume prijatelje.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan tokom kojeg vam nece biti ni malo lako. Vama zvezde nece biti danas naklonjene i zbog toga vas ocekuje veliki broj problema. Vama ce danas zaista retko sta polaziti za rukom i zbog toga ce vam biti potrebna stalozenost.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi cete uskoro saznati od jedne osobe da vas bivsi partner nije zaboravio. Iako vi u pocetku necete zeleti da verujete u to, vi cete ipak to i sami moci da shvatite na osnovu postupaka koje ce vas bivsi partner ciniti. Vama ce se pruziti prilika za novi ljubavni pocetak.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi rakovi, vi se trebate promeniti, jer se samo na takav nacin mozete izboriti za toliko zeljenu srecu. Vi prosto morate poceti da pokazujete sebicnost, a vi isto tako trebate poceti ciniti one stvari koje vam zapravo mogu doneti srecu.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg vas ocekuje mnogo desavanja. Vas jedino manji problemi ocekuju danas na poslu, ali vas zato na vecini drugih planova vaseg zivota danas ocekuju samo brojni razlozi za srecu. Vama danas nece biti dosadno.

DEVICA

Drage device, vi ste u vezi sa osobom koja misli samo na sebe. Nazalost, vas partner se promenio i on uopste ne cini postupke sa kojima bi vas mogao usreciti, a vi ste sa druge strane i previse velikodusni. Vi od partnera trebate zahtevati promenu.

Nastavak na sledecoj stranici…