DO KRAJA DANA: NEDELJA JE,  iskoristite je za  LJUBAV –   nekoga ceka  ROMANTICNA NOC!

DO KRAJA DANA: NEDELJA JE, iskoristite je za LJUBAV – nekoga ceka ROMANTICNA NOC!

12 Jula, 2020 Off By luca

 

VAGA

Posao :

Previse radite, pa cak i kada ste slobodni vi razmisljate o poslu, a tako ne bi trebali ciniti. Umesto razmisljanja o poslu dan pred vama trebate iskoristiti za neke druge aktivnosti koje vam mogu doneti srecu.

Ljubav :

Pred vama je jedan sasvim miran i obican dan, nikakva vaznija desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama na planu ljubavi, dan ispunjen velikim mirom vam predstoji.

Zdravlje :

Obratite vise paznje na vasu ishranu.

SKORPIJA

Posao :

Danas vas ocekuje nesto sto ce vas iznerivrati, u danu pred vama vas ocekuje novcani gubitak koji ce vam stvoriti veliku nervozu, a on ce takodje veoma negativno uticati na  vase finansije.

Ljubav :

Manje nesuglasice sa voljenom osobom ce obeleziti dan pred vama, naime vasa voljena osoba ce od vas zahtevati nesto na sta ne mozete pristati pa vas upravo zbog toga ocekuju nesuglasice, ipak te nesuglasice cete veoma brzo resiti.

Zdravlje :

Ako se ne budete nervirali necete imati problema sa zdravljom.

STRELAC

Posao :

Pred vama je dan za odmor, u danu pred vama ste slobodni.

Ljubav :

Previse ste ponosni, ne zelite da priznate neke greske iako ste svesni da ste pogresili, a to vasoj voljenoj osobi mnogo smeta, upravo vas zbog toga u danu pred vama ocekuje burna rasprava sa voljenom osobom, ni malo lep dan vas ne ocekuje na planu ljubavi.

Zdravlje :

Nervozni ste.

JARAC

 

Posao :

Iza vas je ne bas tako uspesna radna nedelja, a pred vama je dan za odmor, u danu pred vama cete imati priliku da se sto bolje odmorite, a tu priliku trebate iskoristiti.

Ljubav :

Nista vas dobro danas ne ocekuje na planu ljubavi. Danas vas na planu ljubavi ocekuju samo veliki problemi. Danas vas ocekuju ljubavni problemi koje ce izazvati vasa voljena osoba sa jednim postupkom koji ce vas povrediti, a vi cete pokusavati na sve nacine te probleme da resite, ali vam to nece biti lako da ucinite posto cete tesko moci da predjete preko toga sto ce vasa voljena osoba uciniti, pakleno tezak dan vas ocekuje.

Zdravlje :

Pojacan stres.

VODOLIJA

Posao :

Nikakva desavanja vas  ne ocekuju na planu posla danas, to je zbog toga sto ste slobodni, ali dan pred vama ce obeleziti nesto drugo, dan pred vama ce obeleziti novcani dobitak koji ce biti od velikog znacaja za vas.

Ljubav :

Potpuno miran dan na planu ljubavi vas ocekuje, nikakva veca desavanja niti problemi vas ne ocekuju danas, monotonija.

Zdravlje :

Osecate se veoma dobro.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Posao :

Jedva ste vi cekali slobodan dan kako bi se odmorili, a upravo priliku za odmor imate danas posto danas ne radite, u danu pred vama necete ni razmisljati o poslu.

Ljubav :

Veoma lepo ljubavno iznenadjenje vas ocekuje u danu pred vama, vasa voljena osoba ce vas prosto usreciti sa tim iznenadjenjem, pred vama je uzivanje u velikoj ljubavnoj sreci.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena sotuacija u danu pred vama ce biti odlicna.

 

Stranice: 1 2