Izaberi ruzu,i zaviri  u ljubavne tajne tvoje sudbine!

Izaberi ruzu,i zaviri u ljubavne tajne tvoje sudbine!

20 Augusta, 2022 Off By luca

Ako si izabrao plavu ruzu:

Vazis za nekog ko ume da voli,ali ne ostajes nikada tamo  gde  ti nije lepo. Mozemo da kazemo da postoje situacije kada ti je ponos na prvom mestu i kada zapravo  sve cinis za one koje volis. To je jako vazno da naglasimo. Imati tebe u svom  zivotu znaci pre svega imati prijatelja. Umes i znas  da cuvas tajne kao niko na svetu.

Ti nikada neces izdati one do kojih ti je stalo. Ljubav je  ono sto te vodi kroz zivot i nema nimalo sumnje da ces sve  uraditi za one do kojih ti je stalo. Imati tebe u svom zivotu kao prijatelja je predivno,a  blago je imati te kao emotivnog partnera.

Tvoja ljubavna sudbina je da uvek  zahtevas i zelis da te neko voli jednako jako kao ti njega. Naravno, ljubav ne moze da se meri. Ali, kada to kazemo mislimo da  u ljubavi dajes bas onoliko koliko i dobijas. Ako se neko bori za to da te usreci,ti ces ciniti isto to. Uglavnom slusas srce ali kada ti   sve dosadi i kada shvatis da ne vredi, umes da poslusas i razum i odes.

 

 

Ako si izabrao rozu ruzu:

Ti si neko ko ima srce. Ti si osoba koja nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od ljubavi i svaka ti cast na tome.

Moramo reci da si cist primer nekoga ko ce dati dusu za one do kojih mu je stalo. Kada se desi da se razocaras u ljubav, ti nikada  ne odustajes od svoje  zelje da volis i da  budes voljen. Ako shvatis da osoba sa kojom si ne zna da te ceni samo ces joj okrenuti ledja i otici… Jer,  kao neko ko zna da je zivot samo jedan nikada neces  odustati od toga da budes voljen.

Naravno da si svestan da je tesko naci pravu osobu. Ali, ti si  bice kojem ljubav caruje u srcu. I uvek ces imati dovoljno strpljenja da cekas da ti se dese prave stvari…

Stranice: 1 2