Vladavina vage traje do 23.oktobra:Ovo je sudbina tvog znaka do tada!

Vladavina vage traje do 23.oktobra:Ovo je sudbina tvog znaka do tada!

26 Septembra, 2022 Off By dea

VAGA

Vrlo je bitno da kazemo da ce vama ovaj period doneti mnogo toga. Ako ce neko moci da kaze da je srecan onda ste to vi. Dugo ste patili i to je jasno ali sreca konacno ulazi u vas zivot u vidu jednog raka…

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da ce ovaj period biti prilika kada cete shvatiti da je vreme da krenete dalje. Sve ste ucinili za nekoga ko ne ume da vas ceni. Prestanite vec jednom da se trudite za osobu koja nikada nije umela da se trudi za vas.

STRELAC

Ono sto je vazno da znate jeste da ce ovaj period za vas biti jako lep. To je ono sto moramo reci. Imajte na umu da nista nije nemoguce i da ce neke zelje sasvim sigurno da se ostvare brze nego sto mislite…

 

JARAC

Jedan rak je spreman na sve ne bi li vas osvojio. Tokom vladavine vage je sve moguce i moze se reci da ste znak kojem slede jako lepi trenuci. Nemojte odustajati od onog sto zelite  ni u kom slucaju.

 

VODOLIJA

Ljubav ce vam biti na prvom mestu u danima koji su pred nama. Vladavina vage ce biti vrlo posebna za vas jer cete ovaj period pamtiti po ostvarenju jedne vase velike zelje. Znajte da dolaze dani za ljubav.

 

RIBE

Konacno ce sve doci na svoje. To je ono sto moramo da naglasimo. Ako postoji neko do koga vam je stalo, znajte da nema sumnje da ce sve biti moguce. Vi ste znak kojem sledi novi pocetak u sedmicama koje su pred nama..

Stranice: 1 2