DNEVNI LJUBAVNI   HOROSKOP za  29.jun: Danas DVA ZNAKA odustaju od borbe da osvoje  necije srce…Shvatice da NIJE VREDNO!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29.jun: Danas DVA ZNAKA odustaju od borbe da osvoje necije srce…Shvatice da NIJE VREDNO!

28 Juna, 2018 Off By luca

OVAN

 

Danasnji dan vam bas i nece  biti savrsen sto se ljubavi tice.Vi cete pre svega u danu koji je pred nama da shvatite da ste se uzalud nadali da cete jednoj osobi biti sve do kraja zivota,odnosno shvaticete da ona ne voli vas onoliko koliko vi volite nju..

 

 

BIK

Velika je greska sto pravite planove za buducnost sa jednom osobom  jer se nikada ne zna sta nam nosi sutra i zato vas danas zvezde savetuju da se malo opustite i da prestanete da razmisljate o onom sto nas ceka vec da uzivate u  sadasnjem trenutku. To vam je jedina moguca opcija trenutno.

 

 

BLIZANCI

Moze se reci da cete tokom danasnjeg dana biti mirni kada je o ljubavi rec jer ce vam ovaj dan proteci bez vecih promena.U sustini govoreci,trenutno ste u takvoj fazi da vam je mir najvise potreban tako da nije nikakvo cudo sto vam samoca toliko prija.

 

RAK

Nemojte danas sumnjati u svaku rec vaseg partnera jer je on toliko umoran i opterecen nekim drugim problemima da ce ako samo  shvati da vama nije stalo do njega ili da sumnjate u njegove emocije itekako da se rastuzi.   On se prema vama ponasa  hladno samo zato sto ima gomilu drugih problema.

 

LAV

Ovo je dobra prilika da resite svoje probleme sto se ljubavi tice.Dakle vazno je samo da  ne pravite   dramu i ljubomorne scene jer za tim nemate potrebu.

Danas cete konacno shvatiti koliko su jake emocije jedne osobe prema vama.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3