OVAJ znak   ce imati VELIKE PROMENE   do KRAJA MESECA!

OVAJ znak ce imati VELIKE PROMENE do KRAJA MESECA!

11 Marta, 2020 Off By luca

 OVAN

Do kraja ove sedmice nece biti velikih promena  u vasem  zivotu ali realno receno vi to i ne zelite.

Ovo su jako naporni dani za vas i treba vam samo malo mira i samoce.

Ako ste u vezi vasa voljena osoba ce vam zameriti sto ste je zapostavil. Tako da morate da nadjete nacina da joj  dokazete da to nije znak da vam nije stalo. Cinjenica je da u vasem  zivotu ovih dana nista nije onako kako bi ste  zeleli…  I da vam je sam pocetak ove godine doneo neke velike probleme ali sta je, tu je. I to se ne moze promeniti bas kao sto se ne moze  vratiti ni vreme

Vi cete inace do kraja marta imati velikih problema na polju posla. TO ni u kom slucaju ne znaci da  treba da ocajavate. Jer cak i da to   budete cinili, od toga nemate nista.  Dajte sve od sebe da uradite ono sto se od vas ocekuje jer hteli vi to ili ne, to je prosto ono sto morate da ucinite.

Neka vam bude na umu i to da cete iako cete  biti mnogo umorni do kraja ovog meseca doziveti i velike promene.

Mozemo samo da kazemo da ce vam se   itekako isplatiti to sto cete raditi jer cete na kraju sasvim sigurno   biti nagradjeni za to sto ste cinili.

Kada pricamo o ljubavi…

AKO STE SLOBODNI… Nemojte ocekvati da se desi emotivno cudo i da se tek tako pojavi vasa srodna dusa, da vas osvoji i da    iznenada dodje do   pocetka vase emotivne romanse.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2