RAK: On ce vam biti sve sto vam    je u zivotu potrebno!

RAK: On ce vam biti sve sto vam je u zivotu potrebno!

11 Maja, 2020 Off By luca

RAK

Ono sto moramo da kazemo za raka jeste da je  ovo   znak koji je odan i veran i koji ume  da voli kao niko na svetu. Ljubav je  ono sto ga vodi   kroz zivot      i ono sto   je najvaznije  jeste  da je dobar covek.  Svima zeli da pomogne, svima zeli da se nadje  i svakome     ce pomoci… Samo ako     moze,a  ako to   nie  u mogucnosti     onda je sasvim  sigurno da nece             nikome ni odmoci. On   je    neko ko ce vam dati sve sto ima ali isto tako      zna da nece dobiti    sve sto ocekuje.     Jako je vazno da kazemo da je osnova svega        to da je  ovo znak koji ce vam biti sve  ono sto    vam je ikada  u  zivotu bilo  potrebni.

Rak   je neko ko nikoga ne zeli da   povredi.

 

 

Pridruži se u našu grupu ako si RAK i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

 

Ali, on je isto tako svestan toga da je zivot ono sto je nepredvidivo     i on nista  ne  prepusta slucaju.  Spreman je da   za ljubav ucini  toliko toga ali mu nikad nece pasti da predje  preko       izdaje. On dobro zna da    oni koji ga vole  nikad ga nece izdati.     Jako je vazno da kazemo da je rak spreman na sve kada   nesto zeli.  On je odgovoran, on je osoba  koja je iskena, osoba koja ne igra prljavo i koja  zna  sta  zeli   u zivotu.

Odgovoran je i osoba  na koju se uvek mozete mozete  osloniti.  On zeli ljubav pre svega. Zeli  emociju, zeli  nekog ko ce ga pratiti kroz zivot.      Kada se ostvari u ulozi  roditelja on smatra da je ostvario svoje snove.

 

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2