BIKOVI posvetite se onome sto vas ispunjava! DEVICE jako ste surove prema sebi! Jednom znaku dolazi VELIKA SRECA na svakom polju!

ŠKORPIJA

Do sada ste bili veoma lojalan i poslušan radnik. Međutim ovaj period vam donosi sreću na svakom polju. Ukazaće vam se mogućnost da sasvim slučajno prihvatite zadata. A upravo taj zadatak će biti prekretnica u vašem životu.

STRELAC

Pokušajte da na pravi način iznađete balans. Budite osoba koja jako dobro zna da analizira sve ono što se dešava. Budite osoba koja je pre svega veoma pametna za sebe. I koja samim tim neće imati problem da pokaže svoje karakteristike.

JARAC

Upotrebite svoju sposobnost i svoju kreativnost. Budite osoba koja će na pravi način da utiče na partnera. Da budete osoba koja pre svega nema granicu. Kada je u pitanju pokazivanje ljubavi i samih emocija.

VODOLIJA

Susret sa jednom osobom iz vašeg okruženja vam u potpunosti podiže raspoloženje. Jedna osoba vam je u potpunosti prisna i zanimljiva. I u njenom društvu se osećate i više nego zadovoljno i pozitivno. I samim tim nema potrebe da se ogranicavate po bilo kom segmentu.

RIBE

Na samu sreću voljena osoba vas jako dobro poznaje. Partner je pre svega jako dobro upućen u sve vaše prednosti i nedostatke. Zato je jako bitno da u potpunosti budete prirodni.