DA TI KONACNO KRENE U  ZIVOTU: Izaberi KNJIGU SUDBINE i saznaj STA da uradis!

DA TI KONACNO KRENE U ZIVOTU: Izaberi KNJIGU SUDBINE i saznaj STA da uradis!

26 Juna, 2020 Off By luca

AKO SI  IZABRAO KNJIGU BROJ JEDAN:

Ti si osoba koja dobro  zna sta zeli.Moze se cak reci da si neko ko ima divnu dusu ali ko je svestan toga da je   zivot surov i da nazalost neki   od nas       budu dobri,a najgore prodju.

Ti si   osoba koja jeste emotivna ali ono sto moramo da kazemo jeste da si neko ko je jednostavno sklon tome da    proceni    da li  treba da  slusa svoj razum ili svoje srce. Jedna si od onih osoba koje znaju da  zivot nije lak i    to je ono sto moramo da kazemo.

No, jako je vazno dodati da si borac.

Ma koliko da ti  u  zivotu  bilo tesko,ti si prosto osoba koja dobro   zna sta hoce i osoba koja nikada ne odustaje od onog sto zeli. Iskreno receno,    tebe je divno imati u svojoj blizini zato sto si osoba od    poverenja. Savet koji   imamo za tebe jeste da  pocnes malo vise da se boris  za svoje zelje i ciljeve.

Ti si osoba koja moze mnogo toga da postigne ali  vise mislis na druge  i onda tvoj privatni zivot  trpi.

Ako  se  pocnes vise zalagati za svoje zelje,slede ti veci uspesi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

AKO SI

IZABRAO KNJIGU BROJ DVA…

Ti odlicno znas da je  zivot cudan spoj srece   i tuge i ti umes sa tim i da se nosis. Ono sto mormao da kazemo jeste da si neko ko odlicno  zna sta zeli  i ko nikada i ni u kom slucaju nikoga ni za sta ne moli.

Imas veliku i dobru dusu i uvek si vazio  za osobu koja ce svima pomoci,samo ako moze.

To mogu samo divni ljudi, ljudi cije je srce veliko i koji nisu sebicni.

Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da si osoba koja nije fokusirana na svoj emotivni zivot.Naravno da zelis da  volis i da   budes voljen, to je cinjenica, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je poenta u  tome sto vise   treba da  brines o tome i da se boris da sredis svoj emotivni  zivot.

Tebi se mozda cini da imas vremena za sve ali nazalost nije tako kako ti deluje.

To je ono sto moramo da  kazemo.    Pocni da razmisljas drugacije i     neka osoba koju zelis konacno bude  kraj tebe do kraja zivota.

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2