7 dokaza da partneru možete vjerovati 100 posto!

7 dokaza da partneru možete vjerovati 100 posto!

Juli 24, 2018 Off By luca

Niste sigurni zaslužuje li on vaše povjerenje? Znakovi koje možete pročitati u nastavku dokazuju da mu možete vjerovati, baš kao što on vjeruje vama.

1. Priznaje svoje pogreške. Nikada ne izbjegava preuzimanje odgovornosti i ne bježi od grešaka koje je napravio, bez obzira na to koliko su velike. Također mu ne pada na pamet krivnju za vlastite greške prebaciti na nekog drugog.

2. Dijeli s vama svoje osjećaje. Iskreno razgovara o svemu što ga muči ili pak rado priča o lijepim stvarima. Činjenica da vam su uvijek povjerava i ne odbija razgovor o ni jednoj temi ulijeva povjerenje, a otvorenost i pokazivanje ranjivosti za stručnjake je jedan od glavnih pokazatelja da osoba zaslužuje povjerenje.

Niste sigurni zaslužuje li on vaše povjerenje? Znakovi koje možete pročitati u nastavku dokazuju da mu možete vjerovati.

3. Uvijek vam priča o tome kako je proveo dan. Nema što skrivati od vas pa vam uvijek samovoljno ispriča što je radio, gdje je i s kim bio. Nikada ne nalazite na nelogičnosti u njegovim pričama.4. Daje vam svoju debitnu i kreditnu karticu. Ovaj potez pokazuje da i on u vas ima maksimalno povjerenje, a definitivno dokazuje i to da vi možete vjerovati njemu jer vam osoba koja zapravo ne mari za vas ne bi davala kartice.

Seiten: 1 2