Slede najlepsi dani ikada:Ovim znacima sledi susret kao iz bajke!

Slede najlepsi dani ikada:Ovim znacima sledi susret kao iz bajke!

2 Novembra, 2022 Off By dea

 

 

 STRELAC

Vi ste jedan od onih znakova koji cak i ne veruju u ljubav na prvi pogled. To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste ko je odan i veran ali ste vise fokusirani na posao. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vama sledi dokaz da  sudbina ima svoje planove. Vi cete u narednih par dana da se zaljubite kao nikada do sada. To ce zapravo biti jedan od onih trenutaka kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.  No, moguce je da ce ta osoba biti znatno starija ili cak mladja od vas. Ni u kom slucaju ne smete da dozvolite da vam to  bude prepreka za srecu. Vi ste znak kojem sledi jako lep period i period kada cete moci na delu da se uverite  u to da  za svakoga od nas postoji prava osoba.

 

  RIBE

Moramo da kazemo da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da je sreca konacno dosla i u vas zivot. To je ono sto moramo da kazemo. Cini se da je konacno doslo vreme da se i vama desi ljubav na prvi pogled. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali sada je konacno vreme da se posvetite sebi i da uzivate u zivotu na pravi nacin.

Nemojte da zaboravite da je greska i da je pogresno da gledate u proslost. Imajte na umu da se tamo nista nije promenilo.

Ako postoji neko o kome mastate i do koga vam je stalo onda znajte da je vreme da sada razmisljate o tome da ucinite prvi korak.A ako je vase srce slobodno znajte da ce susret sa vasom srodnom dusom da usledi brze nego sto mozete da zamislite. Sreca dolazi sa namerom da u vasem zivotu i ostane.

Stranice: 1 2