BIK: IDE GLAVOM KROZ ZID, ali DOBRO PAZI da nekome SRCE NE SLOMI!

BIK: IDE GLAVOM KROZ ZID, ali DOBRO PAZI da nekome SRCE NE SLOMI!

8 Oktobra, 2019 Off By luca

BIK

Ovo je znak za koga svi kazu da ide  glavom kroz  zid. Realno  govoreci u tome ima dosta istine jer inace bik vazi   za nekog kome nece pasti na pamet da bilo kome nanese bol.

Ali, ni da odustane od onog sto zeli. Bik odlicno zna da je zivot samo jedan i shodno tome ume da se bori za svoje snove. On je osoba koja je veoma uporna i tvrdoglava i moramo da kazemo da nema toga sto osoba rodjena u ovom znaku nece uraditi kada joj je do necega stalo.

Bik je neko ko ume da cuva ono sto ima. Dakle, na prvom mestu su mu uvek ljudi koje voli. Odnosno porodica. Kad voli cini sve sto ima i sve sto moze da te osobe usreci.

On je neko ko vazi za iskrenu i postenu osobu. Ako moze da vam pomogne on ce to vrlo rado uciniti, ali ako to nije slucaj onda vam nece ni odmoci.    Njegova zivotna parola je da ne cini drugima ono sto ne zeli da se desi licno njemu i moramo da kazemo da je to najpametniji stav  koji osoba rodjena u ovom znaku moze da ima. Bik itekako zna sta zeli i za razliku od vecine ostalih  znakova on je neko ko svima moze biti za primer.

Ako se pitate zasto onda saznajte odgovor na vasa pitanja u nastavku ovog teksta…

Pre svega, bik je osoba koja ima veliko srce. Ona nikom  nece naneti bol. Ona je neko ko nastoji da bude fer prema svima i da uvek usreci one do kojih joj je stalo.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2