Skorpije tokom novembra: Treba da vam cestitamo!

Skorpije tokom novembra: Treba da vam cestitamo!

2 Novembra, 2022 Off By dea

Drage skorpije,novembar ce bez imalo sumnje za vas biti najlepsi mesec u ovoj godini…

 

 POSAO

Ovo ce biti mesec kada cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle vi ste znak koji je istrajan u svojim zeljama ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sada konacno doslo vreme da se one i ostvare. Uvek ste vazili za odanog i predanog radnika koji nikada ne odustaje. To je ono sto  je vrlo vazno da naglasimo. U danima koji su pred nama vama sledi jedna neverovatna poslovna ponuda. Mozemo cak da kazemo da ce se visestruko isplatiti sve sto ste uradili i svaka vam cast na tome. Vi ste onaj znak koji je navikao da se bori i sada je konacno doslo vreme da se ta borba isplati.

Ako ste razmisljali o tome da pocnete svoj licni posao znajte da je sada pravo vreme za to.  Nema nimalo sumnje da ce vas pratiti sreca zvezda na svim poljima i to je ono sto je najvaznije  od svega. Vi ste znak koji je spreman da se bori svim silama ali sada je vreme da se prepustite i da uzivate u plodovima svog rada i truda.

 

LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da nema  nimalo sumnje da ce ovo biti  vrlo lep period za vas. Ovo ce biti  dani kada cete  konacno sresti nekoga ko ce vas voleti najvise na svetu. Novembar ce biti mesec kada sigurno dolazi do ljubavi na prvi pogled. Vasa romanticna dusa  je oduvek zelela da vas neko voli svim srcem i sada je samo pitanje trenutka kada cete  dobiti ono sto zelite.

Neke skorpije sada pate zbog osobe iz proslosti ali ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da  i tu dodje do pomirenja. Najvaznije je da uradite onako kako vam srce nalaze. Naravno da u ovom slucaju treba da date sebi vremena ali i da se uverite da se druga osoba promenila. Jednom vam je slomila srce, pre nego joj dajte sansu uverite se  da se to nece desiti i drugog…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2