5 horoskopskih znakova koji će se toliko obogatiti da neće znati šta s parama!

5 horoskopskih znakova koji će se toliko obogatiti da neće znati šta s parama!

8 Jula, 2018 Off By luca

Gde god da se nalazite u svetu, uvek ćete naleteti na ljude koji se kunu u moć horoskopa. Zodijak sadrži 12 znakova svrstanih u kategorije po elementima – vatra, voda, zemlja i vazduh. Štaviše, karakter osobe povezan sa njenim horoskopskim znakom, potiče baš od ovih elemenata. Povezivanjem znakova i elemenata, astrolozi otkrivaju karakter, osećanja, usponei padove svakog znaka. Na isti način, koristeći ovu vezu, oni mogu dobiti i finansijska predviđanja. Stoga, evo koji su to znakovi koji će se najverovatnije obogatiti.

Devica

 

Foto: jessicaadams.com

Srećan dan: Sreda

Srećni brojevi: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Srećne boje: Bela, žuta, siva, narandžasta

Srećan kamen: Topaz

U celom zodijaku, Devica je najvredniji i najracionalniji znak. Imaju jaku volje i ne dozvoljavaju da im sitnice odvlače pažnju. Kako pripadaju zemljanim znakovima, device su prizemljene, stabilne i realne. Obično su mirne naravi i ne gube samokontrolu ni pod kakvim okolnostima. Rođeni pod ovim znakom su perfekcionisti i znaju da brzo deluju razumno, pa su tražene za izvršne pozicije. Pored kvaliteta, posao koji oni završe atraktivan je i sa umetničke strane. Mnoge poznate ličnosti su Device, kao što su na primer Bijonse, Kris Pajn i Pipa Midlton.

Škorpija

 

Foto: jessicaadams.com

Srećan dan: Nedelja, ponedeljak, utorak, četvrtak

Srećni brojevi:8, 17, 26, 35, 44, 53

Srećne boje: Crvena i ljubičasta

Srećan kamen: Opal

Osobe rođene u znaku Škorpije poseduju veliki šarm i ne oklevaju da iskoriste njegovu punu moć na druge ljude. Znaju kako da nateraju ljude da urade ono što oni žele, bez obzira da li se oni slažu sa tim. Škorpije su povezane sa vodom što im daje moćan instinkt i fizičke sposobnosti. Imaju prirodnu sklonost ka istraživanju, što ih čini dobrim detektivima. Disciplina je vodeći faktor u njihovom načinu života i pomaže im da ostvare akademski uspeh. Sposobni su da ostanu fokusirani i ne plaše se napornog rada. To im pomaže da postanu dobrostojeći. Dobri su gubitnici i stiču iskustvo na svojim greškama pre nego što krenu napred u nove pobede. Neke od najpoznatijih Škorpija jesu Leonardo Dikaprio, Ema Stoun i Metju Mekonahi.

Lav

Srećan dan: Utorak, petak, nedelja

Srećni brojevi: 5, 14, 13, 32, 41, 50

Srećne boje: Zlatna, narandžasta, žuta, bež, crvena

Srećan kamen: Rubin

Lav je jedini vatreni znak na ovoj listi. Sa simbolom lavom, vladarom džungle, osobe rođene u ovom znaku prirodni su lideri, dopunjeni žudnjom i vitalnošću. Veoma su hrabri i uspešni u svakom projektu kog se prihvate. Njihov šarm je garancija da će uvek biti u centru pažnje. Oni su idealisti koji pokušavaju da izvuku najbolje od života. Veoma su samosvesni i znaju kako da najbolje iskoriste svoje veštine. Samouvereni su i niko ih ne može ubediti da idu protiv onoga u šta veruju. Zbog ovih kvaliteta, imaju zapaženu ulogu na bilo kom polju koje odaberu, a račun u banci će im uvek biti pun.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2