5 trikova koji će ga definitivno naterati da se zaljubi u vas!

5 trikova koji će ga definitivno naterati da se zaljubi u vas!

23 Jula, 2018 Off By luca

Većina devojaka veruje da se ključ zavođenja krije na početku veze i da upravo tad treba uložiti najviše energije kako bi osvojili njegovu pažnju! Međutim, iskustva su pokazala da je to zapravo pogrešna taktika i da je mnogo pametnije da primenite sledećih 5 proverenih trikova i pustite da stvari idu svojim prirodnim tokom.

Prestanite da ga jurite.

Ulaganje preteranog napora u vezu nikako nije efikasno, ali ono što zapravo jeste je da dozvolite muškarcu da zavrne rukave kako bi zadobio vaše poštovanje i privrženost. Muškarca ništa ne čini srećnijim nego kada osete da se njihov uloženi trud dopada izabranici.

 

Kada jurite muškarca i trudite se da utičete na apsolutno sve aspekte u vezi, uzimate i njegovu ulogu i želje da on vama udovolji. Osim toga, mnogi muškarci se ne osećaju ni malo prijatno kada žena radi apsolutno sve u vezi.

Kažite ono što mislite i držite se toga.

Kada steknete njegovo poštovanje, možete biti sigurne da ste na dobrom putu da vam on pokloni svoje srce. Veliki broj devojka provedu godine bezuspešno izlazeći i ulazeći u veze zbog toga što se plaše da kažu ono što zaista žele, misleći da muškarac to neće prihvatiti. Najbolje rešenje jeste da uvek budete iskreni i direktni.

 

Prestanite da pričate i počnite da slušate.

Istina je da žene imaju svašta da kažu i da im je potreban muškarac koji će biti spreman da sve to sasluša, ali i muškarci ponekad imaju želju da ih neko iskreno i pažljivo sluša.

Umesto što ga ignorišete, potrudite se da odvojite malo vremena. Spustite vaš telefon i saslušajte ga, neka pohvala ili pokazivanje slaganja sa njegovim stavom takođe nisu na odmet, on će vas zbog toga obožavati.

 

Morate prvenstveno voleti sebe.

Muškarac ume jako da se zaljubi u ženu koja voli sebe. Malo žena poseduje pravo samopouzdanje, to su oni tipovi koji i kad izgube nadu u sve, umeju da zadrže onaj osećaj zaljubljenosti u osobu koja se nalazi sa druge strane ogledala.

Kada drugima otkrijete da imate jako malo samopouzdanja, da često emotivno tonete i ne verujete u sebe dovoljno, to nikome neće biti privlačno. Ako ne volite sebe, okretaćete se često muškarcu kao tom ogledalu i opteretićete ga svojom stalnom potrebom da vas prihvati, što će ga vremenom definitivno odbiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2