2022. godina je pocela, astro prognoze do decembra!

2022. godina je pocela, astro prognoze do decembra!

2 Januara, 2022 Off By dea

Kada je 2022. godina u pitanju, moramo reci da su cuda moguca…

 OVAN

Vama ova godina  nece doneti ostvarenje vase zelje ali ce vam doneti mogucnost da shvatite da ste bogati i da vi vec imate razloga za radost i srecu.

To je ono sto moramo da kazemo. Vi  itekako treba da se fokusirate na to da  uzivate kraj onih koje volite.

 BIK

Ova godina moze biti godina velikih odluka i promena. Vi u ovom  trenutku ne znate ni sami sta zelite ali  to nije nesto sto ne moze da se promeni. Samim tim razmislite o svemu jer se cuda dese kada im se najmanje  nadamo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Ljubomora ce vam biti veliki problem. To je  krajnje izvesno. Vi sada ni sami ne znate sta zelite ali  moze mnogo toga da se promeni u danima koji ce da uslede. Samo dajte sebi   vremena  i    pricajte sa voljenom osobom.

 RAK

Ova godina ce   biti idealna sansa da se posvetite sebi. Vi ste divna osoba koja uvek vise misli na druge i kojoj je tudja sreca na prvom mestu. Sada treba da dodje do promena. Da se malo fokusirate na sebe. Ova  godina neka bude samo za vas.

 LAV

Imacete u ovoj   godini svega osim ljubavi. To je krajnje izvesno ali ono sto moramo da kazemo jeste  da u ovom  trenutku ne mozete da uradite nista povodom toga. Samo vam kajanje ostaje jer kako dani prolaze sve vam je jasnije sta ste imali i koga ste izgubili.

 DEVICA

Ova godina ce biti jedna  od onih tokom kojih cete zeleti promene. Zelecete da donesete odluke i da krenete nekim novim stazama.

U tome nema nista lose ali nemojte tek tako… Nemojte biti nagli i brzopleti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2