Dnevni ljubavni horoskop za 25. oktobar:Da li ste spremni za jednu veliku ljubav?!

Dnevni ljubavni horoskop za 25. oktobar:Da li ste spremni za jednu veliku ljubav?!

24 Oktobra, 2022 Off By dea

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da postoji neko ko je spreman da vas voli iznad svega. Ali ono sto je takodje cinjenica jeste da vi niste spremni da se upustate u nesto novo. I to je u redu.

 

 SKORPIJA

Vrlo je vazno da naglasimo da postoji neko o kome mastate. Neko ko vas voli iznad svega i da je u pitanju ista osoba. U danima koji su pred nama treba da se posvetite sebi.

 

STRELAC

Vama ce ovaj utorak biti jedan zaista poseban dan. Dugo ste cekali na to ali je vrlo vazno da naglasimo da je sreca na korak od vas. Moramo biti iskreni i reci da postoji neko ko vas voli i da gresite sto tu osobu odbijate.

 

JARAC

Ovo ce biti jako lep period.  Nema nimalo sumnje da ce doci do toga da mozete da kazete da ste dobili sve sto zelite. Ali ono sto je bitno da naglasimo jeste da je jako vazno da pazite kome sta obecavate.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti poseban. Dugo ste cekali na to ali nema nimalo sumnje da je samo pitanje dana kada cete moci da kazete da je sreca na vasoj strani. Slobodne vodolije ce mozda danas da se zaljube.

 

RIBE

Konacno, ovo ce biti dan za radost. Posle niza suza nista nece biti nemoguce. Nemojte odustajati od onog sto naumite i dozvolite sebi da zivite bas onako kako zelite, ma sta ko rekao ili mislio o tome…

Stranice: 1 2