6 horoskopskih znakova koji će imati najbolji ljubavni život do kraja srpnja

6 horoskopskih znakova koji će imati najbolji ljubavni život do kraja srpnja

14 Jula, 2018 Off By luca

Ljetne ljubavi mogu se događati tako brzo, ali prema zodijaku one možda neće potrajati svim znakovima. Unatoč činjenici da je Venera, planet ljubavi, ušla u Djevicu 10. srpnja, neće svi znakovi osjetiti povećanu osjetljivost i toplinu u svom ljubavnom životu.

Iako bi se moglo činiti nepošteno što će se samo određeni znakovi uskladiti i doista osjetiti toplinu, svi ćemo osjetiti utjecaj 27. srpnja za vrijeme potpune pomrčine Mjeseca. Jasnije ćemo vidjeti naše želje, što će nam olakšati put prema njihovom ostvarenju.

Strasti koje smo možda zanemarili, probudit će se ovog mjeseca i bit ćemo zahvalni za promjene i ažuriranja u našim ljubavnim životima.

Astrolog Lisa Stardust govori što nam donosi ostatak srpnja, posebno u području ljubavi. Šest znakova će imati iznimno romantičan period, zahvaljujući usklađivanju Venere i Djevice. Ovo su znakovi kojima Lisa Stardust predviđa vruće, zavodljive dane.

Djevica

Venera se uskladila s Djevicom 10. srpnja pa su velike šanse da vas čeka ozbiljan ljubavni vatromet u vašem životu, kaže Stardust. Vaš uzbudljiv ljubavni život utjecat će na ostatak vašeg života, kaže ona.

“Ljudi će više biti privučeni vama.” Zato se pripremite za osjećaj ljubavi prema svima, Djevice. Dobre vibracije privlače dobre ljude.

Strijelac

Ako ste se pitali kada bi mogli ući u novi odnos, sada je konačno vrijeme za to, kaže Stardust. “Vi ćete poduzeti prvi korak kako biste uspostavili vezu.” Zato se pripremite na službenu promjenu statusa veze na Facebooku i pokažite novog partnera.

Želite pokazati svoju novu ljubav. Nakon mnogo nesigurnosti, zahvalni ste na odgovorima i ponosni ste na vaš odnos!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2