MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR!

MESECNI HOROSKOP ZA DECEMBAR!

2 Decembra, 2022 Off By luca

Decembar mogim znacima nece donijsti samo srecu. Dolazi do velikoh promjena koje ce neke zodijake mnogo rastuziti.

OVAN

Vama je velika tuga sudjena jer pred vama je saznanje da ste prevareni od strane voljene osobe. Jako tesko ce vam pasti ovaj mjesec jer pred vama je velika tug i jos vece razocarenje jer tako nesto se nikada niste mogli nadati.

 

 

 

 

 

BIK

Veli trud ste ulagali u svoju poslovnu srecu ali ovog mjeseca  stizu vam lose vijesti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti velike novcane gubitke koji ce vam jako tesko pasti. Sreca vam okrece ledja.

 

BLIZANCI

Veliki ste sretnik kada je ljubav  u pitanju ali na poslovnom polju vas nece pratiti velika sreca. Vi cete se morati suociti sa velikim novcanin gubicima koji ce vam  samo veliku tugu donijeti. Nece vam biti lako, ali vi cete pousati sve kako bi vam krenulo na bolje.

 

RAK

Veliki ste optimista  ali u mjesecu decembru su pred vama  desavanja koja ce vam samo tugu donijeti. Pred vama je sreca  i na poslovnom polju jer u decembru sve ce vam polaziti za rukom. Ali na polju ljubavi dolazi do raskida koji ce sve da promjeni i velika tuga ce poceti da vas prati.

 

LAV

Desavanja koja su pred  vama u vas zivot dovode veliku poslovnu srecu, ali i novu ljubav.Vama ce sve polaziti za rukom jer vi cete na svim poljima svog zivota samo za srecu znati. Ovaj horoskop otkriva da cete ostvariti sve sto ste ikada zeljeli.

 

DJEVICA

Pred vama je perid u kojem cete vi samo sretni biti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti mnogo jer pred vama je poslovna sreca kakvoj se ni sami niste mogli nadati. Sreca je na vasoj strani..

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2