SVE je bila samo LAZ, tebi NIKAD nije bilo stalo…

SVE je bila samo LAZ, tebi NIKAD nije bilo stalo…

9 Aprila, 2020 Off By luca

Bio si i ostao moje sve.

I dan danas si to iako ja tebi nisam vazna bas nimalo i iako to nikad necu biti.

Bio si i ostao moje sve i ma sta  ja da ucinim dobro  znam da se to nikad nece promeniti  jer sam volela samo jednom i to je ljubav koja me  kostala za ceo moj  zivot.

Nije te briga kako sam i da li disem posle tebe a dobro znas da si se igrao i da si me lagao. Da nista nije bilo onako kako je trebalo da bude.

Nije te briga kako sam i da li disem posle tebe a  dobro znas da si bio i ostao sve ono sto sam volela i sve ono do cega mi je stalo.

Niko ne moze tebe da mi zameni. Niko ne moze da mi bude ono sto si mi bio ti i ma sta  ja da ucinim ja dobro znam da se to nikad nece i ne moze promeniti.

Ne zelim da   te vidim. Stvarno ne zelim.   Jedini nacin da zaboravim i da krenem dalje je da unistim svaku uspomenu i svako secanje.

Zelim da se pravim da se nista nije desilo i da je sve proslost a nije.

Ja dobro znam da nikad i nece  biti  jer sto vise pokusavam da te   zaboravim to vise shvatam da to nije moguce.

Ne moze se zaboraviti nikad neko koga si voleo najvise na celom svetu. Ja to dobro znam a sad sam se i uverila u sve to. Bio si i ostao moja ljubav. Bio si i ostao sve ono sto  mi nikad nije    trebalo   zapravo a ja sam mislila da umes da me volis.

Da ces me voleti  uvek i do kraja  zivota.

Koja  zabluda.

Bila sam slepa.

 

Bila sam naivna. Bila sam  slepa jer sam mislila da ti umes da cenis      neciju emociju a bio si i ostao covek koji je mastao samo o tome da njemu bude dobro

Mrzim sebe nakon svega.

Mrzim sebe jer sam te volela toliko jako da nije bilo toga sto nisam zelela da ucinim   za nas dvoje.

Uzalud.

Uvek je bilo uzalud.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2